Karl Madis ja tema naine
Eilsest seitsmesed uudised, leidsin googeldades tv3 video.
https://www.youtube.com/watch?v=1oD1ge0 ... TV3Estonia
-
Külaline
Vaatasin selle video ära-Karl Madis näeb välja, nagu tüüpiline 45-50-aastane mees. Rohkem kindlasti ei pakuks.
-
Külaline
-
Külaline
Äkki paned prillid ka pähe, siis näed paremini. Ikka 60 palju peale mees, mitte mingi 45.Guest kirjutas: ↑23 Juul 2025 19:51 Vaatasin selle video ära-Karl Madis näeb välja, nagu tüüpiline 45-50-aastane mees. Rohkem kindlasti ei pakuks.
-
Külaline
Minu arust on suht alatu teha teema konkreetsete inimeste kohta - hei, hakkame nüüd lahkama, mis jube suhe neil ikka on. Mis õigus meil selleks on? Arutada võib üldiselt suurema vanusevahega inimeste üle.
-
Külaline
Nii suur vanusevahe on nilbe - ükskõik, kumb sugupool vanem on. Teist sõna ma selle kirjeldamiseks ei leia. Punkt.
-
Külaline
Ah ära plära! Mina olen 52 - ja minu jaokski tundub ta vana. Ei näe ta sugugi oma vanusest noorem välja! Ja selles videos torkas veel eriti silma, kuidas ta end ähkides ja puhkides voodist püsti ajas - vanamees mis vanamees.Guest kirjutas: ↑23 Juul 2025 19:51 Vaatasin selle video ära-Karl Madis näeb välja, nagu tüüpiline 45-50-aastane mees. Rohkem kindlasti ei pakuks.
-
Külaline
Vaatasin ka seda klippi, sugugi mitte noorema välimusega ja isegi mitte heas vormis 60+ mees. Gross tundub vana, aga tunduvalt krapsakam, kuigi 10 aastat vanem. Ei tundu selle naisega armastajapaarina, vaid tütretütar passib kõrval.
-
Külaline
Ma olen ka, aga minu jaoks ongi tavaline 45-50 mees vana. Eesti mees ähib samuti, 40-selt on ülekaaluline ja hoolitsemata.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2025 20:59Ah ära plära! Mina olen 52 - ja minu jaokski tundub ta vana. Ei näe ta sugugi oma vanusest noorem välja! Ja selles videos torkas veel eriti silma, kuidas ta end ähkides ja puhkides voodist püsti ajas - vanamees mis vanamees.Guest kirjutas: ↑23 Juul 2025 19:51 Vaatasin selle video ära-Karl Madis näeb välja, nagu tüüpiline 45-50-aastane mees. Rohkem kindlasti ei pakuks.
-
Külaline
Minu jaoks on jälle jube häiriv lugeda sinu kirjatûkki, kuna sa ei oska kirjutada õigesti. Punkt arvu järel teeb selle järgarvuks. Ehk siis sinu kirjas on Karl Madis kuuekümne viies aastane ja tema naine kahekümne seitsmes aastane. Vaata EKIst järele, kuidas vanust kirjutada, kui koolitunnis tukkusid.Guest kirjutas: ↑23 Juul 2025 08:48 Sattusin eile vaatama Tv3 kus oli Karl Madis, tema naine kes temast 38 aastat noorem ja 2.aastane poeg. Ei saanud väga saate poindile pihta.
Aga no nii häiris. Mida näeb üks 27.aastane naine 65.aastases mehes? Ja vastupidi?
Väga häiriv oli vaadata neid koos. Kohe iiveldama ajas.
Ja see saade ise. Mees lamab voodis pikali ja nii tehakse intervjuu![]()
Mida arvate sellest paarist? Ei arva, et nüüd päris armastus saaks selle taga olla. Mu meelest pigem veidi haiglane nagu.
-
Külaline
Ma ütleks, et väga positiivse ja sooja mulje jättis Karl Madis seal videos. Naine hoidis pigem tahaplaanile ja ma usun, et see oli teadlik tegu, et lasta mehel "särada". Armas paar.triin112 kirjutas: ↑23 Juul 2025 19:26 Eilsest seitsmesed uudised, leidsin googeldades tv3 video.
-
Külaline
-
Külaline
Igasugused homo-ja transpaarid kõigi oma "avatud suhetega" on OK, aga kui on suure vanusevahega mees ja naine (mõlemad täiskasvanud), siis kõik oksendavad ja kukub maailm kokkuGuest kirjutas: ↑23 Juul 2025 23:48 Perversne suhe, mitte armas paarike.
-
Külaline
Kui homo- või transpaar hulgas oleks sama suure vanusevahega, oleks täpselt sama probleem. See, et tegemist heterodega on, ei tee alaealise groomimist normaalseks. 38 aastat vanusevahet ei ole okei ega hakkagi olema, kui üks pool on niivõrd noor. Kõik rõvedad kaasakiitjad on vist seinapõrkega sündinud ebardid.
-
Külaline
On see naine alaealine? Vaata peeglisse, kui soovid ebardit näha.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 07:54Kui homo- või transpaar hulgas oleks sama suure vanusevahega, oleks täpselt sama probleem. See, et tegemist heterodega on, ei tee alaealise groomimist normaalseks. 38 aastat vanusevahet ei ole okei ega hakkagi olema, kui üks pool on niivõrd noor. Kõik rõvedad kaasakiitjad on vist seinapõrkega sündinud ebardid.
-
Külaline
Su kommentaar ütleb rohkem su enda kohta, kui nende, keda kritiseerid.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 07:54 Kui homo- või transpaar hulgas oleks sama suure vanusevahega, oleks täpselt sama probleem. See, et tegemist heterodega on, ei tee alaealise groomimist normaalseks. 38 aastat vanusevahet ei ole okei ega hakkagi olema, kui üks pool on niivõrd noor. Kõik rõvedad kaasakiitjad on vist seinapõrkega sündinud ebardid.
Teiseks, see naine pole alaealine, seega lõpeta see groomimise jutt. Sa hakkad juba ennast kordama, tüütuks läheb.
-
Külaline
Enam ei ole, aga kui Madis ligi hakkas litsuma, siis oli alaealine. Täpselt sama iba hakkas ajama, mida nüüd ühele teisele alaealisele tüdrukule.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 08:48Su kommentaar ütleb rohkem su enda kohta, kui nende, keda kritiseerid.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 07:54 Kui homo- või transpaar hulgas oleks sama suure vanusevahega, oleks täpselt sama probleem. See, et tegemist heterodega on, ei tee alaealise groomimist normaalseks. 38 aastat vanusevahet ei ole okei ega hakkagi olema, kui üks pool on niivõrd noor. Kõik rõvedad kaasakiitjad on vist seinapõrkega sündinud ebardid.
Teiseks, see naine pole alaealine, seega lõpeta see groomimise jutt. Sa hakkad juba ennast kordama, tüütuks läheb.
-
Külaline
Sina tead täpselt?Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 09:10Enam ei ole, aga kui Madis ligi hakkas litsuma, siis oli alaealine. Täpselt sama iba hakkas ajama, mida nüüd ühele teisele alaealisele tüdrukule.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 08:48Su kommentaar ütleb rohkem su enda kohta, kui nende, keda kritiseerid.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 07:54 Kui homo- või transpaar hulgas oleks sama suure vanusevahega, oleks täpselt sama probleem. See, et tegemist heterodega on, ei tee alaealise groomimist normaalseks. 38 aastat vanusevahet ei ole okei ega hakkagi olema, kui üks pool on niivõrd noor. Kõik rõvedad kaasakiitjad on vist seinapõrkega sündinud ebardid.
Mida nüüd peale hakata? Kuhugi kaevata ei ole. Jääb üle ainult niisama ussitada.
-
Külaline
Ei tea täpselt, tean seda, mida nad mõlemad on ise ajakirjanduses rääkinud. Kui ei jahvataks pidevalt meedias oma imelisest suhtest, siis poleks kuulnudki, kellega see Madis elab või kellele ligi litsub.Sina tead täpselt?
-
Külaline
Kirjutasin esimest korda alles, aga tore, et ma pole ainuke. Sinusugustele hälvikutele ongi vaja otse öelda, et nad on hälvarid.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 08:48Su kommentaar ütleb rohkem su enda kohta, kui nende, keda kritiseerid.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 07:54 Kui homo- või transpaar hulgas oleks sama suure vanusevahega, oleks täpselt sama probleem. See, et tegemist heterodega on, ei tee alaealise groomimist normaalseks. 38 aastat vanusevahet ei ole okei ega hakkagi olema, kui üks pool on niivõrd noor. Kõik rõvedad kaasakiitjad on vist seinapõrkega sündinud ebardid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist