Kuskohas nii huvitavaid kleite müüakse

vana hea klassika
Külaline

Kuskohas nii huvitavaid kleite müüakse

Postitus Postitas Külaline »

Pilt
Riidetükkidest ka ju see kokku õmmeldud ei ole?
Külaline

Sellel konkreetsel proual on kleit enda tehtud.
Külaline

Materjal tundub kehv olevat, kõhu pealt kortsus kõik.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 08:13 Sellel konkreetsel proual on kleit enda tehtud.
Päris kena kleit. See, et enda tehtud, annab asjale veel lisaväärtuse. Värske õhk selles pisut sumbunud moemajade rägastikus.
Külaline

Tõmbasin veits kohvi kurku.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 07:59 Pilt
Riidetükkidest ka ju see kokku õmmeldud ei ole?
Pildilt ei saa hästi aru, aga kui lõiked on välja lõigatud, siis saab kangast trükkida selliseks. Nagu siiditrükki tehakse kui oled näinud.
Külaline

Juhtusin nägema proua ja härra väikest intervjuud ja nad olid mingi riidebrändi omanikud ja kõik pidid olema selle brändi toodang, meesterahva riided 100 protsenti, välja arvatud see kleit, mis olevat tehtud firma x poolt. Proua nimetas selle, aga ei mäleta. Aga nende firma poolt on kõik muu.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Aug 2025 17:37 Juhtusin nägema proua ja härra väikest intervjuud ja nad olid mingi riidebrändi omanikud ja kõik pidid olema selle brändi toodang, meesterahva riided 100 protsenti, välja arvatud see kleit, mis olevat tehtud firma x poolt. Proua nimetas selle, aga ei mäleta. Aga nende firma poolt on kõik muu.
Lisan veel, et eriti oluline oli see siidist kimono, mis proual käevarrel ripub ja mida ta ka näitas suuremalt, see oli ka nende firma oma.
Külaline

hm, need ketsid ja talutaadi täishabe nüüd küll hingetuks ei võta :D
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 19:06 hm, need ketsid ja talutaadi täishabe nüüd küll hingetuks ei võta :D
Mis sul nende vastu on?
Külaline

Guest kirjutas: 22 Aug 2025 19:15
Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 19:06 hm, need ketsid ja talutaadi täishabe nüüd küll hingetuks ei võta :D
Mis sul nende vastu on?
vastu? kole on.
Malme
Kontakt:

Postitus Postitas Malme »

Ma arvan, et selle kübaraga peabki võimas habe olema. Palja lõuaga... siis jääks võibolla veidi naiselik.
Külaline

Väga stiilne paar on.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 21:43Väga stiilne paar on.
Mulle ka väga meeldib, kui inimesed tahavad ja julgevad väljendada oma olemust läbi riietuse.
Kas mulle see stiil meeldib või mitte, pole üldse oluline.
Külaline

Ma just tahtsin öelda, et ülikonna juures võiks olla ikka king mitte tennis. Aga saan aru, et tänapäeval on kõik lubatud. Ja mina ei ole üldse mingi moeekspert. Lihtsalt jäin meest vaatama ja mõtlesin, et king oleks kenam.
Külaline

See on väga kole kleit. Minu arvates.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Aug 2025 10:25 See on väga kole kleit. Minu arvates.
Ma ei julgenud enne seda öelda, aga minu arust ka. Tegumood on normaalne, aga selline sigri-migri muster ja ja palju erinevaid kujundied ühe väikse riidetüki peale mahutatud, ei ole ilus.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 08:05Ma just tahtsin öelda, et ülikonna juures võiks olla ikka king mitte tennis.
Valged meeste kingad või :D
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 08:05Ma just tahtsin öelda, et ülikonna juures võiks olla ikka king mitte tennis. Aga saan aru, et tänapäeval on kõik lubatud. Ja mina ei ole üldse mingi moeekspert. Lihtsalt jäin meest vaatama ja mõtlesin, et king oleks kenam.
Tahad tervikut lõhkuda? Kuidas peaks kingad selliste pükste ja selle omapärase pottkaabuga sobima?
Külaline

Mulle meeldib nii lõige kui ka muster.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist