Kes, sina? Kes tunneb? Ärge nüüd päris segaseks ka minge.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 21:01Oot, mina pidin ju see paha olema, keda sa väidetavalt alati ära tunned.
Rase ja mees jättis maha
-
Külaline
-
Külaline
Kuidas teema tegijal läinud on, nälga surnud või mujal läks luule paremini peale?
-
Külaline
Ma ei saa aru, kuidas saab mitte mõelda. Ma iga päev paanitsen, nutan, värisen selle pärast, reaalselt tunnen südames valu kõige selle pärast. Nutan kodus, tänaval, poes jne.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 11:47Sa peaks tõesti abi otsima! Ilmselgelt on sul depressioon või veel mingi tõsisem häda.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 11:38Põrandal nutja olen mina, mitte see, keda sa tsiteerid.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 09:36
Sa oled see, kes põrandal ulub, kuna lapsed kasvavad ja varsti kodust läinud? Su enda ambitsioonid ja seltsielu on olematu?
Naise ambitsioon ongi ju laste saamine ja kasvatamine. Minu jaoks seega saab varsti elu mõte läbi. Ühtlasi olen mina see, kes paanitseb ja nutab igapäevaselt selle tõttu, et kõik kunagi ära surevad ja et ma vananen. Ei kujuta ette, et oleks võimalik elust rõõmu tunda ja mitte neid mõtteid omada.
Kui lapsed lendavad kodust välja, siis võib-olla saad varsti lapselapsed. Ja saad jälle pühenduda.
Vananemine ja suremine ei ole tõesti meeldiv teema, aga selle peale ei peaks ju koguaeg mõtlema.
-
Külaline
Ära valeta! Sellisel juhul peaksid täiesti üksi olema-kõik lapsed, mees, sugulased, tuttavad ja töökaaslased oleksid su ammu kukele saatnud, sellisega ei suuda keegi pikemalt kui kahe hala jagu koos olla. Usun, et sa valetad ja lollitad ning oled suurepärane manipulaator.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2025 15:02Ma ei saa aru, kuidas saab mitte mõelda. Ma iga päev paanitsen, nutan, värisen selle pärast, reaalselt tunnen südames valu kõige selle pärast. Nutan kodus, tänaval, poes jne.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 11:47Sa peaks tõesti abi otsima! Ilmselgelt on sul depressioon või veel mingi tõsisem häda.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 11:38
Põrandal nutja olen mina, mitte see, keda sa tsiteerid.
Naise ambitsioon ongi ju laste saamine ja kasvatamine. Minu jaoks seega saab varsti elu mõte läbi. Ühtlasi olen mina see, kes paanitseb ja nutab igapäevaselt selle tõttu, et kõik kunagi ära surevad ja et ma vananen. Ei kujuta ette, et oleks võimalik elust rõõmu tunda ja mitte neid mõtteid omada.
Kui lapsed lendavad kodust välja, siis võib-olla saad varsti lapselapsed. Ja saad jälle pühenduda.
Vananemine ja suremine ei ole tõesti meeldiv teema, aga selle peale ei peaks ju koguaeg mõtlema.
-
Külaline
Lapsest saab ka loobuda kui ei ole võimalik talle kõike vajalikku anda, eriti emaarmastust ja hoolt.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 21:12 /Ignoreerides 8lk jagu möla/
No niikaua kui laps on sündinud, on see tõesti sinu isiklik valik, kuidas üks täiskasvanud inimene söönuks ja elatud saab, SEE pole mehe mure. Olid ju ennegi tööta ja mitte eriti kindlustatud. Kui laps sünnib, siis on ülalapidamiskohustus LAPSE ees poole ulatuses. Päris nii see ei ole, et naine vaadaku ise, kuidas tema lapse kasvatatud saab, läheb siis isaduse tõestamiseks ja kohtuhagiks elatise määramiseks. Paistab siiski, et mingit elatust ja ülalpidamist sul endale temalt loota pole, lapse peale kulub see elatisemiinumu ära ja veel lisaks.
-
Külaline
Ehk siis need 40-50 aastat, mis sul on elada jäänud, veedad sa kõik päevad nuttes, värisedes ja paanitsedes? Väga sisukasja huvitav elu on siis sul tõesti!Guest kirjutas: ↑25 Aug 2025 15:02Ma ei saa aru, kuidas saab mitte mõelda. Ma iga päev paanitsen, nutan, värisen selle pärast, reaalselt tunnen südames valu kõige selle pärast. Nutan kodus, tänaval, poes jne.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 11:47Sa peaks tõesti abi otsima! Ilmselgelt on sul depressioon või veel mingi tõsisem häda.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 11:38
Põrandal nutja olen mina, mitte see, keda sa tsiteerid.
-
Külaline
Ei valeta. Selline minu elu on. Miks minu realistlik olemine peaks mu lähedased eemale ajama?Guest kirjutas: ↑25 Aug 2025 15:08Ära valeta! Sellisel juhul peaksid täiesti üksi olema-kõik lapsed, mees, sugulased, tuttavad ja töökaaslased oleksid su ammu kukele saatnud, sellisega ei suuda keegi pikemalt kui kahe hala jagu koos olla. Usun, et sa valetad ja lollitad ning oled suurepärane manipulaator.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2025 15:02Ma ei saa aru, kuidas saab mitte mõelda. Ma iga päev paanitsen, nutan, värisen selle pärast, reaalselt tunnen südames valu kõige selle pärast. Nutan kodus, tänaval, poes jne.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 11:47
Sa peaks tõesti abi otsima! Ilmselgelt on sul depressioon või veel mingi tõsisem häda.
-
Külaline
SELLIST elu nutad taga või? Sa ei oska eladagi, surra veel vähem. Tuleta meelde, mis Ukuaru Minnale selle peale öeldi.Guest kirjutas: ↑26 Aug 2025 07:13 Ma ei saa aru, kuidas saab mitte mõelda. Ma iga päev paanitsen, nutan, värisen selle pärast, reaalselt tunnen südames valu kõige selle pärast. Nutan kodus, tänaval, poes jne.
-
Külaline
Realistlik? Sind vaevalt keegi taga nutab, kui sind enam ei ole. Kergendus.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2025 07:13Ei valeta. Selline minu elu on. Miks minu realistlik olemine peaks mu lähedased eemale ajama?Guest kirjutas: ↑25 Aug 2025 15:08Ära valeta! Sellisel juhul peaksid täiesti üksi olema-kõik lapsed, mees, sugulased, tuttavad ja töökaaslased oleksid su ammu kukele saatnud, sellisega ei suuda keegi pikemalt kui kahe hala jagu koos olla. Usun, et sa valetad ja lollitad ning oled suurepärane manipulaator.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2025 15:02
Ma ei saa aru, kuidas saab mitte mõelda. Ma iga päev paanitsen, nutan, värisen selle pärast, reaalselt tunnen südames valu kõige selle pärast. Nutan kodus, tänaval, poes jne.
-
Külaline
Mu lastel on ka juba sellised mõtted tekkinud. Nutavad aja kiire möödumise tõttu.Guest kirjutas: ↑25 Aug 2025 15:08Ära valeta! Sellisel juhul peaksid täiesti üksi olema-kõik lapsed, mees, sugulased, tuttavad ja töökaaslased oleksid su ammu kukele saatnud, sellisega ei suuda keegi pikemalt kui kahe hala jagu koos olla. Usun, et sa valetad ja lollitad ning oled suurepärane manipulaator.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2025 15:02Ma ei saa aru, kuidas saab mitte mõelda. Ma iga päev paanitsen, nutan, värisen selle pärast, reaalselt tunnen südames valu kõige selle pärast. Nutan kodus, tänaval, poes jne.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 11:47
Sa peaks tõesti abi otsima! Ilmselgelt on sul depressioon või veel mingi tõsisem häda.
-
Külaline
Terve vahmiil pooletoobiseid. Mees ka kohtlane?Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2025 13:02Mu lastel on ka juba sellised mõtted tekkinud. Nutavad aja kiire möödumise tõttu.Guest kirjutas: ↑25 Aug 2025 15:08Ära valeta! Sellisel juhul peaksid täiesti üksi olema-kõik lapsed, mees, sugulased, tuttavad ja töökaaslased oleksid su ammu kukele saatnud, sellisega ei suuda keegi pikemalt kui kahe hala jagu koos olla. Usun, et sa valetad ja lollitad ning oled suurepärane manipulaator.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2025 15:02
Ma ei saa aru, kuidas saab mitte mõelda. Ma iga päev paanitsen, nutan, värisen selle pärast, reaalselt tunnen südames valu kõige selle pärast. Nutan kodus, tänaval, poes jne.
-
Külaline
See on ju normaalne, kui kõik, sealhulgas lapsed, nutavad aja kiire möödumise tõttu. See on ju talumatult valus.Guest kirjutas: ↑26 Aug 2025 13:14Terve vahmiil pooletoobiseid. Mees ka kohtlane?Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2025 13:02Mu lastel on ka juba sellised mõtted tekkinud. Nutavad aja kiire möödumise tõttu.Guest kirjutas: ↑25 Aug 2025 15:08
Ära valeta! Sellisel juhul peaksid täiesti üksi olema-kõik lapsed, mees, sugulased, tuttavad ja töökaaslased oleksid su ammu kukele saatnud, sellisega ei suuda keegi pikemalt kui kahe hala jagu koos olla. Usun, et sa valetad ja lollitad ning oled suurepärane manipulaator.
-
Külaline
Aitab nüüd küll, keegi ei viitsi su plära kuulata. Mine ulu edasi, tuleb surm ka kiiremini.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2025 13:27See on ju normaalne, kui kõik, sealhulgas lapsed, nutavad aja kiire möödumise tõttu. See on ju talumatult valus.
-
Külaline
Tead, see provotseerimine läheb juba nõmedaks. Vaheta plaati.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2025 13:27
See on ju normaalne, kui kõik, sealhulgas lapsed, nutavad aja kiire möödumise tõttu. See on ju talumatult valus.
-
Külaline
Nii kaua, kui ema saab lapse eest emaPALKA, peaks lapse eest hoolitsemine olema ema töö. Pealegi on seni Eestis olnud emapalk peaaegu sama suur kui naise palk enne emaks jäämist.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 21:12 /Ignoreerides 8lk jagu möla/
No niikaua kui laps on sündinud, on see tõesti sinu isiklik valik, kuidas üks täiskasvanud inimene söönuks ja elatud saab, SEE pole mehe mure. Olid ju ennegi tööta ja mitte eriti kindlustatud. Kui laps sünnib, siis on ülalapidamiskohustus LAPSE ees poole ulatuses. Päris nii see ei ole, et naine vaadaku ise, kuidas tema lapse kasvatatud saab, läheb siis isaduse tõestamiseks ja kohtuhagiks elatise määramiseks. Paistab siiski, et mingit elatust ja ülalpidamist sul endale temalt loota pole, lapse peale kulub see elatisemiinumu ära ja veel lisaks.
-
Külaline
Miks siis isa üldse lapse eest hoolitsema ei pea? Isa laps on see ju samamoodi kui ema oma?Guest kirjutas: ↑28 Aug 2025 14:42Nii kaua, kui ema saab lapse eest emaPALKA, peaks lapse eest hoolitsemine olema ema töö. Pealegi on seni Eestis olnud emapalk peaaegu sama suur kui naise palk enne emaks jäämist.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 21:12 /Ignoreerides 8lk jagu möla/
-
Külaline
Sest lapse esimesel eluaastal on selline tööjaotus. Sest kui ema saab palka lapse eest hoolitsemise eest, miks siis isa peab kahekordselt tööd tegema? Rassib terve päev tööl, et perele head ja paremat lubada, koju jõudes vajab puhkust, samal ajal ema hoolitseb lapse eest rütmis tund tööd tund puhkust.Guest kirjutas: ↑28 Aug 2025 20:36Miks siis isa üldse lapse eest hoolitsema ei pea? Isa laps on see ju samamoodi kui ema oma?Guest kirjutas: ↑28 Aug 2025 14:42Nii kaua, kui ema saab lapse eest emaPALKA, peaks lapse eest hoolitsemine olema ema töö. Pealegi on seni Eestis olnud emapalk peaaegu sama suur kui naise palk enne emaks jäämist.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 21:12 /Ignoreerides 8lk jagu möla/
-
Külaline
Ju sai aru, et siin pole mõtet kurge kirvega püüda.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 21:50 Kuidas teema tegijal läinud on, nälga surnud või mujal läks luule paremini peale?
-
Külaline
Oled sa ise imikut hoidnud üldse? Selline jutt ajab mu täiega kettasse.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2025 23:02miks siis isa peab kahekordselt tööd tegema? Rassib terve päev tööl, et perele head ja paremat lubada, koju jõudes vajab puhkust, samal ajal ema hoolitseb lapse eest rütmis tund tööd tund puhkust.
-
Külaline
Praegu on meil siiski vanemahüvitis, mida isa võib saada võrdselt emaga alates lapse 1-kuuseks saamisest. Samuti võivad vanemad seda jagada vastavalt oma soovile kasvõi nädalakaupa.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2025 14:42Nii kaua, kui ema saab lapse eest emaPALKA, peaks lapse eest hoolitsemine olema ema töö. Pealegi on seni Eestis olnud emapalk peaaegu sama suur kui naise palk enne emaks jäämist.
Ei ole enam olemas mingit "emaPALKA".
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], elke, Google [Bot], kahupea, kiisu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 4 külalist