Majutus Pariisis

lugusid ja muljeid välismaalt
Külaline

Majutus Pariisis

Postitus Postitas Külaline »

Kes Pariisis käinud, milliseid piirkondi soovitate, millised välistate? Kas hotell 20 km nn kesklinnast on nii suure linna puhul palju/vähe? On seal suuri ummikuid või metroo katab piisava ala?
Kõik nõuanded teretulnud!
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 11:57 Kes Pariisis käinud, milliseid piirkondi soovitate, millised välistate? Kas hotell 20 km nn kesklinnast on nii suure linna puhul palju/vähe? On seal suuri ummikuid või metroo katab piisava ala?
Vale rubriik
Külaline

ütleks et ikka väga kauge...
Pariis on mõnus kompaktne linn, aga seda ainult siis, kui elad KESKlinnas. Parem ole lühemat aega, aga paremas paigas.
Külaline

20km on ikka kaugel, mina nii kaugele majutust ei võtaks. Viimati olime Eiffeli torni vahetus läheduses, sinna ka uuesti ei läheks. Mida ise piirkonnalt ootad?
Külaline

Vaata oma majutuskoha ümbrus ja transpordiühendused googlemapsis enne üle, sh teekonnad kohtadesse kuhu soovid minna ja asjad mida näha. Inimeste huvid ja ootused reisile ja majutusele on lihtsalt niivõrd erinevad. Lastega minnes võtta airbnb 20km kesklinnast poleks palju, kui korteri lähedal on olemas ka suurem park ja mingigi kaubandus. Muidu eelistan mina ise vähemalt peatuda võimalikult kesklinnas,
Külaline

Vale rubriik, kao reisijuttudesse
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 12:20 20km on ikka kaugel, mina nii kaugele majutust ei võtaks. Viimati olime Eiffeli torni vahetus läheduses, sinna ka uuesti ei läheks. Mida ise piirkonnalt ootad?
Jah, jõudsime järeldusele, et see on kauge mis kauge. Kaks täiskasvanut, ikka kõik peamised vaatamisväärsused, maamärgid. Miks Eiffeli lähedal kehv oli, liiga lärmakas?:) Eeldaks, et peamine halb asi on seal krõbe hind.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 12:40
Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 12:20 20km on ikka kaugel, mina nii kaugele majutust ei võtaks. Viimati olime Eiffeli torni vahetus läheduses, sinna ka uuesti ei läheks. Mida ise piirkonnalt ootad?
Jah, jõudsime järeldusele, et see on kauge mis kauge. Kaks täiskasvanut, ikka kõik peamised vaatamisväärsused, maamärgid. Miks Eiffeli lähedal kehv oli, liiga lärmakas?:) Eeldaks, et peamine halb asi on seal krõbe hind.
Eiffeli lähedal olen olnud ja see jäi muust liiga kaugeks.
Külaline

Lärmakas seal otseselt ei olnud aga üsna kallis ja turistidele suunatud ikkagi. Meile väga meeldib jalutada seega suht igale poole saime jala käidud, kaugemad kohad metrooga. Uuesti vaataks vb 4ndat kvartalit, seal tundus rohkem melu, kohvikuid jm õhtuseks olemiseks.
Külaline

Loomulikult liiga kaugel, kas sinna metroogi sõidaks... Kui olete jalamehed (autot Pariisi kesklinna jaoks ei soovita rentida) ja sõltute ühistranspordist, seda enam võiks ikka kesklinna võtta, on seal ka hinnaklasse erinevaid, leidsin alates 45.- öö/in. Uuri hosteleid ja kodumajutusi.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 13:40 Loomulikult liiga kaugel, kas sinna metroogi sõidaks... Kui olete jalamehed (autot Pariisi kesklinna jaoks ei soovita rentida) ja sõltute ühistranspordist, seda enam võiks ikka kesklinna võtta, on seal ka hinnaklasse erinevaid, leidsin alates 45.- öö/in. Uuri hosteleid ja kodumajutusi.
Ja otsides arvesta, et see nende tärnisüsteem on täitsa mõttetu. See on üles ehitatud lihtsalt pakutavate teenuste arvule; seda, kas tegu on elamiskõlbliku kohaga ei arvestata. Võid täielikku sada aastat remontimata peldikusse sattuda.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 11:57 Kes Pariisis käinud, milliseid piirkondi soovitate, millised välistate? Kas hotell 20 km nn kesklinnast on nii suure linna puhul palju/vähe? On seal suuri ummikuid või metroo katab piisava ala?
Tõstsin teema ringi Reisijuttude alafoorumisse.
Külaline

Tunnen Pariisi hästi, 20 km kui ilma lasteta kahekesi minna on kauge. Pariisi võlu on ka nt õhtusel ajal ringi jalutada jõe ääres jne. Ja no hilisel ajal linnalähedast rongi mina enam Pariisis ei võtaks, nagu reisiks mustas Aafrikas.
soovitaks vaadata nt 11 arrondissementi. Bastille kanti. Marais on ka tore aga kallis.
Ärge kuskile rongijaamade kanti minge (nt gare du nord kindlasti mitte).
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 13:10
Lärmakas seal otseselt ei olnud aga üsna kallis ja turistidele suunatud ikkagi. Meile väga meeldib jalutada seega suht igale poole saime jala käidud, kaugemad kohad metrooga. Uuesti vaataks vb 4ndat kvartalit, seal tundus rohkem melu, kohvikuid jm õhtuseks olemiseks.
Jaa just, 4s kvartal on Marais. Vana juutide kvartal. Melu on, aga mitte läbu, selline viisakam. Väikseid hotelle, aga veidi kallim kui nt 11. 11 mida soovitasin on 4ndast veidi edasi, piirneb neljandaga.
Ma soovitaks veidi kuskilt eelarvest näpistada kui
Võimalik ja proovida ikka kesklinnale lähedal olla…
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Sept 2024 12:38Vale rubriik, kao reisijuttudesse
Vali > Kiirlingid > aktiivsed teemad ja pole miskit vahet mis rubriik on.
libakägu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas libakägu »

Mulle meeldivad väga 15. ja 17. linnaosa. Kui töö pärast Pariisis käin, siis on 17. linnaosa asukoha mõttes ideaalne - kohtumised toimuvad mul Neuilly-sur-Seine'is ja Triumfikaare juures majutus on sealt 20 min kaugusel, aga samas piisavalt kesklinnas, et õhtul kesklinnas midagi ette võtta. Mõlemad, st nii 15. kui 17. linnaosa on vähem turistikad ning seal näeb kohalike pariislaste elu koos kohvikute, restoranide ja tänavaturgudega. Samas, kui ikka päris turistimelu keskel tahad olla, siis vbl jääb sealne majutus natuke kaugeks.
Külaline

lesyavolosno kirjutas: 11 Aug 2025 21:47 Paar aastat tagasi otsisin ka Pariisis öömaja. Lõpuks leidsin selle noortehosteli Aijparis. Tollal oli hind parim ning asukoht Bastille lähedal.
Mingi robot kirjutab või? Bastille lähedal?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2025 00:14Mingi robot kirjutab või? Bastille lähedal?
Robotitel on hea kirjaoskus. Praegu veel.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2025 00:18
Külaline kirjutas: 12 Aug 2025 00:14Mingi robot kirjutab või? Bastille lähedal?
Robotitel on hea kirjaoskus. Praegu veel.
Mis tähendab "praegu veel"? See kirjaoskus läheb ju üsna paremaks, mitte pole praegu veel hea. Homme on juba veel parem.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2025 01:09Mis tähendab "praegu veel"? See kirjaoskus läheb ju üsna paremaks, mitte pole praegu veel hea. Homme on juba veel parem.
Arvan vastupidi, et läheb halvemaks. Inimesed oskavad aina vähem ja vähem õigekirja, internet on kirjaoskamatust täis ja küll see hakkab ka AI-d mõjutama.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist