Millal on mees impotent?
Millal on mees impotent?
No kui kurameerite, aga mees voodi poole ei rihi. Kaua peab kurameerimise algusest aega mööda läinud olema, et hakkaksite midagi impo taolist kahtlustama? Mis siis saab, võtate ohjad enda kätte, või lasete asjal lihtsalt minna (sest sõbrad võib ju ka olla)? Või kas ta üldse ongi impo, äkki võtabki teid kui sõpra, ja pole edasisest huvitatud? Selliseid mehi on ju ka olemas.
Impotentsus ja libiido pole päris sünonüümid. Impotentsusega on asi lihtne: erektsiooni ei teki, suguühe pole võimalik. Libiidoga on keerulisem: füüsiliselt on asi korras, või enam vähem korras, aga huvi ei ole. Isegi mehe jaoks võib seks tunduda lihtsalt ebavajaliku füüsilise kohustusena. Ja mees ei saa teeselda.
-
Külaline
Kui mees naist ei taha, siis ta ei suudle ega hoia kehalist kontakti. Kui sattuvad kõrvuti magama, siis seksiks ei lähe. Aga kui tuba pime ja mees purjus, siis võib ka krokodillnaine ta seksima saada.
Edasisest suhtlusest peab naine kahjuks suu puhtaks pühkima.
-
Külaline
Ja kuidas see impotentsust defineerib?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 20:05 Kui mees naist ei taha, siis ta ei suudle ega hoia kehalist kontakti. Kui sattuvad kõrvuti magama, siis seksiks ei lähe. Aga kui tuba pime ja mees purjus, siis võib ka krokodillnaine ta seksima saada.
Aga teemasse. Mees on impotent siis, kui tahtmine on aga töörist ei toimi. Ja kuna ega see mehele ülaatus ei oöe, siis ta tõesti võib seksi kui akti peenisega vältida.
Kui neine on ahvaltev ja kütkestav, siis kõike muud võib teha aga just peenisega tegitsemist väldib.
Imoptentsust võib kahtluatada siis, kui ütleme, et 2-4 järjestikust katset peenisega seksida ei õnnestu.
Kurameerimisega siib küll mingit seost ei ole, kui pikk see aeg on, et näitaks impoks olemist. Mõni mees päriselt on ka selline, et kohe voodisse ei karga.
-
Külaline
Mis tähendab "ohjade enda kätte võtmine"?Tolmukübe kirjutas: ↑28 Juul 2025 14:40 No kui kurameerite, aga mees voodi poole ei rihi. Kaua peab kurameerimise algusest aega mööda läinud olema, et hakkaksite midagi impo taolist kahtlustama? Mis siis saab, võtate ohjad enda kätte, või lasete asjal lihtsalt minna (sest sõbrad võib ju ka olla)? Või kas ta üldse ongi impo, äkki võtabki teid kui sõpra, ja pole edasisest huvitatud? Selliseid mehi on ju ka olemas.
No ohjade enda kätte võtmine tähendab, et kui oled ikka mehest lähemalt huvitatud, aga ta ise initsiatiivi ei ilmuta, et siis üritad ise talle seksuaalselt lähemale saada. Ma mõtlen, kui paistab, et koidab tõsine suhe, et siis kindlaks teha, kas tuleb ka midagi romantilist, või jääb asi sõpruseks (või lõhnab impo järele). Et kui kaua aega deitimise algusest, et mõtled, et võiks romantiliseks minna, aga mees ei kõssagi? No näiteks kuus kuud olete käinud, vist võiks nagu midagi tekitada? Aga samas, ega's mees ei peagi ligi ajama. Mina ennem, paistab, mõtlesin, et peaks nagu initsiatiivi ilmutama ja kui ei, et siis ehk impo moodi, aga ega ei pea küll. Ainult et kuidas siis seksini jõutakse, keegi peab ju üritama algatada.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 23:17Mis tähendab "ohjade enda kätte võtmine"?Tolmukübe kirjutas: ↑28 Juul 2025 14:40 No kui kurameerite, aga mees voodi poole ei rihi. Kaua peab kurameerimise algusest aega mööda läinud olema, et hakkaksite midagi impo taolist kahtlustama? Mis siis saab, võtate ohjad enda kätte, või lasete asjal lihtsalt minna (sest sõbrad võib ju ka olla)? Või kas ta üldse ongi impo, äkki võtabki teid kui sõpra, ja pole edasisest huvitatud? Selliseid mehi on ju ka olemas.
-
Külaline
Kui mees ei ole kolmandal deidil füüsilist huvi üles näidanud, siis võtab naist pigem sõbrana.Tolmukübe kirjutas: ↑29 Juul 2025 08:37No ohjade enda kätte võtmine tähendab, et kui oled ikka mehest lähemalt huvitatud, aga ta ise initsiatiivi ei ilmuta, et siis üritad ise talle seksuaalselt lähemale saada. Ma mõtlen, kui paistab, et koidab tõsine suhe, et siis kindlaks teha, kas tuleb ka midagi romantilist, või jääb asi sõpruseks (või lõhnab impo järele). Et kui kaua aega deitimise algusest, et mõtled, et võiks romantiliseks minna, aga mees ei kõssagi? No näiteks kuus kuud olete käinud, vist võiks nagu midagi tekitada? Aga samas, ega's mees ei peagi ligi ajama. Mina ennem, paistab, mõtlesin, et peaks nagu initsiatiivi ilmutama ja kui ei, et siis ehk impo moodi, aga ega ei pea küll. Ainult et kuidas siis seksini jõutakse, keegi peab ju üritama algatada.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2025 23:17Mis tähendab "ohjade enda kätte võtmine"?Tolmukübe kirjutas: ↑28 Juul 2025 14:40 No kui kurameerite, aga mees voodi poole ei rihi. Kaua peab kurameerimise algusest aega mööda läinud olema, et hakkaksite midagi impo taolist kahtlustama? Mis siis saab, võtate ohjad enda kätte, või lasete asjal lihtsalt minna (sest sõbrad võib ju ka olla)? Või kas ta üldse ongi impo, äkki võtabki teid kui sõpra, ja pole edasisest huvitatud? Selliseid mehi on ju ka olemas.
-
Külaline
Kas see on mingi reegel, et kolmandal deidil tuleb näidata füüsilist huvi?Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2025 09:03 Kui mees ei ole kolmandal deidil füüsilist huvi üles näidanud, siis võtab naist pigem sõbrana.
Kas pole nii, et on ainult seksist huvitatud. Tahab mind ära kasutada. Mõtleb ainult alumise peaga.
Mina ka mõtlen samamoodi, kui juba alles kolmandal korral hakkab ligi ajama. Et see ju näha, mis teda huvitab ja miks naist sebib. Me veel ei tunnegi üksteist.
-
Külaline
Päris kõhe lugeda, et siin on nüüd kehtestatud reegel: hiljemalt kolmandal kohtumisel peab hakkama seksima!
Kui ollakse teineteisele enne ikka päris võõrad, siis tahaks nagu natuke teineteist tundma õppida, seda käest kinni hoidmise aega ka. Oleneb ka vanusest, elukogemustest ja õigest hetkest. Mulle endale üheöösuhted ei istu, tahaks enne voodisse minekut olla enam-vähem kindel, et soovin selle inimesega suhet luua. Muidu jälle häda - ei saa tast enam lahti.
Kui ollakse teineteisele enne ikka päris võõrad, siis tahaks nagu natuke teineteist tundma õppida, seda käest kinni hoidmise aega ka. Oleneb ka vanusest, elukogemustest ja õigest hetkest. Mulle endale üheöösuhted ei istu, tahaks enne voodisse minekut olla enam-vähem kindel, et soovin selle inimesega suhet luua. Muidu jälle häda - ei saa tast enam lahti.
Pigem on nii, et naine esimesel korral ei anna ja mees teist korda ei küsi.Guest kirjutas: ↑29 Juul 2025 09:59Kas see on mingi reegel, et kolmandal deidil tuleb näidata füüsilist huvi?Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2025 09:03 Kui mees ei ole kolmandal deidil füüsilist huvi üles näidanud, siis võtab naist pigem sõbrana.
Kas pole nii, et on ainult seksist huvitatud. Tahab mind ära kasutada. Mõtleb ainult alumise peaga.
Ja nii nad välja suridki.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Niiviisi võib ka olla. Mul on üks tuttava tuttav, see siis nii, et veab linnukesi ööseks enda juurde, aga igaüks kohe kätte ei anna ja sel meesterahval ongi selline reegel, et kui kohe seksi ei saa esimesel ööl, siis rohkem tegemist ei tee. Ega sellisega ei taha ise suhelda. Meesterahvas on alkohoolik, nendel vist see asi na liiderlikum.
-
Külaline
Tõutäkul oli ju sama põhimõte, kuigi pole alkohoolik. Ma arvan, et nendel linnukestel veab, kes seda alkohoolikut endale kaela ei saa. Ma käisin ka sellise mehega kohtamas, kes kutsus kohe hotelli esimesel kohtumisel. Ja kui ma ütlesin, et ei soovi, siis järgmisel päeval kirjutas mulle, et ta rohkem kohtuda ei soovi, et ma ei tee, mida mees tahab. No mina ka sellisega rohkem kohtuda ei soovi. Pärast küll saatis sõnumeid, et ta mõtles ümber, aga no tänan väga, sellist troppi ma ei taha isegi ainult seksuaalsuhteks.Tolmukübe kirjutas: ↑29 Juul 2025 13:06 Niiviisi võib ka olla. Mul on üks tuttava tuttav, see siis nii, et veab linnukesi ööseks enda juurde, aga igaüks kohe kätte ei anna ja sel meesterahval ongi selline reegel, et kui kohe seksi ei saa esimesel ööl, siis rohkem tegemist ei tee. Ega sellisega ei taha ise suhelda. Meesterahvas on alkohoolik, nendel vist see asi na liiderlikum.
-
Külaline
Hallooo, nagu! Mingist seksist polnud juttu vaid füüsilisest huvist. Kui mees mulle kolmandal deidil kätt ümber ei pane/ei kallista/ei soovi suudelda, siis millest siin üldse rääkida? Siis pole naine selle mehe jaoks naisena atraktiivne.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2025 10:16 Päris kõhe lugeda, et siin on nüüd kehtestatud reegel: hiljemalt kolmandal kohtumisel peab hakkama seksima!
Millest siin üldse rääkida? Et hakaku kohe käperdama ja mulle peab see meeldima ka veel? Mingu prosti poole, need saavad ka atraktiivsed olla, aga seal peab oma rahakotti kergendama vastava teenuse eest. Nagu ma lugesin, Memento mori on üks raamat, kui õieti mäletan, oli vist seal see stseen, kus oli vanadekodu, mees maksis naisele (vist) viis naela, et see seeliku üles tõstaks ja ta saaks kintsu vaadata. Selles vanuses siis käperdamise osas väheaktiivsem, aga pidi ka rahakotti kergendama, mitte ei tahtnud ilma saada. Eks käte ümber panemine oleks talle vast rohkem maksma läinud. Või mida üldse seksiks pidada? Käperdamine nihkub ka nagu sinnapoole.
Jah, see on hea, kui tropist lahti saad. See on selline, kes tahab tasuta prosti saada. Sellel pole austust ega midagi ja naist ta ka inimesena ei näe. Isegi paljalt seksida sellisega ei taha, see on õigus.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2025 13:16Tõutäkul oli ju sama põhimõte, kuigi pole alkohoolik. Ma arvan, et nendel linnukestel veab, kes seda alkohoolikut endale kaela ei saa. Ma käisin ka sellise mehega kohtamas, kes kutsus kohe hotelli esimesel kohtumisel. Ja kui ma ütlesin, et ei soovi, siis järgmisel päeval kirjutas mulle, et ta rohkem kohtuda ei soovi, et ma ei tee, mida mees tahab. No mina ka sellisega rohkem kohtuda ei soovi. Pärast küll saatis sõnumeid, et ta mõtles ümber, aga no tänan väga, sellist troppi ma ei taha isegi ainult seksuaalsuhteks.Tolmukübe kirjutas: ↑29 Juul 2025 13:06 Niiviisi võib ka olla. Mul on üks tuttava tuttav, see siis nii, et veab linnukesi ööseks enda juurde, aga igaüks kohe kätte ei anna ja sel meesterahval ongi selline reegel, et kui kohe seksi ei saa esimesel ööl, siis rohkem tegemist ei tee. Ega sellisega ei taha ise suhelda. Meesterahvas on alkohoolik, nendel vist see asi na liiderlikum.
-
Külaline
Ja siis siin osad väidavad, et Tolmukübe on normaalne inimene, ja noritakse ilmaasjata.Tolmukübe kirjutas: ↑29 Juul 2025 14:13 Millest siin üldse rääkida? Et hakaku kohe käperdama ja mulle peab see meeldima ka veel? Mingu prosti poole, need saavad ka atraktiivsed olla, aga seal peab oma rahakotti kergendama vastava teenuse eest. Nagu ma lugesin, Memento mori on üks raamat, kui õieti mäletan, oli vist seal see stseen, kus oli vanadekodu, mees maksis naisele (vist) viis naela, et see seeliku üles tõstaks ja ta saaks kintsu vaadata. Selles vanuses siis käperdamise osas väheaktiivsem, aga pidi ka rahakotti kergendama, mitte ei tahtnud ilma saada. Eks käte ümber panemine oleks talle vast rohkem maksma läinud. Või mida üldse seksiks pidada? Käperdamine nihkub ka nagu sinnapoole.
Ma olen nagu päriselt SÕNATU
-
Külaline
Mida ta siis valesti kirjutas? Ma ka ei sooviks esimesel kohtumisel ühtki füüsilist lähenemist. Kui ma just prostina raha ei teeni.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2025 22:04Ja siis siin osad väidavad, et Tolmukübe on normaalne inimene, ja noritakse ilmaasjata.
Ma olen nagu päriselt SÕNATU
-
Külaline
See on esimene kord, kui ma olen Tolmukübemega täiesti nõus. Minu arust on see äärmiselt nõme, kui minnakse esimesele kohtingule ja siis hakatakse kohe käperdama ja tehakse ettepanek kuskile hotelli minna. Nõme.Guest kirjutas: ↑29 Juul 2025 22:04Ja siis siin osad väidavad, et Tolmukübe on normaalne inimene, ja noritakse ilmaasjata.Tolmukübe kirjutas: ↑29 Juul 2025 14:13 Millest siin üldse rääkida? Et hakaku kohe käperdama ja mulle peab see meeldima ka veel? Mingu prosti poole, need saavad ka atraktiivsed olla, aga seal peab oma rahakotti kergendama vastava teenuse eest. Nagu ma lugesin, Memento mori on üks raamat, kui õieti mäletan, oli vist seal see stseen, kus oli vanadekodu, mees maksis naisele (vist) viis naela, et see seeliku üles tõstaks ja ta saaks kintsu vaadata. Selles vanuses siis käperdamise osas väheaktiivsem, aga pidi ka rahakotti kergendama, mitte ei tahtnud ilma saada. Eks käte ümber panemine oleks talle vast rohkem maksma läinud. Või mida üldse seksiks pidada? Käperdamine nihkub ka nagu sinnapoole.
Ma olen nagu päriselt SÕNATU![]()
-
Külaline
Iseenesest võiks see ju huvitav teema olla, aga kuna on kübeme tehtud teema ja küsimus on püstitatud umbes nii, et kui ei ole nii, siis kuidas see ikka ei ole nii ja kui teie tuttava onupoeg oli kord teie tuttav, siis kuidas oli ikka nii....
Eks vastake ise sellisele väga selgele ja igati arusaadavale küsimusele siis.
Eks vastake ise sellisele väga selgele ja igati arusaadavale küsimusele siis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kõuts, Semrush [Bot] ja 5 külalist