Kas tegu sama inimesega

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 08:49
Külaline kirjutas: 07 Aug 2025 23:28
Tapper kirjutas: 07 Aug 2025 16:02 Tere veel.

Mind on kaua vaevanud üks põletav küsimus. Võib-olla leidub siin teisigi, kes on selle üle mõistklenud. Küsin selle siis kohe ära.

Kas:

Ants=nelja-viimekümbiste põrutaja=lilleke rohus/aasal (ei mäleta kumb, Perekoolist)=Revolver?

Ehk siis kas on tegu sama inimesega. Esimese võrdluse osas (Ants=nelja-viiekümbiste põrutaja) ma pole kindel, aga see käitumine (igas teemas täiesti asjakohatud sõnavõtud, vahet pole mis teema on. Ozempicust kuni kärgperenduseni välja) on neil sama.
Ei mõista, kuidas on võimalik Antsu Revolvriga sassi ajada? Nad on ju kaks absoluutselt erinevat tüüpi. Esimene ajab alati täiesti teemavälist ja segast juttu. Teine oli agar provokaator, kes mõnitas ja alandas naisi nagu jaksas. Samal ajal kirjeldas, kuidas ta kümbiseid põrutab.

Jah, Revolvri alias oli lilleke aasal. Lisaks oli tal perekoolis veel mitmeid nimesid. Hetkel ei suuda meenutada, aga see tegelane oli alati täiesti selgelt äratuntav kohe, juba esimesest lausest.
Revolvri alias ei olnud Lilleke aasal. Lilleke aasal oli pehmeke, endast üliheal arvamusel ja närviline inimene, kes solvus iga asja peale, raporteeris kõike ja kui midagi ei meeldinud, lubas kohtusse kaevata.
Ei olnud nii! Lilleke aasal oli Revolver. Revolver on samuti närviline inimene. Ja tõepoolest aegajalt lubas teisi kohtusse kaevata.

Pehmeke ta kindlasti ei olnud. Ikka seesama vastik vanamees, kes nüüd vist istub kinni.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 10:07
Külaline kirjutas: 07 Aug 2025 23:28 Jah, Revolvri alias oli lilleke aasal. Lisaks oli tal perekoolis veel mitmeid nimesid. Hetkel ei suuda meenutada, aga see tegelane oli alati täiesti selgelt äratuntav kohe, juba esimesest lausest.
Vbl Revolver oli lilleke aasal - ei mäleta ja ei jälginud neid PK vestlusi nii täpselt, kus ta esines. Aga PK olin 20+ aastat ja Revolver on merles juba 20 aasta tagusest ajast, kui sündis mu esimene laps. Siis oli Revolver mälu järgi mingi 10-15 aastat minust vanem ja oi neid tema saagasid naistega! See aga tähendab, et täna peaks tegu olema 60+ vanuses härraga.

See OT ehk kümpiste põrutaja aga on väidetavalt neljakümne kandis. Nii et Revolver ta ei tohiks olla.
Vastupidi - OT ehk Original Taste oli üks revolvri aliastest.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 11:00
Külaline kirjutas: 07 Aug 2025 23:28 Jah, Revolvri alias oli lilleke aasal. Lisaks oli tal perekoolis veel mitmeid nimesid. Hetkel ei suuda meenutada, aga see tegelane oli alati täiesti selgelt äratuntav kohe, juba esimesest lausest.
Vbl Revolver oli lilleke aasal - ei mäleta ja ei jälginud neid PK vestlusi nii täpselt, kus ta esines. Aga PK olin 20+ aastat ja Revolver on merles juba 20 aasta tagusest ajast, kui sündis mu esimene laps. Siis oli Revolver mälu järgi mingi 10-15 aastat minust vanem ja oi neid tema saagasid naistega! See aga tähendab, et täna peaks tegu olema 60+ vanuses härraga.

See OT ehk kümpiste põrutaja aga on väidetavalt neljakümne kandis. Nii et Revolver ta ei tohiks olla.
OT polnud kümbiste põrutaja, Revolver võis ta olla. Revolver oli üksik juba ammusest ajast, aga see kümbiste põrutaja halas korduvalt, kuidas naine ta 5 aastat tagasi maha jättis ja pärast seda hakkas oma kümbiseid põrutama. Haiged inimesed olid nad mõlemad, aga ei usu, et üks ja sama.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 11:04

OT polnud kümbiste põrutaja, Revolver võis ta olla. Revolver oli üksik juba ammusest ajast, aga see kümbiste põrutaja halas korduvalt, kuidas naine ta 5 aastat tagasi maha jättis ja pärast seda hakkas oma kümbiseid põrutama. Haiged inimesed olid nad mõlemad, aga ei usu, et üks ja sama.
Mhh! Just ikka oligi seesama! Kuidas te inimesi ära ei tunne - käekiri on ju täpselt üks ja sama. Revolver oligi saanud naistega seoses mingi trauma. Mis iganes, kas ta oli välimuselt naiste poolt põlatud või oli keegi ta kuidagi eriti julmalt maha jätnud. Igal juhul siis ta hakkaski naisi vihkama. Ja enda arust nö tagasi tegema - kätte maksma.
Külaline

Tundub, et te igatsete neid taga.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 11:15
Guest kirjutas: 08 Aug 2025 11:04

Mhh! Just ikka oligi seesama! Kuidas te inimesi ära ei tunne - käekiri on ju täpselt üks ja sama. Revolver oligi saanud naistega seoses mingi trauma. Mis iganes, kas ta oli välimuselt naiste poolt põlatud või oli keegi ta kuidagi eriti julmalt maha jätnud. Igal juhul siis ta hakkaski naisi vihkama. Ja enda arust nö tagasi tegema - kätte maksma.
Revolver vahutas Perekoolis ammu enne kui 5 aastat tagasi, juba siis polnud tal mingit naist. Ta oli tunduvalt vanem, minu arust mingi 60 või 70 aastat vana. Mingeid 40-50 aastaseid ei saa ta ammu juba kätte. Minu arust on tal ka terviseprobleemid, arste vihkas ka südamest.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 08:15
Guest kirjutas: 07 Aug 2025 20:35
Külaline kirjutas: 07 Aug 2025 20:09
On ikka, sportlikust huvist tahaks teada.
Temal ei olnud ju autismi vaid füüsiline puue. Isegi arbuusi ei jõudnud tavalises poekotis koju tassida.
Ma ostsin just üleeile arbuusi, kaalus 11 kilo. Vat sellist tõesti ei jaksaks nii poolteist kilomeetrit koju tassida, eriti kui peale arbuusi on muid toiduaineid ka veel (olin seekord autoga, teoreetiliselt arvan).
Nüüd saate endale kaela kakarahe: tekitasite vingatsites negatiivse emotsiooni! Ilmselt nad ei teagi, et 11 kg arbuus on olemas!
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 11:04

Naine jättis ta maha, tal on 3 last, mitu Porschet, maja ja ettevõte. Naist vihkab, lastele maksab heldelt, nädalavahetustel põrutab Pärnus nelja-viiekümbiseid.
Külaline

Te anonüümses foorumis kirjutatud fantaasiaid võtategi kohe tõsiselt :shock:
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 12:08 Te anonüümses foorumis kirjutatud fantaasiaid võtategi kohe tõsiselt :shock:
Miks sa nii arvad?
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 12:01

Naine jättis ta maha, tal on 3 last, mitu Porschet, maja ja ettevõte. Naist vihkab, lastele maksab heldelt, nädalavahetustel põrutab Pärnus nelja-viiekümbiseid.
See pole Revolver. Revolver on siin 10+ aastat naisi vihanud. Minu arust on ta üldse invaliid. Ta andis nõu ka võlgade teemal, kuidas neist üle sõita. Mingeid nelja-viiekümbiseid ta ei põruta, mingit raha tal pole elu sees olnud.
Külaline

Minu arust pole ka need kõik üks ja sama, kahjuks on neid mitu siin. Perekooli hingusele ajas üks tola- OriginaTaste= Lillekeaasal jpt, see kolis siia ka kohe üle. Ülejäänud saabusid ainult natuke hiljem. Elus läbikukkunud tüübid on nad kõik.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Aug 2025 20:09
Külaline kirjutas: 07 Aug 2025 19:52On sel tähtsust?
Jah, siin oli vahepeal ka üks "sportliku huviga" mees :D ka suht tüütu ja vaimuvaene.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 13:04

See pole Revolver. Revolver on siin 10+ aastat naisi vihanud. Minu arust on ta üldse invaliid. Ta andis nõu ka võlgade teemal, kuidas neist üle sõita. Mingeid nelja-viiekümbiseid ta ei põruta, mingit raha tal pole elu sees olnud.
Muidugi pole, seda ma ju kirjutasingi. Kirjutasin sellest, kelle naine 5a tagasi maha jättis, mitte Revolvrist.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 13:26
Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 13:04
Muidugi pole, seda ma ju kirjutasingi. Kirjutasin sellest, kelle naine 5a tagasi maha jättis, mitte Revolvrist.
Osad siin ütlevad, et need on üks ja sama, aga ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 13:18
Külaline kirjutas: 07 Aug 2025 19:52On sel tähtsust?
Jah, siin oli vahepeal ka üks "sportliku huviga" mees :D ka suht tüütu ja vaimuvaene.
Olen jätkuvalt siin teie rõõmsas seltskonnas.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 15:20
Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 13:18
Olen jätkuvalt siin teie rõõmsas seltskonnas.
Tulid kah neid igavusest suremas ja meeleheitest ja menopausis eitesid trollima? Varu IQ, nad ei pruugi kõikidest võõrsõnadest aru saada.
Külaline

Olen siin Pilt
Külaline

mina ka, nii igatsete minu järele :lol:
Pilt
Külaline

Selle foorumi meeste kohta ütleb nii mõndagi tõsiasi, et Yxikmees on neist siin kõige normaalsem. Ja see on üsnagi kõnekas, sest tavaelus ma 10 lapse isa, kelle lapsed on saadud saja erineva naisega, kellelt on lapse hooldusõigus ära võetud ja kes maksab seksi eest sadu eurosid kuus, kasvatab lapsi, kes on kogu aeg lasteaias või nädalavahetusel hoida, eriti normaalseks ei peaks. Siin nende teiste kõrval tundub kõige normaalsem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist