Kas annetate kuhugi?

vana hea klassika
Kysimus

Kas annetate kuhugi?

Postitus Postitas Kysimus »

Kas te annetate kuhugile?
Kas olete püsiannetaja või ebaregulaarne?
Miks te just sellele organisatsioonile annetate?
Karvanerott

Postitus Postitas Karvanerott »

Ainult kassidele.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Peale täiemahulist sissetungi Ukrainasse suunasin kogu oma annetuste eelarve Ukrainasse läbi Slava Ukraini, kuid peale pettuse väljatulemist (õigemini juba peale seda, kui Lehtme hakkas absurdselt ülbelt ja ebaviisakalt ajakirjanikega klähvima, mis oli selge tunnus, et asi pole õige) lõpetasin ära ja polegi nagu uut annetuste vahendajat leidnud. Paari olen vaadanud, kuid nii mõnigi on taas pettusega vahele jäänud või on oma FB profiili põhjal lihtsalt pehmelt öeldes kahtlane. Aga ma loen ka podcastide tellimusi annetuseks, sest olgem ausad, ega 6€ kuus 2-4 podcasti eest kuus pole ju meediamaastikul konkurentsivõimeline hind, see on pigem annetus. Seega annetan Võhkaritele ja Puhaja ja mängida-le :)
Mts

Postitus Postitas Mts »

Kingitud Elu püsiannetaja juba aastaid. Igakuiselt väikese summaga, abiks ehk ikka. Miks just neile? Mulle tundub see õige koht, see fond annab tuge ja lootust inimestele, kes on väga keerulises ja hapras seisus ja tõesti vajavad abi. Püsiannetajaks hakkasin siis, kui kunagi fondi esindaja kuskil rääkis, et kui iga Eesti inimene annetaks ühe euro igas kuus, saaksid nad katta kõik abipalved. Sellest alates annetangi iga oma pereliikme nimel neile 1 euro kuus.

Ebaregulaarselt olen annetanud ka Lastefondile ja tsüstilise fibroosi põdejatele.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Vastavalt võimalusele MTÜ cats helpile. Miks? Sest minu parim Sõber(keda enam pole) oli just sealt saadud ja ma tean et nad ajavad õiget asja.
Külaline

Annetan ka Cats Helpile, meil on kodus armas kiisu, kes vastsündinuna leiti, täiesti üksi ja hüljatud ning nende mtü poolt päästeti. Olen väga tänulik. Mõned korrad olen ka Kitten Helpile annetanud, nemad tegelevadki hüljatud kassipoegade päästmisega.
kreem

Postitus Postitas kreem »

võib kirjutada usaldusväärsetest kohtadest, ise annetan ka MTÜ Cats helpile sest tuttava kaudu tean, et see on real deal.
Külaline

Ainult loomadele.
Külaline

Tuludeklari järgi annetasin eelmine aasta 300 euro kanti. Ainus annetus, mis inimestele läks, oli pardirallis osalemine, ülejäänud annetused läksid erinevatele loomadega tegelevatele organisatsioonidele. Päris palju olen kaasa läinud ülekutsetega, nagu auto järel lohisenud koer jt.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Raha pole annetanud, kuid olen kinkinud Ukraina sõjaväelastele asju.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 000&type=3
Masin Bahmutis enne vallutamist 2022 sügis sapööride käsutuses.
Ja drooni Mavic
Ning ühe elektrigeneka.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Oobik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Oobik »

SA Kadunud püsiannetaja olen. Väga tänuväärne elupäästeorganisatsioon. Võimalusel. Sageli ka lihtsalt kadunu omastele hingerahu andja.
kaegu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas kaegu »

Kingitud Elu fondile ja Naerata Ometi-le olen vist kõige rohkem annetanud. Püsiannetaja küll pole. Samuti olen annetanud ühele Suurbritannias asutatud, kuid Nepaalis tegutsevale ühingule, kes päästab lapsi orjusest ja aitab saada haridust. Lihtsalt iga väike summa seal on nii suureks abiks.
Külaline

Olen Lastefondi püsiannetaja. Iga kuu läheb automaatselt mingi summa neile.. Äkki 10euri või midagi nii..
Kui Ukraina sõda algas, siis andsin küll mitu kuud pool palka ära..
libakägu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas libakägu »

Kingitud elule annetan regulaarselt ja Barbora e-poe tellimusega püüan Toidupangale ka tavaliselt üht-teist tellida. Ülejäänu on emotsioonipõhine, nt kunagi läks väga hinge ühe ihtüoosi põdeva poisi lugu, keda kasvatas vanaema ja kellel ei olnud kodus vanni, kuigi see oli oluline ta tervisliku seisundi leevendamiseks. Ja FBs olin kunagi ühes grupis, kus tegime Ukraina põgenikele toidupoe tellimusi.
Külaline

Annetan vaid loomadele, peaasjalikult kassidele.
Külaline

Jälgin erinevaid loomadega tegelevaid mtü-sid ja ka annetan, kuid mul on tekkinud mõningaid küsimusi. Näiteks kui Pesaleidja kogub mõne kassi ravimiseks raha, siis summad on 200-300 eurot enamasti, Cats Helpi küsib aga väga tihti tuhandeid. Ma üldse ei arva, et nad valetavad, aga mingi põhjus peab ju olema. Kas kasutavad kallemaid kliinikud vms? Ja loomaarstid on omaette seltskond… sellest ei hakka rääkimagi, et summad on ulmelised.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Püsiannetaja ei ole aga olen annetanud loomadele ja Ukrainale
Külaline

Mina annetan oblektiiv.ee tegijatele. Ka lastefondile.
Kassidele ja koertele ei ole annetanud.
Külaline

Janno Puusepa fond ja Kingitud elu on igakuised. Jooksvalt siis need, kes hinge lähevad.
Aeg-ajalt ka sellele Aafrika tüdrukutekoolile, kus Tuuli oma perega käis.
Külaline

Olen mõned korrad annetanud lastega seotud projektidele, vähiliidule ja sõja puhkedes ka Ukrainale. Selle viimase ma olen nüüdseks välistanud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Tolmukübe ja 10 külalist