Rase ja mees jättis maha

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 19:26
Guest kirjutas: 19 Aug 2025 18:04
Guest kirjutas: 19 Aug 2025 14:51
[email protected]

Aitäh!
Jäi ootamatult rasedaks ja tegi endale kohe raseduse ajaks sellise abipalumise meiliaadressi, selle asemel, et olemasolevat kasutada? Usun ma jee.
Eriti ei saa aru, miks just see fakt oluline oli, meiliaadressi tegemine võtab võib-olla 2 minutit.
Sama kiiresti on ta siis suuteline ka üles leidma info, et raseda hambaraviks antakse tavapärasest suurem hüvitis ning pennitut rasedat aitab kohaliku omavalitsuse sotsiaaltöötaja. Enne meiliaadressi treimist ja internetist abi küsimist võiks kasutada selleks ette nähtud võimalusi.
Külaline

See on selle "olen üksikema, kolisin tallinnasse, aga sotsabi saan alles kahe nädala pärast, seni andke süüa" kirjast.
Külaline

Mina kirjutasin teemaalgatajale veidi skepsist üles näidates ja viidates siinsetele kommentaaridele. Teemaalgataja andis mulle enda fb konto ilma, et ma oleks üldse küsinud seda, et suhtleme seal edasi. Ja tõesti, nimetatud petturiga pole tegu, tegu on reaalse Tartu lähiümbruse inimesega, mul temaga mitu ühist tuttavatki. Ütles veel, et on iga abistajaga valmis oma päriskontode alt suhtlema ja on lugenud siinseid kommentaare. Mina igatahes lähen homme süüa talle viima, aga kaheks nädalaks mul pole võimalik endal talle süüa osta. Seega enne kui risti lööte, siis kirjutage inimesele. Peaks igaühele arusaadav olema, et miks sellist teemat ei tehta omanimelise meiliaadressi alt. Loodan, et keegi saab veel aidata ikka, sest minu viidust jagub ehk paariks päevaks ja beebiasju pole mul ka alles.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 20:30 Mina kirjutasin teemaalgatajale veidi skepsist üles näidates ja viidates siinsetele kommentaaridele. Teemaalgataja andis mulle enda fb konto ilma, et ma oleks üldse küsinud seda, et suhtleme seal edasi. Ja tõesti, nimetatud petturiga pole tegu, tegu on reaalse Tartu lähiümbruse inimesega, mul temaga mitu ühist tuttavatki. Ütles veel, et on iga abistajaga valmis oma päriskontode alt suhtlema ja on lugenud siinseid kommentaare. Mina igatahes lähen homme süüa talle viima, aga kaheks nädalaks mul pole võimalik endal talle süüa osta. Seega enne kui risti lööte, siis kirjutage inimesele. Peaks igaühele arusaadav olema, et miks sellist teemat ei tehta omanimelise meiliaadressi alt. Loodan, et keegi saab veel aidata ikka, sest minu viidust jagub ehk paariks päevaks ja beebiasju pole mul ka alles.
Ikka-ikka usume, et sina ise ei olegi teemaalgataja, kes üritab teisi uskuma panna, kui aus inimene ta on.
karusmari
Kontakt:

Postitus Postitas karusmari »

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 20:37
Guest kirjutas: 19 Aug 2025 20:30 Mina kirjutasin teemaalgatajale veidi skepsist üles näidates ja viidates siinsetele kommentaaridele. Teemaalgataja andis mulle enda fb konto ilma, et ma oleks üldse küsinud seda, et suhtleme seal edasi. Ja tõesti, nimetatud petturiga pole tegu, tegu on reaalse Tartu lähiümbruse inimesega, mul temaga mitu ühist tuttavatki. Ütles veel, et on iga abistajaga valmis oma päriskontode alt suhtlema ja on lugenud siinseid kommentaare. Mina igatahes lähen homme süüa talle viima, aga kaheks nädalaks mul pole võimalik endal talle süüa osta. Seega enne kui risti lööte, siis kirjutage inimesele. Peaks igaühele arusaadav olema, et miks sellist teemat ei tehta omanimelise meiliaadressi alt. Loodan, et keegi saab veel aidata ikka, sest minu viidust jagub ehk paariks päevaks ja beebiasju pole mul ka alles.
Ikka-ikka usume, et sina ise ei olegi teemaalgataja, kes üritab teisi uskuma panna, kui aus inimene ta on.
Inimesed on ikka tõesti lolliks läinud pettusekartuses 😁

Kirjutan, et teemaalgataja on valmis abistajatega pärisidentideedi alt suhtlema ja öeldakse, et mina olen hoopis teemaalgataja ise 😁
Külaline

karusmari kirjutas: 19 Aug 2025 20:58 Inimesed on ikka tõesti lolliks läinud pettusekartuses 😁

Kirjutan, et teemaalgataja on valmis abistajatega pärisidentideedi alt suhtlema ja öeldakse, et mina olen hoopis teemaalgataja ise 😁
See on ju igati loogiline, et inimesed on pettuse hirmus hellaks tehtud.

Teiseks on mul raske uskuda, et sa ise oma identiteedi oled nõus talle paljastama. Kirjutad ju siin kasutajanime all. Ma ei tea- midagi siin ei klapi.
karusmari
Kontakt:

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 21:06
karusmari kirjutas: 19 Aug 2025 20:58 Inimesed on ikka tõesti lolliks läinud pettusekartuses 😁

Teiseks on mul raske uskuda, et sa ise oma identiteedi oled nõus talle paljastama. Kirjutad ju siin kasutajanime all. Ma ei tea- midagi siin ei klapi.
Mina pole teemaalgataja vaid see inimene, kes teemaalgatajale homme toitu viima läheb.
Külaline

karusmari kirjutas: 19 Aug 2025 21:19

Mina pole teemaalgataja vaid see inimene, kes teemaalgatajale homme toitu viima läheb.
Jah, ma sain aru, aga sa said ju teemaalgataja FB, kus te suhtlete. Lisaks lähed talle ju seda abi viima, nagu väidad. Väga raske on sel juhul anonüümseks jääda.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 21:22
karusmari kirjutas: 19 Aug 2025 21:19

Jah, ma sain aru, aga sa said ju teemaalgataja FB, kus te suhtlete. Lisaks lähed talle ju seda abi viima, nagu väidad. Väga raske on sel juhul anonüümseks jääda.
Okei, aga miks mina peaks teemaalgataja jaoks anonüümseks jääma? Mul kerge error hetkel..
Külaline

karusmari kirjutas: 19 Aug 2025 18:22
Guest kirjutas: 19 Aug 2025 18:20
Guest kirjutas: 19 Aug 2025 18:13 Tasuta asjade grupis ka üks üksikema pidevalt küsib asju, asju tegelikult ei taha, rahani läheb asi alati. Tema pärisnimi on Jane Aru, nagu sealt lugesin. Tema jutud vahelduvad, vahepeal just rasedaks jäänud, siis niisama üksikema jne.
Teine pettur on veel Andrea Tamm, kes ka igasugu lugusid välja mõtleb. Kas selle eelmise petturi nimi oli Jane Aru, pole ka teada, ühele inimesele saatis lihtsalt sellise nimega kontonumbri.
Jane Aru on Andrea Tamme laps.
Ok, üks laps oli tal ka Laura Luht, kelle nimele lasi raha kanda.
karusmari
Kontakt:

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 21:38
karusmari kirjutas: 19 Aug 2025 18:22
Guest kirjutas: 19 Aug 2025 18:20

Teine pettur on veel Andrea Tamm, kes ka igasugu lugusid välja mõtleb. Kas selle eelmise petturi nimi oli Jane Aru, pole ka teada, ühele inimesele saatis lihtsalt sellise nimega kontonumbri.
Jane Aru on Andrea Tamme laps.
Ok, üks laps oli tal ka Laura Luht, kelle nimele lasi raha kanda.
Tal on 2 last jah, see ka avalikult fb gruppides üleval
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Mul on perenaise koht vakantne. Nälga ei jää. Beebiasju ja tütarlaste asju on ka. Mul omal tütred 3 ja 6a.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 19 Aug 2025 21:50 Mul on perenaise koht vakantne. Nälga ei jää. Beebiasju ja tütarlaste asju on ka. Mul omal tütred 3 ja 6a.
Jeerum. Aga mis sinu jaoks perenaise koht tähendab?
Maksad selle eest? Lisaks seksile ja lapsehoidmisele?
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 21:54
Tõutäkk kirjutas: 19 Aug 2025 21:50 Mul on perenaise koht vakantne. Nälga ei jää. Beebiasju ja tütarlaste asju on ka. Mul omal tütred 3 ja 6a.
Pakun ülalpidamist.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 19 Aug 2025 21:57
Pakun ülalpidamist.
Saan aru jaa, aga mida see ülapidamine sisaldab?
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 19 Aug 2025 21:57
Pakun ülalpidamist.
Kirjuta siis otse teemaalgatajale. Võibolla talle sobib selline lahendus.
Külaline

see surve, mida loo autorit n-ö usaldaja lugejale avaldab, on täiega üle võlli.
reaalsus tähendab seda, et rahvas ei anna oma raha pimesi.
kelm saab ikkagi mingi osa, et jätkata kerjamist.
Külaline

Ikka kolm väikest last on sul ju?
Külaline

Pange tähele selliste teemade juurde ilmub alati ka keegi nn "julgustaja", kes ütleb, et ta võttis kontakti ja selgus, et on tõesti päriselt abivajaja ja tema nüüd on juba suuremal julgal annetanud ja annetab veelgi.
Külaline

Mõned kohad, mis panevad kahtlema on. rase ja hambaravi. Kuidas on hambaraviga raseduse ajal, ei ole kõik tasuta? TA käis hambaarstil enne rasedust ja sellest nüüd eelarve auk?
See tundub petmise moodi jutt.

Tite asjade küsimine tekitab mus kahtlusi. Kas võiks küsida beebi asju eesmärgiga neid maha müüa? See on küll raske äri. Neid ostetakse ju nii odavalt. Ja müües kipuvad nad ikka kätte jääma, ka odavalt müües. See osa pole petmise moodi.

Süüa küsida ja seada tingimuseks diabeedile sobivad söögid. See on raske osa aitajate. Milliseid toiduaineid pakkuda. Seega selle probleemi esitamine, tundub nagu tegu pole libalooga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor, SeaTongue ja 9 külalist