Garderoobikappi sahtlid või korvid?
-
proua Mänd
- Kontakt:
Garderoobikappi sahtlid või korvid?
Olen koostamas endale garderoobikappi ja olen veidi kahevahel, kas valida korvid või sahtlid. Korvid siis sellised väljatõmmatavad nagu sahtlid. Algul valisin sahtlid, sest tunduvad soliidsemad, aga äkki on korvidel mingi eelis sahtlite ees.
-
Külaline
Siinide peal sahtlid. Need korvid on ka toredad, aga minu meelest ebapraktilised. Korralikud sahtlid näevad lihtsalt nii palju kenamad välja, lisaks on kergem asju sorteerida.proua Mänd kirjutas: ↑11 Aug 2025 11:06 Olen koostamas endale garderoobikappi ja olen veidi kahevahel, kas valida korvid või sahtlid. Korvid siis sellised väljatõmmatavad nagu sahtlid. Algul valisin sahtlid, sest tunduvad soliidsemad, aga äkki on korvidel mingi eelis sahtlite ees.
-
Külaline
Korvidel on üks suur eelis - sa näed, kus on sind huvitav ese. Oluline on see muidugi suuremate korvide puhul. Usun ka, et korvid on odavamad, kogu suure kapi peale võib see olla märgatav vahe. Mõni sahtel on muidugi ka vajalik, väiksemate vidinate (pesu, sokid) jaoks.
-
Külaline
Vaata, et sahtlitel korralikud põhjad oleks. Ei ühe soki all lössi ei vajuks.
-
Külaline
Miks? Ega need ju korvist ka läbi ei kuku.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:12Mõni sahtel on muidugi ka vajalik, väiksemate vidinate (pesu, sokid) jaoks.
Tegelikult ma tean ka sahtlitega, kus mis riided on. Ei pea läbi nägema.
-
Külaline
Kas sahtlid hoiavad tolmu rohkem eemale? On väheke kinnisemad, küll. Mul kodus korvid aga no ikka tegelikult tolm jõuab ka kappi, sest kapiuksed ei ole hermeetiliselt kinni.
-
Külaline
No oleneb korvist. Minul on suurte silmadega korvid. Mina küll ei tea, kas ja kus on.
-
Külaline
Nii suurte silmadega korvi, kust pesu või sokid läbi kukuksid, pole kunagi näinud. Mis pood selliseid müüb?Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 00:23No oleneb korvist. Minul on suurte silmadega korvid. Mina küll ei tea, kas ja kus on.
-
Külaline
Pole küll see, kellelt küsiti, aga nendest tavalistest Elfa jmt korvidest kipuvad küll peenemad asjad läbi vajuma:Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 01:32Nii suurte silmadega korvi, kust pesu või sokid läbi kukuksid, pole kunagi näinud. Mis pood selliseid müüb?

-
Külaline
Kuidas te asjad korvi või sahtlisse panete? Ka üksteise peale, st horisontaalselt või vertikaalselt?
Läbi korvi paistab välja mis allpool on, kui panna asjad üksteise peale. Nii on ka lihtsam või kiirem asju kappi panna.
Sahtlisse peab panema vertikaalselt. Pole näha mis allpool on. Aga verikaalselt panemine vajab rohkem sättimist. Samas asja välja võtmine ei tekita segadust.
Läbi korvi paistab välja mis allpool on, kui panna asjad üksteise peale. Nii on ka lihtsam või kiirem asju kappi panna.
Sahtlisse peab panema vertikaalselt. Pole näha mis allpool on. Aga verikaalselt panemine vajab rohkem sättimist. Samas asja välja võtmine ei tekita segadust.
-
Külaline
Mul oli garderoobikapp, kus olid mõlemad. Riiulid olid kenamad ja riided silma alt ära. Korvis hoidsin nt trenniriideid, siis oli hästi näha, kui midagi puudu juhtus olema. Midagi läbi korvi küll ei vajunud, isegi mitte sokid.
-
Külaline
Neid müüvad kõik poed. Õnneks keegi juba tõi sulle näite. Täpselt sellise avaga mul ka on. Õhukesed sokid ja õhuke aluspesu vajub läbi imelihtsalt.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 01:32Nii suurte silmadega korvi, kust pesu või sokid läbi kukuksid, pole kunagi näinud. Mis pood selliseid müüb?
-
Külaline
Sokid ühenda paarikaupa kokku. Õhukeste stringide jaoks on ilmselt eraldi riiuliorganiseerijat vaja, neid pehmed kuubikud.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 14:39Neid müüvad kõik poed. Õnneks keegi juba tõi sulle näite. Täpselt sellise avaga mul ka on. Õhukesed sokid ja õhuke aluspesu vajub läbi imelihtsalt.
-
Külaline
Ei aita see kokku ühendamine, teen seda nagunii. Kombinatsioon õhuke ja libe sokk läheb ikka läbi.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 15:14Sokid ühenda paarikaupa kokku. Õhukeste stringide jaoks on ilmselt eraldi riiuliorganiseerijat vaja, neid pehmed kuubikud.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 14:39Neid müüvad kõik poed. Õnneks keegi juba tõi sulle näite. Täpselt sellise avaga mul ka on. Õhukesed sokid ja õhuke aluspesu vajub läbi imelihtsalt.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 01:32
Nii suurte silmadega korvi, kust pesu või sokid läbi kukuksid, pole kunagi näinud. Mis pood selliseid müüb?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist