See on sul samasugune luul, kuidas sa siin kõiki mõnitad ja nende kulul nalja teed, kui su eelmine avaldus, et oled väga tore inimene, kes on väga heas suhtes.Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 13:07 Aga jätkake nüüd teemaalgatuses toodud isiku tümitamist. Midagi muud teie haiged peakesed ju ei suuda.Mina sain jällegi teie kulul nalja teha.
Karl Madis ja tema naine
-
Külaline
-
Külaline
Milles see nali seisnes? Et said enda arust teisi mõnitada ja halvustada? Tõid enda arvates naiivseid naisi maa peale tagasi! Mõtlesid, et me nüüd avastasime tänu sinule ameerika - et mõned mehed petavad?Guest kirjutas: ↑28 Juul 2025 13:07 Aga jätkake nüüd teemaalgatuses toodud isiku tümitamist. Midagi muud teie haiged peakesed ju ei suuda.Mina sain jällegi teie kulul nalja teha.
Ma mäletan, et olen samal teemal varemgi siin möllanud. Iga kord lõppeb sinu jaoks sellega, et oled hoopis ise rumalaks tehtud.
Mine nüüd vahepeal vaata, ega su mees parasjagu teise naisega sind peta.
-
Külaline
Mul on üks tuttav samasugune, kes raiub igal pool, et KÕIK mehed petavad, pole võimalik, et ei peta. Ja tema kogemuse järgi see nii ongi, sest ta ise valib järjekindlalt ainult petvaid mehi. Küll ajab ligi suhtes meestele või lihtsalt meeldivadki sellised. Kogu aeg sama muster. Ja need tema mehed ka kinnitavad ise sama: mehed ongi sellised, mees ju mõtlebki alumise peaga ja õige mees ongi selline, kes alati juhust kasutab, kui võimalust on. Ja ennäe, see naine ei pea kunagi pettuma, on ainult aja küsimus, kui see tema imeline suhtepartner jälle petma hakkab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], kiisu ja 3 külalist