Edulood

Külaline

Edulood

Postitus Postitas Külaline »

Kes on mõnest tutvumisportaalist omale kaaslase leidnud, jagage kogemust, kuidas edu saabus. Kaua aega läks, mitu konna enne printsi leidmist ette sattus, näpunäiteid parimate palade välja sortimiseks jne.
Lihtne

Postitus Postitas Lihtne »

Tinderist, 2 nädalaga. Esimene kohtumine. Parim mees üldse, nagu muinasjutust välja astunud. Enamus tundus siiski lõbu peal väljas olevat, minu strateegia oli vaadata mis esmamulje mul mehe piltidest, näoilmest jääb.
Valisin nö kõige sõbralikuma välimusega mehe. See on nii huvitav, kuidas välimus ja karakter on pea alati korrelatsioonis. Kui inimene näeb näost ikka ülbe, kõrk, vihane jne välja siis ta seda ka tavaliselt on, suhtlusstiil annab järgmise vihje. Sellised "Noo mis sina kaunis neiu siin teed, oled nii kuum ma tahan sind" tüübid läksid kohe unmatchi, vahet pole kui ilusad olid.

Kõrvutaksin seda loomariigiga, kus nn ohtlikud loomad on pea alati erksama välimuse ja ohuvärvidega. Või vaadake koeratõuge, kuldne retriiver näeb igatahes sõbralikum välja kui näiteks rotveiler ja doberman pincher.
külaline

Postitus Postitas külaline »

Olen seda kunagi Perekoolis jaganud. Siis oli veel olemas Delfi Date. Oma fotot ei pannud ja meeste fotosid ei vaadanud. Kuna soovisin püsisuhet, siis välimus sel puhul minu jaoks oluline pole. Pealegi saab ju igasugu fotosid panna, mis reaalsusest üsna kaugel on... Võtsin ühendust kõigi meestega +/- 10 aastat minu vanusest, kirjaoskamatud, labased ja armukeseotsijad jätsin kõrvale. Soovisin kohe kokku saada, sest teadagi, kirjutada võib mida iganes.
Mul oli terve kartoteek sisse seatud, et mehed segi ei läheks! Käisin kohtamas (ikka avalikus kohas) umbes 50 korda kahe aasta jooksul. Mu maailmapilt avardus tohutult! Nüüd olen 18. aastat abielus, kaks teismelist last (enne oli mul ka laps), mees kannab ikka veel nö kätel. On ka siuurepärane kasuisa. Aga tõsi küll, kuigi kena ta välimuselt pole - ei näolt ega kehalt. Oleme siiani koos õnnelikud.
Külaline

Kust see aeg võetakse, et 50 võõra mehega kuskil passimas käia? Mul sõprade jaoks juba raske vaba õhtut leida, võõraste pärast ammugi ei hakka oma elu ümber sättima.
Kui mu unistuste prints just Selveri külmaleti ees mind ei oota, siis jäängi vist üksi.
Kass
Teerajaja

Postitus Postitas Kass »

Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 08:52 Mul sõprade jaoks juba raske vaba õhtut leida….
siis jäängi vist üksi.
Prioriteedi küsumus. Kas sõbrad või üksi.
Külaline

Kass kirjutas: 06 Juun 2024 09:39
Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 08:52 Mul sõprade jaoks juba raske vaba õhtut leida….
siis jäängi vist üksi.
Sõprade jaoks leian aja, võõra mehe jaoks mitte. Oma mees oleks loomulikult prio 1, aga võõras kindlasti mitte.
Kass
Teerajaja

Postitus Postitas Kass »

Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 09:54
Kass kirjutas: 06 Juun 2024 09:39
siis jäängi vist üksi.
Sõprade jaoks leian aja, võõra mehe jaoks mitte. Oma mees oleks loomulikult prio 1, aga võõras kindlasti mitte.
Kui sa kassi võtad, siis ta algul on ka võõras. Aga varsti saab omaks.
Võõras mees

Postitus Postitas Võõras mees »

Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 09:54 Sõprade jaoks leian aja, võõra mehe jaoks mitte. Oma mees oleks loomulikult prio 1, aga võõras kindlasti mitte.
Me peame rääkima.
Külaline

Võõras mees kirjutas: 06 Juun 2024 10:45
Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 09:54 Sõprade jaoks leian aja, võõra mehe jaoks mitte. Oma mees oleks loomulikult prio 1, aga võõras kindlasti mitte.
Me peame rääkima.
Tõmbasin kohvi kurku praegu :lol:
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Lihtne kirjutas: 03 Juun 2024 12:17 Valisin nö kõige sõbralikuma välimusega mehe. See on nii huvitav, kuidas välimus ja karakter on pea alati korrelatsioonis.
See on nii huvitav, et sa nii arvad. Üldiselt on sul õnne olnud, et sa pole mõne psühhopaadi otsa sattunud, sest pea kõik nad oskavad endast hea, sealhulgas ka väliselt hea mulje jätta. Aga paljud sinusugused on elult juba oma "ata ata" kätte saanud ja üksnes välisele esmamuljele enam ei toetu.

PS: Ise hoian suhtlusportaalidest eemale kui kärbseseenest, sest tean mis ilusa täpilise kübara all võib peituda. Ühtemoodi saavad seal petta nii mehed kui naised.
Viimati muutis Egalitaar, 07 Juun 2024 21:30, muudetud 2 korda kokku.
Juustusokk

Postitus Postitas Juustusokk »

Egalitaar kirjutas: 07 Juun 2024 21:26
Lihtne kirjutas: 03 Juun 2024 12:17 Valisin nö kõige sõbralikuma välimusega mehe. See on nii huvitav, kuidas välimus ja karakter on pea alati korrelatsioonis.
See on nii huvitav, et sa nii arvad. Üldiselt on sul õnne olnud, et sa pole mõne psühhopaadi otsa sattunud, sest pea kõik nad oskavad endast hea, sealhulgas ka väliselt suurepärase mulje jätta. Aga paljud sinusugused on elult juba oma "ata ata" kätte saanud ja üksnes välisele esmamuljele ei toetu.

PS: Ise hoian suhtlusportaalidest eemale kui kärbseseenest, sest tean mis ilusa täpilise kübara all võib peituda.
Eksid. Minu kõhutunne ei eksi kunagi, kõikida sõbrannade kuttide puhul olen ette ennustanud mis masti mees on. Tuleb välja, et olidki sellised.

Arvad, et hea ja väliselt suurepärase muljega petab mu ära? Ma vaatan nii väikeseid nüansse, sõnavara, kirjakasutust, silmavaadet, sotsiaalmeediat, sotsiaalmeedias jälgitavaid. Fake hea mees kukub nn turvakontrollist alati läbi. Aga eks mu tunnetus on parem kui keskmisel naisel, olen sellele kinnitust saanud.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Juustusokk kirjutas: 07 Juun 2024 21:29
See on nii huvitav, et sa nii arvad. Üldiselt on sul õnne olnud, et sa pole mõne psühhopaadi otsa sattunud, sest pea kõik nad oskavad endast hea, sealhulgas ka väliselt suurepärase mulje jätta. Aga paljud sinusugused on elult juba oma "ata ata" kätte saanud ja üksnes välisele esmamuljele ei toetu.

PS: Ise hoian suhtlusportaalidest eemale kui kärbseseenest, sest tean mis ilusa täpilise kübara all võib peituda.
Eksid. Minu kõhutunne ei eksi kunagi, kõikida sõbrannade kuttide puhul olen ette ennustanud mis masti mees on. Tuleb välja, et olidki sellised.

Arvad, et hea ja väliselt suurepärase muljega petab mu ära? Ma vaatan nii väikeseid nüansse, sõnavara, kirjakasutust, silmavaadet, sotsiaalmeediat, sotsiaalmeedias jälgitavaid. Fake hea mees kukub nn turvakontrollist alati läbi. Aga eks mu tunnetus on parem kui keskmisel naisel, olen sellele kinnitust saanud.
Ei, ma ei eksi. Ja sellisel kõhutundega "kehakeeleeksperdil" on lihtsalt õnne olnud.
Kutsu

Postitus Postitas Kutsu »

Egalitaar kirjutas: 07 Juun 2024 21:31

Ei, ma ei eksi. Ja sellisel kõhutundega "kehakeeleeksperdil" on lihtsalt õnne olnud.
Sul on õigus. Sajaprotsendiliselt ei suuda inimeste käitumist ette ennustada ka mitte kõige paremad eksperdid. Ükski psühholoog, politseinik, psühhiaater vms ekspert ei väida, et ta alati teab, et inimene valetab ja et ta ei või inimeses täielikult eksida, kuigi neid on spetsiaalselt õpetatud valetamist ära tundma, nad on lugenud hulgaliselt teadustöid, lisaks kõhutunne, kogemus erinevate inimestega jne. See enesekindel väitmine, et mina tunnen inimesi ja ei eksi kunagi, on ekslik. Mina pidasin ennast ka ilmeksimatuks inimestetundjaks, aga paar korda elus on siiski ette tulnud, et inimene käitub viisil, mida ma temast mitte kunagi poleks oodanud. Inimesed ka muutuvad ajas, armudes teise inimesse hakkavad käituma endale mitte omaselt jne, jne. Sa ei saa mitte kunagi sajaprotsendiliselt väita, et see inimene mitte iialgi seda või teist ei tee. Inimesed üllatavad ennastki, liiatigi siis teisi inimesi. Kes vastupidist väidab, on lihtsalt asjatundmatu.
Juustusokk

Postitus Postitas Juustusokk »

Egalitaar kirjutas: 07 Juun 2024 21:31

Arva kuidas tahad. Arvad, et see inimeste läbinägemine on ainult armusuhetes? Ma olen absoluutselt iga inimese karakteri kindlaksmääranud kellega ma kohtunud olen. 100 inimest võib öelda, nii hea inimene, mina näen selle headuse taga ussi iseloomu ära. Kõik vaidlevad vastu, hiljem, ups oligi 💩inimene.

Mida te vaidlete. Leppige sellega, et ongi inimesi kes oskavad hästi teisi inimesi lugeda. Ei pea vaidlema, et hoopiski päkapikus, jõuluvana, maagiline piljardikuul nr 8 tõttu. Ei, kui mul on üks oskus, siis see on see, et ma oskan kuradima hästi inimesi lugeda. Õnnega pole siin mitte mingit pistmist
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Inimesed ka muutuvad ajas, armudes teise inimesse hakkavad käituma endale mitte omaselt jne, jne.
Oijah, seda olen ma lausa mitu korda näinud. Ja olen näinud ka seda, kuidas pärast suhte lagunemist muutub inimene tagasi endiseks, ja tavaliselt mitte paremuse poole.
Külaline

Aga eks mu tunnetus on parem kui keskmisel naisel, olen sellele kinnitust saanud.
Pole veel kordagi kohanud inimest, kes enda kohta nii ei arvaks. Seni kuni tuleb see erand, mis õpetab, aga seni võib ennast maailma targimaks ka pidada. Psühholoogias õpetatakse seda. Kui inimesed oleks realistliku enesehinnanguga, oleks nende elu väga kurb, sest 99 inimesi pole nii targad, kui nad ise arvavad. Seega sina kinnitad psühholoogide juttu igati.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 13:14 Milliseks endiseks? Millest sa räägid? Ja sa ju räägid ka seda, et suhte ajal oli inimene normaalne. Kas lõhkusid inimese ära omav uutele jahimaadele minekuga ja nüüd kurdad, et sinuga ei ninnnunännutata. Reetureid, petiseid ja ka litsakaid ei sallita kuskil maailmas.
Proovi, kas sa oskad ka mõne normaalse kommentaari toota. Sellise, kus poleks halvustamist, poole juurde mõtlemist, naiste süüdistamist. Mõtle, oleks ju täitsa huvitav endale sulle ka, et kas oskadki enam?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juun 2024 21:31 Kes on mõnest tutvumisportaalist omale kaaslase leidnud, jagage kogemust, kuidas edu saabus. Kaua aega läks, mitu konna enne printsi leidmist ette sattus, näpunäiteid parimate palade välja sortimiseks jne.
Mina elukaaslast pole tutvusmisportaalist otsinud, küll aga seksisõpru. Läinud on nii ja naa. Üks kiiremaid juhuseid on see, kui ühel päeval portaalis suhtlesime ja järgmisel päeval saime kokku ja ader juba kündis vagu.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 18:06
Külaline kirjutas: 02 Juun 2024 21:31 Kes on mõnest tutvumisportaalist omale kaaslase leidnud, jagage kogemust, kuidas edu saabus. Kaua aega läks, mitu konna enne printsi leidmist ette sattus, näpunäiteid parimate palade välja sortimiseks jne.
Mina elukaaslast pole tutvusmisportaalist otsinud, küll aga seksisõpru. Läinud on nii ja naa. Üks kiiremaid juhuseid on see, kui ühel päeval portaalis suhtlesime ja järgmisel päeval saime kokku ja ader juba kündis vagu.
Jäle. Ma vajuksin häbi pärast maa alla, kui ma oleksin üheöösuhtes olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 21:06
Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 18:06
Jäle. Ma vajuksin häbi pärast maa alla, kui ma oleksin üheöösuhtes olnud.
Erinevalt sinust ei käinud ma omal ajal tütarlaste kirikukoolis ja aastal 2024 ei ole üheöösuhe mingi häbiasi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist