Kas sa siis tõesti puhkuse ajal üldse inimestega ei suhtle, reisil ei käi, sugulasi ei külasta, aia eest ei hoolitse, ainus tegevus hommikust õhtuni raamatutega, et saaks raamat päevas loetud ja foorumites võõraste inimestega lobiseda.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 08:09 Puhkuse ajal läheb mul raamat päevas keskmiselt. Nädalavahetusel lugesin:
"Saaremaa Muuseum. Kaheaastaraamat 2023-2024"
"Asjadest saavad lood ja lugudest elu" (Kurmo Konsa)
Hetkel on käsil "Kalduvus põgeneda" (Juri Vetohhin). Hästi kirjutatud ja põnev raamat silmakirjalikust elust N Liidust ning ühe mehe põgenemiskatsetest vabasse maailma.
Millist raamatut praegu loete?
-
Külaline
-
Külaline
Ma olen kiire lugeja ning jõuan vabalt ka kõike muud teha. Täna olen näiteks käinud mere ääres jalutamas ning muuseumis, nüüd alustasin raamatu "Madis Jeffersoni 11 põgenemist" lugemist ja õhtuks on see loetud.
-
Külaline
Mu töökaaslane pidevalt hoopleb, kui paljlu filme on ta vaadanud, kõike ta on juba näinud, aga kui ma ise mõnda neist olen vaadanud ja tahan temaga arutada, siis ta kunagi midagi täpsemalt ei mäleta, on kiiruga neist üle libisenud ja täiesti ilma süvenemata.Guest kirjutas: ↑05 Juul 2025 12:51 Ma olen kiire lugeja ning jõuan vabalt ka kõike muud teha. Täna olen näiteks käinud mere ääres jalutamas ning muuseumis, nüüd alustasin raamatu "Madis Jeffersoni 11 põgenemist" lugemist ja õhtuks on see loetud.
Mina ei ole Sinu töökaaslane ning loetud asjad jäävad meelde.
-
Külaline
Ei ole see, kellelt küsiti, aga ma ei reisi, jah. Eelistan suvel rahulikku aia- ja raamatulugemise puhkust. Aia eest hoolitsen, aga nii suurt aeda, et üldse maha istuda ei oleks, ma endale ei tee. Pere on, aga lapsed pole enam väga väiksed, mängivad palju ajast omavahel. Kui lapsed olid väiksed ja vajasid rohkem kantseldamist, siis tõesti, ega lugemiseks suurt aega polnud. Nüüd jälle on.Guest kirjutas: ↑05 Juul 2025 12:35Kas sa siis tõesti puhkuse ajal üldse inimestega ei suhtle, reisil ei käi, sugulasi ei külasta, aia eest ei hoolitse, ainus tegevus hommikust õhtuni raamatutega, et saaks raamat päevas loetud ja foorumites võõraste inimestega lobiseda.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 08:09 Puhkuse ajal läheb mul raamat päevas keskmiselt. Nädalavahetusel lugesin:
Hetkel on käsil "Kalduvus põgeneda" (Juri Vetohhin). Hästi kirjutatud ja põnev raamat silmakirjalikust elust N Liidust ning ühe mehe põgenemiskatsetest vabasse maailma.
-
Külaline
Puhkus on selleks, et EI PEAKS inimestega suhtlema ega kuskile minema/midagi tegema.Guest kirjutas: ↑05 Juul 2025 12:35Kas sa siis tõesti puhkuse ajal üldse inimestega ei suhtle, reisil ei käi, sugulasi ei külasta, aia eest ei hoolitse, ainus tegevus hommikust õhtuni raamatutega, et saaks raamat päevas loetud ja foorumites võõraste inimestega lobiseda.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 08:09 Puhkuse ajal läheb mul raamat päevas keskmiselt. Nädalavahetusel lugesin:
-
Külaline
Mulle sobib ka selline puhkus kõige rohkem, kuigi ma olen vägagi suhtleja ja suure sõpruskonnaga.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2025 10:31Puhkus on selleks, et EI PEAKS inimestega suhtlema ega kuskile minema/midagi tegema.
-
Külaline
Kas need nipid ja harjutused toimivad ka?Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2025 22:49 Teadvuse praktiline kasutamine.
-
Külaline
Saan aru, et troll, aga vastan ikka.Guest kirjutas: ↑05 Juul 2025 12:35Kas sa siis tõesti puhkuse ajal üldse inimestega ei suhtle, reisil ei käi, sugulasi ei külasta, aia eest ei hoolitse, ainus tegevus hommikust õhtuni raamatutega, et saaks raamat päevas loetud ja foorumites võõraste inimestega lobiseda.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 08:09 Puhkuse ajal läheb mul raamat päevas keskmiselt. Nädalavahetusel lugesin:
Kas sa ise reisil ei käi, et ei tea, et parim hetk raamatu lugemiseks on just lennujaamas ja lennukis, samuti rongis? Mina loegi nii oma aasta normi täis, kodus loen harva.
-
Külaline
Ei tea midagi. Minu peal justkui ei aita.
Kuulasin youtubest ka palju erinevaid saateid, et kuidas õigesti teha.
-
Külaline
Kaks raamatut on praegu käsil: Sven Mikser "Vareda" ja Jaan Aru "Loovusest ja logelemisest".
-
Külaline
Mul ikka suvelugemine - hea stiiliga mõnusad krimkad. Lee Childi raamatud põhiliselt.
-
Külaline
Aino Pervik “Kiikujad väravakaartel” on hea raamat, meisterlikult kirjutatud. Praegu loen Katrin Pauts “Politseiniku tütar”.
-
Külaline
On hea?Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2025 16:40Praegu loen Katrin Pauts “Politseiniku tütar”.
Loen praegu Richard Rohu 1930. aastal kirjutatud raamatut "Elu on ilus". Richard Roht oli umbes nagu oma aja Fred Jüssi, ainult napsi võttis rohkem ja sattus vekslivõltsimise eest ka vanglasse.
Üritan krimkasid lugeda, aga häid autoreid on vähe. Oskab keegi midagi soovitada? Keda ma tean, need on Stout, Gardner, Christie, Chandler, Carr, kes nagu kõlbavad. Nt vaatan Midsomeri mõrvu, sari on hea, aga lugesin ühe raamatu läbi, see oli küll vilets. Või see Shetland sari, hea, aga raamat jällegi vilets. Ja Lee Child on igav. Help.
Proovi nt Jo Nesbø ja Tana FrenchTolmukübe kirjutas: ↑07 Aug 2025 15:51 Üritan krimkasid lugeda, aga häid autoreid on vähe. Oskab keegi midagi soovitada? Keda ma tean, need on Stout, Gardner, Christie, Chandler, Carr, kes nagu kõlbavad. Nt vaatan Midsomeri mõrvu, sari on hea, aga lugesin ühe raamatu läbi, see oli küll vilets. Või see Shetland sari, hea, aga raamat jällegi vilets. Ja Lee Child on igav. Help.
Hästi, proovin, aitäh soovitamast.Mauno kirjutas: ↑07 Aug 2025 16:52Proovi nt Jo Nesbø ja Tana FrenchTolmukübe kirjutas: ↑07 Aug 2025 15:51 Üritan krimkasid lugeda, aga häid autoreid on vähe. Oskab keegi midagi soovitada? Keda ma tean, need on Stout, Gardner, Christie, Chandler, Carr, kes nagu kõlbavad. Nt vaatan Midsomeri mõrvu, sari on hea, aga lugesin ühe raamatu läbi, see oli küll vilets. Või see Shetland sari, hea, aga raamat jällegi vilets. Ja Lee Child on igav. Help.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 2 külalist