Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Peab ikka eriliselt loll olema, et neile maksta.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2025 19:41 Blogijad võtavad kuutasu, vahet pole, kas kirjutavad või mitte.
Mulle tundub, et maksmine on pigem Insta subscribe peale üle läinud. Ma olen väga vanast vanast ajast FB Malluka blpgi jälgija FB kaudu. Ei mina maksa. Aga heal juhul kord kuus ta sinna blogisse midagi kirjutab.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Juul 2025 22:29
Külaline kirjutas: 29 Juul 2025 19:41 Blogijad võtavad kuutasu, vahet pole, kas kirjutavad või mitte.
Aga heal juhul kord kuus ta sinna blogisse midagi kirjutab.
Blogist on ju näha, mitu postitust igal kuul on tehtud. Juulis pole ta usin olnud, aga ühelgi kuul pole ainult ühe sissekandega piirdunud.
Külaline

Mulle tundub, et maksmine on pigem Insta subscribe peale üle läinud. Ma olen väga vanast vanast ajast FB Malluka blpgi jälgija FB kaudu. Ei mina maksa. Aga heal juhul kord kuus ta sinna blogisse midagi kirjutab.
Kuidas saab tema blogi lugeda maksmata? Ma ei usu seda! Pigem kuulad mingeid tasuta podcaste.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2025 00:46
Kuidas saab tema blogi lugeda maksmata? Ma ei usu seda! Pigem kuulad mingeid tasuta podcaste.
Ei saagi tasuta lugeda. Ma polegi väitnud seda. Vahel harva kui ta postitab blogisse, ma ka näen seda aga lugeda ei saa 😆🤦‍♀️
Külaline

Hakkasin instas jälgima kontot "Palgajutud". Väga tore ja vajalik konto.
Külaline

Jobupaukas istub kinni aga miks pruudike on kadunud?
Külaline

Kuidas sellest aru saada, et mitmed tuntud suunamudijad viimasel ajal vaid oma väidetavalt pekki läinud vaimsest tervisest jahuvad?
Ottotriin
Kontakt:

Postitus Postitas Ottotriin »

Guest kirjutas: 09 Aug 2025 13:48 Kuidas sellest aru saada, et mitmed tuntud suunamudijad viimasel ajal vaid oma väidetavalt pekki läinud vaimsest tervisest jahuvad?
Äkki seda on üldiselt järjest rohkem ühiskonnas? Rahamured ja sõjahirm kasvatavad ärevust ning tekitavad vaimse tervise probleeme.
Külaline

Ottotriin kirjutas: 09 Aug 2025 16:37
Guest kirjutas: 09 Aug 2025 13:48 Kuidas sellest aru saada, et mitmed tuntud suunamudijad viimasel ajal vaid oma väidetavalt pekki läinud vaimsest tervisest jahuvad?
Äkki seda on üldiselt järjest rohkem ühiskonnas? Rahamured ja sõjahirm kasvatavad ärevust ning tekitavad vaimse tervise probleeme.
Kahtlen. Ma küll ei tea, keda siin mõeldakse aga üks viimane, kes jagab oma vaimse tervise madalpunkti, temal ju rahaga absoluutselt probleemi pole. Uus imeline maja, vastabiellunud jne. Pean silmas Mallukat. Ma tema jälgija olen aga maksulist sisu ei telli. Seega ma ei tea detaile. Tundub, et see on seotud tema uue maja, naabrite ja kanadega. Parandage, kui eksin.
Teine keda tean on Jane, aga ta on üsna ammusest ajast seda muret jaganud.

Kes siis veel tuntutest sellega hädas on?
Külaline

Pidevalt ilmub välja kangelaslikult suhtevägivalla all kannatanuid.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Aug 2025 20:44 Pidevalt ilmub välja kangelaslikult suhtevägivalla all kannatanuid.
See on küll positiivne, et sellest räägitakse. Suhtevägivald on alati olemas olnud, nüüd lihtsalt julgetakse seda avalikult tunnistada.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Aug 2025 19:39
Ottotriin kirjutas: 09 Aug 2025 16:37
Kahtlen. Ma küll ei tea, keda siin mõeldakse aga üks viimane, kes jagab oma vaimse tervise madalpunkti, temal ju rahaga absoluutselt probleemi pole. Uus imeline maja, vastabiellunud jne. Pean silmas Mallukat. Ma tema jälgija olen aga maksulist sisu ei telli. Seega ma ei tea detaile. Tundub, et see on seotud tema uue maja, naabrite ja kanadega. Parandage, kui eksin.
Ma ei ole tema depressiooni looga kursis, aga pealt vaadates tundub, et tal on kogu aeg liiga palju asju käsil. Lisaks olen aru saanud, et ta saab päevas kümneid kirju abipalvete ja nutulugudega, maksab suvaliste inimeste arveid, MTÜ-de arveid jne. Kõik tahavad oma tüki saada.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Aug 2025 19:39

Marimell ka viimastel kuudel sarnastel teemadel vaid potitanud järjest
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Aug 2025 23:08
Külaline kirjutas: 09 Aug 2025 19:39

Ma küll ei jägi teda aga tal ilmselt meesmemmi ära pööramisega seotud🤔
Ilma jälgimisetagi nii palju teab, et ta ära kaugele sõidab ja nüüd hiljuti avastas, et suudab sealt kaugelt vaimudega suhelda.

Vb on see mingi reklaaminipp, et inimestel hale hakkaks ja telliks maksulist sisu.
Külaline

Oli "me too", nüüd on vaimsed häired populaarsed. No kellel neid siis üldse poleks? Iga mureke tekitab depressiooni tänapäeval.
Külaline

No mis temal head on, mees hakkas selgeltnägijaks ja sülitas laste peale, et olla vaba.
Külaline

Mulle on ilusüstide kuninganna hakanud üha rohkem meeldima. Tema ütlemised on ikka väga head ja täpselt naelapea pihta. Eriti, mis puudutab igasugu uhhuu-teemat.
Külaline

MissM. ikka koomiline tegelane. Laseb instas endalt anonüümseid küsimusi küsida ja kui keegi midagi küsib, siis ülbitseb vastu. :D
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2025 19:27 MissM. ikka koomiline tegelane. Laseb instas endalt anonüümseid küsimusi küsida ja kui keegi midagi küsib, siis ülbitseb vastu. :D
Minu meelest üks mõttetumaid kontosid üldse. Miks selliseid jälgida, klatši pärast?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist