Juhtusin nägema proua ja härra väikest intervjuud ja nad olid mingi riidebrändi omanikud ja kõik pidid olema selle brändi toodang, meesterahva riided 100 protsenti, välja arvatud see kleit, mis olevat tehtud firma x poolt. Proua nimetas selle, aga ei mäleta. Aga nende firma poolt on kõik muu.
Guest kirjutas: ↑22 Aug 2025 17:37
Juhtusin nägema proua ja härra väikest intervjuud ja nad olid mingi riidebrändi omanikud ja kõik pidid olema selle brändi toodang, meesterahva riided 100 protsenti, välja arvatud see kleit, mis olevat tehtud firma x poolt. Proua nimetas selle, aga ei mäleta. Aga nende firma poolt on kõik muu.
Lisan veel, et eriti oluline oli see siidist kimono, mis proual käevarrel ripub ja mida ta ka näitas suuremalt, see oli ka nende firma oma.
Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2025 21:43Väga stiilne paar on.
Mulle ka väga meeldib, kui inimesed tahavad ja julgevad väljendada oma olemust läbi riietuse.
Kas mulle see stiil meeldib või mitte, pole üldse oluline.
Ma just tahtsin öelda, et ülikonna juures võiks olla ikka king mitte tennis. Aga saan aru, et tänapäeval on kõik lubatud. Ja mina ei ole üldse mingi moeekspert. Lihtsalt jäin meest vaatama ja mõtlesin, et king oleks kenam.
Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 10:25
See on väga kole kleit. Minu arvates.
Ma ei julgenud enne seda öelda, aga minu arust ka. Tegumood on normaalne, aga selline sigri-migri muster ja ja palju erinevaid kujundied ühe väikse riidetüki peale mahutatud, ei ole ilus.
Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 08:05Ma just tahtsin öelda, et ülikonna juures võiks olla ikka king mitte tennis. Aga saan aru, et tänapäeval on kõik lubatud. Ja mina ei ole üldse mingi moeekspert. Lihtsalt jäin meest vaatama ja mõtlesin, et king oleks kenam.
Tahad tervikut lõhkuda? Kuidas peaks kingad selliste pükste ja selle omapärase pottkaabuga sobima?