Eelmist solgipange pole jõutud veel mahagi matta juba keegi üritab siin mingit haledat koopiat püsti panna
No vähemalt ma olen esimene postitaja
IP aadressid minuarust muutuvad mingi aja tagant.Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2024 07:46 Mina ka loodan, et läheb tööle see. Ainus lisa, mis eelmise perekooliga võrreldes tahaks, oleks see, et igaüks ise saaks enda jaoks suvalisi kasutajaid (või ip aadresse) blokkida.
Siis ei peaks nende kolme kibestunud mehikese möla lugema. Ja enamik kasutajaid on ju puhas kuld![]()
Mulle meeldib selle foorumi kujundus paremini kui elufoorumi oma. Ilmselt sellest, et silm on sellega harjunud.
Vot see oleks küll hea! Neid ju palju pole, 1-2 kes perekooliski sõ***kut tootsid aga üks asi on ignoreerida, teine kui üldse ei näe, kirjutagu palju tahab. Veel parem, kui minu poolt blokitud isik ka minu postitusi ei näeks.Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2024 07:46 Mina ka loodan, et läheb tööle see. Ainus lisa, mis eelmise perekooliga võrreldes tahaks, oleks see, et igaüks ise saaks enda jaoks suvalisi kasutajaid (või ip aadresse) blokkida.
Siis ei peaks nende kolme kibestunud mehikese möla lugema. Ja enamik kasutajaid on ju puhas kuld![]()
Kohe proovin. Selle teema algataja läheb...TurvaSiil kirjutas: ↑31 Mai 2024 10:29 Kasutajaid saab hetkeseisuga blokeerida nii, et kui vajutada kasutajanime peale, keda blokeerida soovitakse, siis avaneb tema profiilil võimalus lisada antud kasutaja vaenlaste hulka. Kui kasutaja on lisatud vaenlaste hulka, on tema postitused lisaja eest varjatud. IP-aadressi blokeerimisvõimaluse kohta midagi kindlat veel öelda ei saa, kuid uurime seda.
Foorum on veel nii uus, et eks kindlasti tuleb jooksvaid muudatusi ja kõik ettepanekud selleks on oodatud![]()
Et kindlasti teie ettepanekud meil kahe silma vahele ei jääks, postitage need Kasutajaabi ja mõtted alafoorumisse: viewforum.php?f=14
Vaata seal ämmaemandate ühingu teemat, seal on link olemas sellele, mis veel alles.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 09:57 Kas sellel kunagisel Perekoolil on mingi arhiiv ka, kust noid vanu teemasid lugeda?
Näe üritasimegi ja päris hästi ka veel.
No näed, sina kolisid, mina kolisin ja veel mõned tulid üle. Siiani täitsa ok foorum.
Mine siit siis minema, PALUN,meil oleks kohe lõbusam kui su vigisemist siin vähem näeks!
Ja meil oleks igas foorumis palju toredam, kui sinusugune jälk meesolevus siin sõnagi enam ei kirjutaks. Minu jaoks on arusaamatu, et miks sellel idioodil siin lastakse edasi lägastada?
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist