Selline mökitamine näitab kohe ära millise inimesega tegemist. Ei taha kuulata.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 08:44Selline keelekasutus on tänapäeva kultuuriline reaalsus. Paljud ei pane seda isegi tähele, tegemist on ikkagi argivestlusega, mitte mõne ametliku raadio- või telesaatega.
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
Mida järgmisena välja tood? Pinguta palju tahad, aga no ei lähe peale suunamudijad, kes rõhutavad, kui tahan, siis ropendan, kui tahan, joon alkoholi ja kui tahan, olen hästi lahe, laulan, keksin tänaval, poes ja teen puusaringe, sest julgen olla kõigi ees mina ise.
-
Külaline
See on nagu perekoolis kirjavigadega kirjutajad väitsid, et nad ainult seal kirjutavad vigaselt. Tegelikult on oma õigekirja ja kõneviisi halvemaks päris raske muuta.
-
Külaline
Saa juba üle-oled igav inimene, kogu lugu.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 14:10Mida järgmisena välja tood? Pinguta palju tahad, aga no ei lähe peale suunamudijad, kes rõhutavad, kui tahan, siis ropendan, kui tahan, joon alkoholi ja kui tahan, olen hästi lahe, laulan, keksin tänaval, poes ja teen puusaringe, sest julgen olla kõigi ees mina ise.
Jube tüütu ka veel.
-
Külaline
Sina ju ei julge või ma eksin?Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 14:10Mida järgmisena välja tood? Pinguta palju tahad, aga no ei lähe peale suunamudijad, kes rõhutavad, kui tahan, siis ropendan, kui tahan, joon alkoholi ja kui tahan, olen hästi lahe, laulan, keksin tänaval, poes ja teen puusaringe, sest julgen olla kõigi ees mina ise.
-
Külaline
Kas siis ropendamine ja joomine on mingid julguse tunnused või? Sinu jutus peitub eeldus, et kõik ongi mingid labased matsid, kes ei oska korralikult rääkida, käituda, kellel muid huvisid polegi kui mingi allavöö teemad ja joomine. Selline asi ei mahugi sellisele piiratud isikule pähe, et äkki mõni inimene ei soovigi ropendada ega labaselt käituda. Näitadki ju ise selgelt välja, milline see Salajuttude fännklubi on. Ja selline veel halvustab Linkmanni, kui ise pole eriti parem.Guest kirjutas: ↑07 Juul 2025 15:30Sina ju ei julge või ma eksin?Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 14:10Mida järgmisena välja tood? Pinguta palju tahad, aga no ei lähe peale suunamudijad, kes rõhutavad, kui tahan, siis ropendan, kui tahan, joon alkoholi ja kui tahan, olen hästi lahe, laulan, keksin tänaval, poes ja teen puusaringe, sest julgen olla kõigi ees mina ise.
-
Külaline
Sul paistab olevat liiga igav ja ega monoloogi pidamist keelata ei saa. Suunamudijate kohta sai arvamus avaldatud ja provotseerimisele ei reageeri.
-
Külaline
Mina pole Linkmannist midagi rääkinud. Lööd varba ära, ütled uih? uups? Inimene, kes üldse ei ropenda, on nagu tulnukas. Emotsioonitu, igav, korrektne, huumorimeeleta. Kas laulmine ja tänaval keksimine on labased käitumised?Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 15:37Kas siis ropendamine ja joomine on mingid julguse tunnused või? Sinu jutus peitub eeldus, et kõik ongi mingid labased matsid, kes ei oska korralikult rääkida, käituda, kellel muid huvisid polegi kui mingi allavöö teemad ja joomine. Selline asi ei mahugi sellisele piiratud isikule pähe, et äkki mõni inimene ei soovigi ropendada ega labaselt käituda. Näitadki ju ise selgelt välja, milline see Salajuttude fännklubi on. Ja selline veel halvustab Linkmanni, kui ise pole eriti parem.Guest kirjutas: ↑07 Juul 2025 15:30Sina ju ei julge või ma eksin?Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 14:10
Mida järgmisena välja tood? Pinguta palju tahad, aga no ei lähe peale suunamudijad, kes rõhutavad, kui tahan, siis ropendan, kui tahan, joon alkoholi ja kui tahan, olen hästi lahe, laulan, keksin tänaval, poes ja teen puusaringe, sest julgen olla kõigi ees mina ise.
-
Külaline
Kui seda pidevalt teha, siis võib mõjuda kummaliselt.
-
Külaline
Sa loed ja ei ole seni isegi aru saanud, et hetkel käib jutt Salajuttude podcastist, mitte tema blogist. Veel kord hästi aeglaselt. Ta ei ole minu iidol (olen sellest east ammu juba väljas, kus omati iidoleid). Ei, ta ei ole minu iidol. Ma ei loe ta blogi. Ma ei jälgi teda. Olen aga kuulanud mõnda Salajuttude saadet ja lihtsalt püüan ümber lükata seda ülekohtust väidet, et saatejuhid oleks seal joobes. Olgu, sõnakasutuse üle võib vaielda, aga tõsi, see on ainus podcast, kus saab naerda. Salajuttudes loetakse ette kuulajate kirju ja seal ei toimu mingit klatši (paar erandit ehk välja arvatud) või mõnitamist.Guest kirjutas: ↑07 Juul 2025 08:20See teema siin on arutluseks ja see inimene lihtsalt ütles välja oma arvamuse influenceritest. Mis tümitamisest sa räägid? Kohe, kui sinuga ei nõustu ja kaasa ei kiida, siis on tegu tümitamisega? Kui nii, siis sinu suur iidol alustas oma karjääri paljuski teisi tümitades ja labaselt maha tehes. Päris alguses ma natuke lugesin seda blogi, aga loobusin erinevatel põhjustel. Näiteks, kui inimene oma tahtmist ei saanud, siis kirjutas blogisse negatiivse arvustuse mõne teenusepakkuja kohta või lihtsalt julmalt tümitas teisi, kes talle mingil põhjusel ei meeldinud.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 00:50
Ei saagi aru, kas keegi sunnib neid kuulama? Või miks sa nüüd juba vähemalt kaks lehekülge väsimatult midagi tõestada püüad? Ma näiteks ei avaks isegi sellist teemat, rääkimata kommenteerimisest, mis mind ei huvitaks. Aga näe, mõni võtab nii pöörded üles, et suuda enam kuidagi maha rahuneda ega pidama saada.
-
Külaline
Oot! Ma ei ole see, keda tsiteerid, aga minu arust tõid sina (või keegi sinu mõttekaaslane) Linkmanni negatiivse näitena ja võrdlusena teemasse. Nüüd siis teed häbi-häbi kellelegi, kes väidetavalt (sinu arvates) halvustab Linkmanni?Guest kirjutas: ↑07 Juul 2025 15:37Kas siis ropendamine ja joomine on mingid julguse tunnused või? Sinu jutus peitub eeldus, et kõik ongi mingid labased matsid, kes ei oska korralikult rääkida, käituda, kellel muid huvisid polegi kui mingi allavöö teemad ja joomine. Selline asi ei mahugi sellisele piiratud isikule pähe, et äkki mõni inimene ei soovigi ropendada ega labaselt käituda. Näitadki ju ise selgelt välja, milline see Salajuttude fännklubi on. Ja selline veel halvustab Linkmanni, kui ise pole eriti parem.Guest kirjutas: ↑07 Juul 2025 15:30Sina ju ei julge või ma eksin?Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 14:10
-
Külaline
Puhastasin just terrassi ja tänaval kõndisid kaks sakslast, kes kargasid ja laulsid. Jumala lahe.
-
Külaline
Kas keegi on väitnud, et Salajutud on kõrgkultuur ja intelligentne meelelahutus? Ilmselgelt ei ole see selle podcasti eesmärk.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 10:32See oli esimene näide, mis meelde tuli. Kui hästi palju kasutatakse kõnekeelt, polnd, aa mingi, siuke asi ja lisaks ropendatakse, nt fucking, kes täis sit… ja jutt keerleb palju alkoholi, pidutsemise ümber, siis mis täpsemalt on suur erinevus, mis ühtesid eristab teistest? Rahakad inimesed võivad ennast purju juua kallist alkoholist, peenemates kohtades ja väiksema sissetulekuga inimesed odavast joogist külapidudel, aga liigse joomise korral on tulemus sama. Kui hiljem räägitakse sellest humoorikalt ka teistele, siis asukohad võivad olla kõigil erinevad, aga teguviisi see ei muuda ja see ei tee ühtesid teistest "peenelt" paremaks. Loeb intelligentsus, haritus, viisakas eneseväljendusoskus ja käitumine, mitte raha hulk.
Loen su kommentaare ja mõtlen, et kuidas sina lilleke siia pa...samerre küll ära eksisid? Intelligentne ja haritud inimene ei ava influencerite teemat. See on juba perekooli aegadest teada, mis sellistes teemades toimub. Siin ei ole viisakaid mõttevahetusi, vaid üsna kole klatš ja suunamudijate mõnitamine. Ja nüüd oled sina - viisakas ja haritud inimene, ninapidi teemas ja annad valu suunamudijate pihta. Või lootsid sa siia teemasse tulles saada soovitusi viisakate ja malbete suunamudijate kohta? Ei! Sa tulid ikka ise ka siia kõmu otsima. Kui poleks nii, siis sa ei oleks lugenud 40nda leheküljeni.
Anna andeks, aga mis mõttes sa ise kuidagi parem oled nendest labastest suunamudijatest, kui sinu siinseid kommentaare lugeda? Sa ei ropenda ega räägi estoenglishit, kuid halvustavad, labased ja NB! KADEDAD (muidugi sa ei tunnista seda ilmaski!) on su kommentaarid samamoodi.
-
Külaline
Ja, mida sina ise praegu teed? Samamoodi ju klatšid praegu?Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 16:57Need nn influentserid teevad ju täpselt sama, ainult et asi on glamuursemas pakendis, mis pealiskaudsele inimesele tundub kohe kõrgem klass. Täpselt samuti provotseerivad sind raha välja käia, et kuulata klatši, tülisid, nende poolt tehtud lollusi, levitama kuulujutte, kes kellega magab. Sama asi teises pakendis. Ikka mängitakse sinu kõige madalamatel instinktidel, et sa raha välja käiks. Ja näe, lähebki õnneks. Pluss veel suudetakse mulje jätta, et see on ju hoopis mingi kõrgem klass, sest nemad elavad nö ilusamat elu, käivad paremini riides, joovad paremaid marke ja löövad oma näo läikima. Aga sisu on täpselt sama madal.Need on ikka täiesti erinevad asjad. Tiktokis kantakse inimestele raha, et nad alkot/narkot ostaks ning provotseeritakse neid lollusi tegema, tülitsema, kaklema jne. Pole kuskilt otsast võrreldav stand-up'i või vestlusõhtuga.
Kui sa ise ka armastad klatšida, siis miks sa seda teistele ette heidad? Või siis, kui sina klatšid, siis see ei ole madal?
-
Külaline
Ilmselgelt on siin rohkem vastajaid, kes pole saadetest vaimustuses, aga kuna tsiteerisid mind, siis keegi vahepeal küsis, mis Salajuttude juures ei meeldi ja milleks kõrvutada podcasti tiktokkeriga, vastasin küsimustele ja tõin välja põhjused, mis on sarnast ja miks pole saade minu maitse.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 21:07Kas keegi on väitnud, et Salajutud on kõrgkultuur ja intelligentne meelelahutus? Ilmselgelt ei ole see selle podcasti eesmärk.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 10:32See oli esimene näide, mis meelde tuli. Kui hästi palju kasutatakse kõnekeelt, polnd, aa mingi, siuke asi ja lisaks ropendatakse, nt fucking, kes täis sit… ja jutt keerleb palju alkoholi, pidutsemise ümber, siis mis täpsemalt on suur erinevus, mis ühtesid eristab teistest? Rahakad inimesed võivad ennast purju juua kallist alkoholist, peenemates kohtades ja väiksema sissetulekuga inimesed odavast joogist külapidudel, aga liigse joomise korral on tulemus sama. Kui hiljem räägitakse sellest humoorikalt ka teistele, siis asukohad võivad olla kõigil erinevad, aga teguviisi see ei muuda ja see ei tee ühtesid teistest "peenelt" paremaks. Loeb intelligentsus, haritus, viisakas eneseväljendusoskus ja käitumine, mitte raha hulk.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 09:28
Aga milleks kõrvutada Salajutte Linkmanniga? Sa ju saad ise ka aru, et paned natukene puusse?
-
Külaline
Salajutud on podcastide kuulatavuse topis nr 1. Kui poleks hea, siis see nii poleks. Mingid vastased võivad jaurata, nende loss, et heast meelelahutusest ilma on.
-
Külaline
Imelik, miks see sind nii häirib, et lausa närvi lähed, kui mõnele ei meeldi. Sa ei pea kellelegi midagi tõestama, sina kuula neid ja ole rahul, milleks selline vajadus teistele selgeks teha, kui kadedad ja rumalad nad ikka on, et neile ei meeldi. Nii ju tõestadki, et sellised saated meeldivad inimestele, kes pole kuigi arukad ja on ebaküpsed ka veel. Ja ei, su jutt ei ole kuidagi lahedam, kui kirjutad mingeid ingliskeelseid sõnu vahele, vaid tõestab selle podcasti fännklubi madalalalaubalisust veelgi.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2025 08:39 Salajutud on podcastide kuulatavuse topis nr 1. Kui poleks hea, siis see nii poleks. Mingid vastased võivad jaurata, nende loss, et heast meelelahutusest ilma on.
-
Külaline
Vauu, lausa loss!! Koos kummitustega võiKülaline kirjutas: ↑08 Juul 2025 08:39Salajutud on podcastide kuulatavuse topis nr 1. Kui poleks hea, siis see nii poleks. Mingid vastased võivad jaurata, nende loss, et heast meelelahutusest ilma on.

-
Külaline
Kirjutan siia teemasse alles teist korda. Minu arukuses ja küpsuses pole veel keegi kahelnud. Olen kõrgharitud heal järjel ettevõtja, seega hoia oma solvangud endale.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2025 09:55Imelik, miks see sind nii häirib, et lausa närvi lähed, kui mõnele ei meeldi. Sa ei pea kellelegi midagi tõestama, sina kuula neid ja ole rahul, milleks selline vajadus teistele selgeks teha, kui kadedad ja rumalad nad ikka on, et neile ei meeldi. Nii ju tõestadki, et sellised saated meeldivad inimestele, kes pole kuigi arukad ja on ebaküpsed ka veel. Ja ei, su jutt ei ole kuidagi lahedam, kui kirjutad mingeid ingliskeelseid sõnu vahele, vaid tõestab selle podcasti fännklubi madalalalaubalisust veelgi.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2025 08:39 Salajutud on podcastide kuulatavuse topis nr 1. Kui poleks hea, siis see nii poleks. Mingid vastased võivad jaurata, nende loss, et heast meelelahutusest ilma on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist