No protseduure tegi ju ennegi, kunstrinnad, süstid jne. Päris suur saavutus ju, et 52 aastaselt veel ablas miisu oled, nagu sina nimetad. Ja pole sel 61 aastasena tehtud pildil oleval naisel ka mitte midagi viga.
Enamus naised välimuselt ühe puuga löödud
-
Külaline
-
Külaline
Kas rõõmsameelse inimese rippuv kortsus nägu on kuidagi ilusam, kui mitterõõmsameelse oma? Eeldusel, et tegu pole kohtlase inimesega, kel koguaeg irve näol?Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 20:35Ei ole rumal jutt. Sa võid ennast igalt poolt lõigata, aga rõõmsameelseks ei muutu sa ühestki otsast. Ja ükski korts ei saa sinu elurõõmu ära võtta.
-
Külaline
-
Külaline
Päris ausalt öeldes ei näeGuest kirjutas: ↑05 Juul 2025 21:12Oledki ilus ja elurõõmus, mitte koleda äravajunud näoga elurõõmus. Vahet näed?
-
Külaline
Sinusugune koll, kes on terve elu olnud inetu, ei näegi vahet, sest tõesti-sitast saia ei tee ja süsti või lõika, ega sa ilusamaks ei lähe. Seega tõesti-pane see papp terapeudile, aitab su elu äkki joonele.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 18:38Päris ausalt öeldes ei näeGuest kirjutas: ↑05 Juul 2025 21:12Oledki ilus ja elurõõmus, mitte koleda äravajunud näoga elurõõmus. Vahet näed?Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2025 20:35
Ei ole rumal jutt. Sa võid ennast igalt poolt lõigata, aga rõõmsameelseks ei muutu sa ühestki otsast. Ja ükski korts ei saa sinu elurõõmu ära võtta.
-
Külaline
Ei kujuta ette ühtki asja, mis mu elus paremini oleks, kui ilusam oleksin. Aga mul on sinu üle hea meel, ilus inimene.Guest kirjutas: ↑12 Juul 2025 01:56Sinusugune koll, kes on terve elu olnud inetu, ei näegi vahet, sest tõesti-sitast saia ei tee ja süsti või lõika, ega sa ilusamaks ei lähe. Seega tõesti-pane see papp terapeudile, aitab su elu äkki joonele.
-
Külaline
See ilus inimene ikka nagu ei ole rõõmsaks saanud, väga tige ja proovib kõiki pidevalt solvata. Ikka ei aita need protseduurid õnnelikuks inimeseks saada.Guest kirjutas: ↑12 Juul 2025 10:01Ei kujuta ette ühtki asja, mis mu elus paremini oleks, kui ilusam oleksin. Aga mul on sinu üle hea meel, ilus inimene.Guest kirjutas: ↑12 Juul 2025 01:56Sinusugune koll, kes on terve elu olnud inetu, ei näegi vahet, sest tõesti-sitast saia ei tee ja süsti või lõika, ega sa ilusamaks ei lähe. Seega tõesti-pane see papp terapeudile, aitab su elu äkki joonele.
-
Külaline
Uskumatu, et inimene on ennast ise vabatahtlikult selliseks teinud...

-
Külaline
Ilusad inimesed on alati eelistatud, sa ei teadnud?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2025 10:01Ei kujuta ette ühtki asja, mis mu elus paremini oleks, kui ilusam oleksin. Aga mul on sinu üle hea meel, ilus inimene.Guest kirjutas: ↑12 Juul 2025 01:56Sinusugune koll, kes on terve elu olnud inetu, ei näegi vahet, sest tõesti-sitast saia ei tee ja süsti või lõika, ega sa ilusamaks ei lähe. Seega tõesti-pane see papp terapeudile, aitab su elu äkki joonele.
https://naine.postimees.ee/1268856/kahe ... u-on-parem
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Andy ja 3 külalist