True Crime fännidele
Kas inimsööja Andreas Hannist ei ole Eestis kunagi ühtki dokumentaali tehtud?
-
Külaline
19 jaanuar läheb ID investigation kanalil edasi The Curious Case Of Natalia Grace.
Just nägin reklaami. Reklaami põhjal tundub, et mingist kultusest Natalia päästmine.
Ma ei tea. Lõhnab selle järgi nagu oleks lavastatud

Just nägin reklaami. Reklaami põhjal tundub, et mingist kultusest Natalia päästmine.
Ma ei tea. Lõhnab selle järgi nagu oleks lavastatud
-
Külaline
Ma just vaatasin kaks osa sellest: https://www.facebook.com/InvestigationD ... 7S9Ucbxw6v
On keegi näinud?
Väga kõhe, et selline inimene on vabaduses. Ja veel õigustab oma tegu. Tütar on küll vapper.
Samuti vaatasin hiljuti Karen Readi(A body in the snow)kohtuprotsessi. Nüüd ta saab teise, sest esimene ei läinud läbi. Seal on küll midagi väga mäda. Nõustun sellega, et jaa see naine ei ole meeldiv isiksus aga mina arvan, et miskit hämarat seal ametivõimudega toimub.
On keegi näinud?
Väga kõhe, et selline inimene on vabaduses. Ja veel õigustab oma tegu. Tütar on küll vapper.
Samuti vaatasin hiljuti Karen Readi(A body in the snow)kohtuprotsessi. Nüüd ta saab teise, sest esimene ei läinud läbi. Seal on küll midagi väga mäda. Nõustun sellega, et jaa see naine ei ole meeldiv isiksus aga mina arvan, et miskit hämarat seal ametivõimudega toimub.
-
Külaline
Kas te seda olete juba näinud?
Sherri Papini: Caught in the Lie
Mis arvate sellest loost?
Sherri Papini: Caught in the Lie
Mis arvate sellest loost?
-
Külaline
“One night in Idaho: The College Murders”
Üldse kogu see lugu, et mingi suvaline tüüp murrab majja sisse ja ilma igasuguse põhjuseta 4 noort surnuks pussitab, on nii kõhedust tekitav.
Üldse kogu see lugu, et mingi suvaline tüüp murrab majja sisse ja ilma igasuguse põhjuseta 4 noort surnuks pussitab, on nii kõhedust tekitav.
-
Külaline
Ted Bundy tegi sama 1978. a. Tema motiiv oli muidugi sadistlik-seksuaalne.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 19:15“One night in Idaho: The College Murders”
-
Külaline
Nüüd on kahtlusalune süüdi mõistetud, võttis omaks, aga vaikib kõige osas.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 19:15 “One night in Idaho: The College Murders”
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist