Ma südamest soovin, et see inimene suudaks kasvõi kordki kollase ajalehe küsimustele suhtestaatuse kohta vastamata jätta. KUI raske see olla saab?Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 17:41 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... id-tundnud
Tolmukübe-võta õppust!![]()
Silvial uus kallim
-
Külaline
-
Külaline
Millestki muust ei ole tal ilmselt rääkida, aga pildil tahaks püsida. Lastel võib küll ikka raske olla, ilmselt kooliski ilgutakse nende kallal ema tõttu. Kas ta on tõesti nii rumal, et ise sellest aru ei saa?!Guest kirjutas: ↑07 Juul 2025 23:49 Ma südamest soovin, et see inimene suudaks kasvõi kordki kollase ajalehe küsimustele suhtestaatuse kohta vastamata jätta. KUI raske see olla saab?
-
Külaline
mees tundub juba enne nime saamist vähe kahtlane - kadedad kõik ümberringi jne. No 3 nädalat vast kestab seekord?
-
Külaline
Minu meelest on tegu mingit laadi suhtesõltuvusega. Olukorraga, kus inimene ei suuda/oska üksi olla. Alati peab keegi kõrval olema, vastasel korral on elus tühimik.
-
Külaline
-
Külaline
Meestevahetamisest ma saan aru, miks mitte lõbutseda. Aga iga kord rääkida, et milline uus hingesugulane ja sellist armastust pole enne varem tundnud, on natuke imelik. Võiks ju selle osa ära jätta.
-
Külaline
Mina imestan hoopis seda, et kuidas inimesel nii palju aega on, et niimoodi järjest tutvuda ja suhteid arendada. Töö, harjutamine, maja, lapsed, kogu sellega kaasnev logistika. Juba ainult praktilise poole peale mõtlemine väsitab ära.
-
Külaline
Ei tea jah, kuhu ta oma lapsed kõik jätab, kui järjekordse mehega kuskil reisimas on.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2025 11:35 Mina imestan hoopis seda, et kuidas inimesel nii palju aega on, et niimoodi järjest tutvuda ja suhteid arendada. Töö, harjutamine, maja, lapsed, kogu sellega kaasnev logistika. Juba ainult praktilise poole peale mõtlemine väsitab ära.
-
Külaline
-
Külaline
Nõustun. Tundub, et iga mees, kes vähegi talle tähelepanu pöörab selles mõttes, siis ta armub kohe pööraselt ära.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2025 09:14 Minu meelest on tegu mingit laadi suhtesõltuvusega. Olukorraga, kus inimene ei suuda/oska üksi olla. Alati peab keegi kõrval olema, vastasel korral on elus tühimik.
Kurb tegelikult. Sellest majaehituse saatest jäi küll mulje, et elul tal ju tegelikult viga polegi. Pojad tublid ja tragid ja vanematega ka läbisaamine normaalne.
-
Külaline
Ei näe sellel armumises midagi kurba. Lapsed on, elukutse on, isegi maja on. Seiklused annavad elule vürtsi, mis on parem, kui kurvalt diivaninurgas kükitada. Need "igavest armastust" otsivad naised on nii tüütud. Samuti kadedad ja kurjad naised. Jube.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2025 12:49Nõustun. Tundub, et iga mees, kes vähegi talle tähelepanu pöörab selles mõttes, siis ta armub kohe pööraselt ära.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2025 09:14 Minu meelest on tegu mingit laadi suhtesõltuvusega. Olukorraga, kus inimene ei suuda/oska üksi olla. Alati peab keegi kõrval olema, vastasel korral on elus tühimik.
Kurb tegelikult. Sellest majaehituse saatest jäi küll mulje, et elul tal ju tegelikult viga polegi. Pojad tublid ja tragid ja vanematega ka läbisaamine normaalne.
-
Külaline
Tema elu on vist tõesti lõbusam kui 10 aastat koos olnud abielupaaridel. Jälle värske armastus iga kuu. Ma arvan, et ta ei suudagi kellegagi mitu aastat koos olla, see läheb ju alati lõpuks igavaks kätte ära. Eks vanemast peast on aega "korralik" ka olla.Seiklused annavad elule vürtsi, mis on parem, kui kurvalt diivaninurgas kükitada.
-
Külaline
See ei ole lastele just väga hea eeskuju, kui suur armastus vahetub nii tihti. Sellepärast on kurb.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2025 12:55Ei näe sellel armumises midagi kurba. Lapsed on, elukutse on, isegi maja on. Seiklused annavad elule vürtsi, mis on parem, kui kurvalt diivaninurgas kükitada. Need "igavest armastust" otsivad naised on nii tüütud. Samuti kadedad ja kurjad naised. Jube.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2025 12:49Nõustun. Tundub, et iga mees, kes vähegi talle tähelepanu pöörab selles mõttes, siis ta armub kohe pööraselt ära.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2025 09:14 Minu meelest on tegu mingit laadi suhtesõltuvusega. Olukorraga, kus inimene ei suuda/oska üksi olla. Alati peab keegi kõrval olema, vastasel korral on elus tühimik.
Poisid võivad sama mustri järgi tulevikus naisi vahetama hakkata nagu sokke.
-
Külaline
Lastel on kaks vanemat.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2025 11:44Ei tea jah, kuhu ta oma lapsed kõik jätab, kui järjekordse mehega kuskil reisimas on.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2025 11:35 Mina imestan hoopis seda, et kuidas inimesel nii palju aega on, et niimoodi järjest tutvuda ja suhteid arendada. Töö, harjutamine, maja, lapsed, kogu sellega kaasnev logistika. Juba ainult praktilise poole peale mõtlemine väsitab ära.
-
Külaline
Ei ole märganud, et ta nende isadega, keda on kolm, eriti palju suhtleks. Päris raske ka niimoodi organiseerida, et lapsed kolme isa vahel ühel ajal jaotada, kui Silvia reisile tahab minna. Ilmselt on ikka lapsed päris palju omapäi.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2025 13:03Lastel on kaks vanemat.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2025 11:44Ei tea jah, kuhu ta oma lapsed kõik jätab, kui järjekordse mehega kuskil reisimas on.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2025 11:35 Mina imestan hoopis seda, et kuidas inimesel nii palju aega on, et niimoodi järjest tutvuda ja suhteid arendada. Töö, harjutamine, maja, lapsed, kogu sellega kaasnev logistika. Juba ainult praktilise poole peale mõtlemine väsitab ära.
-
Külaline
Nii isiklikult tunned teda?Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2025 13:54Ei ole märganud, et ta nende isadega, keda on kolm, eriti palju suhtleks. Päris raske ka niimoodi organiseerida, et lapsed kolme isa vahel ühel ajal jaotada, kui Silvia reisile tahab minna. Ilmselt on ikka lapsed päris palju omapäi.
Ma arvan, et vanavanematega on lapsed sel ajal. Või tädide juures.
-
Külaline
Selle jaoks on normaalsete peresuhetega inimestel vanaemad ja vanaisad.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2025 13:54Ei ole märganud, et ta nende isadega, keda on kolm, eriti palju suhtleks. Päris raske ka niimoodi organiseerida, et lapsed kolme isa vahel ühel ajal jaotada, kui Silvia reisile tahab minna. Ilmselt on ikka lapsed päris palju omapäi.
-
Külaline
Äkki enne targutamist vaataks, millele ma vastasin. Üks inimene ütles, et lastel on kaks vanemat. Mina vastasin, et isade peale vist ei saa väga palju loota.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2025 14:46Selle jaoks on normaalsete peresuhetega inimestel vanaemad ja vanaisad.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2025 13:54Ei ole märganud, et ta nende isadega, keda on kolm, eriti palju suhtleks. Päris raske ka niimoodi organiseerida, et lapsed kolme isa vahel ühel ajal jaotada, kui Silvia reisile tahab minna. Ilmselt on ikka lapsed päris palju omapäi.
-
Külaline
Enne vanasti oleks sellise eluviisiga naisterahvast kindla nimega nimetatud, mitte temast ajakirjade esikülgi treitud.
-
Külaline
Minul on hea meel, et asjad pole enam nii nagu ennevanasti. Siis tõesti võis vaid mees elu nautida ja naised pidid moka naas hoidma. Tänapäeval võivad ka naised seksi nautida ilma, et häbi peaks tundma.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2025 18:32 Enne vanasti oleks sellise eluviisiga naisterahvast kindla nimega nimetatud, mitte temast ajakirjade esikülgi treitud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist