Uus sõber, harrastusteks ja muidu ka.
-
Külaline
-
Külaline
Võib-olla tundsin TA ära..?Nii 18a tagasi, kui PKs otsiti laste vanusest lähtuvalt mängusõpru lähikonnast, reageerisin ühele sellisele kirjutisele, sest täpne asukoht oli ära toodud.Alla km meie majast ja poisid samavanad. Külaskäike tuligi mõni üksik vaid,sest tollal 4a poiss tuli nii max 20min pärast me saabumist, kallale.Ja ema istus kalanäoga, kuidagi ei reageerinud Sõnagagi ei keelanud. Sarjas veel paari uut tutvust,mis kohe katkenud _ et kõigi lapsed imelikud viripillid ega taha neil külas käia. Oli kevad ja kutsusin poja sünnipäevale,mida Nukuteatris pidasin. Ja sinna ei tuldud,see naine nii ütleski,et nemad on rikkad,aga sinna võib ju tulla kohale jumal teab mis vaeseid ja ei tea mis haigustega(!?) Kõlab nagu halb anekdoot,aga nii see oli. Minu poolt suhtlus lõppes. Elavad endiselt meist 1km raadiuses, noori siin palju, seda perepoega pole 18a kunagi silmanud ei meie ega lapsed.Ja nüüd hiljuti sattus majja meil tööle üks remondimees,kes ütles,et just selle ärinaise majas töötas ja ma võtsin selle naisterahvaga ühendust uurimaks,kas ehitustöö tehti korralikult. Viisakusest küsisin,kuidas läheb nende pojal.Poeg olevat palju arvutis. Õppivat Tallinnas kõrgkoolis.Kuna sel naisel endiselt lube pole,siis iga hommik istuvad isa,ema ja"laps"autosse,et "laps"ülikooli jõuaks, samamoodi kohe pärast loengut on ema-isa autoga vastas,sest "issand,ega see kahe bussiga ülikooli saamine ole mingi lihtne asi"..Bussipeatusse on 100m,buss iga 10min tagant, sõit 20 min, Vabaduse platsist trammiga veel 7 minutit.. Väga hirmus koolitee,tõesti, 22aastasele.
-
Külaline
Mina pole küll teemaalgataja, aga no sinust lausa pritsib õelust ja pahatahtlikkust. Jube inimene oled.Guest kirjutas: ↑23 Juul 2025 15:53 Võib-olla tundsin TA ära..?Nii 18a tagasi, kui PKs otsiti laste vanusest lähtuvalt mängusõpru lähikonnast, reageerisin ühele sellisele kirjutisele, sest täpne asukoht oli ära toodud.Alla km meie majast ja poisid samavanad. Külaskäike tuligi mõni üksik vaid,sest tollal 4a poiss tuli nii max 20min pärast me saabumist, kallale.Ja ema istus kalanäoga, kuidagi ei reageerinud Sõnagagi ei keelanud. Sarjas veel paari uut tutvust,mis kohe katkenud _ et kõigi lapsed imelikud viripillid ega taha neil külas käia. Oli kevad ja kutsusin poja sünnipäevale,mida Nukuteatris pidasin. Ja sinna ei tuldud,see naine nii ütleski,et nemad on rikkad,aga sinna võib ju tulla kohale jumal teab mis vaeseid ja ei tea mis haigustega(!?) Kõlab nagu halb anekdoot,aga nii see oli. Minu poolt suhtlus lõppes. Elavad endiselt meist 1km raadiuses, noori siin palju, seda perepoega pole 18a kunagi silmanud ei meie ega lapsed.Ja nüüd hiljuti sattus majja meil tööle üks remondimees,kes ütles,et just selle ärinaise majas töötas ja ma võtsin selle naisterahvaga ühendust uurimaks,kas ehitustöö tehti korralikult. Viisakusest küsisin,kuidas läheb nende pojal.Poeg olevat palju arvutis. Õppivat Tallinnas kõrgkoolis.Kuna sel naisel endiselt lube pole,siis iga hommik istuvad isa,ema ja"laps"autosse,et "laps"ülikooli jõuaks, samamoodi kohe pärast loengut on ema-isa autoga vastas,sest "issand,ega see kahe bussiga ülikooli saamine ole mingi lihtne asi"..Bussipeatusse on 100m,buss iga 10min tagant, sõit 20 min, Vabaduse platsist trammiga veel 7 minutit.. Väga hirmus koolitee,tõesti, 22aastasele.
-
Külaline
Mind ajas see lihtsalt naermaKülaline kirjutas: ↑23 Juul 2025 15:53 Võib-olla tundsin TA ära..?Nii 18a tagasi, kui PKs otsiti laste vanusest lähtuvalt mängusõpru lähikonnast, reageerisin ühele sellisele kirjutisele, sest täpne asukoht oli ära toodud.Alla km meie majast ja poisid samavanad. Külaskäike tuligi mõni üksik vaid,sest tollal 4a poiss tuli nii max 20min pärast me saabumist, kallale.Ja ema istus kalanäoga, kuidagi ei reageerinud Sõnagagi ei keelanud. Sarjas veel paari uut tutvust,mis kohe katkenud _ et kõigi lapsed imelikud viripillid ega taha neil külas käia. Oli kevad ja kutsusin poja sünnipäevale,mida Nukuteatris pidasin. Ja sinna ei tuldud,see naine nii ütleski,et nemad on rikkad,aga sinna võib ju tulla kohale jumal teab mis vaeseid ja ei tea mis haigustega(!?) Kõlab nagu halb anekdoot,aga nii see oli. Minu poolt suhtlus lõppes. Elavad endiselt meist 1km raadiuses, noori siin palju, seda perepoega pole 18a kunagi silmanud ei meie ega lapsed.Ja nüüd hiljuti sattus majja meil tööle üks remondimees,kes ütles,et just selle ärinaise majas töötas ja ma võtsin selle naisterahvaga ühendust uurimaks,kas ehitustöö tehti korralikult. Viisakusest küsisin,kuidas läheb nende pojal.Poeg olevat palju arvutis. Õppivat Tallinnas kõrgkoolis.Kuna sel naisel endiselt lube pole,siis iga hommik istuvad isa,ema ja"laps"autosse,et "laps"ülikooli jõuaks, samamoodi kohe pärast loengut on ema-isa autoga vastas,sest "issand,ega see kahe bussiga ülikooli saamine ole mingi lihtne asi"..Bussipeatusse on 100m,buss iga 10min tagant, sõit 20 min, Vabaduse platsist trammiga veel 7 minutit.. Väga hirmus koolitee,tõesti, 22aastasele.
-
Külaline
Kahju, et siin ei ole face palm emotikoniGuest kirjutas: ↑21 Juul 2025 21:48Kle, tegemist on noore mehega, mis vaseliinist jahud? Kõike ei pea enda järgi ka võtma.
-
Külaline
Oma kalviatuurist saad seda panna. Näha on kõik
-
Pärlipüüdja
- Kontakt:
Pidasin silmas neid naerunäo all valitavaid reaktsioone: seal võiks lisaks pöialdele ja irvitusele see face palm ka olla
-
Külaline
Ma pakun, et siin on küll jäetud midagi rääkimata või räägitud pool tõde. Mina ei tunne ühtegi sellist peret, võimalik, et neid muidugi leidub, aga tegu ikka suht ekstreemse juhtumiga.Guest kirjutas: ↑23 Juul 2025 15:53 Võib-olla tundsin TA ära..?Nii 18a tagasi, kui PKs otsiti laste vanusest lähtuvalt mängusõpru lähikonnast, reageerisin ühele sellisele kirjutisele, sest täpne asukoht oli ära toodud.Alla km meie majast ja poisid samavanad. Külaskäike tuligi mõni üksik vaid,sest tollal 4a poiss tuli nii max 20min pärast me saabumist, kallale.Ja ema istus kalanäoga, kuidagi ei reageerinud Sõnagagi ei keelanud. Sarjas veel paari uut tutvust,mis kohe katkenud _ et kõigi lapsed imelikud viripillid ega taha neil külas käia. Oli kevad ja kutsusin poja sünnipäevale,mida Nukuteatris pidasin. Ja sinna ei tuldud,see naine nii ütleski,et nemad on rikkad,aga sinna võib ju tulla kohale jumal teab mis vaeseid ja ei tea mis haigustega(!?) Kõlab nagu halb anekdoot,aga nii see oli. Minu poolt suhtlus lõppes. Elavad endiselt meist 1km raadiuses, noori siin palju, seda perepoega pole 18a kunagi silmanud ei meie ega lapsed.Ja nüüd hiljuti sattus majja meil tööle üks remondimees,kes ütles,et just selle ärinaise majas töötas ja ma võtsin selle naisterahvaga ühendust uurimaks,kas ehitustöö tehti korralikult. Viisakusest küsisin,kuidas läheb nende pojal.Poeg olevat palju arvutis. Õppivat Tallinnas kõrgkoolis.Kuna sel naisel endiselt lube pole,siis iga hommik istuvad isa,ema ja"laps"autosse,et "laps"ülikooli jõuaks, samamoodi kohe pärast loengut on ema-isa autoga vastas,sest "issand,ega see kahe bussiga ülikooli saamine ole mingi lihtne asi"..Bussipeatusse on 100m,buss iga 10min tagant, sõit 20 min, Vabaduse platsist trammiga veel 7 minutit.. Väga hirmus koolitee,tõesti, 22aastasele.
-
Külaline
Mina ei saa aru sellest poindist, nagu ei tohiks terve pere hommikuti sama autoga korraga tööle-kooli minna, vaid peab kindlasti eraldi tegema.
Huvitav, kas minu naabrid on ka kuhugi mingi sarnase postituse teinud, väites, et meie teismeline oli totaalselt ära hellitatud, kui nii mul, mehe kui pojal algas kool/töö kel 8 hommikul, mees töötas samal tänaval kui poja kool ning mina töötasin paralleeltänaval, poja koolist 200m kaugusel. mehe töö jaoks oli vajalik auto ja nii me igal hommikul sama autoga läksimegi, mitte et mina oleks pidanud minema eraldi autos ja poeg 30min enne meid välja ja bussiga.
Huvitav, kas minu naabrid on ka kuhugi mingi sarnase postituse teinud, väites, et meie teismeline oli totaalselt ära hellitatud, kui nii mul, mehe kui pojal algas kool/töö kel 8 hommikul, mees töötas samal tänaval kui poja kool ning mina töötasin paralleeltänaval, poja koolist 200m kaugusel. mehe töö jaoks oli vajalik auto ja nii me igal hommikul sama autoga läksimegi, mitte et mina oleks pidanud minema eraldi autos ja poeg 30min enne meid välja ja bussiga.
-
Külaline
Kas ma olen ainus, kes kogu aeg selle teema pealkirja loeb "uus sõber, harrastusSEKS ja muidu ka"? No lihtsalt iga kord.
-
Külaline
Teemaalgatajast ema ei otsi ju pojale sõpru, vaid otsib infot, teadmist, kuidas ise oma pojale nõu anda, sest nõu andmine on siiski oma pereliikmete vahel vajalik, oluline. Oma kodu peab lapsele olema siiski turvakoht, kus valesid küsimusi pole olemas. Ülikool on veel suureks kasvamise koht, uued olud ja keskkond on ikka midagi, kus soovida aegajalt kodust emotsionaalselt tuge, on täiesti normaalane!
Minu 19a tütar on võtnud eesmärgiks ca 3a tagasi, teha asju, mida kardab ja suhtlemine on üks nendest hirmudest. Sageli läheb ka kuhugi, kodus enne öeldes, et pekki, ma räigelt kardan ja siis teeb laia naerunäo ja näost punane. Ma lihtsalt ütlen, et saad hakkama, jääd ellu! Ta on saanud oma sõbrad tänu iseenda hirmudele vastu hakates teadlikult. Minu tütar on introvert, mina ise ka. Mu poeg on aga selline ekstravert, et ma aju hakkab lihtsalt keema tema vatramisest.
Minu nõuanne, kui su poeg oleks minu poe - mine osale kusagil, kus on samade huvidega inimesed, alguses ei pruugigi vestlust kellegiga tekkida, sest enamus veidi pelgab uusi, seega ära anna kohe alla ega loobu vaid anna kohanemiseks aega ja sunni end ise rohkem suhtlema-sest sa tahad ju lõpptulemusena, et sul oleks mõni sõber, seega mugavustsoonist TULEB ka endal välja astuda.
Emana lihtsalt toeta ja julgusta olla julgem.
Minu 19a tütar on võtnud eesmärgiks ca 3a tagasi, teha asju, mida kardab ja suhtlemine on üks nendest hirmudest. Sageli läheb ka kuhugi, kodus enne öeldes, et pekki, ma räigelt kardan ja siis teeb laia naerunäo ja näost punane. Ma lihtsalt ütlen, et saad hakkama, jääd ellu! Ta on saanud oma sõbrad tänu iseenda hirmudele vastu hakates teadlikult. Minu tütar on introvert, mina ise ka. Mu poeg on aga selline ekstravert, et ma aju hakkab lihtsalt keema tema vatramisest.
Minu nõuanne, kui su poeg oleks minu poe - mine osale kusagil, kus on samade huvidega inimesed, alguses ei pruugigi vestlust kellegiga tekkida, sest enamus veidi pelgab uusi, seega ära anna kohe alla ega loobu vaid anna kohanemiseks aega ja sunni end ise rohkem suhtlema-sest sa tahad ju lõpptulemusena, et sul oleks mõni sõber, seega mugavustsoonist TULEB ka endal välja astuda.
Emana lihtsalt toeta ja julgusta olla julgem.
-
Külaline
Väga tore ju. See ju näitab, et foorum täidab oma eesmärki.
Loen juba sajandat korda teema pealkirjast "harrastusseks" 
-
Külaline
Mis meelel, see keelel
-
Külaline
Tartus on palju üritusi, sealhulgas tasuta. Kui nendest aktiivselt osa võtta, tekib ka sõpruskond.
Tasuta lauamänguõhtud, kus erinevas vanuses väga tore seltskond koos. Mu gümnaasiumis õppiv poegki käis seal.
Eriti palju võimalusi on suvisel perioodil, nüüd augustis enne tõsisemat õppetöö algust. Tasuta üritusi ka veel üksjagu kui tudengil rahaga kitsas on.
Maise tudengina küll ei tajunud, et õppimine nüüd nii hullult aega oleks võtnud, et vähemalt paar korda kuus mõnd üritust ei saaks väisata. Muuhulgas on ülikoolis grupitöid, kus tuleb teistega intensiivsemalt suhelda. Ausalt öeldes ei kujuta ette situatsiooni, et ülikoolis õppiv tudeng sõpru ei leia, kogu aeg ju sarnase huvi ja maailmavaatega inimesed ümberringi.
Tasuta lauamänguõhtud, kus erinevas vanuses väga tore seltskond koos. Mu gümnaasiumis õppiv poegki käis seal.
Eriti palju võimalusi on suvisel perioodil, nüüd augustis enne tõsisemat õppetöö algust. Tasuta üritusi ka veel üksjagu kui tudengil rahaga kitsas on.
Maise tudengina küll ei tajunud, et õppimine nüüd nii hullult aega oleks võtnud, et vähemalt paar korda kuus mõnd üritust ei saaks väisata. Muuhulgas on ülikoolis grupitöid, kus tuleb teistega intensiivsemalt suhelda. Ausalt öeldes ei kujuta ette situatsiooni, et ülikoolis õppiv tudeng sõpru ei leia, kogu aeg ju sarnase huvi ja maailmavaatega inimesed ümberringi.
-
Külaline
Lugesin, et pealkiri on "Uus sõber, harrastusseks ja muidu ka".
-
Külaline
Haa, nüüd märkasin, et ma ei olnud ainusGuest kirjutas: ↑09 Aug 2025 16:13 Lugesin, et pealkiri on "Uus sõber, harrastusseks ja muidu ka".
-
Külaline
Minu puhul küll seks meelel pole. Aga silm loeb ikka just nii.
-
Külaline
Seks võibki ju harrastus ka olla, et tegeled nagu hobiga.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2025 16:13 Lugesin, et pealkiri on "Uus sõber, harrastusseks ja muidu ka".
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist