Silvial uus kallim

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 08 Juul 2025 18:32 Enne vanasti oleks sellise eluviisiga naisterahvast kindla nimega nimetatud, mitte temast ajakirjade esikülgi treitud.
Meeste puhul pole sellise eluviisiga inimesi kunagi hukka mõistetud, vaid hoopis positiivselt lõbusaks poissmeheks nimetatud. Ongi normaalne, et ka naine võib endale sama lubada.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2025 18:48
Guest kirjutas: 08 Juul 2025 18:32 Enne vanasti oleks sellise eluviisiga naisterahvast kindla nimega nimetatud, mitte temast ajakirjade esikülgi treitud.
Meeste puhul pole sellise eluviisiga inimesi kunagi hukka mõistetud, vaid hoopis positiivselt lõbusaks poissmeheks nimetatud. Ongi normaalne, et ka naine võib endale sama lubada.
Üldises plaanis olen nõus. Aga kas seda peab siis nii avalikult kuulutama...
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juul 2025 18:44
Külaline kirjutas: 08 Juul 2025 18:32 Enne vanasti oleks sellise eluviisiga naisterahvast kindla nimega nimetatud, mitte temast ajakirjade esikülgi treitud.
Minul on hea meel, et asjad pole enam nii nagu ennevanasti. Siis tõesti võis vaid mees elu nautida ja naised pidid moka naas hoidma. Tänapäeval võivad ka naised seksi nautida ilma, et häbi peaks tundma.
No ma ei tea, kas seksi nautimiseks on vaja iga paari kuu tagant partnerit vahetada?
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juul 2025 19:51
Guest kirjutas: 08 Juul 2025 18:44
Külaline kirjutas: 08 Juul 2025 18:32 Enne vanasti oleks sellise eluviisiga naisterahvast kindla nimega nimetatud, mitte temast ajakirjade esikülgi treitud.
Minul on hea meel, et asjad pole enam nii nagu ennevanasti. Siis tõesti võis vaid mees elu nautida ja naised pidid moka naas hoidma. Tänapäeval võivad ka naised seksi nautida ilma, et häbi peaks tundma.
No ma ei tea, kas seksi nautimiseks on vaja iga paari kuu tagant partnerit vahetada?
Jaa, muidu enam nii tugevaid liblikaid kõhus pole, hakkad inimesega harjuma ja tüütab ära. Silvia tundub olevat väga impulsiivne inimene, lööb kohe armumisega seotud hormoonid lakke, aga sama kiiresti nad sealt ka alla tulevad. Ja alles siis hakkab Silvia tutvuma, mis inimene see üldse on, kelle ta endale sinna voodisse on vedanud. Ja avastab nii mõndagi, mis talle üldse ei meeldi, sest esialgu ta sellesse ei süvenenud.
Külaline

Tema puhul tundub jah olevat tegu sellise hästi impulsiivse ja emotsionaalse inimesega. Ma tean ühte sarnase käitumisega meesterahvast, kellel on iga kuu uus "elu armastus". Inimesed on erinevad ja kollane meedia lihtsalt kasutab ära seda olukorda klikkide saamiseks.
Muidu muusikuna on ta väga andekas ja tubli ema samuti, pojad tublid ja hästi kasvatatud. Kes siin laste teemal sõna võttis, et vaesed lapsed, siis pooled sellistes vanustes poisid on oluliselt hullema käitumisega, olgugi, et kasvanud nt koos mõlema vanemaga klassikalises peres.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juul 2025 21:35 Kes siin laste teemal sõna võttis, et vaesed lapsed, siis pooled sellistes vanustes poisid on oluliselt hullema käitumisega, olgugi, et kasvanud nt koos mõlema vanemaga klassikalises peres.
Keegi ei ole siin ju Silvia laste käitumise osas sõna võtnud, no kuidas saab nii valesti asjadest aru saada?!
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juul 2025 21:35 Tema puhul tundub jah olevat tegu sellise hästi impulsiivse ja emotsionaalse inimesega. Ma tean ühte sarnase käitumisega meesterahvast, kellel on iga kuu uus "elu armastus". Inimesed on erinevad ja kollane meedia lihtsalt kasutab ära seda olukorda klikkide saamiseks.
Muidu muusikuna on ta väga andekas ja tubli ema samuti, pojad tublid ja hästi kasvatatud. Kes siin laste teemal sõna võttis, et vaesed lapsed, siis pooled sellistes vanustes poisid on oluliselt hullema käitumisega, olgugi, et kasvanud nt koos mõlema vanemaga klassikalises peres.
Seda teemat kommenteerin praegu esimest korda ja tahan mainida, et minul on meeles, et Silvia ise ühes artiklis pajatas, et vanemate poiste käitumisega on probleeme. Nii noored lapsed kindlasti avalikult kaitsevad oma ema, aga sisimas võivad asjad käärida.
Külaline

Aga miks kõik naise kallal tänitavad? Kui naisel on püha eesmärk mees leida, siis ei jää ju muud üle, kui järgmisse suhtesse minna, kui eelmine lõppenud. Pigem tahaks meestelt küsida, et kas neid ei tee ettevaatlikuks, kui teisel poolel on enne palju partnereid olnud. Temperamentsed või jutukad inimesed jätavad enamasti hea esmamulje, aga pikema perioodi jooksul läheb tüütuks, sest ka negatiivseid tundeid avaldavad nad käredalt ja suurtel tuuridel tänitades.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juul 2025 21:57 Aga miks kõik naise kallal tänitavad? Kui naisel on püha eesmärk mees leida, siis ei jää ju muud üle, kui järgmisse suhtesse minna, kui eelmine lõppenud. Pigem tahaks meestelt küsida, et kas neid ei tee ettevaatlikuks, kui teisel poolel on enne palju partnereid olnud. Temperamentsed või jutukad inimesed jätavad enamasti hea esmamulje, aga pikema perioodi jooksul läheb tüütuks, sest ka negatiivseid tundeid avaldavad nad käredalt ja suurtel tuuridel tänitades.
Ma arvan ka, et Silvia ei ole just kerge persoon, kellega koos olla.
Külaline

Minul on jäänud mulje, et Silviaga on väga raske koos elada, selline võimukamat tüüpi naine, kes teab kõike ise paremini, nii mees kui ka lapsed peavad tema pilli järgi tantsima. Eriti ebameeldiv mulje jäi Silviast, kui ta Kroonikas ise kirjutas, miks poiste isast lahku läks. Lugu oli sedasi, et Silvia magas koos imikuga, mehel oli hirm, et ta võib imiku kogemata ära lämmatada. Silvia oli öelnud - mul on nii palju lapsi, kas ma siis ei tea, kuidas lapsi hoida! Sellest tuli suur tüli ja mees läks ära. Ometi on see üldteada tõde, et imikutega ei magata ühes voodis.Temal vedas, aga paljudel mitte. Ma imestan, et ta sellest avalikult rääkis. Kui mees olekski lastekaitsega ühendust võtnud, oleks Silvialt laps vb üldse ära võetud.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juul 2025 22:06
Guest kirjutas: 08 Juul 2025 21:57 Aga miks kõik naise kallal tänitavad? Kui naisel on püha eesmärk mees leida, siis ei jää ju muud üle, kui järgmisse suhtesse minna, kui eelmine lõppenud. Pigem tahaks meestelt küsida, et kas neid ei tee ettevaatlikuks, kui teisel poolel on enne palju partnereid olnud. Temperamentsed või jutukad inimesed jätavad enamasti hea esmamulje, aga pikema perioodi jooksul läheb tüütuks, sest ka negatiivseid tundeid avaldavad nad käredalt ja suurtel tuuridel tänitades.
Ma arvan ka, et Silvia ei ole just kerge persoon, kellega koos olla.
Ta sobib hästi just poiste kasvatajaks, sest mina olen veendunud, et poisslaste ohjamiseks sobib kindrali stiil, aga elukaaslaste puhul on asi tiba teine. Täiskasvanud mehi aga ei saa lapsena kohelda, siis läheb karavan uppi.
Külaline

Minul on jäänud mulje, et Silviaga on väga raske koos elada, selline võimukamat tüüpi naine, kes teab kõike ise paremini, nii mees kui ka lapsed peavad tema pilli järgi tantsima.
Siin peitubki vastuolu. Tema tahab küll kõiki kamandada, aga samas ei meeldi ka mökud. See probleem vist on selle Kristoga, et ei pane Silviat piisavalt paika ja pole piisavalt mehelik. Kui see mehelik mees jällegi satub olema harimatu ehitaja, siis läheb jälle nii, nagu selle viimase mehega, et sellised mehed joovad, suitsetavad ja on väga armukadedad. See jälle ei sobi.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juul 2025 22:10 Minul on jäänud mulje, et Silviaga on väga raske koos elada, selline võimukamat tüüpi naine, kes teab kõike ise paremini, nii mees kui ka lapsed peavad tema pilli järgi tantsima. Eriti ebameeldiv mulje jäi Silviast, kui ta Kroonikas ise kirjutas, miks poiste isast lahku läks. Lugu oli sedasi, et Silvia magas koos imikuga, mehel oli hirm, et ta võib imiku kogemata ära lämmatada. Silvia oli öelnud - mul on nii palju lapsi, kas ma siis ei tea, kuidas lapsi hoida! Sellest tuli suur tüli ja mees läks ära. Ometi on see üldteada tõde, et imikutega ei magata ühes voodis.Temal vedas, aga paljudel mitte. Ma imestan, et ta sellest avalikult rääkis. Kui mees olekski lastekaitsega ühendust võtnud, oleks Silvialt laps vb üldse ära võetud.
Tema puhul ongi vastuolu, et ta ühelt poolt unistab vanaaja stiilis abielust, kus naine on kodukanake ja mees muudkui oskab ja teeb kõike. Õhkab konservatiivsete meeste suunas. Päriselus talle siiski sellise kuuleka naisukese, mokk maas, roll kohe üldse ei istu. Ta saab iseseisvalt suurepäraselt hakkama ja see annab talle ka võimaluse olla tema ise. Tõenäoliselt see omakorda on see, mis meestele vähemalt esialgu atraktiivselt mõjub. Aga suhtesse minnes enam nagu ei istu, et naine on endiselt see metsik roos ja siis tahaks naisele vitsad peale panna. Sealt see lappesse läheb.
Külaline

Minu arust SI tahaks, et mees teda aitaks nii rahaliselt kui tegudega, aga kui mehed seda teevad, siis tavaliselt hakkavad ka kohe midagi vastu ootama. Teenindamist, et naine kuulaks sõna, teeks, mida mees tahab jne. Aga see Silviale ei sobi üldse.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juul 2025 21:43
Guest kirjutas: 08 Juul 2025 21:35 Kes siin laste teemal sõna võttis, et vaesed lapsed, siis pooled sellistes vanustes poisid on oluliselt hullema käitumisega, olgugi, et kasvanud nt koos mõlema vanemaga klassikalises peres.
Keegi ei ole siin ju Silvia laste käitumise osas sõna võtnud, no kuidas saab nii valesti asjadest aru saada?!
Okei, mainiti, et ilmselt lapsed omapäi ja halb eeskuju. Ometigi mina näen nende poiste puhul küll, et kodune kasvatus on rohkem paigas, kui nii mõnelgi.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2025 22:46Ometigi mina näen nende poiste puhul küll, et kodune kasvatus on rohkem paigas, kui nii mõnelgi.
Küsin korra veel, et kas sa tunned isiklikult teda? Et nii julged väita.
Me tegelikult keegi ei tea, mis päriselt neil koduses elus ja poiste peas toimub.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Juul 2025 00:30
Külaline kirjutas: 08 Juul 2025 22:46Ometigi mina näen nende poiste puhul küll, et kodune kasvatus on rohkem paigas, kui nii mõnelgi.
Küsin korra veel, et kas sa tunned isiklikult teda? Et nii julged väita.
Me tegelikult keegi ei tea, mis päriselt neil koduses elus ja poiste peas toimub.
Aga sa tunned isiklikult, et julged väita vastupidist?
Vanemad poisid samuti musikaalselt andekad, avalik info tema instagrami lehel nt, see ei tule iseenesest. Samuti see tõsielusaade mis oli, ei tundu, et on mingid probleemsed teismelised kehva lastetoaga, kes hommikust õhtuni ninapidi ekraanis istuksid.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2025 21:57 Aga miks kõik naise kallal tänitavad? Kui naisel on püha eesmärk mees leida, siis ei jää ju muud üle, kui järgmisse suhtesse minna, kui eelmine lõppenud. Pigem tahaks meestelt küsida, et kas neid ei tee ettevaatlikuks, kui teisel poolel on enne palju partnereid olnud. Temperamentsed või jutukad inimesed jätavad enamasti hea esmamulje, aga pikema perioodi jooksul läheb tüütuks, sest ka negatiivseid tundeid avaldavad nad käredalt ja suurtel tuuridel tänitades.
Pärast lahkuminekut peaks minimaalselt pool aastat üksi olema, soovitavalt muidugi kauem.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Juul 2025 07:47
Külaline kirjutas: 08 Juul 2025 21:57 Aga miks kõik naise kallal tänitavad? Kui naisel on püha eesmärk mees leida, siis ei jää ju muud üle, kui järgmisse suhtesse minna, kui eelmine lõppenud. Pigem tahaks meestelt küsida, et kas neid ei tee ettevaatlikuks, kui teisel poolel on enne palju partnereid olnud. Temperamentsed või jutukad inimesed jätavad enamasti hea esmamulje, aga pikema perioodi jooksul läheb tüütuks, sest ka negatiivseid tundeid avaldavad nad käredalt ja suurtel tuuridel tänitades.
Pärast lahkuminekut peaks minimaalselt pool aastat üksi olema, soovitavalt muidugi kauem.
Tohoh, ta pole ühegi mehega pool aastat kooski olnud, mis üksiolemisest sa räägid. Ei tea, kas tal kuudki ilma meheta on kokku tulnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2025 22:46 Okei, mainiti, et ilmselt lapsed omapäi ja halb eeskuju. Ometigi mina näen nende poiste puhul küll, et kodune kasvatus on rohkem paigas, kui nii mõnelgi.
Mina usun ka, et emana on ta suurepärane. Lisaks peab ta olema geniaalne organisaator, et kogu pere elu toimiks, et lapsed oleks oma kooli ja hobidega ree peal. Usun, et see on jube energiaröövel ja vbla ta maandabki suhete abil pingeid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 9 külalist