Rase ja mees jättis maha
-
Külaline
Rase ja mees jättis maha
Jäin ootamatult rasedaks, kuid mees ei tahtnud lapsesaamisest midagi kuulda ja palus aborti teha. Olin temaga esimese hooga päril kuna meie majanduslik olukord oli kehva kuna mina olin töötu tol hetkel ja sai isegi aeg kirja pandud. Päev enne siiski tühistasin aja, ei suutnud aborti teha mitte kuidagi kuigi ratsionaalselt sain aru, et praegu ei ole õige aeg ja jääme majanduslikult hätta. Eks ma loll olin, sisimas lootsin ikka, et mees ka lõpuks leebub ja küll kuidagi hakkama saame..
Peale seda jättis mees mind maha, öeldes, et see laps on minu isiklik valik ja tema ütles juba ammu, et ta ei soovi seda last ja seega pole mul õigust ka temalt midagi oodata. Siin ma nüüd siis olen. Endiselt töötu, sest rasedat keegi tööle võtta ei taha ja üksi. Minu sissetulekuteks on hetkel sotsiaaltoetused, suvel vahepeal tegin ka mõndasid tööampse, mis aitasid toimetulekut veidi leevendada. See kuu lõi hambaarstikülastus aga paraja augu rahakotti ja kuni 5ndani on arvel vaid 8€ ja toit on otsa saamas.
Seega äkki leidub keegi, kellel on toitu ära anda, et veidi üle 2ndl kuidagi vastu pidada? Asun Tartumaal ja saan tulla ka Tartu. Küll aga on mul diagnoositud rasedusdiabeet ja seega väga süsivesikurikkaid ja suure suhkrusisaldusega asju süüa eriti ei saa. Kui kellegil on pakkuda beebile vajaminevat, siis võtan hea meelega need ka vastu, tulemas on tüdruk. Minuga saab ühendust:
[email protected]
Aitäh!
Peale seda jättis mees mind maha, öeldes, et see laps on minu isiklik valik ja tema ütles juba ammu, et ta ei soovi seda last ja seega pole mul õigust ka temalt midagi oodata. Siin ma nüüd siis olen. Endiselt töötu, sest rasedat keegi tööle võtta ei taha ja üksi. Minu sissetulekuteks on hetkel sotsiaaltoetused, suvel vahepeal tegin ka mõndasid tööampse, mis aitasid toimetulekut veidi leevendada. See kuu lõi hambaarstikülastus aga paraja augu rahakotti ja kuni 5ndani on arvel vaid 8€ ja toit on otsa saamas.
Seega äkki leidub keegi, kellel on toitu ära anda, et veidi üle 2ndl kuidagi vastu pidada? Asun Tartumaal ja saan tulla ka Tartu. Küll aga on mul diagnoositud rasedusdiabeet ja seega väga süsivesikurikkaid ja suure suhkrusisaldusega asju süüa eriti ei saa. Kui kellegil on pakkuda beebile vajaminevat, siis võtan hea meelega need ka vastu, tulemas on tüdruk. Minuga saab ühendust:
[email protected]
Aitäh!
-
Külaline
Lapsi on küll Eestis juurde vaja, aga no päris kerjused neid ka saama ei peaks.
-
Külaline
Teemaalgataja siin. Olen teadlik, et olin loll lootes, et mees ajapikku mõtleb ehk ringi, aga see teadmine ei aita hetkel midagi enam.Guest kirjutas: ↑19 Aug 2025 16:22 Lapsi on küll Eestis juurde vaja, aga no päris kerjused neid ka saama ei peaks.
-
Külaline
„Üksikema“ küsib sotsiaalmeedias toiduabi, et lapsele süüa anda... abipakkujad jäävad aga pika ninaga
https://perejakodu.delfi.ee/artikkel/12 ... ika-ninaga
-
Külaline
Seda oligi arvata. Kas on teada ka, kes see oettur reaalselt on?Külaline kirjutas: ↑19 Aug 2025 16:53 „Üksikema“ küsib sotsiaalmeedias toiduabi, et lapsele süüa anda... abipakkujad jäävad aga pika ninaga
-
Külaline
Teemaalgataja siin. Ma ei ole üksikema veel, mul pole hetkel lapsi, samuti ei kasuta Facebooki gruppe ega pole kunagi Harjumaal elanud. Rääkimata varem abipalumisest.Guest kirjutas: ↑19 Aug 2025 16:53 „Üksikema“ küsib sotsiaalmeedias toiduabi, et lapsele süüa anda... abipakkujad jäävad aga pika ninaga
Guest kirjutas: ↑19 Aug 2025 16:57Seda oligi arvata. Kas on teada ka, kes see oettur reaalselt on?Külaline kirjutas: ↑19 Aug 2025 16:53 „Üksikema“ küsib sotsiaalmeedias toiduabi, et lapsele süüa anda... abipakkujad jäävad aga pika ninaga
See on ju täiesti teine juhtum, pole mingit pistmist teemaalgataja looga. Artikli peategelane on Andrea Tamm, mitmetes gruppides on see nimi ka avalik ja temaga on tõesti, et juba 5 aastat tööl ei käi vaid igakuiselt postitab sama teksti (üksikema kahe lapsega vajab toiduabi) ja elab siis teiste kulul. Kahjuks selliste teene on see, et inimesed kahtlevad kõiges, kuid tänases Eesti riigis pole üldse raske ka päriselt hätta sattuda ja iga abipalve taga ei ole automaatselt pettur. Kahjuks on endalgi hetkel raske ja aidata ei saa.
-
Külaline
Tean muidugi, et hätta jäämiseks pole üldse palju vaja. See tekst aga ei tekita minus usaldust. Kust sa tead, et tegu pole sama inimesega?
Aga kust sina tead, et on kindlasti sama inimene?Guest kirjutas: ↑19 Aug 2025 17:28 Tean muidugi, et hätta jäämiseks pole üldse palju vaja. See tekst aga ei tekita minus usaldust. Kust sa tead, et tegu pole sama inimesega?
-
Külaline
Ega ma ei teagi, aga kuna see abipalve sarnaneb eelmiste tekstidega, mida nii siin kui Perekoolis näinud olen, siis... no ei tekita usaldust.
-
Külaline
Jäi ootamatult rasedaks ja tegi endale kohe raseduse ajaks sellise abipalumise meiliaadressi, selle asemel, et olemasolevat kasutada? Usun ma jee.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑19 Aug 2025 18:04Jäi ootamatult rasedaks ja tegi endale kohe raseduse ajaks sellise abipalumise meiliaadressi, selle asemel, et olemasolevat kasutada? Usun ma jee.
Ilmselgelt olemasolev on nimeline ja ei taha, et teda avalikult ära tuntaks.
-
Külaline
Tasuta asjade grupis ka üks üksikema pidevalt küsib asju, asju tegelikult ei taha, rahani läheb asi alati. Tema pärisnimi on Jane Aru, nagu sealt lugesin. Tema jutud vahelduvad, vahepeal just rasedaks jäänud, siis niisama üksikema jne.
-
Külaline
Teine pettur on veel Andrea Tamm, kes ka igasugu lugusid välja mõtleb. Kas selle eelmise petturi nimi oli Jane Aru, pole ka teada, ühele inimesele saatis lihtsalt sellise nimega kontonumbri.Guest kirjutas: ↑19 Aug 2025 18:13 Tasuta asjade grupis ka üks üksikema pidevalt küsib asju, asju tegelikult ei taha, rahani läheb asi alati. Tema pärisnimi on Jane Aru, nagu sealt lugesin. Tema jutud vahelduvad, vahepeal just rasedaks jäänud, siis niisama üksikema jne.
Jane Aru on Andrea Tamme laps.Guest kirjutas: ↑19 Aug 2025 18:20Teine pettur on veel Andrea Tamm, kes ka igasugu lugusid välja mõtleb. Kas selle eelmise petturi nimi oli Jane Aru, pole ka teada, ühele inimesele saatis lihtsalt sellise nimega kontonumbri.Guest kirjutas: ↑19 Aug 2025 18:13 Tasuta asjade grupis ka üks üksikema pidevalt küsib asju, asju tegelikult ei taha, rahani läheb asi alati. Tema pärisnimi on Jane Aru, nagu sealt lugesin. Tema jutud vahelduvad, vahepeal just rasedaks jäänud, siis niisama üksikema jne.
-
Külaline
Ja ilmselgelt ei ole ühtegi sugulast ega sõpra, kes raske aja üle aitaks elada...
-
Külaline
Eriti ei saa aru, miks just see fakt oluline oli, meiliaadressi tegemine võtab võib-olla 2 minutit.Guest kirjutas: ↑19 Aug 2025 18:04Jäi ootamatult rasedaks ja tegi endale kohe raseduse ajaks sellise abipalumise meiliaadressi, selle asemel, et olemasolevat kasutada? Usun ma jee.
-
Külaline
Appi, kui jube, kui su ema su margi täis teeb ja elu ära rikub enne, kui ise täiskasvanukski oled saanud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor ja 9 külalist