Kõõgiviljad aknalaua peal

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Kõõgiviljad aknalaua peal

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kes on kasvatanud, kuidas saagikusega on? Mina ühekorra proovisin paprikat, vaid üks väike paprika tuli otsa, pole mõtet. Kellel paremini läinud? Rõdut pole mõtet pakkuda, see mul põhja poolne, seal ei kasva eriti midagi, tahavad ju päikest saada.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tahad nüüd sügisese hämarusega kasvatama hakata?
Külaline

Mul on tomatid ja tšillid aknalaual kasvamas. Viljad tulevad otsa küll, aga tomatid jäävad väikeseks. Tšillit kasvatasin esimest aastat ja need on üllatavalt hästi välja tulnud ning väga teravad.
Mingit erilist saaki nii ei saa, aga niisama hobi korras on küll tore neid taimi vaadata.
Külaline

Aknalaual on mul ainult maitsetaimed, seal ma mingit saaki kasvatada ei viitsi. Basiilik ja rosmariin tunnevad küll ennast aknalaual väga hästi.
Külaline

Poest ostetud rosmariin suri mul väga kiiresti ära.
Katerin
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Katerin »

Olen korduvalt proovinud aknalaual köögivilju kasvatada, ei ole eriti välja tulnud. Hea kui kurgitaimelt ühe kurgi saad. Kasvuhoones on ikka teine tera. Eriti nüüd, sügisel, ei julgeks ise küll midagi ekstra kasvama panna. Võib-olla toon mõne taime õuest potiga tuppa ja proovin teda aknalaual taimelambi all ellu jätta. Osa taimi on sedasi õnnestunud ületalve hoida. Aga taimelamp on sel juhul vajalik. Muide, mulle hakkasid need taimelambid täitsa meeldima - paiknevad taimede kohal ja annavad pimedal ajal tuppa mõnusat päikese omaga sarnanevat lisavalgust.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist