Oled sina alles naljanina. Ma olen ilusas pikaajalises suhtes. Minus on null kibestumust ja sappi. Õel olen küll, naiivitare peabki tögama.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 08:51See on juba su kommentaarist näha, et sa pole ei suhtes ega suhteta õnnelik ja rahul olnud. Nii palju õelust, kibestumust ja sappi täis inimene, et üle ääre ajab. Õudne sellisena elada, tunnen kohe kaasa sulle.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 08:37Kuule, ohmakas, mina ei ole mingite haisevate ja hoolimatute jopa-kollade otsa sattunud, katsu nüüd oma luulud lõpetada. Minu mehed on olnud sellised, kelle poole sina ei küündikski. Järgmine mõttehiiglane, kelle arust kõik teised elavad valesti.
Traditsioonilise monogaamse peremudeli („kuni surm meid lahutab“) kõrvale on elujõulisena tulnud sarimonogaamia ehk üks pikaajaline püsipartner korraga ning neid suhteid võib elu jooksul järjepanu olla mitu tükki. Üle poolte alla 60aastaste täiskasvanute elus on kaks-kolm pikka ja olulist suhet (mõnel rohkemgi). See on nüüdne uus normaalsus. Lühiseiklusi võib nende suhete vahele (ja mõnikord ka suhte ajale) mahtuda mõnel kümneid, püsimatutel sadu.![]()
Karl Madis ja tema naine
-
Külaline
-
Külaline
Eks ikka oled, muinasjutuvestja.Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 10:26Oled sina alles naljanina. Ma olen ilusas pikaajalises suhtes. Minus on null kibestumust ja sappi. Õel olen küll, naiivitare peabki tögama.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 08:51See on juba su kommentaarist näha, et sa pole ei suhtes ega suhteta õnnelik ja rahul olnud. Nii palju õelust, kibestumust ja sappi täis inimene, et üle ääre ajab. Õudne sellisena elada, tunnen kohe kaasa sulle.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 08:37Kuule, ohmakas, mina ei ole mingite haisevate ja hoolimatute jopa-kollade otsa sattunud, katsu nüüd oma luulud lõpetada. Minu mehed on olnud sellised, kelle poole sina ei küündikski. Järgmine mõttehiiglane, kelle arust kõik teised elavad valesti.
Traditsioonilise monogaamse peremudeli („kuni surm meid lahutab“) kõrvale on elujõulisena tulnud sarimonogaamia ehk üks pikaajaline püsipartner korraga ning neid suhteid võib elu jooksul järjepanu olla mitu tükki. Üle poolte alla 60aastaste täiskasvanute elus on kaks-kolm pikka ja olulist suhet (mõnel rohkemgi). See on nüüdne uus normaalsus. Lühiseiklusi võib nende suhete vahele (ja mõnikord ka suhte ajale) mahtuda mõnel kümneid, püsimatutel sadu.![]()
-
Külaline
Olen muidugi, 8-s aasta jookseb. Olen oma täiskasvanu-elu jooksul vaid 5 aastat vallaline olnud, enne praegust suhet.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 10:37Eks ikka oled, muinasjutuvestja.Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 10:26Oled sina alles naljanina. Ma olen ilusas pikaajalises suhtes. Minus on null kibestumust ja sappi. Õel olen küll, naiivitare peabki tögama.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 08:51
See on juba su kommentaarist näha, et sa pole ei suhtes ega suhteta õnnelik ja rahul olnud. Nii palju õelust, kibestumust ja sappi täis inimene, et üle ääre ajab. Õudne sellisena elada, tunnen kohe kaasa sulle.![]()
-
Külaline
Kas sa oled Karl Madis või tema naine või mida sa oma elust siin pajatad?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 10:41Olen muidugi, 8-s aasta jookseb. Olen oma täiskasvanu-elu jooksul vaid 5 aastat vallaline olnud, enne praegust suhet.
-
Külaline
Ja sinu arvates näiteks 4-5-aastases suhtes olevate paaride puhul on petmine välistatud? Päris rumal arvamus - kes on petja mentaliteediga, see petab igal juhul nii pikas kui ka lühikeses suhtes.Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 08:33Koos võib algselt tahta olla, aga seksitakse vahepeal ka teistega. Lausa peetakse armukesi. Tavaline pika suhte stsenaarium. Juhtub, et asi tuleb välja ja teine naine kallis, on see mehikene su juurest läinud kah.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2025 23:59Guest kirjutas: ↑27 Juul 2025 21:34
Mis sinuga juhtus, et tahad terve oma elu ühe inimese peale raisata? Küllal kuulnud, kuidas alles pikast suhtest lahkudes saadakse esimesed orgasmid, avastatakse, et kõik mehed polegi räpased, kõik polegi eelmänguta maha-taha. Et on mehi, kes pööravad oma naisele tähelepanu, ei kao kodust teadmata ajaks minema, teevad sporti ja reisivad, valivad oma riided ja aksessuaarid hoolikalt, koristavad ja teevad süüa jne.
Need, kes pikalt koos, peavad paratamatult leppima ka sellega, et kaaslane mingil hetkel soovib teisi ka proovida. Ükski mees ei ela terve elu ühe naisega seksides. Naised võivad seda isegi teha.
Ma ei näe ühe inimesega olemises mitte ühtki eelist.
Mis sellesse puutub, et mehed tahavad paljude naistega seksida, siis meie räägime siin ju püsisuhtesse astumisest, kus astutakse suhtesse teadmisega, et ollakse inimesega koos elu lõpuni. See, et enne püsisuhtesse astumist oli kummalgi mingeid sekspartnereid, ei ole ju oluline. Räägime kooselust - püsisuhtest.
Mina olen suhtes peaaegu 40 aastat ja ma ei tea, et mu mehel oleks armukesi või kõrvalsuhteid. Kui ta oleks tahtnud mõne teise kalli naisega minna, siis ta ehk oleks seda juba teinud kah. Samuti ei pea mina kõrvalsuhteid, mis ei tähenda, et mulle ei võiks teised mehed meeldida. Aastate jooksul on olnud mul ikka väga palju "meeldimisi" (vastastikuseid), aga need tuleb osata hoida platoonilisena, mitte lipata saba selgas iga mehega suhtesse, kes järjekordselt meeldima on hakanud.
-
Külaline
Vabandust, see minu kommentaar ei olnud mõeldud üldse sinule, vaid sellele tädile, kelle arvates tuleb mees iga 5 aasta tagant välja vahetada.
-
Külaline
Tead, sina ela, kuidas sina tahad! Keegi ei keela! Reageeritakse sinu kommentaaridele, kus sa hakkasid "kuni surm meid lahutab" suhteid mõnitama ja halvustama. Keegi kirjutas, et tema vanemad elasid koos 68 aastat, mille peale sina vastasid: "Seda on kurb lugeda, aga kõigil ei lähe nii halvasti". Järgmises postituses ütled, sinu emmel oli vaid üks mees-sinu isa. Siit tuleb teha järeldus, et ka sinu vanematel on läinud väga halvasti? On nii või?Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 08:37Kuule, ohmakas, mina ei ole mingite haisevate ja hoolimatute jopa-kollade otsa sattunud, katsu nüüd oma luulud lõpetada. Minu mehed on olnud sellised, kelle poole sina ei küündikski. Järgmine mõttehiiglane, kelle arust kõik teised elavad valesti.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2025 23:59Kõikidel inimestel ei lähe nii kehvasti nagu sinu emal ja isal, kes piinlesid oma abielus.Guest kirjutas: ↑27 Juul 2025 21:34
Mis sinuga juhtus, et tahad terve oma elu ühe inimese peale raisata? Küllal kuulnud, kuidas alles pikast suhtest lahkudes saadakse esimesed orgasmid, avastatakse, et kõik mehed polegi räpased, kõik polegi eelmänguta maha-taha. Et on mehi, kes pööravad oma naisele tähelepanu, ei kao kodust teadmata ajaks minema, teevad sporti ja reisivad, valivad oma riided ja aksessuaarid hoolikalt, koristavad ja teevad süüa jne.
Need, kes pikalt koos, peavad paratamatult leppima ka sellega, et kaaslane mingil hetkel soovib teisi ka proovida. Ükski mees ei ela terve elu ühe naisega seksides. Naised võivad seda isegi teha.
Ma ei näe ühe inimesega olemises mitte ühtki eelist.
Ja saan aru, et sul endal on ka kehvad kogemused meestega. Väga kahju, et oled haisevate ja hoolimatute jopa-kollade otsa sattunud.
Traditsioonilise monogaamse peremudeli („kuni surm meid lahutab“) kõrvale on elujõulisena tulnud sarimonogaamia ehk üks pikaajaline püsipartner korraga ning neid suhteid võib elu jooksul järjepanu olla mitu tükki. Üle poolte alla 60aastaste täiskasvanute elus on kaks-kolm pikka ja olulist suhet (mõnel rohkemgi). See on nüüdne uus normaalsus. Lühiseiklusi võib nende suhete vahele (ja mõnikord ka suhte ajale) mahtuda mõnel kümneid, püsimatutel sadu.
https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... list-suhet
Ja omaette tase on muidugi see jutt, et need, kes oma esimese ja ainsaga koos on, pole kunagi orgasmi saanud ja elavad koos vägivaldse petjaga.
Sellise järelduse teeb selline inimene, kes on seda omal nahal kogenud. Seetõttu kõlab sinu jutt, kuidas sul on sellised mehed, kelleni minusugune ei küündikski, eriti koomiliselt.
Ja kummaline on ka see, et mingi ühe Eesti Naise artikli põhjal teed mingeid üldistusi. Loomulikult on olemas erinevaid inimesi, erinevate suhtumiste ja arusaamadega koosellu ja suhtesse. Selle artikli põhjal nüüd järeldada, et see ongi uus norm ja kui sa samamoodi ei ela, oled imelik, on lihtsalt veider!
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 10:26Oled sina alles naljanina. Ma olen ilusas pikaajalises suhtes. Minus on null kibestumust ja sappi. Õel olen küll, naiivitare peabki tögama.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 08:51See on juba su kommentaarist näha, et sa pole ei suhtes ega suhteta õnnelik ja rahul olnud. Nii palju õelust, kibestumust ja sappi täis inimene, et üle ääre ajab. Õudne sellisena elada, tunnen kohe kaasa sulle.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 08:37Kuule, ohmakas, mina ei ole mingite haisevate ja hoolimatute jopa-kollade otsa sattunud, katsu nüüd oma luulud lõpetada. Minu mehed on olnud sellised, kelle poole sina ei küündikski. Järgmine mõttehiiglane, kelle arust kõik teised elavad valesti.
Ma olen ilusas pikaajalises suhtes. Oh, jah! Ja mõelda vaid, kohe-kohe on see ilus kõik läbi!
-
Külaline
Huvitav, mille see meie naiivsus peaks seisnema? Me ei tea, et ümberringi toimub petmist ja lahutusi? Teame küll!Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 10:26Oled sina alles naljanina. Ma olen ilusas pikaajalises suhtes. Minus on null kibestumust ja sappi. Õel olen küll, naiivitare peabki tögama.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 08:51See on juba su kommentaarist näha, et sa pole ei suhtes ega suhteta õnnelik ja rahul olnud. Nii palju õelust, kibestumust ja sappi täis inimene, et üle ääre ajab. Õudne sellisena elada, tunnen kohe kaasa sulle.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 08:37Kuule, ohmakas, mina ei ole mingite haisevate ja hoolimatute jopa-kollade otsa sattunud, katsu nüüd oma luulud lõpetada. Minu mehed on olnud sellised, kelle poole sina ei küündikski. Järgmine mõttehiiglane, kelle arust kõik teised elavad valesti.
-
Külaline
Seda juttu, et kõik petavad, kõik peksavad, elu ongi selline, suhteid tulebki pidevalt uuendada räägivad ju need, kellel pole ühtki head suhet kunagi olnudki. Ise on pettunud ja kibestunud, siis proovivad seda enda jaoks söödavaks mõelda. Kõik ju elavad nii, siis ei tundu endale nii suure luuserina. Väga naljakas on see, et mingi sapiprits ja õellust täis inimene siis paneb veel, et olen imeilusas suhtes tore inimene. Oled-oled, kuidas siis teisiti.
-
Külaline
Oot-oot, see oli keegi teine, kes kommenteeris, et "Seda on kurb lugeda, aga kõigil ei lähe nii halvasti".Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:32Tead, sina ela, kuidas sina tahad! Keegi ei keela! Reageeritakse sinu kommentaaridele, kus sa hakkasid "kuni surm meid lahutab" suhteid mõnitama ja halvustama. Keegi kirjutas, et tema vanemad elasid koos 68 aastat, mille peale sina vastasid: "Seda on kurb lugeda, aga kõigil ei lähe nii halvasti". Järgmises postituses ütled, sinu emmel oli vaid üks mees-sinu isa. Siit tuleb teha järeldus, et ka sinu vanematel on läinud väga halvasti? On nii või?Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 08:37Kuule, ohmakas, mina ei ole mingite haisevate ja hoolimatute jopa-kollade otsa sattunud, katsu nüüd oma luulud lõpetada. Minu mehed on olnud sellised, kelle poole sina ei küündikski. Järgmine mõttehiiglane, kelle arust kõik teised elavad valesti.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2025 23:59
Kõikidel inimestel ei lähe nii kehvasti nagu sinu emal ja isal, kes piinlesid oma abielus.
Ja saan aru, et sul endal on ka kehvad kogemused meestega. Väga kahju, et oled haisevate ja hoolimatute jopa-kollade otsa sattunud.
Traditsioonilise monogaamse peremudeli („kuni surm meid lahutab“) kõrvale on elujõulisena tulnud sarimonogaamia ehk üks pikaajaline püsipartner korraga ning neid suhteid võib elu jooksul järjepanu olla mitu tükki. Üle poolte alla 60aastaste täiskasvanute elus on kaks-kolm pikka ja olulist suhet (mõnel rohkemgi). See on nüüdne uus normaalsus. Lühiseiklusi võib nende suhete vahele (ja mõnikord ka suhte ajale) mahtuda mõnel kümneid, püsimatutel sadu.
Ja omaette tase on muidugi see jutt, et need, kes oma esimese ja ainsaga koos on, pole kunagi orgasmi saanud ja elavad koos vägivaldse petjaga.
Sellise järelduse teeb selline inimene, kes on seda omal nahal kogenud. Seetõttu kõlab sinu jutt, kuidas sul on sellised mehed, kelleni minusugune ei küündikski, eriti koomiliselt.
Ja kummaline on ka see, et mingi ühe Eesti Naise artikli põhjal teed mingeid üldistusi. Loomulikult on olemas erinevaid inimesi, erinevate suhtumiste ja arusaamadega koosellu ja suhtesse. Selle artikli põhjal nüüd järeldada, et see ongi uus norm ja kui sa samamoodi ei ela, oled imelik, on lihtsalt veider!
-
Külaline
Läbi on siis, kui nii otsustan. Koos tuleb olla, kuni on teineteisega hea. Kui enam ei ole, siis aidaa.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:34Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 10:26Oled sina alles naljanina. Ma olen ilusas pikaajalises suhtes. Minus on null kibestumust ja sappi. Õel olen küll, naiivitare peabki tögama.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 08:51
See on juba su kommentaarist näha, et sa pole ei suhtes ega suhteta õnnelik ja rahul olnud. Nii palju õelust, kibestumust ja sappi täis inimene, et üle ääre ajab. Õudne sellisena elada, tunnen kohe kaasa sulle.![]()
Ma olen ilusas pikaajalises suhtes. Oh, jah! Ja mõelda vaid, kohe-kohe on see ilus kõik läbi!![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Jah! No loomulikult oli keegi teine! Raudselt! Ei ole su "käekiri" äratuntav. Ka juhul, kui oligi keegi teine, siis sinu ja tema mõtteviis on ju TÄPSELT SAMA - "kuni surm meid lahutab" suhtes olevad inimesed on rumalad, naiivsed, elus kõigest ilma jäänud, elavad vägivaldses suhtes, kus neid halastamatult petetakse....Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:45Oot-oot, see oli keegi teine, kes kommenteeris, et "Seda on kurb lugeda, aga kõigil ei lähe nii halvasti".Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:32Tead, sina ela, kuidas sina tahad! Keegi ei keela! Reageeritakse sinu kommentaaridele, kus sa hakkasid "kuni surm meid lahutab" suhteid mõnitama ja halvustama. Keegi kirjutas, et tema vanemad elasid koos 68 aastat, mille peale sina vastasid: "Seda on kurb lugeda, aga kõigil ei lähe nii halvasti". Järgmises postituses ütled, sinu emmel oli vaid üks mees-sinu isa. Siit tuleb teha järeldus, et ka sinu vanematel on läinud väga halvasti? On nii või?Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 08:37
Kuule, ohmakas, mina ei ole mingite haisevate ja hoolimatute jopa-kollade otsa sattunud, katsu nüüd oma luulud lõpetada. Minu mehed on olnud sellised, kelle poole sina ei küündikski. Järgmine mõttehiiglane, kelle arust kõik teised elavad valesti.
-
Külaline
Tõenäoliselt on mingi 10% meestest, kes tõesti nii pika aja jooksul ei peta. Sellest vast pool need, kes tõesti ei peta mitte mingil juhul ja teine pool, kes petaksid küll, aga mitte keegi neid ei taha. Mida atraktiivsem ja edukam mees, seda tõenäolisemalt petab, sest võimalused jooksevad ise sülle.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:48Jah! No loomulikult oli keegi teine! Raudselt! Ei ole su "käekiri" äratuntav. Ka juhul, kui oligi keegi teine, siis sinu ja tema mõtteviis on ju TÄPSELT SAMA - "kuni surm meid lahutab" suhtes olevad inimesed on rumalad, naiivsed, elus kõigest ilma jäänud, elavad vägivaldses suhtes, kus neid halastamatult petetakse....Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:45Oot-oot, see oli keegi teine, kes kommenteeris, et "Seda on kurb lugeda, aga kõigil ei lähe nii halvasti".Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:32
Tead, sina ela, kuidas sina tahad! Keegi ei keela! Reageeritakse sinu kommentaaridele, kus sa hakkasid "kuni surm meid lahutab" suhteid mõnitama ja halvustama. Keegi kirjutas, et tema vanemad elasid koos 68 aastat, mille peale sina vastasid: "Seda on kurb lugeda, aga kõigil ei lähe nii halvasti". Järgmises postituses ütled, sinu emmel oli vaid üks mees-sinu isa. Siit tuleb teha järeldus, et ka sinu vanematel on läinud väga halvasti? On nii või?
-
Külaline
Vau! SINA OTSUSTAD! Sinu puhul oled muidugi otsustajaks ainuisikuliselt SINA! Aga teised naised, kes me siin peame õigeks püsisuhet elu lõpuni, meie puhul otsustab koosolemise või mitte koosolemise meie mees? Sest meie mehed ju nagunii tõmbavad varsti mõne kallima naisega minema. Sinu mehe puhul on see, et ta leiab lõpuks omale normaalse naise, mõistagi välistatud?Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:46Läbi on siis, kui nii otsustan. Koos tuleb olla, kuni on teineteisega hea. Kui enam ei ole, siis aidaa.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:34Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 10:26
Oled sina alles naljanina. Ma olen ilusas pikaajalises suhtes. Minus on null kibestumust ja sappi. Õel olen küll, naiivitare peabki tögama.
Ma olen ilusas pikaajalises suhtes. Oh, jah! Ja mõelda vaid, kohe-kohe on see ilus kõik läbi!![]()
![]()
![]()
Sul on mingi kujutelm, et elad mingis teises dimensioonis. Sinu suhte puhul dikteerid ja otsustad SINA. Aga meie puhul on meie saatus vaid meie meeste otsustada? Naiivikud ja allaheitlikud nagu me oleme?
-
Külaline
Sinulaadsed kodanikud ei saa oma suhet lõpetada, sest issand, nii kaua koos ja mis teised arvavad. Ühine tutvusringkond ja ühine elamine ja mis kõik veel. Ja need lapsed! Tuleb ikka kannatada.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:55Vau! SINA OTSUSTAD! Sinu puhul oled muidugi otsustajaks ainuisikuliselt SINA! Aga teised naised, kes me siin peame õigeks püsisuhet elu lõpuni, meie puhul otsustab koosolemise või mitte koosolemise meie mees? Sest meie mehed ju nagunii tõmbavad varsti mõne kallima naisega minema. Sinu mehe puhul on see, et ta leiab lõpuks omale normaalse naise, mõistagi välistatud?
Sul on mingi kujutelm, et elad mingis teises dimensioonis. Sinu suhte puhul dikteerid ja otsustad SINA. Aga meie puhul on meie saatus vaid meie meeste otsustada? Naiivikud ja allaheitlikud nagu me oleme?![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Ma juba ootasin, millal see ära tuleb - et kui mees ei peta, siis järelikult on ta selline, keda keegi ei taha. See jutt kõlab täpselt sama targalt, et mida rohkem seksuaalpartnereid naisel on, seda ilusam naine ta järelikult on.Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:53Tõenäoliselt on mingi 10% meestest, kes tõesti nii pika aja jooksul ei peta. Sellest vast pool need, kes tõesti ei peta mitte mingil juhul ja teine pool, kes petaksid küll, aga mitte keegi neid ei taha. Mida atraktiivsem ja edukam mees, seda tõenäolisemalt petab, sest võimalused jooksevad ise sülle.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:48Jah! No loomulikult oli keegi teine! Raudselt! Ei ole su "käekiri" äratuntav. Ka juhul, kui oligi keegi teine, siis sinu ja tema mõtteviis on ju TÄPSELT SAMA - "kuni surm meid lahutab" suhtes olevad inimesed on rumalad, naiivsed, elus kõigest ilma jäänud, elavad vägivaldses suhtes, kus neid halastamatult petetakse....Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:45
Oot-oot, see oli keegi teine, kes kommenteeris, et "Seda on kurb lugeda, aga kõigil ei lähe nii halvasti".
Mäletatavasti oli sul mees, kelle poole meiesugused ei küündigi. Sa ju ikka tead, et tema petab sind ka nii et silm ei pilgu? Ei usu?
-
Külaline
Ja sina oled nii eluvõõras, et arvad, et ühe mehega elu lõpuni koos elamine on kannatamine. Muidugi, teised paarisuhted kõik kannatavad, aga sinu suhe on imeilus!Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:58Sinulaadsed kodanikud ei saa oma suhet lõpetada, sest issand, nii kaua koos ja mis teised arvavad. Ühine tutvusringkond ja ühine elamine ja mis kõik veel. Ja need lapsed! Tuleb ikka kannatada.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:55Vau! SINA OTSUSTAD! Sinu puhul oled muidugi otsustajaks ainuisikuliselt SINA! Aga teised naised, kes me siin peame õigeks püsisuhet elu lõpuni, meie puhul otsustab koosolemise või mitte koosolemise meie mees? Sest meie mehed ju nagunii tõmbavad varsti mõne kallima naisega minema. Sinu mehe puhul on see, et ta leiab lõpuks omale normaalse naise, mõistagi välistatud?Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 12:46
Läbi on siis, kui nii otsustan. Koos tuleb olla, kuni on teineteisega hea. Kui enam ei ole, siis aidaa.
Sul on mingi kujutelm, et elad mingis teises dimensioonis. Sinu suhte puhul dikteerid ja otsustad SINA. Aga meie puhul on meie saatus vaid meie meeste otsustada? Naiivikud ja allaheitlikud nagu me oleme?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Mida küla arvab" aeg on tõesti läbi. Nii võis olla meie vanemate ja vanavanemate ajal. Aga tänapäeval ei säti enam mitte keegi oma elu selle järgi, mida küla arvab. Kui on vaja lahutada, siis on vaja!
-
Külaline
Eks teda ongi kõik mehed petnud, sealt need hoiakud ju tulevad. Või on veel selline eksemplar, kes arvavad, et mehed petavad kõiki teisi, aga temaga on ju asi hoopis teine. Ma olen mitmeid selliseid naisi kohanud, kes trügivad armukeseks ja kui oma naine siis mehest tahab lahti saada, on õnnest segased, et mehe endale said. Aga kui mees jälle ringi uitama hakkab, siis on pettumus suur, et minuga ei pidanud seda ju juhtuma. Siis tulebki see jutt, et aga kõik ju petavad, ainult need on truud, keda keegi ei taha.Mäletatavasti oli sul mees, kelle poole meiesugused ei küündigi. Sa ju ikka tead, et tema petab sind ka nii et silm ei pilgu? Ei usu?
-
Külaline
Aga jätkake nüüd teemaalgatuses toodud isiku tümitamist. Midagi muud teie haiged peakesed ju ei suuda.
Mina sain jällegi teie kulul nalja teha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist