Vabateema: Ükski postitus pole siin teemaväline

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Väidad, et keegi ei ole Juustupilt rääkimist palunud, aga kes sinult tõeotsimist on palunud
Inimesel on kohe mingi kohustus nii palju valetada, et ühes teemas räägib sama asja kohta üht, teises teist. Ja kui keegi selle kohta küsib, et miks nii, siis on see jälitamine ja tõeotsimine? Kui muudkui valetad, siis ikka tekib küsimus, et miks. Ja nüüd on süüdi see, kes selle valetamise kohta julgeb midagi küsida? Assoo. Eks inimeste tõekspidamised on tõesti erinevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 10:13 Igatsen päevadevabu aegu…iga kolme nädala tagant saabuv mõttetu ebavajalik nuhtlus. Valud, krambid, külmavärinad, tugev voolus. Lapsi ei taha, milleks selline hirmus protsess vajalik on.
Pane hormoonspiraal või lase emakas välja lõigata.
Külaline

Siin on ju ebameeldivate kasutajate väljalülitamise võimalus, miks te seda ei kasuta, vaid selle asemel tüli kisute?
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 14:41 Siin on ju ebameeldivate kasutajate väljalülitamise võimalus, miks te seda ei kasuta, vaid selle asemel tüli kisute?
Külalisi ei saa vist välja lülitada.
Külaline

Juustup kirjutab ju nimeliselt.
Teadjanaine

Postitus Postitas Teadjanaine »

Juustupulga käest, vastupidi, just küsiti, mis, kes, kus ja kuidas. Üks küsis, kus ta elab, teine küsis, mis tervisehädad, kolmas küsis, kust alksi saad jne. Tema vastab ka ja nii see info koguneb.
Külaline

Foorum töötab kõige paremini siis, kui kedagi ei kustutata ja teemaspüsimisi ei nõuta. Kõik hinnangud on nagunii subjektiivsed. Võiks ju proovida tõesti vaba foorumit. Saad sõimata, siis saad, kannata ära ja koli mõnda teise teemasse või anna vastu. Kas adminnid ja moded ei usu, et see töötab? No proovige vähemalt. Ignoreerige kägude vingumisi ja kustutamisnõudeid, julgege seda, ja näete, et foorum jääb elama.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 15:12 Foorum töötab kõige paremini siis, kui kedagi ei kustutata ja teemaspüsimisi ei nõuta. Kõik hinnangud on nagunii subjektiivsed. Võiks ju proovida tõesti vaba foorumit. Saad sõimata, siis saad, kannata ära ja koli mõnda teise teemasse või anna vastu. Kas adminnid ja moded ei usu, et see töötab? No proovige vähemalt. Ignoreerige kägude vingumisi ja kustutamisnõudeid, julgege seda, ja näete, et foorum jääb elama.
No ma ei tea, kui ikka suvaliselt keeratakse teema ümber ja sõimeldakse, siis see tuleb ikkagi kustutada. Keegi räägib, et beebi ei maga, juba tuleb jälle, et perekonda sa hoida ei oska, vana lits. Nagunii peletasid mehe minema. Sellist asja pidevalt lugeda läheb siiski tüütuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 15:15

No ma ei tea, kui ikka suvaliselt keeratakse teema ümber ja sõimeldakse, siis see tuleb ikkagi kustutada. Keegi räägib, et beebi ei maga, juba tuleb jälle, et perekonda sa hoida ei oska, vana lits. Nagunii peletasid mehe minema. Sellist asja pidevalt lugeda läheb siiski tüütuks.
Sellised kirjutised tuleks kustutada.
Külaline

Mina olen aru saanud, et see Juustup on elanud erinevates kohtades, väga noor ka vist enam ei ole. Tal võibki ju eri aegadel/elukohtades erinev elu olnud olla. Ei ole vaja võõra elusse nii sügavalt tungida, urgitseda, süüdistada.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 13:01
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 10:13 Igatsen päevadevabu aegu…iga kolme nädala tagant saabuv mõttetu ebavajalik nuhtlus. Valud, krambid, külmavärinad, tugev voolus. Lapsi ei taha, milleks selline hirmus protsess vajalik on.
Pane hormoonspiraal või lase emakas välja lõigata.
Veel hullemad variandid.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 15:23 Mina olen aru saanud, et see Juustup on elanud erinevates kohtades, väga noor ka vist enam ei ole. Tal võibki ju eri aegadel/elukohtades erinev elu olnud olla. Ei ole vaja võõra elusse nii sügavalt tungida, urgitseda, süüdistada.
Isa kohtunik? 92 sündinud, abielus, slaavlane, elab jeemenis, 11 tätoveeringut
Kõik mis temast on meelde jäänud.
Külaline

Ei saa Eestisse tulla, sest kardab Ukraina sõda, valis hoopis Jeemeni elukohaks, hea ja turvaline paik. No palju muid asju on ka rääkinud (isa surnud, isa ei ole surnud), aga noh, see on üks naljakamaid avaldusi.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 15:26
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 15:23 Mina olen aru saanud, et see Juustup on elanud erinevates kohtades, väga noor ka vist enam ei ole. Tal võibki ju eri aegadel/elukohtades erinev elu olnud olla. Ei ole vaja võõra elusse nii sügavalt tungida, urgitseda, süüdistada.
Just selliste verejanuliste ja kiusuhimuliste kaaskodanike pärast ongi halb esineda fikseeritud nimega. Mis häda teil on seda Juustupit pidevalt närida? Ta pole halb inimene, jääb mulje, et enamikust pigem parem. Ja väiksed purejapenid lähevad kohe nii marru sellest. Mida te kiusate tast? Minge lugege Mallukat ja valage oma sapp seal välja.
Külaline

Just selliste verejanuliste ja kiusuhimuliste kaaskodanike pärast ongi halb esineda fikseeritud nimega. Mis häda teil on seda Juustupit pidevalt närida? Ta pole halb inimene, jääb mulje, et enamikust pigem parem. Ja väiksed purejapenid lähevad kohe nii marru sellest. Mida te kiusate tast? Minge lugege Mallukat ja valage oma sapp seal välja.
Hea inimene küll ei ole. Pooldab Putinit ja on Ukraina sõja poolt ja nende abistamise vastu. Lisaks ütles, et vägistatud naise peabki kuskile kraavi jätma, sest võõras, peaasi, et enda pere terve.
Külaline

kui selline närimisvajadus, närige parem teda https://www.postimees.ee/8051871/fotod- ... se-katesse
Külaline

Kui väheks jääb, siis järage teda ka https://www.postimees.ee/8051703/video- ... usfoorumil
Aga kaasfoorumlane jätke rahule.
Külaline

92 kindlasti mitte.

Ütles, et on 31-aastane.
Külaline

Epileptik, astmaatik, napsutaja…
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 15:15
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 15:12 Foorum töötab kõige paremini siis, kui kedagi ei kustutata ja teemaspüsimisi ei nõuta. Kõik hinnangud on nagunii subjektiivsed. Võiks ju proovida tõesti vaba foorumit. Saad sõimata, siis saad, kannata ära ja koli mõnda teise teemasse või anna vastu. Kas adminnid ja moded ei usu, et see töötab? No proovige vähemalt. Ignoreerige kägude vingumisi ja kustutamisnõudeid, julgege seda, ja näete, et foorum jääb elama.
Läheb tüütuks ja mis siis? Sured ära selle kätte või? Ei sure, lihtsalt ära loe. Kas tuleb kustutada kõik, kes sulle tüütud on?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Kirile ja 6 külalist