Olen üke teine väga intelligentne külaline.
Emapiim kirjutatakse kokku.
Olen üke teine väga intelligentne külaline.
Sõltub asjaoludes. Sõimajad kasvasid vast üles isa "piimaga". Seepärast kirjutasin meelega lahku.
1. Kui üürnik on korteris siis korterisse tungimine ja lukkude lõhkumine on karistatav tegu.Guest kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:34OMG. Esiteks ei lähe lukk katki, vähemalt mina olen lasknud lukud maha lõhkuda, sest üürnik jätab maksmata, asju ära ei vii ja võtmeid ära ei anna. Teiseks on see summa nii väike, alla 200 euro, et kindlustuse omavastutus on suurem, kindlustusega pole seal midagi teha.
Kolmandaks jah-ka sularahas tehingute puhul makstakse käibemaksu juhul kui ettevõte on KM kohustuslane. On sul peas kõik on?
Keegi käis piima toomas ja ema tuli temaga kaasa. Selge pilt, intelligent!
Üürnik ei olnud korteris, ei andnud näole, oli oma asjad ära viinud, ei maksnud ei üüri ega kommunaale-leping oli üles öeldud, 2000 eurot kahe kuu võlg. Üldse ei huvita, karistamine või mitte. Siis tulebki pretsedent teha.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2025 13:471. Kui üürnik on korteris siis korterisse tungimine ja lukkude lõhkumine on karistatav tegu.Guest kirjutas: ↑04 Juul 2025 17:34OMG. Esiteks ei lähe lukk katki, vähemalt mina olen lasknud lukud maha lõhkuda, sest üürnik jätab maksmata, asju ära ei vii ja võtmeid ära ei anna. Teiseks on see summa nii väike, alla 200 euro, et kindlustuse omavastutus on suurem, kindlustusega pole seal midagi teha.
Kolmandaks jah-ka sularahas tehingute puhul makstakse käibemaksu juhul kui ettevõte on KM kohustuslane. On sul peas kõik on?
2. Sõltub milliste tingimustega kindlustuslepingu oled sõlminud. Minu kindlustusfirma maksis küll 100% kui jõululaupäeval välja läksime ja kõik arvasid, et teistel on võtmed ja südaööl naaastes koju enam ei pääsenud. Arvestades kuupäeva ja kellaaega oli teenus tavapärasest palju krõbedama hinnaga.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist