Kuhu on kadunud SBS Miljonär
Kuhu on kadunud SBS Miljonär
Tere hea foorumirahvas.
Kuhu on kadunud siin mõnda aega tagasi vägagi usaldusväärse ning ammendavaid vastuseid teiste küsimustele jaganud SBS Miljonär (või oli ta Miljardär, vahet pole)? Seesama, kes siin mingi vahe treis pidevalt uusi teemasid oma aina kasvava kinnisvaraportfelli ja suurte unistuste kohta?
Kuna see tegelane selgelt eristus muudest "investeerimisblogijatest" oma usaldusväärse, sorava ja kergesti tõendatava jutu poolest, siis ma ootasin pikisilmi uut kuud ja palgapäeva, et ühineda selle paljulubava investeerimisteekonnaga. Aga võta näpust - teemad on foorumist kadunud. Kas ehk põhjus selles, et soovijaid sigines siinsest foorumist niivõrd palju, et härra investeerimisguru kustutas oma postitused.
Igatahes kahju. Selgelt käestlastud võimalus.
Kuhu on kadunud siin mõnda aega tagasi vägagi usaldusväärse ning ammendavaid vastuseid teiste küsimustele jaganud SBS Miljonär (või oli ta Miljardär, vahet pole)? Seesama, kes siin mingi vahe treis pidevalt uusi teemasid oma aina kasvava kinnisvaraportfelli ja suurte unistuste kohta?
Kuna see tegelane selgelt eristus muudest "investeerimisblogijatest" oma usaldusväärse, sorava ja kergesti tõendatava jutu poolest, siis ma ootasin pikisilmi uut kuud ja palgapäeva, et ühineda selle paljulubava investeerimisteekonnaga. Aga võta näpust - teemad on foorumist kadunud. Kas ehk põhjus selles, et soovijaid sigines siinsest foorumist niivõrd palju, et härra investeerimisguru kustutas oma postitused.
Igatahes kahju. Selgelt käestlastud võimalus.
-
Külaline
Mine uuri tema teisi lehti mida ta jagas kui tahad kursis olla.
Siin ta minu jaoks muutus siin spämmijaks.
Siin ta minu jaoks muutus siin spämmijaks.
-
Külaline
-
Külaline
Tundub, et ise oledki seesama "usaldusväärne investor", keegi teine teda ju selleks ei pidanud. Üritad nüüd vale nime all taas siia hiilida, sest on meeletu tähelepanunälg.
-
Külaline
Mulle jäi täpselt sama mulje.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 16:10 Tundub, et ise oledki seesama "usaldusväärne investor", keegi teine teda ju selleks ei pidanud. Üritad nüüd vale nime all taas siia hiilida, sest on meeletu tähelepanunälg.
Kusjuures ei. Tegu oli (ebaõnnestunud) katsega sarkastilise postituse tegemiseks. Ilmselt pean veel natuke harjutama.Guest kirjutas: ↑07 Aug 2025 16:10 Tundub, et ise oledki seesama "usaldusväärne investor", keegi teine teda ju selleks ei pidanud. Üritad nüüd vale nime all taas siia hiilida, sest on meeletu tähelepanunälg.
Vaatan, et selle tegelase kõik postitused on maha võetud.
-
Külaline
Väga hea siis. Ega tema neid ei kirjutanud. AI on nende tekstide autor.
-
Külaline
Siin on neid arvuti poolt genereeritud kummaliste nimedega kasutajaid veel. Kaks sellist olen avastanud, kelle kommentaar on tüüpiline AI-tekst. Pealiskaudne ja mittemidagiütlev.
Kuskohast nad siia satuvad ja miks? Proovisin alguses ühte sellist kommentaari tsiteerida. Oli vaid üks lause, aga tsiteerides ilmus tohutu pikk joru teksti ja sümboleid, mis oli nähtav ainult ENNE "saada" nupu vajutamist. Selline peidetud tekst siis. Miks, teab keegi?
-
Külaline
Mingi SEO (Search Engine Optimisation - otsimootoris paremate tulemuste saavutamise) variant ilmselt.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 19:19Selline peidetud tekst siis. Miks, teab keegi?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Andy, Google [Bot] ja 6 külalist