Mingi uus Perekooli foorum või? Eks te üritage siis

vana hea klassika
kanake
Teerajaja
Kontakt:

Mingi uus Perekooli foorum või? Eks te üritage siis

Postitus Postitas kanake »

Nagu tõesti :lol:
Eelmist solgipange pole jõutud veel mahagi matta juba keegi üritab siin mingit haledat koopiat püsti panna :roll:
No vähemalt ma olen esimene postitaja 8-)
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Huviline »

Aga ometi nägid sa nii palju vaeva, et tegid siia kasutajakonto ja kirjutasid :mrgreen:
kanake
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas kanake »

Eks see ole uudishimu, mis muud. Tahaks ju näha, kas tõesti kogu see seltskond kolib siia üle :D
See oleks küll ju päris hea ikka :lol:
perekooli_kägu

Postitus Postitas perekooli_kägu »

Test-test, kirjutan ilma kontot loomata.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

See on küll hea, et saab ilma kontot omamata kirjutada
kägu

Postitus Postitas kägu »

mul oleks hea meel, kui see asi siin tööle läheks, sellepärast kirjutan igaks juhuks igale poole
kukkuu

Postitus Postitas kukkuu »

Jaa, mulle ka meeldiks, et see siin tööle läheks. TA võis siin ju sappi pritsida aga see on ju mõnus koht kuhu perekoolikad üle kolida saavad. Tuleb sõna levitada.
Külaline

Mina ka loodan, et läheb tööle see. Ainus lisa, mis eelmise perekooliga võrreldes tahaks, oleks see, et igaüks ise saaks enda jaoks suvalisi kasutajaid (või ip aadresse) blokkida.
Siis ei peaks nende kolme kibestunud mehikese möla lugema. Ja enamik kasutajaid on ju puhas kuld :)
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Kasutajaid saab hetkeseisuga blokeerida nii, et kui vajutada kasutajanime peale, keda blokeerida soovitakse, siis avaneb tema profiilil võimalus lisada antud kasutaja vaenlaste hulka. Kui kasutaja on lisatud vaenlaste hulka, on tema postitused lisaja eest varjatud. IP-aadressi blokeerimisvõimaluse kohta midagi kindlat veel öelda ei saa, kuid uurime seda.
Foorum on veel nii uus, et eks kindlasti tuleb jooksvaid muudatusi ja kõik ettepanekud selleks on oodatud :)
Et kindlasti teie ettepanekud meil kahe silma vahele ei jääks, postitage need Kasutajaabi ja mõtted alafoorumisse: viewforum.php?f=14
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mai 2024 07:46 Mina ka loodan, et läheb tööle see. Ainus lisa, mis eelmise perekooliga võrreldes tahaks, oleks see, et igaüks ise saaks enda jaoks suvalisi kasutajaid (või ip aadresse) blokkida.
Siis ei peaks nende kolme kibestunud mehikese möla lugema. Ja enamik kasutajaid on ju puhas kuld :)
IP aadressid minuarust muutuvad mingi aja tagant.
Aga minuarust oli ainult üks mehike, see kes vanu teemasid välja otsis ja naisi halvustas.
Külaline

kanake kirjutas: 29 Mai 2024 12:58keegi üritab siin mingit haledat koopiat püsti panna
Mulle meeldib selle foorumi kujundus paremini kui elufoorumi oma. Ilmselt sellest, et silm on sellega harjunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mai 2024 07:46 Mina ka loodan, et läheb tööle see. Ainus lisa, mis eelmise perekooliga võrreldes tahaks, oleks see, et igaüks ise saaks enda jaoks suvalisi kasutajaid (või ip aadresse) blokkida.
Vot see oleks küll hea! Neid ju palju pole, 1-2 kes perekooliski sõ***kut tootsid aga üks asi on ignoreerida, teine kui üldse ei näe, kirjutagu palju tahab. Veel parem, kui minu poolt blokitud isik ka minu postitusi ei näeks.
Model oleks ka tööd kohe vähem sest neil kaoks ära vähimgi mõte oma kommentaare trükkida, keegi ju ei näe :D
Külaline

TurvaSiil kirjutas: 31 Mai 2024 10:29 Kasutajaid saab hetkeseisuga blokeerida nii, et kui vajutada kasutajanime peale, keda blokeerida soovitakse, siis avaneb tema profiilil võimalus lisada antud kasutaja vaenlaste hulka. Kui kasutaja on lisatud vaenlaste hulka, on tema postitused lisaja eest varjatud. IP-aadressi blokeerimisvõimaluse kohta midagi kindlat veel öelda ei saa, kuid uurime seda.
Foorum on veel nii uus, et eks kindlasti tuleb jooksvaid muudatusi ja kõik ettepanekud selleks on oodatud :)
Et kindlasti teie ettepanekud meil kahe silma vahele ei jääks, postitage need Kasutajaabi ja mõtted alafoorumisse: viewforum.php?f=14
Kohe proovin. Selle teema algataja läheb...
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

See Lisa vaenlaseks nupp on geniaalne.

Aga teemaalgataja eksib, perekool vol 2 on ikka tema eluvoorum koos "A(not)I" automaatse asendusega, tsensuuri ja heavy modereerimisega (saab näha, kas saivad paremini selgeks kui perekoolis...) , kasutajadki on juba nimeliselt needsamad läbustajad, isegi uut identiteeti ei viitsi nad võtta ja jätkavad, kust perekoolis pooleli jäi. Käisin seal ühekorraga kaks korda- esimest ja viimast. Aga "edu" teile sellega! Päris madal on tulla siia foorumisse ilkuma, kanake. Vaata oma foorumi statistikat ja aasta pärast vaatame, kes ujub, kes upub.
Viimati muutis Barbara, 10 Juun 2024 15:45, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Kas sellel kunagisel Perekoolil on mingi arhiiv ka, kust noid vanu teemasid lugeda?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 09:57 Kas sellel kunagisel Perekoolil on mingi arhiiv ka, kust noid vanu teemasid lugeda?
Vaata seal ämmaemandate ühingu teemat, seal on link olemas sellele, mis veel alles.
Külaline

kanake kirjutas: 29 Mai 2024 12:58 Nagu tõesti :lol:
Eelmist solgipange pole jõutud veel mahagi matta juba keegi üritab siin mingit haledat koopiat püsti panna :roll:
No vähemalt ma olen esimene postitaja 8-)
Näe üritasimegi ja päris hästi ka veel.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

kanake kirjutas: 30 Mai 2024 10:50 Eks see ole uudishimu, mis muud. Tahaks ju näha, kas tõesti kogu see seltskond kolib siia üle :D
See oleks küll ju päris hea ikka :lol:
No näed, sina kolisid, mina kolisin ja veel mõned tulid üle. Siiani täitsa ok foorum. 🙂
Külaline

Huviline kirjutas: 30 Mai 2024 08:49 Aga ometi nägid sa nii palju vaeva, et tegid siia kasutajakonto ja kirjutasid :mrgreen:
Mine siit siis minema, PALUN,meil oleks kohe lõbusam kui su vigisemist siin vähem näeks!
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 11:52
Huviline kirjutas: 30 Mai 2024 08:49 Aga ometi nägid sa nii palju vaeva, et tegid siia kasutajakonto ja kirjutasid :mrgreen:
Mine siit siis minema, PALUN,meil oleks kohe lõbusam kui su vigisemist siin vähem näeks!
Ja meil oleks igas foorumis palju toredam, kui sinusugune jälk meesolevus siin sõnagi enam ei kirjutaks. Minu jaoks on arusaamatu, et miks sellel idioodil siin lastakse edasi lägastada?
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist