Naabrinaine pargib vale kortermaja parkimiskohal

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ants kirjutas: 07 Juul 2025 23:08olete väga intelligentne. Ilmselt ema piimaga kaasa tulnud.
Olen üke teine väga intelligentne külaline.
Emapiim kirjutatakse kokku.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 08 Juul 2025 04:49
Ants kirjutas: 07 Juul 2025 23:08olete väga intelligentne. Ilmselt ema piimaga kaasa tulnud.
Olen üke teine väga intelligentne külaline.
Emapiim kirjutatakse kokku.
Sõltub asjaoludes. Sõimajad kasvasid vast üles isa "piimaga". Seepärast kirjutasin meelega lahku.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 17:34
Ants kirjutas: 04 Juul 2025 17:07
Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 16:58
Mis krdi dokumenti kindlustusele? Mis kindlustusel sellega pistmist, kui oma isikliku ukse maha lööd?
?
OMG. Esiteks ei lähe lukk katki, vähemalt mina olen lasknud lukud maha lõhkuda, sest üürnik jätab maksmata, asju ära ei vii ja võtmeid ära ei anna. Teiseks on see summa nii väike, alla 200 euro, et kindlustuse omavastutus on suurem, kindlustusega pole seal midagi teha.
Kolmandaks jah-ka sularahas tehingute puhul makstakse käibemaksu juhul kui ettevõte on KM kohustuslane. On sul peas kõik on?
1. Kui üürnik on korteris siis korterisse tungimine ja lukkude lõhkumine on karistatav tegu.
2. Sõltub milliste tingimustega kindlustuslepingu oled sõlminud. Minu kindlustusfirma maksis küll 100% kui jõululaupäeval välja läksime ja kõik arvasid, et teistel on võtmed ja südaööl naaastes koju enam ei pääsenud. Arvestades kuupäeva ja kellaaega oli teenus tavapärasest palju krõbedama hinnaga.
Külaline

Ants kirjutas: 07 Juul 2025 23:08
Külaline kirjutas: 07 Juul 2025 22:29
Ants kirjutas: 04 Juul 2025 18:04 Kurnjäu! PM= private message foorumi sees.
väga intelligentne. Ilmselt ema piimaga kaasa tulnud.
Keegi käis piima toomas ja ema tuli temaga kaasa. Selge pilt, intelligent!
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2025 13:47
Guest kirjutas: 04 Juul 2025 17:34
Ants kirjutas: 04 Juul 2025 17:07
?
OMG. Esiteks ei lähe lukk katki, vähemalt mina olen lasknud lukud maha lõhkuda, sest üürnik jätab maksmata, asju ära ei vii ja võtmeid ära ei anna. Teiseks on see summa nii väike, alla 200 euro, et kindlustuse omavastutus on suurem, kindlustusega pole seal midagi teha.
Kolmandaks jah-ka sularahas tehingute puhul makstakse käibemaksu juhul kui ettevõte on KM kohustuslane. On sul peas kõik on?
1. Kui üürnik on korteris siis korterisse tungimine ja lukkude lõhkumine on karistatav tegu.
2. Sõltub milliste tingimustega kindlustuslepingu oled sõlminud. Minu kindlustusfirma maksis küll 100% kui jõululaupäeval välja läksime ja kõik arvasid, et teistel on võtmed ja südaööl naaastes koju enam ei pääsenud. Arvestades kuupäeva ja kellaaega oli teenus tavapärasest palju krõbedama hinnaga.
Üürnik ei olnud korteris, ei andnud näole, oli oma asjad ära viinud, ei maksnud ei üüri ega kommunaale-leping oli üles öeldud, 2000 eurot kahe kuu võlg. Üldse ei huvita, karistamine või mitte. Siis tulebki pretsedent teha.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist