Peteti, peteti
-
Külaline
petta saanud ei ole, helistatud on küll.
keegi mutike helistas ja kukkus vene keeles midagi bolnitsast ulguma, ma hakkasin spontaanselt naerma ja lõpetasin tema raske töö ära, ega tal ka kerge pole, päevad läbi nutta.
no ja "tervisekassa" helistas alles hiljuti, jälle puhtas vene keeles, kui selle kohta imestasin, kadus noormehel endal kõneisu kiiresti.
ma olen siuke loll ka, et võtan kõik kõned vastu
"omniva" pakiteated on muidugi klassika, mis neist.
keegi mutike helistas ja kukkus vene keeles midagi bolnitsast ulguma, ma hakkasin spontaanselt naerma ja lõpetasin tema raske töö ära, ega tal ka kerge pole, päevad läbi nutta.
no ja "tervisekassa" helistas alles hiljuti, jälle puhtas vene keeles, kui selle kohta imestasin, kadus noormehel endal kõneisu kiiresti.
-
Külaline
Mulle on viimasel ajal lisaks nendele tulnud mitu e-kirja "Teliast" väidetava maksmata arve asjus. Ainult, et arvet ennast manuses pole ja kiri on suunatud mitmetele meiliaadressidele. Mul pole midagi maksmata ka muidugi.partisan kirjutas: ↑24 Aug 2025 13:11 petta saanud ei ole, helistatud on küll.
-
Külaline
Nüüd olen harjunud enne maksmist selveri pulti ja terminali üle kontrollima, sest avastasin, et mõni pult lisab kergesti koguseid suuremaks.
-
Külaline
Räägi mis seal "Uutes uudistes" siis vahvat on viimasel ajal kirjutatud? Kas covidist on ka midagi uuemat või ikka sama vaktsiinijutt?Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 13:06Ei loe Delfit juba ammu.
-
Külaline
Uhhuuuudiseid võid ise üle kaeda kui silm ei usu, pole vaja siia seda jama toota.
-
Külaline
Sama siin. Lõpetasin selle tellimise ja kohe kuidagi "puhtam ja kuivem" tunne on.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 13:06Ei loe Delfit juba ammu.
-
Külaline
Mul on üks töökaaslane samasugune-ei loe ei Delfit ega Postimeest, ainukesed uudised on need, mis postitatud FB voogu. Mitte millestki midagi ei tea.
Mina ka uudiseid ei loe, ja telekast ei vaata. Mis uudiseid seal ikka, jälle kuskil liiklusõnnetus, vms, no mis see info mulle annab. Sugulane vaatab, tema siis räägib edasi midagi.
-
Külaline
Seda vastust küll kõik väga soovisid teada! Meid nii huvitab, mida sa loed ja mida mitte.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 13:06Ei loe Delfit juba ammu.
-
Külaline
Ei ole petta saanud ja ausalt öeldes ei kujuta hästi ette, kuidas mind petta saaks - aga no ju on võimalik mingite asjaolude kokkulangemisel.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 13:02 Tänased Delfi uudised aina pettustest.
Kas olete ka petta saanud, paljuga, kuidas?
-
Külaline
ERR loen. Miks ma Delfit ja ka Postimees ei loe? Aga nendest mainitud ajalehtedest ei ole midagi lugeda. Pealkirjad ei vasta sisule, sisu on midagi sellist mis mulle midagi juurde ei andnud. Paljud pealkirjad olid šokeerivad või lausa labased. Delfis oli väga palju vaenu õhutavaid artikleid. Kui enam ei loe, siis pea tõesti puhkab. Ei loegi nendest kohalikest staaridest kes paaritusid, lahku läksid või mida nad sõid. Lõputu poliitiline kemplemine, on juba seda loetud kunagi ja üks hetk tüdineb sellest ära. Välismaa ajalehti loen, aga ka vähem. ega sealgi olukord ei ole parem - ajakirjandus on muutunud doomscrolling'uks. Lõputult genereeritud artiklid - midagi huvitavat neis ei ole.
-
Külaline
Räägi veel pikemalt meile, mida sa loed. Meil ikka veel ei saanud küll! See on nii huvitav.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 15:41ERR loen. Miks ma Delfit ja ka Postimees ei loe? Aga nendest mainitud ajalehtedest ei ole midagi lugeda. Pealkirjad ei vasta sisule, sisu on midagi sellist mis mulle midagi juurde ei andnud. Paljud pealkirjad olid šokeerivad või lausa labased. Delfis oli väga palju vaenu õhutavaid artikleid. Kui enam ei loe, siis pea tõesti puhkab. Ei loegi nendest kohalikest staaridest kes paaritusid, lahku läksid või mida nad sõid. Lõputu poliitiline kemplemine, on juba seda loetud kunagi ja üks hetk tüdineb sellest ära. Välismaa ajalehti loen, aga ka vähem. ega sealgi olukord ei ole parem - ajakirjandus on muutunud doomscrolling'uks. Lõputult genereeritud artiklid - midagi huvitavat neis ei ole.
-
Külaline
Seltsimehest huvitujale olen valmis tundide viisi vestma kõike mida seltsimees kuulda soovib.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 15:55Räägi veel pikemalt meile, mida sa loed. Meil ikka veel ei saanud küll! See on nii huvitav.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 15:41ERR loen. Miks ma Delfit ja ka Postimees ei loe? Aga nendest mainitud ajalehtedest ei ole midagi lugeda. Pealkirjad ei vasta sisule, sisu on midagi sellist mis mulle midagi juurde ei andnud. Paljud pealkirjad olid šokeerivad või lausa labased. Delfis oli väga palju vaenu õhutavaid artikleid. Kui enam ei loe, siis pea tõesti puhkab. Ei loegi nendest kohalikest staaridest kes paaritusid, lahku läksid või mida nad sõid. Lõputu poliitiline kemplemine, on juba seda loetud kunagi ja üks hetk tüdineb sellest ära. Välismaa ajalehti loen, aga ka vähem. ega sealgi olukord ei ole parem - ajakirjandus on muutunud doomscrolling'uks. Lõputult genereeritud artiklid - midagi huvitavat neis ei ole.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 15:35 Seda vastust küll kõik väga soovisid teada! Meid nii huvitab, mida sa loed ja mida mitte.
-
Külaline
-
Külaline
Nüüd sain teada miks siin sellised elutud teemad on ja miks siinsed neid nii usinalt lõputult kommenteerivad.
-
Külaline
Jah, me oleme ühtekad, ka mina olen valgustatud.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 16:12 Nüüd sain teada miks siin sellised elutud teemad on ja miks siinsed neid nii usinalt lõputult kommenteerivad.
-
Külaline
No sellisena ei ole tõesti siin muust jutustada kui käterättidest, kiirlaenust ja koerapissist. Tulen, vaatan ja jälle ei midagi huvitavat. Märgin kõik korraga loetuks. Millal seda ometi aktiivsete teemade lehelt saab tegema hakata?
-
Külaline
Mulle meeldiks hoopis kosmonautika, Gagarin ja tema kaks koera, Laika ja tema PeikaKülaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 16:33No sellisena ei ole tõesti siin muust jutustada kui käterättidest, kiirlaenust ja koerapissist. Tulen, vaatan ja jälle ei midagi huvitavat. Märgin kõik korraga loetuks. Millal seda ometi aktiivsete teemade lehelt saab tegema hakata?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Tigger ja 5 külalist