Kuskohas nii huvitavaid kleite müüakse

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 22 Aug 2025 10:04 Materjal tundub kehv olevat, kõhu pealt kortsus kõik.
Puhas puuvill on kvaliteetne, aga alati ka kortsub.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Aug 2025 12:34
Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 08:05Ma just tahtsin öelda, et ülikonna juures võiks olla ikka king mitte tennis.
Valged meeste kingad või :D
Mis valgetel kingadel siis viga on? Või siis pruunid? Ja püksid, õigemini kogu ülikond on ju suht tavaline, mitte midagi sellist, mille juurde king mingil juhul ei sobiks.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Mulle isegi täitsa meeldib see kleit. Kes see naine on?
Külaline

See on kindlasti trükitud kangas, mitte kokku lõigatud (va talje) Aga, mitte just sobiv valik kleidiks, sest kortsub ülemäära. Kui alumine osa oleks lai ja lendlev ning proual kontsaga kingad, oleks ilmselt üldtulemus parem. Ise ei ostaks ega kannaks.
Külaline

Mauno kirjutas: 23 Aug 2025 14:22 Mulle isegi täitsa meeldib see kleit. Kes see naine on?
Joan Hint
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2025 19:34 Kui alumine osa oleks lai ja lendlev ning proual kontsaga kingad, oleks ilmselt üldtulemus parem.
OLeks nagu Maali maalt.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Aug 2025 19:57
Guest kirjutas: 22 Aug 2025 19:15
Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 19:06 hm, need ketsid ja talutaadi täishabe nüüd küll hingetuks ei võta :D
Mis sul nende vastu on?
vastu? kole on.
Väga ilusad ja lahedad on.
Külaline

Veider kuidas null stiilitunnetusega inimesed oma ammuse noorpõlve moodi neile soovitavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2025 20:38 Veider kuidas null stiilitunnetusega inimesed oma ammuse noorpõlve moodi neile soovitavad.
Aga miks nii õel?
Külaline

Guest kirjutas: 25 Aug 2025 20:38 Veider kuidas null stiilitunnetusega inimesed oma ammuse noorpõlve moodi neile soovitavad.
Jälle üks, kes arvab, et mood on mingi püha lehm. Äkki elaks nii, nagu sulle meeldib.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 9 külalist