Meil maakodus tulevad ka tuppa, kuigi akende ees on putukavõrgud.Guest kirjutas: ↑05 Aug 2025 23:01 No mida: Erinevalt sääskedest nad vabatahtlikult tuppa ei tule,
https://tervis.postimees.ee/3789069/kih ... kud-murgid
Täiesti vabatahtlikult tulevad mul Kristiines II korruse aknast sisse.
Kuidas talute kuuma ilma?
-
Külaline
-
Külaline
Kuuma ilmaga on nüüd ilmselt lõpp. Praegu tuli meie kandis selline rahe alla, et jube. Lilled ja muud taimed kõik maadligi pekstud. Mida teie, kellel on aias lilled, teete, et neid lausvihma ja rahe eest kaitsta?
-
Külaline
Mitte midagi ei tee, läheb nagu läheb. Rahe tuleb alati nii ootamatult, et isegi kui mul oleks kõik lilled teisaldatavates pottides, ei jõuaks neid varju alla kanda.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 10:36 Kuuma ilmaga on nüüd ilmselt lõpp. Praegu tuli meie kandis selline rahe alla, et jube. Lilled ja muud taimed kõik maadligi pekstud. Mida teie, kellel on aias lilled, teete, et neid lausvihma ja rahe eest kaitsta?
Floksipuhmad peksis torm ükskord maha - tõstsime üles, toestasime paari toki ja nööriga, jäidki püsti.
Öökülm võttis tulpidel õied ära, no mis teha.
-
Külaline
Lausvihma ja tormi vastu toestan. Mina toestan kohevaid taimepuhmaid metallist poolkaatekujuliste taimetugedega või/ja nööri ümber tõmmates. Kui midagi on toestamata jäänud ja vihm vastu maad vajutanud, upitan aga püsti, toestan ja õitseb edasi.Kopsakamate õitega kõrgetel lilledel (kukekannus, tokkroos) torkan lillevarre kõrvale eelmise aasta kuivanud vaarikavarrest kepi ja seon lillevarre kepi külge kinni.Guest kirjutas: ↑07 Aug 2025 10:36 Kuuma ilmaga on nüüd ilmselt lõpp. Praegu tuli meie kandis selline rahe alla, et jube. Lilled ja muud taimed kõik maadligi pekstud. Mida teie, kellel on aias lilled, teete, et neid lausvihma ja rahe eest kaitsta?
-
Külaline
Just, kui vars ei ole katki murtud, vaid maadligi vajutatud,saab veel püstisemasse asendisse tõsta ja midagi toeks panna.Guest kirjutas: ↑07 Aug 2025 11:52Mitte midagi ei tee, läheb nagu läheb. Rahe tuleb alati nii ootamatult, et isegi kui mul oleks kõik lilled teisaldatavates pottides, ei jõuaks neid varju alla kanda.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 10:36 Kuuma ilmaga on nüüd ilmselt lõpp. Praegu tuli meie kandis selline rahe alla, et jube. Lilled ja muud taimed kõik maadligi pekstud. Mida teie, kellel on aias lilled, teete, et neid lausvihma ja rahe eest kaitsta?
Floksipuhmad peksis torm ükskord maha - tõstsime üles, toestasime paari toki ja nööriga, jäidki püsti.
Öökülm võttis tulpidel õied ära, no mis teha.
-
Külaline
No mis kuum teil enam on? Pärnus näitas kraadiklaas täna 24 kraadi, kohvikus varjus istudes võtsin pleedi ümber, pargis polnud puude varjus sooja ollagi.
-
Külaline
Vaata teema alustamise kuupäeva. Muidugi praegu enam kuum pole.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2025 20:34 No mis kuum teil enam on? Pärnus näitas kraadiklaas täna 24 kraadi, kohvikus varjus istudes võtsin pleedi ümber, pargis polnud puude varjus sooja ollagi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 13 külalist