Tee mis meeldib. Aga kui teistele ei meeldi?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Tee mis meeldib. Aga kui teistele ei meeldi?

Postitus Postitas Külaline »

Loen seda wagenülli teemat ja näen, et palju negatiivseid avaldusi.
Samas on soovitus, et tee mis meeldib ja ära hooli teiste arvamusest.
Kas on võimalik neid mõtteid kokku jooksma panna või kuidas endas rahu leida, kui teed mis meeldib, aga teistele see ei meeldi? Kindel on see, et see mis teed, ei pruugigi teistele meeldida. Aga see mõjutab ikka, kui saad negatiivset tagasisidet teada. Paljud loovinimesed räägivad, et nad ei loegi kommentaare vaid teevad mis meeldib endale ja kõigile ei saagi meeldida.
Kuidas te suhtute kriitikasse mida teised te tehtu kohta ütlevad?
Lenaa
Kontakt:

Postitus Postitas Lenaa »

Kui need "teised" on kliendid, ehk teistele seda omatehtut maha müüa soovidki, siis tahes-tahtmata tuleb natukene ikka arvestada sihtgrupi arvamusega. Ja Wagenkülli parki paar Arute foorumi tädikest (kes ise pole käinud ega näinud, paar fb pildikest max, aga kohe arvavad kangesti) ei mõjuta kuigivõrd, käivad need, kes arvavad, et on ilus. Paariks suveks igatahes on see varem suht tundmatu mõisapargike ju suutnud endale vägagi publikut meelitada, eks mingi hetk käib uudsus maha ja leitakse midagi muud.

Aga kui teed asju iseenda rõõmuks, siis tõesti, mis siis, kui kellelegi teisele ei meeldi, ei jõua terve ilma meele järele olla keegi! Hobi jms peab ennekõike endale meeldima. Eks kunstnikud ja muud loomeinimesed võtavad tegelikult neg kriitikat ikka vägagi südamesse, ehk välja ei lasta paista, inimlik ju, see on osa sust endast ja siis tullakse lahmima.
Külaline

Lenaa kirjutas: 05 Aug 2025 09:09 Kui need "teised" on kliendid, ehk teistele seda omatehtut maha müüa soovidki, siis tahes-tahtmata tuleb natukene ikka arvestada sihtgrupi arvamusega. Ja Wagenkülli parki paar Arute foorumi tädikest (kes ise pole käinud ega näinud, paar fb pildikest max, aga kohe arvavad kangesti) ei mõjuta kuigivõrd, käivad need, kes arvavad, et on ilus. Paariks suveks igatahes on see varem suht tundmatu mõisapargike ju suutnud endale vägagi publikut meelitada, eks mingi hetk käib uudsus maha ja leitakse midagi muud.
Lossipuhkuse ja spaaturistide jaoks oli see koht ikka juba väga palju varem tuntud. See Võlumaa nüüd küll mingit lisaväärtust juurde ei anna.

Seda muidugi, et kellele selline tilu-lilu ei meeldi, see seda võlumaad ei külasta. Need kaks pole ju lahutamatud.
Külaline

Kõigile ei saagi meeldida. Mina olen üks nendest, kes seda Wagenkülli parki plastmasskujudega maitselagedaks peab ja sinna ei lähe. Aga ma ei usu, et see neid tegijaid eriti mõjutab. Paljud ju käivad seal. Igaühele oma.
Külaline

See ütlus, et tee nagu endale meeldib! - kehtib oma koduaia kohta.

Aga kui jutt on rahvale avatud ajaveetmisvõimalusest, eriti veel kui sinna müüakse ka pileteid - siis tasub ikka teha rahvale, mitte niivõrd endale, ja arvestada sihtgrupiga.
Külaline

Ma olen küll Pärnust pärit aga mina ei mõista seda Pärnu elevantide teemat 🤔.
Külaline

miks tänapäeval selliseid teemasid näha
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], nelz ja 13 külalist