Kaalulangetus teekond võidud
-
Külaline
Kaalulangetus teekond võidud
Jagagem siin kaalulangetus teekonnaga seonduvat, võite, arengut. Hoidkem üksteiselt motivatsioonilipp kõrgel!
-
Saledaks
Teen otsa lahti. Meeletult stressirohke aeg seljataga, tänasest hakkan tubliks. Kaal 87, N, 40ndate lõpus.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 12:39 Jagagem siin kaalulangetus teekonnaga seonduvat, võite, arengut. Hoidkem üksteiselt motivatsioonilipp kõrgel!
-
kats
Mina olen tänase päeva seisuga oma söömist jälginud täpselt nädal. Alustasin eelmisel neljapäeval, kui kaal oli 99,3ks, tänaseks oli see kukkunud 97,7 peale. Otsisin kapist välja aastakümnete tagused kaalujälgijate valgusfoori süsteemi materjalid ja püüan nende järgi teha, mitte näksida, palju vett/teed jne juua. Optilistlik lootus on, et suve lõpuks võiks kaalunumber alata 8-ga.
Millest aga ma kuidagi täna aru saada ei suuda, on minu koduse kaalu "anomaaliad": ma olin eile hommikul juba 96,9, eile sõin õhtupoole vaid ainult juurikatest koosnevat kapsasuppi, mis ei andnud ühtegi "kollast", aga ometi näitas mu kaal täna hommikul rohkem. Kui ma võtsin suures hämmelduses kaalu sealt tavapärasest kohast sülle ja viisin ta keset magamistoa põrandat ja kaalusin uuesti, oli näit rohkem kui kilo kergem.
Kuidas on võimalik, et kaalunäit sõltub kaalu asukohast ühe ruumi piires?
Millest aga ma kuidagi täna aru saada ei suuda, on minu koduse kaalu "anomaaliad": ma olin eile hommikul juba 96,9, eile sõin õhtupoole vaid ainult juurikatest koosnevat kapsasuppi, mis ei andnud ühtegi "kollast", aga ometi näitas mu kaal täna hommikul rohkem. Kui ma võtsin suures hämmelduses kaalu sealt tavapärasest kohast sülle ja viisin ta keset magamistoa põrandat ja kaalusin uuesti, oli näit rohkem kui kilo kergem.
-
Saledaks
kats kirjutas: ↑04 Juul 2024 13:15 Mina olen tänase päeva seisuga oma söömist jälginud täpselt nädal. Alustasin eelmisel neljapäeval, kui kaal oli 99,3ks, tänaseks oli see kukkunud 97,7 peale. Otsisin kapist välja aastakümnete tagused kaalujälgijate valgusfoori süsteemi materjalid ja püüan nende järgi teha, mitte näksida, palju vett/teed jne juua. Optilistlik lootus on, et suve lõpuks võiks kaalunumber alata 8-ga.
-
Saledaks
2kg nädalaga, tubli!
See igapäevane kaalumine (teen ise ka) võib tagasilööke anda, esiteks nii ehk naa igal kaaluinstrumendil mingi kõikumine. Teiseks veetase kehas, siis hormonaalsed kõikumised jms. Põrand pole sirge jne.
See igapäevane kaalumine (teen ise ka) võib tagasilööke anda, esiteks nii ehk naa igal kaaluinstrumendil mingi kõikumine. Teiseks veetase kehas, siis hormonaalsed kõikumised jms. Põrand pole sirge jne.
-
Külaline
Põrand pole sile, siis olenevalt kaldest näitabki aiateibaid. Kaalulangetuse eesmärgil kaalu ringitassimine ei ole eriti efektiivne meetod kaalu langetamiseks. Hoia kaal sama koha peal ja saad aru, kas oled juurde või alla võtnud. Kapsasupis on soola ja vett, kui seda suure portsu sööd, siis on organismis vett rohkem ja kaal kõrgem.kats kirjutas: ↑04 Juul 2024 13:15 Mina olen tänase päeva seisuga oma söömist jälginud täpselt nädal. Alustasin eelmisel neljapäeval, kui kaal oli 99,3ks, tänaseks oli see kukkunud 97,7 peale. Otsisin kapist välja aastakümnete tagused kaalujälgijate valgusfoori süsteemi materjalid ja püüan nende järgi teha, mitte näksida, palju vett/teed jne juua. Optilistlik lootus on, et suve lõpuks võiks kaalunumber alata 8-ga.
-
Külaline
Põrandakalle muudab kaalunäitu ja asend kuidas kaalul olla.kats kirjutas: ↑04 Juul 2024 13:15 Mina olen tänase päeva seisuga oma söömist jälginud täpselt nädal. Alustasin eelmisel neljapäeval, kui kaal oli 99,3ks, tänaseks oli see kukkunud 97,7 peale. Otsisin kapist välja aastakümnete tagused kaalujälgijate valgusfoori süsteemi materjalid ja püüan nende järgi teha, mitte näksida, palju vett/teed jne juua. Optilistlik lootus on, et suve lõpuks võiks kaalunumber alata 8-ga.
Olnd kh juhuseid kus kaal ühes toanurgas 1,5-3 kg kõrgem või madalam
-
Külaline
Hüppan ka siis kampa
võtsin aastaga Ozempicu abiga 20 kg alla ja nüüd ligi aastaga on 8 kg tagasi hiilinud (pärast ravimi lõpetamist siis). Ja ei süüdista selles ravimit, vaid et ise ei olnud selle aasta jooksul saavutatud mõistlikku toitumist hoida, vaid lasin nn lappesse. Mul kilpnäärme alatalitus + premenopaus ka, nii et ainevahetus on tavapärasest aeglasem. piisab, et vaatan saiakesele peale ja kohe 2 kilo juures
. Sporti teen megalt - koertega 10 kg jalutamised iga päev + 4-5 x nädalas jõusaal. Nii et tõsi on see, et kaal sõltub ikka 90% köögis toimuvast, liikumine on abiks, aga üksi ei aita.
Esmaspäeval alustasin 83,4 kg pealt, täna näitas 81,4 - loen kaloreid (1700-1800 kcal päevas) + vaatan, et vähemalt 120 gr saaks päevas valku. Püüan hoiduda magusast (olen hirmus maiasmokk). Alkoholi tarbisin ka enne väga vähe, aga nüüd nulltolerants.
Esimesel nädalal muidugi lähebki alati mitu kilo maha, siis edasi tasapisi, näitab praktika.
Vanus 47.
Esmaspäeval alustasin 83,4 kg pealt, täna näitas 81,4 - loen kaloreid (1700-1800 kcal päevas) + vaatan, et vähemalt 120 gr saaks päevas valku. Püüan hoiduda magusast (olen hirmus maiasmokk). Alkoholi tarbisin ka enne väga vähe, aga nüüd nulltolerants.
Esimesel nädalal muidugi lähebki alati mitu kilo maha, siis edasi tasapisi, näitab praktika.
Vanus 47.
-
Külaline
Mul sama jama kaaluga. Tänapäeva elektroonilised kaalud ei taha ühest kohast teise tõstmist.
Äärmisel juhul vaikne libistamine voodi või kapi alt välja ja tagasi.
-
Külaline
10 kg koertega jalutamist. Koerad raskustena süles? Jõutrenn ja kardio?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 13:43 Hüppan ka siis kampavõtsin aastaga Ozempicu abiga 20 kg alla ja nüüd ligi aastaga on 8 kg tagasi hiilinud (pärast ravimi lõpetamist siis). Ja ei süüdista selles ravimit, vaid et ise ei olnud selle aasta jooksul saavutatud mõistlikku toitumist hoida, vaid lasin nn lappesse. Mul kilpnäärme alatalitus + premenopaus ka, nii et ainevahetus on tavapärasest aeglasem. piisab, et vaatan saiakesele peale ja kohe 2 kilo juures
. Sporti teen megalt - koertega 10 kg jalutamised iga päev + 4-5 x nädalas jõusaal. Nii et tõsi on see, et kaal sõltub ikka 90% köögis toimuvast, liikumine on abiks, aga üksi ei aita.
Vanus 47.
-
Saledaks
palju kattub. V.a. ozempicut pole võtnud ja pole ka 20 maha võtnud, vaid 20 juurde, 10 lastega ja 10 koroonaga. 46, premenop., hormoonid kõiguvad. Teen sporti palju, ujun, kõnnin, jõutreening, tennis. Aga kui saiakese peale julgen mõelda, siis läheb kaal üles. Alkoholi sisuliselt ei tarbi enam kuna mõjub ka kõigele jubedalt - energiatase järgmine päev nullis ka kui joon kaks klaasi veini. Olen eksperimendi korras löönud nädalaid kaloreid kokku ja tundub et baasmetabolism on niiiii madal (vaatamata igapäevasele spordile), et 1500 kcal on see piir kust JUURDE ei võta. Aga alla muidugi mitte. Alla võtan ainult siis kui sisuliselt ei söö üle 500kcal päevas ja kõht KOGU AEG koriseb ja on tühi. Vahepeal libastun, olen ka magusasoltlane, kes küll vahe sööb, aga kui võtan küpsise siis võtan pärast kaks veel. Siis lahe ka kaal kohe tagasi.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 13:43 Hüppan ka siis kampavõtsin aastaga Ozempicu abiga 20 kg alla ja nüüd ligi aastaga on 8 kg tagasi hiilinud (pärast ravimi lõpetamist siis). Ja ei süüdista selles ravimit, vaid et ise ei olnud selle aasta jooksul saavutatud mõistlikku toitumist hoida, vaid lasin nn lappesse. Mul kilpnäärme alatalitus + premenopaus ka, nii et ainevahetus on tavapärasest aeglasem. piisab, et vaatan saiakesele peale ja kohe 2 kilo juures
Vanus 47.
-
Külaline
hahaa, see oli hea typoKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 14:1810 kg koertega jalutamist. Koerad raskustena süles? Jõutrenn ja kardio?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 13:43 Hüppan ka siis kampavõtsin aastaga Ozempicu abiga 20 kg alla ja nüüd ligi aastaga on 8 kg tagasi hiilinud (pärast ravimi lõpetamist siis). Ja ei süüdista selles ravimit, vaid et ise ei olnud selle aasta jooksul saavutatud mõistlikku toitumist hoida, vaid lasin nn lappesse. Mul kilpnäärme alatalitus + premenopaus ka, nii et ainevahetus on tavapärasest aeglasem. piisab, et vaatan saiakesele peale ja kohe 2 kilo juures
Vanus 47.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 14:13 Mul sama jama kaaluga. Tänapäeva elektroonilised kaalud ei taha ühest kohast teise tõstmist.
Miks kaalu peab liigutama? Kaal peabki seisma samal kohal. Mul on vannitoas kindlal kohal, liigutan vaid patareide vahetamiseks.
-
Külaline
Ma hakkasin ka just üleeile jälle pihta. Tüütu!!!
Olen korduvalt edukalt 8-10 kg alla võtnud ja siis jälle tasapisi juurde, ju mu elu on siis valdavalt nii mõttetu, et söömine tundub lihtsalt liiga hea. Magusa söömine. Samas päris paks olla mulle ikkagi ei meeldi, kõhn ka mitte, normaalkalu ülemine serv sobib mulle - aga sellest kosun üsna hõlpsalt 5-10 kilo üle ja siis pole enam hea ega ilus olla. Riided ei istu, meeled on kuidagi tuhmid, ma ei tea, ei tunne end iseendana.
Olen ka 40-aastane, 170 cm pikk.
Olen korduvalt edukalt 8-10 kg alla võtnud ja siis jälle tasapisi juurde, ju mu elu on siis valdavalt nii mõttetu, et söömine tundub lihtsalt liiga hea. Magusa söömine. Samas päris paks olla mulle ikkagi ei meeldi, kõhn ka mitte, normaalkalu ülemine serv sobib mulle - aga sellest kosun üsna hõlpsalt 5-10 kilo üle ja siis pole enam hea ega ilus olla. Riided ei istu, meeled on kuidagi tuhmid, ma ei tea, ei tunne end iseendana.
-
Külaline
Mis siis eelnevatel kordadel toimis kõige paremini, kuidas see 8-10 alla läheb?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 16:04 Ma hakkasin ka just üleeile jälle pihta. Tüütu!!!
-
Külaline
Kaloridefitsiit. Ainuke viis kaalust alla võtta on kalorite defitsiidis. Süüa vähem ja vähesema kalorsusega tooteid. Muud imenippi siin ei olegiKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 16:43Mis siis eelnevatel kordadel toimis kõige paremini, kuidas see 8-10 alla läheb?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 16:04 Ma hakkasin ka just üleeile jälle pihta. Tüütu!!!
-
Külaline
Nojah, ega polegi. Nälja piiril elamine ainuke variantKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 17:14Kaloridefitsiit. Ainuke viis kaalust alla võtta on kalorite defitsiidis. Süüa vähem ja vähesema kalorsusega tooteid. Muud imenippi siin ei olegiKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 16:43Mis siis eelnevatel kordadel toimis kõige paremini, kuidas see 8-10 alla läheb?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 16:04 Ma hakkasin ka just üleeile jälle pihta. Tüütu!!!
-
Külaline
Tegelikult ei pea ju päris nälgima, et kaal väheneks. vähemalt mitte sellisel, kel algkaal 100kg ringis. Lihtsalt sööd vähem, sööd enda tehtud toite, ei näksi (kui näksida tahad, võtad nt värskelt hapendatud kurki või tomatit või melonit või marju), ei söö valmistoite, ei söö magusat
Minu keskpärane päevamenüü hetkel selline: Hommikul: 100g putru, sellele banaanitükke, + midagi aiast (murelid, vaarikad, tänasest juba mustsõstraid)+ joogijogurt või keefiir peale + kohv. Lõunaks taldrikutäis suppi või praad (tatar, makaronid või läätsed, juurde hautatud või küpsetatud kala või liha või hakklihakaste või kalakaste vmt). Vahepalad kella 11 ja 16 paiku: näkileib millegagi (nt kurk või tomat, sink või suitsukala)+ vesi. Õhtuks olen söönud nt omletti toorsalatiga või paar täidetud pannkooki lõunast järgi jäänud toorsalatiga +vesi või morss (rabarberitõmmis+suhkruasendaja)
-
Külaline
"Nälja piiril" tundub väga dramaatiline, aga tegelikult ongi normaalne elada "nälja piiril". Eeldusel, et selle all mõeldakse, et "kõht on täis". Kui vähem sööks, siis oleks kõht tühi.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 17:21Nojah, ega polegi. Nälja piiril elamine ainuke variantKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 17:14Kaloridefitsiit. Ainuke viis kaalust alla võtta on kalorite defitsiidis. Süüa vähem ja vähesema kalorsusega tooteid. Muud imenippi siin ei olegiKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 16:43
Mis siis eelnevatel kordadel toimis kõige paremini, kuidas see 8-10 alla läheb?
-
Külaline
Ongi dramaatiline. Kaal läheb ainult alla siis, kui nt söön lõunaks viilu leiba, 2 keedetud muna ja natuke kurki-tomatit kõrvale, hommikul ehk väga väike puder vms ja õhtul VÄIKE salat nt kanafileega. Kui söön suurema, siis kaal seisab. Aga sellise toitumise juures on minul kõht koguaeg tühi, koriseb. JA tuju on nullis. Ehk siis, kui õnnestub kaalu langetada, siis ainult ja AINULT nii, et peale söömist tunnen, et kõht on tühi. Sestap ongi nälja piiril elamine ainuke viis, kuidas kaal alla läheb. Ütlematagi selge, et pikas perspektiivis ei ole see jätkusuutlik, kuna mingi hetk ei suuda ennast enam nii rangelt distsiplineerida. Siis libastun, teen suurema salati. Söön kaks võileiba, juustu ja võiga, keedetud muna ja salati kõrvale. Söön suurema portsu putru.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 11:09"Nälja piiril" tundub väga dramaatiline, aga tegelikult ongi normaalne elada "nälja piiril". Eeldusel, et selle all mõeldakse, et "kõht on täis". Kui vähem sööks, siis oleks kõht tühi.
Ja kogu kaal tagasi. Nõiaring algab otsast peale.
Aga endiselt, lootust pole kaotanud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: xqwerty ja 2 külalist