Ei suuda augustist rõõmu tunda

vana hea klassika
Külaline

Ei suuda augustist rõõmu tunda

Postitus Postitas Külaline »

No tõepoolest, alles oli mai ja kogu see mõnus aeg oli veel ees - ja juba ongi august. Kuidas need kevad- ja suvekuud küll oluliselt kiiremini mööduvad kui sügis ja talv?! Ma ei ole kunagi augustit fännanud ...
Külaline

Võimalik, et hakkan vanaks jääma, aga ausalt naudin viimasel ajal igat aastaaega ja kuud. August meeldib mulle ka väga - tulevad esimesed õunad oma maakodust ja tomatite tippaeg samuti. Kõige rohkem on kahju, et lastel koolivaheaeg läbi saab. Aga mis teha.
Külaline

Kahjuks ka mulle ei meeldi see sügise saabumine. Mul on veel puhkus, viimast nädalat ja olen oma maakodus. Juba kuulen mingeid esimesi sügisehääli. Sookured karjuvad ja kutsuvad kogunema. Ja õuel harjutavad toonekurepojad lendu. Nii kahju, et juba läheb see suvi.

Ritsika sirin jmt. See on mõnus, aga reedab, et kohe-kohe on see kõik läbi :( Tahaks, et koguaeg oleks suvi!
Külaline

Minu jaoks on lihtsalt suvi, ma ei mõtle otseselt mingite kuude peale. Ja suvi täiega kestab. Ilmad on ilusad, meri on soe.
Külaline

Tomatihooaeg algas - tore!
Õhtud on juba pimedad - kahju.
Ja noh, kuna enamasti on ilm siiski poole augusti pealt sitaks keeranud, siis kahetsen küll, et enam mai pole 😃
Üldiselt on mu jaoks august suht sõbralik kuu, kõige vastikum on november.
Külaline

Poole juulini sadas, seega on suvi lühikeseks jäänud jah.
Külaline

August on ju alles ees. Imelik on oma kurtmisega kolmandik suvest maha kanda. Mai ei olnud ju minu arust eriti soe, praegu on palju mõnusam, saab ujumas käia, viljad valmivad, mõnus. Kuna seekord tuli suvi hilja, siis on tavaliselt septembriski mõnusad ilmad.
Külaline

Mina ka samas paadis. Kui floksid õitsema hakkavad, hakkab äng kogunema ja suvi läbi. See ei ole miski, mis tahtele alluks - see oli vastuseks neile, kes arvavad, et ah, mis asja, tunne rõõmu, pool suve veel ees.
Külaline

Kui veel maal elasin, siis niikui vilja hakati koristama, tekkis õhku eriline lõhn ja minu jaoks tähendas see, et suvi oli läbi.
Külaline

Sügis on mu lemmikaeg.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2025 23:07Kui floksid õitsema hakkavad, hakkab äng kogunema ja suvi läbi.
Aga küll lõhnavad hästi! See on ikka ka päris mõnus 🙂
Ilus samuti, kui on palju suuri puhmaid.
4 päeva juba õitsevad uhkelt.
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

floksid ja hortensiad õitsevad -äge
tomatid ja viinamarjad valmivad - samuti äge
ööd on jahedad ja päevad soojad - mõnus
parme jääb vähemaks - eriti äge
vesi on soe ja ujuda saab mitu korda päevas - äraütlemata mõnus
puhkus kestab veel ligi kuu - mulle meeldib
sumedad pimedad ööd - nii romantiline
no pool puhkust on läbi - see nii tore ei ole. aga üldiselt on august ikka päris muhe kuu.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2025 22:59 August on ju alles ees. Imelik on oma kurtmisega kolmandik suvest maha kanda. Mai ei olnud ju minu arust eriti soe, praegu on palju mõnusam, saab ujumas käia, viljad valmivad, mõnus. Kuna seekord tuli suvi hilja, siis on tavaliselt septembriski mõnusad ilmad.
See aasta oli mai ja ka juuni külm ja vihmane. Aprillis oli mõni soojem ilm ja alles juulis on olnud pikemalt mõnus. Kes mäletab, siis ka september oli eelmine aasta väga soe.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mulle meeldivad suvi ja sügis, seega august on okei. Kõige kehvem kuu on detsember, siis on pime ja külm, november on ka pime, aga on ca 10 kraadi sooja, elab üle.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2025 20:44 Ma ei ole kunagi augustit fännanud ...
Saaks aru, kui ei meeldi september, oktoober või november, aga august on täiesti suvekuu ja enamasti ka soe.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2025 20:44 No tõepoolest, alles oli mai ja kogu see mõnus aeg oli veel ees - ja juba ongi august. Kuidas need kevad- ja suvekuud küll oluliselt kiiremini mööduvad kui sügis ja talv?! Ma ei ole kunagi augustit fännanud ...
Kui olin laps, siis mõtlesin nagu sinagi. Augustikuu oli nagu hüvastijätt suvega. Ilmad olid veel soojad ja hilisõhtuti sai veel ujumas käia. Ööd sumedad ja võis rohus lamades tähistaevast ja langevaid tähti vaadata. Kooli algus hingas aga kuklasse ja kusagil ajusopis oli teadmine, et kohe-kohe on suvel ja vabadusel lõpp. Tuleb hakata kooliasju korrastama, koolivorm üle vaadata ja vajadusel koolilaadalt uusi asju osta.

Täiskasvanuna mul sama tunnet ei ole. Pigem ootan sügist ja muudatusi mida see endaga kaasa toob. See suvi ei ole olnud minu jaoks hea.
Külaline

Tuleb hakata kooliasju korrastama, koolivorm üle vaadata ja vajadusel koolilaadalt uusi asju osta.
Mul ajab täiskasvanuna ka tuju ära, kui poodides juba juuli lõpus kooliasjad välja tiritakse.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Aug 2025 20:44 No tõepoolest, alles oli mai ja kogu see mõnus aeg oli veel ees - ja juba ongi august. Kuidas need kevad- ja suvekuud küll oluliselt kiiremini mööduvad kui sügis ja talv?! Ma ei ole kunagi augustit fännanud ...
Just, täpselt sama mõte, nagu mina kirjutasin Tervise-rubriigis, et kõik möödub nii ruttu, varsti oleme vanad ja sureme ära. Talumatu, ei ole võimalik hetkest rõõmu tunda. Seega ka teised peale minu mõtlevad nii.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Aug 2025 09:53
Tuleb hakata kooliasju korrastama, koolivorm üle vaadata ja vajadusel koolilaadalt uusi asju osta.
Mul ajab täiskasvanuna ka tuju ära, kui poodides juba juuli lõpus kooliasjad välja tiritakse.
Huvitav, mul millegipärast ka.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Aug 2025 11:41
Guest kirjutas: 04 Aug 2025 09:53
Huvitav, mul millegipärast ka.
Mulle ka ei meeldi, kui ärimehed tähtpäevade puhul oma kasumihimuga lolliks lähevad. Ei meeldi juulikuus suuri kooliasjade erimüüke vahtida, ei meeldi oktoobri alguses jõulukaunistused, ei meeldi novembrikuus sõbrapäevakauba eriletid ega jaanuaris naistepäeva träni. Egas vihik-pinal siis sellepärast ostmata ei jää, kui kohe juulikuus neid ostma ei torma.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 9 külalist