Karl Madis ja tema naine
-
Külaline
Eks taolise vanusevahega paare ole alati olnud, kus naine teismeline, kahekümnendates või äärmisel juhul varastes kolmekümnendates ja mees ligi 60 või vanem. Mingi sensatsioon see ei ole. Asi on siis naise jaoks kas rahas ja isafiguuris või mõlemas. Osa ootab häbenemata pärandust ja kingitusi, teiste puhul on asi natuke keerulisem, vanem mees võib tunduda stabiilsema variandina, kes pakub kindlustunnet.
Aga sellist paari kirglikult nunnuks paariks kiita, on ka vähe imelik, tekib tunne, et inimene on ise samasugune ebakindel naine või kõrvalekalletega mees, või keegi, kes tahab ennast jube vabameelsena näidata. Mina nii vabameelne ei ole, sest minu meelest on sellised paarid imelikud, midagi nagu ei klapiks. Minu jaoks on normaalne maksimaalselt kuni 15 a vanusevahet. Alati on ka erandeid, näiteks Celine Dion ja tema abikaasa, aga need kinnitavad reeglit.
Sama kehtib ka vastupidi, vanaema koos pojapojaga. Selliseid paare on muidugi vähem, aga on. Needki on imelikud. Eriti kui naine oma välimuse eest ei hoolitse.
Aga sellist paari kirglikult nunnuks paariks kiita, on ka vähe imelik, tekib tunne, et inimene on ise samasugune ebakindel naine või kõrvalekalletega mees, või keegi, kes tahab ennast jube vabameelsena näidata. Mina nii vabameelne ei ole, sest minu meelest on sellised paarid imelikud, midagi nagu ei klapiks. Minu jaoks on normaalne maksimaalselt kuni 15 a vanusevahet. Alati on ka erandeid, näiteks Celine Dion ja tema abikaasa, aga need kinnitavad reeglit.
Sama kehtib ka vastupidi, vanaema koos pojapojaga. Selliseid paare on muidugi vähem, aga on. Needki on imelikud. Eriti kui naine oma välimuse eest ei hoolitse.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑23 Juul 2025 23:23Ma ütleks, et väga positiivse ja sooja mulje jättis Karl Madis seal videos. Naine hoidis pigem tahaplaanile ja ma usun, et see oli teadlik tegu, et lasta mehel "särada". Armas paar.triin112 kirjutas: ↑23 Juul 2025 19:26 Eilsest seitsmesed uudised, leidsin googeldades tv3 video.
https://www.youtube.com/watch?v=1oD1ge0 ... TV3Estonia
-
Külaline
Suure tõenäosusega armsam kui sina oma mehega.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 12:51Guest kirjutas: ↑23 Juul 2025 23:23Ma ütleks, et väga positiivse ja sooja mulje jättis Karl Madis seal videos. Naine hoidis pigem tahaplaanile ja ma usun, et see oli teadlik tegu, et lasta mehel "särada". Armas paar.triin112 kirjutas: ↑23 Juul 2025 19:26 Eilsest seitsmesed uudised, leidsin googeldades tv3 video.
https://www.youtube.com/watch?v=1oD1ge0 ... TV3Estonia![]()
-
Külaline
No megaanunnu ikka, tahaks kohe tutipluti teha neile nummibummidele. Peaaegu nagu mina oma 63-aastase isaga, ainult et Madis on veidi vanem.
-
Külaline
Karl Madis: olen hea isa, sest armastan lapsi!
"Lapsi" ta tõepoolest armastab
"Lapsi" ta tõepoolest armastab
-
Külaline
Tutipluti võid sa endale teha ja samas ka proovida mõista, et igasuguseid inimesi on olemas. On neid, kes iga asja peale "väkk" karjuvad ja neid, kes mõistavad, et teatud asjad lihtsalt eksisteerivad. Tahame või ei.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 13:18 No megaanunnu ikka, tahaks kohe tutipluti teha neile nummibummidele. Peaaegu nagu mina oma 63-aastase isaga, ainult et Madis on veidi vanem.
-
Külaline
Ei, selline vanusevahe ei ole ok, ükskõik palju sa seda siin normaliseerida üritad. Tundub, et sul on miski trauma hingel vanemate meeste ja nendepoolse ärakasutamisega.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:01Tutipluti võid sa endale teha ja samas ka proovida mõista, et igasuguseid inimesi on olemas. On neid, kes iga asja peale "väkk" karjuvad ja neid, kes mõistavad, et teatud asjad lihtsalt eksisteerivad. Tahame või ei.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 13:18 No megaanunnu ikka, tahaks kohe tutipluti teha neile nummibummidele. Peaaegu nagu mina oma 63-aastase isaga, ainult et Madis on veidi vanem.
-
Külaline
Aga sul endal tundub olevat mingi paranoia või kompleks. Mina näiteks olin abielus endast 24 aastat vanema mehega. AINUS miinus oli see, et ta suri liiga vara, siis kui mina olin viiekümnene.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:05Ei, selline vanusevahe ei ole ok, ükskõik palju sa seda siin normaliseerida üritad. Tundub, et sul on miski trauma hingel vanemate meeste ja nendepoolse ärakasutamisega.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:01Tutipluti võid sa endale teha ja samas ka proovida mõista, et igasuguseid inimesi on olemas. On neid, kes iga asja peale "väkk" karjuvad ja neid, kes mõistavad, et teatud asjad lihtsalt eksisteerivad. Tahame või ei.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 13:18 No megaanunnu ikka, tahaks kohe tutipluti teha neile nummibummidele. Peaaegu nagu mina oma 63-aastase isaga, ainult et Madis on veidi vanem.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:47Aga sul endal tundub olevat mingi paranoia või kompleks. Mina näiteks olin abielus endast 24 aastat vanema mehega. AINUS miinus oli see, et ta suri liiga vara, siis kui mina olin viiekümnene.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:05Ei, selline vanusevahe ei ole ok, ükskõik palju sa seda siin normaliseerida üritad. Tundub, et sul on miski trauma hingel vanemate meeste ja nendepoolse ärakasutamisega.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:01
Tutipluti võid sa endale teha ja samas ka proovida mõista, et igasuguseid inimesi on olemas. On neid, kes iga asja peale "väkk" karjuvad ja neid, kes mõistavad, et teatud asjad lihtsalt eksisteerivad. Tahame või ei.
Ja mitmes abielu see su mehel oli? Vaevalt et esimene või teine....
-
Külaline
Teine, kui huvitab.... Muide, ka mul oli see teine abielu. Praegu on käsil kolmas.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:52Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:47Aga sul endal tundub olevat mingi paranoia või kompleks. Mina näiteks olin abielus endast 24 aastat vanema mehega. AINUS miinus oli see, et ta suri liiga vara, siis kui mina olin viiekümnene.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:05
Ei, selline vanusevahe ei ole ok, ükskõik palju sa seda siin normaliseerida üritad. Tundub, et sul on miski trauma hingel vanemate meeste ja nendepoolse ärakasutamisega.
Aga sul soovitaks rohkem omaenda eluga tegelda, mitte teiste omi arvustada.
-
Külaline
Mis vahet sellel veel on? Elu jooksul elataksegi mitme inimesega. Paari-kolme või enamaga.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:52Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:47Aga sul endal tundub olevat mingi paranoia või kompleks. Mina näiteks olin abielus endast 24 aastat vanema mehega. AINUS miinus oli see, et ta suri liiga vara, siis kui mina olin viiekümnene.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:05
Ei, selline vanusevahe ei ole ok, ükskõik palju sa seda siin normaliseerida üritad. Tundub, et sul on miski trauma hingel vanemate meeste ja nendepoolse ärakasutamisega.
-
Külaline
Minul on paranoia ja kompleksid, sest mõistan hukka alaealiste groomimise ning 38 aastase vanusevahe, aga noorel naisel oma isa vanust kortsus vanameest tahta on igati tavapärane? Tõesti arvad, et sina oled see normaalne siin? Sa oled ilmselt liiga palju päikest lagipähe saanud või on sul Stockholmi sündroom. Kui mul peaks isa koju tulema 38 aastat noorema kaaslasega, siis keegi neist saab sirgelt jalaga näkku sellise perverssuse harrastamise eest.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:47Aga sul endal tundub olevat mingi paranoia või kompleks. Mina näiteks olin abielus endast 24 aastat vanema mehega. AINUS miinus oli see, et ta suri liiga vara, siis kui mina olin viiekümnene.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:05Ei, selline vanusevahe ei ole ok, ükskõik palju sa seda siin normaliseerida üritad. Tundub, et sul on miski trauma hingel vanemate meeste ja nendepoolse ärakasutamisega.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:01
Tutipluti võid sa endale teha ja samas ka proovida mõista, et igasuguseid inimesi on olemas. On neid, kes iga asja peale "väkk" karjuvad ja neid, kes mõistavad, et teatud asjad lihtsalt eksisteerivad. Tahame või ei.
-
Külaline
Soovitan sul edaspidi teemasse kommenteerida, selle asemel, et selgeltnägijat mängida.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:05 Ei, selline vanusevahe ei ole ok, ükskõik palju sa seda siin normaliseerida üritad. Tundub, et sul on miski trauma hingel vanemate meeste ja nendepoolse ärakasutamisega.
Ma ei normaliseeri siin midagi, lihtsalt ürian sulle selgeks teha, et meie ümber leidub igasuguseid inimesi. Mida sa siis nende suure vanusevahega paaride suhtes ette soovitad võtta? Neile moraalipolitsei kaela saata või nad koguni vangi panna?
Ta võttis ju selle naise enda juurde elama, neil on pere. Palju hullemad on mehed, kes Hugh Hefneri stiilis lihtsalt kasutavad noori naisi nagu mingit objekti, neid siis reeglipäraselt üha nooremate vastu välja vahetades.
-
Külaline
Teema oleks võinud olla üldisem arutelu ilma nimedeta.
Suure vanusevahe suurim probleem on, et selle puhul on juba ette teada, et noorem jääb varakult üksi. Suure vanusevahe puhul tuleb need asjad varakult läbi mõelda ja end vastavalt häälestada.
Meeste keskmine eluiga on niigi 10 aastat naistest vähem ja sellele eelneb kustumise periood, kus naisest saab põetaja vanuses, mil võiks palju põnevamaid tegevusi teha.
Suure vanusevahe suurim probleem on, et selle puhul on juba ette teada, et noorem jääb varakult üksi. Suure vanusevahe puhul tuleb need asjad varakult läbi mõelda ja end vastavalt häälestada.
Meeste keskmine eluiga on niigi 10 aastat naistest vähem ja sellele eelneb kustumise periood, kus naisest saab põetaja vanuses, mil võiks palju põnevamaid tegevusi teha.
-
Külaline
Khm, tal need ju samuti ajas aina nooremaks läinud.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 17:47Soovitan sul edaspidi teemasse kommenteerida, selle asemel, et selgeltnägijat mängida.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:05 Ei, selline vanusevahe ei ole ok, ükskõik palju sa seda siin normaliseerida üritad. Tundub, et sul on miski trauma hingel vanemate meeste ja nendepoolse ärakasutamisega.
Ma ei normaliseeri siin midagi, lihtsalt ürian sulle selgeks teha, et meie ümber leidub igasuguseid inimesi. Mida sa siis nende suure vanusevahega paaride suhtes ette soovitad võtta? Neile moraalipolitsei kaela saata või nad koguni vangi panna?
Ta võttis ju selle naise enda juurde elama, neil on pere. Palju hullemad on mehed, kes Hugh Hefneri stiilis lihtsalt kasutavad noori naisi nagu mingit objekti, neid siis reeglipäraselt üha nooremate vastu välja vahetades.
-
Külaline
Isa ealine mees on juba ...(ei tohi öelda), aga vanaisa ealine-EI, EI!!!
-
Külaline
Palun selgita, kuidas see sinusse puutub?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 17:50 Teema oleks võinud olla üldisem arutelu ilma nimedeta.
Kui naine on otsustanud sellisesse suhtesse minna, siis ta vast teab ka, et ta võib varakult üksi jääda.
-
Külaline
Mida ma sulle selgitama pean? Ma ei pea kedagi konkreetset silmas. Lihtsalt avaldasin enda arvamust. Meil siin teemaks suure vanusevahega paarid. Noored ei mõtle üldiselt väga palju kaugemale tulevikule. Vastasel juhul nad elaksid kõik palju tervislikumalt.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 18:14Palun selgita, kuidas see sinusse puutub?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 17:50 Teema oleks võinud olla üldisem arutelu ilma nimedeta.
Kui naine on otsustanud sellisesse suhtesse minna, siis ta vast teab ka, et ta võib varakult üksi jääda.
-
Külaline
Ja mis teiste arvamus sinusse puutubKülaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 18:14Palun selgita, kuidas see sinusse puutub?
-
Külaline
Kuule need Heffneri noored tuunitud tibi on hoopis teine teema. Nemad ei olnud koost armastusest, vaid seal rikka vanamehe juures olemine oligi neile nagu ametikoht ja elatusallikas. Neil olid omad ülesanded, mis tuli täita ja selle eest said tasu. Raha nimel kannatati nii mõndagi välja. See oli business.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 17:47Soovitan sul edaspidi teemasse kommenteerida, selle asemel, et selgeltnägijat mängida.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:05 Ei, selline vanusevahe ei ole ok, ükskõik palju sa seda siin normaliseerida üritad. Tundub, et sul on miski trauma hingel vanemate meeste ja nendepoolse ärakasutamisega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Roosad tulbid ja 6 külalist