Siin võrdluseks nimetatud USA näitleja:

Lihtsalt kurioosne, et loodus selliseid vingerpusse mängib. Võimalik, et meil kõigil on kusagi teisik või isegi mitu.

Neil pole üldse mingit sarnasust. Sarnase näoplaani, oleku jne on paljud, aga mitte äravahetamiseni sarnased.
Prillidega inimesed on kõik ühte nägu.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 20:27 Mina olen juhuslikult ühes youtube kontsert videos lava ees enda teisikut tantismas näinud. Minu näoplaan, minu naeratus, minulikud liigutused, minule sarnased prillid ja riietumisstiil olid ka. Ainus häda, et ma ei ole sellel kontserdil käinud ja seal tantsiniud![]()
No sa oled nagu minu mees, kelle jaoks naised jagunevad kaheks: blondid ja brünetid. Mingit muud vahet ta ei tee. No nüüd viimasel ajal on lisandunud ka kategooriad noored, vanad. See pole ka aastate järgi, vaid pigem nagu mingi mukkimisastme järgi, nagu mina olen märganud. Mõni 25 jaotub kategooriasse vana ja 45 noor.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 20:51Prillidega inimesed on kõik ühte nägu.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 20:27 Mina olen juhuslikult ühes youtube kontsert videos lava ees enda teisikut tantismas näinud. Minu näoplaan, minu naeratus, minulikud liigutused, minule sarnased prillid ja riietumisstiil olid ka. Ainus häda, et ma ei ole sellel kontserdil käinud ja seal tantsiniud![]()
Leidsin kord ühest blogist blogija pildi, millel ta 100% minu nägu oli. Isegi selline pluus nagu temal oli mul olemas. Aga kui ülejäänud pilte vaatasin, siis polnud mingit sarnasust.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 20:27 Mina olen juhuslikult ühes youtube kontsert videos lava ees enda teisikut tantismas näinud. Minu näoplaan, minu naeratus, minulikud liigutused, minule sarnased prillid ja riietumisstiil olid ka. Ainus häda, et ma ei ole sellel kontserdil käinud ja seal tantsiniud![]()
Ma jälle ei tea, kes on Reimo Sagor.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 20:02 Ma ei tea, kes on see korvpallur, aga selle konkreetse nurga alt meenutab ta mulle Reimo Sagorit.
Ei viitsinud guugeldada, sest mul kama kaks, kes ta on või ei ole. Aga siin kommenteerida mulle meeldib.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 21:38Ja Google ka ei tööta?
https://s.err.ee/photo/crop/2019/03/26/ ... 5bbt46.jpg
Issanda loomaaed on tõesti kirju.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 21:40Ei viitsinud guugeldada, sest mul kama kaks, kes ta on või ei ole. Aga siin kommenteerida mulle meeldib.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 21:38Ja Google ka ei tööta?
https://s.err.ee/photo/crop/2019/03/26/ ... 5bbt46.jpg
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 12 külalist