Mis mõte sel Alaska kohtumisel oli?
-
Külaline
Mis mõte sel Alaska kohtumisel oli?
Ette oli ju teada, et läbikukkunud üritus ja mingeid positiivseid kokkuleppeid seal ei sõlmita.
-
Külaline
Trump ju ütles, et Vladimir oli imeline. Võib-olla ei nõuagi kogu Donbassi endale, ainult suurema osa.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 21:27 Ette oli ju teada, et läbikukkunud üritus ja mingeid positiivseid kokkuleppeid seal ei sõlmita.
-
Külaline
No mine tea, Aserbaidžaan ja Armeenia saidki kohe sõbraks kui Donald neile seda soovitas.
-
Külaline
Homme ilmselt kuuleb täpsemalt kuidas asjad on.
Mina laseks kremlile peale niipalju pomme, et seda kohta enam kunagi olemas ei oleks.
Mina laseks kremlile peale niipalju pomme, et seda kohta enam kunagi olemas ei oleks.
-
Külaline
See näitab suurepäraselt, milline farss ja valetamine selle sõja ümber toimunud on. Pidevalt loeme, kuidas kohe- kohe on Ukraina seda sõda võitmas ja kui nõrk on Vene armee.
Kui see kõik oleks tõsi, siis poleks ju Alaska kohtumist vaja. Või ma eksin?
Kui see kõik oleks tõsi, siis poleks ju Alaska kohtumist vaja. Või ma eksin?
-
Külaline
Väidetavalt puutin tahtis seda kohtumist. Siis tekib küsimus miks ta tahtis?Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 23:38Kui see kõik oleks tõsi, siis poleks ju Alaska kohtumist vaja. Või ma eksin?
Kindlasti mitte lõpetada sõda.
-
Külaline
Midagi see ei näita. Tahad öelda, et sõda poleg äkki.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 23:38See näitab suurepäraselt, milline farss ja valetamine selle sõja ümber toimunud on.
-
Külaline
Polegi. On spetsoperaatsija ja denatsifikaatsija.
-
Külaline
Trump tahtis soleerida ja Putin tahtis teha nägu, et "rahukõnelused" käivad ju, et sanktsioonid võiks nüüd vähendada jne. Peale "kohe näha, et vanad sõbrad" kohtumisest küll mingit muljet ei jäänud, palagan ja vene talla lakkumine.
-
Külaline
Nüüd on siis kõigile selge, et NATO-sse Ukraina ei saa ja Krimmist peavad nad ka kahjuks suu puhtaks pühkima. See kõik oli aga ju juba ENNE sõda teada, selleks pole ju vaja kusagil maailmanurgas kohtuda.
-
Külaline
Tahtis lennukiga lennata ja oma urust veits välja saada. Sõpra tahtis ka näha. Trump nii armsalt muudkui patsutas teist. Ime, et pai veel ei teinud. Täielik tsirkus.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2025 00:12Väidetavalt puutin tahtis seda kohtumist. Siis tekib küsimus miks ta tahtis?
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Alaska piltidelt välja mõõdetud, et pikka kasvu trumpi kõrval seisev putin peaks olema vähemalt 183cm pikk, teadaolevalt oli ta õige pikkus noorena 168cm. vanaduses kasv väheneb, seega vähemalt 15+cm "panehodid" pidid tal all olema. Juba on liikvel jutt, et alaskal käis ikkagi putini teisik "govorun-udmurt" kes ongi originaalist pikem ja Trump sai sellest aru ning diil jäi ära.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Jah, eks neid vandenõuteooriaid tuleb jälle robinal. Täpselt nagu sõja alguses. Iseasi, kas tark inimene neid just levitama peab.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑18 Aug 2025 13:31 Alaska piltidelt välja mõõdetud, et pikka kasvu trumpi kõrval seisev putin peaks olema vähemalt 183cm pikk, teadaolevalt oli ta õige pikkus noorena 168cm. vanaduses kasv väheneb, seega vähemalt 15+cm "panehodid" pidid tal all olema. Juba on liikvel jutt, et alaskal käis ikkagi putini teisik "govorun-udmurt" kes ongi originaalist pikem ja Trump sai sellest aru ning diil jäi ära.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Levita ka mõni huvitav.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Sa ei oska midagi huvitavat kirjutada, ainult minule miinuse oskad panna. Hale!
-
Külaline
Russians storming something with a US flag…
https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/19 ... 0475069805
https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/19 ... 0475069805
-
Külaline
Kes see nii saamatult mõõdab? Putja vbl käib jah kinga sees olevate kõrgendustega - see on tema pikkuses meestel levinud trikk. Aga minu meelest on siin küll selgelt vähemalt 15cm pikkuste vshe näha, arvestades et Trump olevat 1.90.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑18 Aug 2025 13:31Alaska piltidelt välja mõõdetud, et pikka kasvu trumpi kõrval seisev putin peaks olema vähemalt 183cm pikk, teadaolevalt oli ta õige pikkus noorena 168cm.

-
Külaline
No aga mine ja lase. Arvad tõesti, et kui Kreml maatasa pommitataks, siis Venemaa lakkab olemast? Hea, et tõelised otsustajad sinu moodi ei mõtle...Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 23:37 Homme ilmselt kuuleb täpsemalt kuidas asjad on.
-
Külaline
Mis paanika lahti, kas meid müüdi maha?
https://www.delfi.ee/artikkel/120397813 ... alaska-oma
https://eestinen.fi/2025/08/soome-peami ... -tallinna/
Pikalt reisilt järgmisele niisama ju ei tormataks.
https://www.delfi.ee/artikkel/120397813 ... alaska-oma
https://eestinen.fi/2025/08/soome-peami ... -tallinna/
Pikalt reisilt järgmisele niisama ju ei tormataks.
-
Külaline
Võeh, Putin on ikka täiega ehtsa venku nägu.Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 18:40Kes see nii saamatult mõõdab? Putja vbl käib jah kinga sees olevate kõrgendustega - see on tema pikkuses meestel levinud trikk. Aga minu meelest on siin küll selgelt vähemalt 15cm pikkuste vshe näha, arvestades et Trump olevat 1.90.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑18 Aug 2025 13:31Alaska piltidelt välja mõõdetud, et pikka kasvu trumpi kõrval seisev putin peaks olema vähemalt 183cm pikk, teadaolevalt oli ta õige pikkus noorena 168cm.
![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], kaegu, Mortal ja 7 külalist