Siin pole juttu alaealisest. Mulle ei pruugi palju asjad meeldima, aga lastel pole õigus valida oma vanemate elu, nii lihtsalt on. Austus tuleb tõesti välja teenida. Kui ma peaksin mingil põhjusel armuma nii oluliselt nooremasse, siis loodan, et mu lapsed seda otsust ka aktsepteerivad. Kui mitte, siis kahju küll, tuleb lasta neil minna ja tõdeda, et kasvatus on läinud metsa. Need inimesed ei tea austusest mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 22:11Ehk kui sinu pensionieelikust isa sebiks alaealist, siis see on täiesti normaalne, vanemat peab ikka austama? No ei käi need asja ikka nii. Lisaks, austus tuleb kõigil välja teenida.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 22:04 Mul ei ole kunagi olnud endast oluliselt nooremat või vanemat kaaslast, aga elementaarne on, et ei valita oma vanemate kaaslasi. Vanemate inimeste vastu peab olema austus. Nende valikud on nende omad. Inimene, kes ei austa teiste valikuid, ei saa enam olla ei pereliige ega ka sõber. Nii lihtsalt on.
Karl Madis ja tema naine
-
Külaline
-
Külaline
Selline vana ei väärigi mingit austust, kes alaealisele külge hakkab lööma.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 22:21Siin pole juttu alaealisest. Mulle ei pruugi palju asjad meeldima, aga lastel pole õigus valida oma vanemate elu, nii lihtsalt on. Austus tuleb tõesti välja teenida. Kui ma peaksin mingil põhjusel armuma nii oluliselt nooremasse, siis loodan, et mu lapsed seda otsust ka aktsepteerivad. Kui mitte, siis kahju küll, tuleb lasta neil minna ja tõdeda, et kasvatus on läinud metsa. Need inimesed ei tea austusest mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 22:11Ehk kui sinu pensionieelikust isa sebiks alaealist, siis see on täiesti normaalne, vanemat peab ikka austama? No ei käi need asja ikka nii. Lisaks, austus tuleb kõigil välja teenida.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 22:04 Mul ei ole kunagi olnud endast oluliselt nooremat või vanemat kaaslast, aga elementaarne on, et ei valita oma vanemate kaaslasi. Vanemate inimeste vastu peab olema austus. Nende valikud on nende omad. Inimene, kes ei austa teiste valikuid, ei saa enam olla ei pereliige ega ka sõber. Nii lihtsalt on.
-
Külaline
Tegelikult selle teema kangelane siin on olnud uudistes sellega, et on kirjutanud alaealistele nilbusi ning ka praegune naine oli suhtlema hakates alaealine.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 22:21Siin pole juttu alaealisest. Mulle ei pruugi palju asjad meeldima, aga lastel pole õigus valida oma vanemate elu, nii lihtsalt on. Austus tuleb tõesti välja teenida. Kui ma peaksin mingil põhjusel armuma nii oluliselt nooremasse, siis loodan, et mu lapsed seda otsust ka aktsepteerivad. Kui mitte, siis kahju küll, tuleb lasta neil minna ja tõdeda, et kasvatus on läinud metsa. Need inimesed ei tea austusest mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 22:11Ehk kui sinu pensionieelikust isa sebiks alaealist, siis see on täiesti normaalne, vanemat peab ikka austama? No ei käi need asja ikka nii. Lisaks, austus tuleb kõigil välja teenida.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 22:04 Mul ei ole kunagi olnud endast oluliselt nooremat või vanemat kaaslast, aga elementaarne on, et ei valita oma vanemate kaaslasi. Vanemate inimeste vastu peab olema austus. Nende valikud on nende omad. Inimene, kes ei austa teiste valikuid, ei saa enam olla ei pereliige ega ka sõber. Nii lihtsalt on.
Aga. Austuse eelduseks on ikkagi inimese konkreetsed teod ja väärtused, mitte lapsevanemaks olemine. Mina loodan, et mu lastest tulevad kriitilise mõtlemisega inimesed, kes ei ole oma vanematele pimedalt lojaalsed ega pigista nende väärkäitumise ees silmi kinni. Oluline on oskus hinnata, mis on õige ja mis vale, samuti ausus ja julgus oma arvamus otse ja ausalt välja öelda.
-
Külaline
Päris vana isa sul, ilmselt olid sündides neljas või viies laps. Üldiselt on isaga alla 30 aasta vahet. Kuidas su sünd siia keissi puutib, pole aimugi. Rõve, kui tütred oma isa voodisse ronivad, vaatama, kellega ta seal toimetab. Sama, nagu ei laseks oma vanematel määrata, kellega soovin suhtes olla mina. Aga eks igasugused hälvareid on olemas.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 19:37Ma tunneks muret, kas sul on peas kõik korras, aga sinu seisukohta arvesse võttes ei vaja see küsimus enam vastust. Kui sa natuke jälgiks ka seda lõime, millele sa vastasid, siis ma olen Karl Madise naisega peaaegu ühevanune ja minu isa on selle lauljaga enam-vähem samas vanuses. Minu isa oli mu sündides 36 ja nende vanusevahe on 38. Ning jah, kui isa tuleks minuvanusega koju, siis ta absoluutselt saaks teada, kes ta kõik on ja mida ma sellisest asjast arvan. Õnneks pole mu isa ei idioot ega pervert, nii et sellist olukorda nagunii ei teki.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 19:02Mingi loll moor hakkab peksma oma isa ja tema naist? Otsi abi, selliste kohta öeldakse inimvärd. Täiesti kontrolli alt väljas ohtlik ja haige mutt.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 17:38
Minul on paranoia ja kompleksid, sest mõistan hukka alaealiste groomimise ning 38 aastase vanusevahe, aga noorel naisel oma isa vanust kortsus vanameest tahta on igati tavapärane? Tõesti arvad, et sina oled see normaalne siin? Sa oled ilmselt liiga palju päikest lagipähe saanud või on sul Stockholmi sündroom. Kui mul peaks isa koju tulema 38 aastat noorema kaaslasega, siis keegi neist saab sirgelt jalaga näkku sellise perverssuse harrastamise eest.
-
Külaline
V-o ka KMi lapsed avaldasid oma arvamust? No ja siis? Nad ei saa ju midagi muuta. Ei ole võimalik elada teisete inimeste elu.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 22:41Mina loodan, et mu lastest tulevad kriitilise mõtlemisega inimesed, kes ei ole oma vanematele pimedalt lojaalsed ega pigista nende väärkäitumise ees silmi kinni. Oluline on oskus hinnata, mis on õige ja mis vale, samuti ausus ja julgus oma arvamus otse ja ausalt välja öelda.
Võõrad võivad siin end lolliks vaielda, aga inimesed elavad nagu nad tahavad.
-
Külaline
Loodame, et nad ei päri sinu rumalust ja enesekesksust, muidu on juba ette totally lost. Haige inimene.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 22:41Tegelikult selle teema kangelane siin on olnud uudistes sellega, et on kirjutanud alaealistele nilbusi ning ka praegune naine oli suhtlema hakates alaealine.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 22:21Siin pole juttu alaealisest. Mulle ei pruugi palju asjad meeldima, aga lastel pole õigus valida oma vanemate elu, nii lihtsalt on. Austus tuleb tõesti välja teenida. Kui ma peaksin mingil põhjusel armuma nii oluliselt nooremasse, siis loodan, et mu lapsed seda otsust ka aktsepteerivad. Kui mitte, siis kahju küll, tuleb lasta neil minna ja tõdeda, et kasvatus on läinud metsa. Need inimesed ei tea austusest mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 22:11
Ehk kui sinu pensionieelikust isa sebiks alaealist, siis see on täiesti normaalne, vanemat peab ikka austama? No ei käi need asja ikka nii. Lisaks, austus tuleb kõigil välja teenida.
Aga. Austuse eelduseks on ikkagi inimese konkreetsed teod ja väärtused, mitte lapsevanemaks olemine. Mina loodan, et mu lastest tulevad kriitilise mõtlemisega inimesed, kes ei ole oma vanematele pimedalt lojaalsed ega pigista nende väärkäitumise ees silmi kinni. Oluline on oskus hinnata, mis on õige ja mis vale, samuti ausus ja julgus oma arvamus otse ja ausalt välja öelda.
-
Külaline
-
Külaline
Sina ei pea siin midagi ootama. Las inimesed elavad oma elu.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 23:26Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 18:45No sorry, täpselt seda need noored tüdrukud ju teesklesid. Üks on kunagi intervjuus öelnud, et Hugh on nii võluv, nii hoolitsev ja šarmantne. Alles peale mehe surma julgesid mõned neist tunnistada, et olid seal vaid raha pärast, nagu prostituudid.
-
Külaline
Kogu see teema on tegelikult väga häbiväärne. Mis õigus on kellelgi võõral teiste elu arvustada?
Iseasi, kui selles elus tehtaks kellelegi otseselt halba, last väärkoheldaks vms.
Kuna on tuntud inimene, siis kõigil oleks nagu põhjus nende elus osaline olla. Miks küll?
Iseasi, kui selles elus tehtaks kellelegi otseselt halba, last väärkoheldaks vms.
Kuna on tuntud inimene, siis kõigil oleks nagu põhjus nende elus osaline olla. Miks küll?
-
Külaline
Miks mitte? Ise nad ju ronivad oma romantikaga meediasse.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2025 00:28 Kogu see teema on tegelikult väga häbiväärne. Mis õigus on kellelgi võõral teiste elu arvustada?
-
Külaline
Vaevalt, et lausa ronivad. Lihtsalt ei keeldu ajakirjanike soovidest.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2025 00:49Miks mitte? Ise nad ju ronivad oma romantikaga meediasse.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2025 00:28 Kogu see teema on tegelikult väga häbiväärne. Mis õigus on kellelgi võõral teiste elu arvustada?
See ei anna ju kellelegi põhjust nende elu kallal urgitseda.
Jah, targem oleks neil tõesti mitte intervjuusid anda ja rahulikult omaenda elu elada.
-
Külaline
"Ajakirjanike soovidest"...Haa-haa, kui naiivne võib olla.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2025 01:11Vaevalt, et lausa ronivad. Lihtsalt ei keeldu ajakirjanike soovidest.
See ei anna ju kellelegi põhjust nende elu kallal urgitseda.
Jah, targem oleks neil tõesti mitte intervjuusid anda ja rahulikult omaenda elu elada.
-
Külaline
Kas see tekst on kirjutatud google translate'i abil?Lomiowjfil5 kirjutas: ↑25 Juul 2025 06:54 Ma saan aru, miks sul võib olla ebamugav vanusevahe üle, see on tõesti raske mõista. Kuid suhted on keerulised, mis töötab ühel paaril, ei pruugi teistele mõista. Oluline on keskenduda vastastikusele austusele ja õnnele, isegi kui see ei vasta meie ootustele.
Karl Madis
-
Külaline
Kes ja kuidas sinu arvates nende elus praegu siin osaleb? Ära pinguta üle. Avaliku elu tegelaste üle on alati arutletud ja nad ise on väga avameelselt kõik letti ka ladunud.Guest kirjutas: ↑25 Juul 2025 00:28 Kuna on tuntud inimene, siis kõigil oleks nagu põhjus nende elus osaline olla. Miks küll?
-
Külaline
Ilmselt sellepärast sa seda suurt vanusevahet kiidad ja õigustadki, et sa ise oled sellises olnud. Ja loogiline, et kaitsed seda olukorda, milles ise oled olnud.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:47Aga sul endal tundub olevat mingi paranoia või kompleks. Mina näiteks olin abielus endast 24 aastat vanema mehega. AINUS miinus oli see, et ta suri liiga vara, siis kui mina olin viiekümnene.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:05Ei, selline vanusevahe ei ole ok, ükskõik palju sa seda siin normaliseerida üritad. Tundub, et sul on miski trauma hingel vanemate meeste ja nendepoolse ärakasutamisega.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:01
Tutipluti võid sa endale teha ja samas ka proovida mõista, et igasuguseid inimesi on olemas. On neid, kes iga asja peale "väkk" karjuvad ja neid, kes mõistavad, et teatud asjad lihtsalt eksisteerivad. Tahame või ei.
See aga ei tee sellise vanusevahega suhet üldsuse silmis normaalseks. Või noh, sinu jaoks oli see normaalne, aga enamuse jaoks ikkagi mitte.
Üsna kindel fakt on ka see, et sellisesse tohutu vanusevahega suhtesse (noor naine-vana mees) kipuvad astuma naised, kel on elus olnud puudu isafiguur. Ja teatud puhkudel muidugi ka see, kui mees on rikas, kus naine valib pigem kainetel kaalutlustel, mitte sellepärast, et armastab.
-
Külaline
Kus see veel kirjas on?Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 15:45Mis vahet sellel veel on? Elu jooksul elataksegi mitme inimesega. Paari-kolme või enamaga.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:52Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 14:47
Aga sul endal tundub olevat mingi paranoia või kompleks. Mina näiteks olin abielus endast 24 aastat vanema mehega. AINUS miinus oli see, et ta suri liiga vara, siis kui mina olin viiekümnene.
Ja mitmes abielu see su mehel oli? Vaevalt et esimene või teine....
-
Külaline
Mina olen aru saanud, et seal ei olnud midagi nii fun. Naised ikka kannatasid seal korralikult. Ja pidid tegema asju, mis neile ei meeldinud. Lisaks, sa arvad tõsimeeli, et seal villas ei tarvitatud igapäevaselt alkoholi ja uimasteid?Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 19:13Sada korda parem, kui siinsed inimesed oma joodikute, ringikargajate, räpakottide ja armastuseta suhetega. Inimestel oli vähemalt fun, mitte vegetatsioon.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 18:45No sorry, täpselt seda need noored tüdrukud ju teesklesid. Üks on kunagi intervjuus öelnud, et Hugh on nii võluv, nii hoolitsev ja šarmantne. Alles peale mehe surma julgesid mõned neist tunnistada, et olid seal vaid raha pärast, nagu prostituudid.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 18:40
Hefneri puhul olid tingimused teada ja konkreetselt paigas. Keegi ei teeselnud nummit pereelu või et vanamees noori tüdrukuid oma sära ja sarmiga võlus.
Vaat, kui väära pildi võib mõni klantsajakiri ja -elu inimestele luua!
-
Külaline
Ja sina usud siiralt, et kõik see kari noori naisi meeletult armastasid Hefnerit?Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 21:28Mis sinuga juhtus, et sa ei ole oma elus armastust kogenud?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 20:26No sorry, kes seda siis uskus? Et ilus noor naine on mingi kaheksakümnese pässi juures sellepärast, et oli ära armunud?Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 18:45
No sorry, täpselt seda need noored tüdrukud ju teesklesid. Üks on kunagi intervjuus öelnud, et Hugh on nii võluv, nii hoolitsev ja šarmantne. Alles peale mehe surma julgesid mõned neist tunnistada, et olid seal vaid raha pärast, nagu prostituudid.
Ei saagi aru, kas oled väga noor veel või lihtsalt ääretult naiivne ja elukogenematu.
-
Külaline
Ma arvan samamoodi kui sina - et selline vanusevahe on ebanormaalne. Aga see, kuidas sina reageerid, on täiesti ebanormaalne, et mitte öelda hirmutav.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 19:37Ma tunneks muret, kas sul on peas kõik korras, aga sinu seisukohta arvesse võttes ei vaja see küsimus enam vastust. Kui sa natuke jälgiks ka seda lõime, millele sa vastasid, siis ma olen Karl Madise naisega peaaegu ühevanune ja minu isa on selle lauljaga enam-vähem samas vanuses. Minu isa oli mu sündides 36 ja nende vanusevahe on 38. Ning jah, kui isa tuleks minuvanusega koju, siis ta absoluutselt saaks teada, kes ta kõik on ja mida ma sellisest asjast arvan. Õnneks pole mu isa ei idioot ega pervert, nii et sellist olukorda nagunii ei teki.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 19:02Mingi loll moor hakkab peksma oma isa ja tema naist? Otsi abi, selliste kohta öeldakse inimvärd. Täiesti kontrolli alt väljas ohtlik ja haige mutt.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 17:38
Minul on paranoia ja kompleksid, sest mõistan hukka alaealiste groomimise ning 38 aastase vanusevahe, aga noorel naisel oma isa vanust kortsus vanameest tahta on igati tavapärane? Tõesti arvad, et sina oled see normaalne siin? Sa oled ilmselt liiga palju päikest lagipähe saanud või on sul Stockholmi sündroom. Kui mul peaks isa koju tulema 38 aastat noorema kaaslasega, siis keegi neist saab sirgelt jalaga näkku sellise perverssuse harrastamise eest.
"...siis keegi neist saab sirgelt jalaga näkku sellise perverssuse harrastamise ees..."
No, ma ei kujuta ette, milline naiselik naisterahvas räägib sellist juttu? Täiesti jube! Käid kuskil ööklubides või pimedatel tänavatel ka kaklemas? Või oled hoopis mees (mitte, et meeste puhul oleks selline kõnepruuk ja käitumine kuidagi normaalsem).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 4 külalist