Koolikoti maksumus
-
Külaline
Koolikoti maksumus
Konkreetne küsimus - kui kallis on teie lapse koolikott? Tütar läheb keskkooli ja ainuke kott mis meeldib on ca 85 eurot. Mul on võimalik maksta see raha, aga no kuidagi palju tundub. Samas, olukorras, kus koogitüki eest küsitakse 8 eurot jne, ma lihtsalt enam ei tea, mis on normaalne ja mis mitte. Miski ei tundu normaalne. Kas koolikoti eest normaalne maksta 85 eurot?
Sõltub, kas ta kannab seda kotti terve keska aja, siis ei tule kott nii kallis. Aastaks osta pole mõtet, jääb kalliks.
-
Külaline
Head kotti odavamalt enam ei saagiGuest kirjutas: ↑18 Aug 2025 17:25 Konkreetne küsimus - kui kallis on teie lapse koolikott? Tütar läheb keskkooli ja ainuke kott mis meeldib on ca 85 eurot. Mul on võimalik maksta see raha, aga no kuidagi palju tundub. Samas, olukorras, kus koogitüki eest küsitakse 8 eurot jne, ma lihtsalt enam ei tea, mis on normaalne ja mis mitte. Miski ei tundu normaalne. Kas koolikoti eest normaalne maksta 85 eurot?
-
Külaline
Tavapärane hind. Ja kvaliteetne kott kestab kaua.
Meie lapsele 10.klassi alguseks ostetud (arvuti)seljakott pidas vastu kogu gümnaasiumiaja + 2 esimest baka aastat. Siis kinkis tööandja uue ja uhkema.
Vana kott senini kasutuses... vanavanematel.
-
Külaline
Ma ütleks ka, et korraliku koti eest ei ole see suur hind. Eriti veel kui seljakott mitmed aastad vastu peab. Enda lapse Jack Wolfskini seljakott läheb kuuendat õppeaastat käiku, lukud ja kõik muu toimib seega hea investeering.
-
Külaline
Mu laps läheb kolmandat aastat kooli kaltsukast ostetud Nike kotiga. Maksis 5€.
-
Mittekeegi
- Kontakt:
Oleneb kõik lapsest ja tema perest. Kui laps kannab koti "lõpuni" ehk siis seni, kuni see ikka täitsa katki läheb või siis kannab seda pärast edasi pere teine laps või lapsevanemad kuni koti ammendumiseni, siis tasuks osta küll. Kui aga laps soovib iga paari aasta tagant uusi moekamaid asju või lihtsalt vaheldust ning perest teisi seljakotisõpru pole, siis kindlasti nii kallist osta pole mõtet.
-
Külaline
Mul käis laps 6 aastat sellise kotiga. Nüüd sai tõesti uus ostetud, sest hakkas siit ja sealt rebenema. Uue ostsin sama firma oma, Oxybag vist vms. Neutraalsetes värvides, et titekas poleks.
-
Külaline
Eelmine koolikott oli 25 eurot ja pidas vastu 5 aastat. Ostsime nüüd selle kallima. Aitäh kõigile kes vastasid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline