Soovitage rõivaaurutit
-
Külaline
Soovitage rõivaaurutit
Mul on üks tuttav, kes on riietehoolduse osas suur pedant. Kõik riided teeb aurutiga enne selgapanemist üle. Isegi lapse t-särgid , kuluvad jne. Alguses nagu naersin teda, ma ise triigin päris vähe viimasel ajal riideid, aga olen hakanud vaatama, et tegelikult paistavad tema riided nagu ilusamad välja küll, kui on laitmatult sirged. Mõtlesin endale ka siis rõivaauruti osta. Tema ütles, et käsiaurutid jäävad lahjaks, vaja ikka suuremat. Samas tal endal on väga kallis, sellist ka päris osta ei tahaks. Kas kellelgi on püstine soodsamas hinnaklassis auruti, millega ta on rahul ja saab soovitada.
-
Külaline
Vahet pole mis hinnaga. Aga usu mind, sa ei viitsi iga hommik selle käsiaurutiga vehkida. Nende häda on see, et kiiresti tekib ka katlakivi ja siis ta pigem määrib riideid valge kihiga. Tavalise triikrauaga, millel aurufunktsioon, saab kiiremini ja tõhusamalt siledaks. Käsiauruti on pigem reisile kaasa võtmiseks või siis õrnade riiete puhul, millele raud on liig.
-
Külaline
Äkki ta lihtsalt omabki kallimaid ja ilusamaid riideid kui sul on. Minul nt on kallid brändiriided, mis ma olen ostnud reisidelt, ja need näevad välja oluliselt ilusamad kui siit Eestist mingitest kaubanduskeskustest ostetud. Jh, isegi t-särkidel on erinevus näha, rääkimata minu kleitidest, pikkadest pükstest, kardiganidest, toppidest, jopedest ja saabastest.Guest kirjutas: ↑03 Juul 2025 15:14 Mul on üks tuttav, kes on riietehoolduse osas suur pedant. Kõik riided teeb aurutiga enne selgapanemist üle. Isegi lapse t-särgid , kuluvad jne. Alguses nagu naersin teda, ma ise triigin päris vähe viimasel ajal riideid, aga olen hakanud vaatama, et tegelikult paistavad tema riided nagu ilusamad välja küll, kui on laitmatult sirged. Mõtlesin endale ka siis rõivaauruti osta. Tema ütles, et käsiaurutid jäävad lahjaks, vaja ikka suuremat. Samas tal endal on väga kallis, sellist ka päris osta ei tahaks. Kas kellelgi on püstine soodsamas hinnaklassis auruti, millega ta on rahul ja saab soovitada.
TA-le soovitan minna mõnele Euroopa linnareisile ja osta endale korralik, kaasaegne, triikimist mittevajav garderoob.
-
Külaline
Kuna sa ei tea minust ega minu tuttavast midagi, siis annan andeks, et teed täiesti mööda oletusi. Minu riided ongi kallid, kallimad kui selle tuttava omad. Aga see ei olnud absoluutselt teema.Guest kirjutas: ↑05 Juul 2025 20:30Äkki ta lihtsalt omabki kallimaid ja ilusamaid riideid kui sul on. Minul nt on kallid brändiriided, mis ma olen ostnud reisidelt, ja need näevad välja oluliselt ilusamad kui siit Eestist mingitest kaubanduskeskustest ostetud. Jh, isegi t-särkidel on erinevus näha, rääkimata minu kleitidest, pikkadest pükstest, kardiganidest, toppidest, jopedest ja saabastest.Guest kirjutas: ↑03 Juul 2025 15:14 Mul on üks tuttav, kes on riietehoolduse osas suur pedant. Kõik riided teeb aurutiga enne selgapanemist üle. Isegi lapse t-särgid , kuluvad jne. Alguses nagu naersin teda, ma ise triigin päris vähe viimasel ajal riideid, aga olen hakanud vaatama, et tegelikult paistavad tema riided nagu ilusamad välja küll, kui on laitmatult sirged. Mõtlesin endale ka siis rõivaauruti osta. Tema ütles, et käsiaurutid jäävad lahjaks, vaja ikka suuremat. Samas tal endal on väga kallis, sellist ka päris osta ei tahaks. Kas kellelgi on püstine soodsamas hinnaklassis auruti, millega ta on rahul ja saab soovitada.
TA-le soovitan minna mõnele Euroopa linnareisile ja osta endale korralik, kaasaegne, triikimist mittevajav garderoob.
-
Külaline
Aurutatud riided näevadki viisakamad välja hoolimata nende kvaliteedist või hinnast.
Mul õde töötab riidepoes ja ütles, et see suur püstine auruti, mis nad poes kasutavad, on üks väga hea asi. Kallis küll aga mugav ja super. See aurutab ka väiksema määrdumise välja, mis riidepoodides ikka proovimisel võib tekkida.
Seega näiteks kui pluusi oled mõni tund kandnud, on küll puhas ja pesta ei taha, siis aurutiga üle tehes on nagu alles pesust tulnud.
Mul õde töötab riidepoes ja ütles, et see suur püstine auruti, mis nad poes kasutavad, on üks väga hea asi. Kallis küll aga mugav ja super. See aurutab ka väiksema määrdumise välja, mis riidepoodides ikka proovimisel võib tekkida.
Seega näiteks kui pluusi oled mõni tund kandnud, on küll puhas ja pesta ei taha, siis aurutiga üle tehes on nagu alles pesust tulnud.
-
Külaline
Mind ka huvitab. Mul on üks olnud, aga see oli nii tüütu kasutada, et jäi juba paari korra järel lihtsalt seisma, oli odav ka. Peamine probleem oli selles, et mul pole elamises sellist kohta, kus seda kasutada. Ese peaks rippuma mugaval kõrgusel, taga ei tohiks seina olla, mis pidevalt auru saab. Lisaks peab keegi aitama eset sirgelt hoida, muidu pole sellel aurutamisel nagu mõtet.
Kas mingi kallim masin välistab sellised probleemid?
-
Külaline
Jah asi ongi selles, et koht peab olema. Vahet pole kas kallis või odav, sest kui sul ei ole statsionaarset kohta, kus aurutada, siis sa ei viitsi seda ka kasutada. Kallimad mudelid on koos stangega, kuhu riided peale tõmmatakse. Seina või kapiukse vastu aurutamine pikemas plaanis kahjustab neid.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 13:06 Mind ka huvitab. Mul on üks olnud, aga see oli nii tüütu kasutada, et jäi juba paari korra järel lihtsalt seisma, oli odav ka. Peamine probleem oli selles, et mul pole elamises sellist kohta, kus seda kasutada. Ese peaks rippuma mugaval kõrgusel, taga ei tohiks seina olla, mis pidevalt auru saab. Lisaks peab keegi aitama eset sirgelt hoida, muidu pole sellel aurutamisel nagu mõtet.
-
Külaline
Siin keegi rääkis katlakivist. Ostke destilleeritud vett. Siis pole mingit veesadet ega katlakivi. Ma kasutan seda ka tavatriikrauas.
-
Külaline
Minul on ukseava kohal konks - jõulude ajal kinnitan sinna tuled. Selle konksu külge saab edukalt riidepuuga riideid riputada, aurutangi nii. Sedasi ei riku seina ega kapiuksi.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2025 13:46Jah asi ongi selles, et koht peab olema. Vahet pole kas kallis või odav, sest kui sul ei ole statsionaarset kohta, kus aurutada, siis sa ei viitsi seda ka kasutada. Kallimad mudelid on koos stangega, kuhu riided peale tõmmatakse. Seina või kapiukse vastu aurutamine pikemas plaanis kahjustab neid.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 13:06 Mind ka huvitab. Mul on üks olnud, aga see oli nii tüütu kasutada, et jäi juba paari korra järel lihtsalt seisma, oli odav ka. Peamine probleem oli selles, et mul pole elamises sellist kohta, kus seda kasutada. Ese peaks rippuma mugaval kõrgusel, taga ei tohiks seina olla, mis pidevalt auru saab. Lisaks peab keegi aitama eset sirgelt hoida, muidu pole sellel aurutamisel nagu mõtet.
Räägi veel! Ja näita meile ka!Guest kirjutas: ↑05 Juul 2025 20:30Äkki ta lihtsalt omabki kallimaid ja ilusamaid riideid kui sul on. Minul nt on kallid brändiriided, mis ma olen ostnud reisidelt, ja need näevad välja oluliselt ilusamad kui siit Eestist mingitest kaubanduskeskustest ostetud. Jh, isegi t-särkidel on erinevus näha, rääkimata minu kleitidest, pikkadest pükstest, kardiganidest, toppidest, jopedest ja saabastest.Guest kirjutas: ↑03 Juul 2025 15:14 Mul on üks tuttav, kes on riietehoolduse osas suur pedant. Kõik riided teeb aurutiga enne selgapanemist üle. Isegi lapse t-särgid , kuluvad jne. Alguses nagu naersin teda, ma ise triigin päris vähe viimasel ajal riideid, aga olen hakanud vaatama, et tegelikult paistavad tema riided nagu ilusamad välja küll, kui on laitmatult sirged. Mõtlesin endale ka siis rõivaauruti osta. Tema ütles, et käsiaurutid jäävad lahjaks, vaja ikka suuremat. Samas tal endal on väga kallis, sellist ka päris osta ei tahaks. Kas kellelgi on püstine soodsamas hinnaklassis auruti, millega ta on rahul ja saab soovitada.
-
Külaline
Hea nipp!Guest kirjutas: ↑16 Juul 2025 13:59Minul on ukseava kohal konks - jõulude ajal kinnitan sinna tuled. Selle konksu külge saab edukalt riidepuuga riideid riputada, aurutangi nii. Sedasi ei riku seina ega kapiuksi.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2025 13:46Jah asi ongi selles, et koht peab olema. Vahet pole kas kallis või odav, sest kui sul ei ole statsionaarset kohta, kus aurutada, siis sa ei viitsi seda ka kasutada. Kallimad mudelid on koos stangega, kuhu riided peale tõmmatakse. Seina või kapiukse vastu aurutamine pikemas plaanis kahjustab neid.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 13:06 Mind ka huvitab. Mul on üks olnud, aga see oli nii tüütu kasutada, et jäi juba paari korra järel lihtsalt seisma, oli odav ka. Peamine probleem oli selles, et mul pole elamises sellist kohta, kus seda kasutada. Ese peaks rippuma mugaval kõrgusel, taga ei tohiks seina olla, mis pidevalt auru saab. Lisaks peab keegi aitama eset sirgelt hoida, muidu pole sellel aurutamisel nagu mõtet.
-
Külaline
Jah see on üks hea idee. Kuigi siis saab siledamaks kui vastu kõva pinda aurutada. Sellepärast võimalusel ja kui on majapidamisruum, siis võiks olla arutaja, millel on püstloodis triikiislaud.Guest kirjutas: ↑16 Juul 2025 13:59Minul on ukseava kohal konks - jõulude ajal kinnitan sinna tuled. Selle konksu külge saab edukalt riidepuuga riideid riputada, aurutangi nii. Sedasi ei riku seina ega kapiuksi.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2025 13:46Jah asi ongi selles, et koht peab olema. Vahet pole kas kallis või odav, sest kui sul ei ole statsionaarset kohta, kus aurutada, siis sa ei viitsi seda ka kasutada. Kallimad mudelid on koos stangega, kuhu riided peale tõmmatakse. Seina või kapiukse vastu aurutamine pikemas plaanis kahjustab neid.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 13:06 Mind ka huvitab. Mul on üks olnud, aga see oli nii tüütu kasutada, et jäi juba paari korra järel lihtsalt seisma, oli odav ka. Peamine probleem oli selles, et mul pole elamises sellist kohta, kus seda kasutada. Ese peaks rippuma mugaval kõrgusel, taga ei tohiks seina olla, mis pidevalt auru saab. Lisaks peab keegi aitama eset sirgelt hoida, muidu pole sellel aurutamisel nagu mõtet.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Semrush [Bot] ja 3 külalist