Konsulteerisin AI-ga sel teemal, sest hakkas huvitama. Tema arvab nii:Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 13:41Ega ei määragi, ma ütlesin, et lihtsalt mina ei usu. Kes tal siis ära suri, et leinab? Ta ei maininud sellest midagi.Guest kirjutas: ↑24 Juul 2025 12:59Oma uskumise alusel sa siin küll kellelegi diagnoose ei määra. Teemaalgataja on sisuliselt kogu aeg leinas. Rääkimata sellest, et nutmine pole depressiooni korral mitte midagi ebatavalist ega energiat nõudvat.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2025 12:51Ei usu, et inimesel, kellel on iga päev tundide kaupa nutta, on depressioon. Mõelge, mis energiat see nõuab nii kehalt kui vaimult.
Aga selles olen ma lausa veendunud, et üks nartsissismi erivorm on internetis trollimine, mis sisaldab endas inimeste solvamist lihtsalt mingi lambi arvamusavalduse peale, a la oled vaene rott, kes ei jõua "normaalset" autot osta, oled paks mutt, jne. Lisaks provotseerimine, mis ilmselt annab nartsissistile võimutunde, et ma olen ikka nii tark, mängin siin kaardimaja teiega, hehe. Kellel kogemus olemas, see saab aru.
"Sadism in particular has been strongly linked to trolling..."
"Some internet trolls are narcissists, especially the ones who crave for attention or dominance. But many are also driven by sadism, boredom or emotional detachment."
Vihjati ka psühhopaatiale. Nii et asi on veelgi tõsisem. Pole just ilus pilt.