Mida teete enda heaks

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Mida teete enda heaks

Postitus Postitas Külaline »

Mõtlesin hakata enda eest paremini hoolitsema, et saaks vaimselt ja ka füüsiliselt paremaks. On palju soovitusi, mida võiks teha igapäevaselt. Loe, mediteeri, käi paljajalu, kallista puud, jaluta, joo vett, teed, kakaod, söö pähkleid, juurikaid, tee kükke, venita end, tee hingamisharjutusi, tee jõutrenni, tantsi, tee kuivharjamist, tee näojoogat ne. Asju on nii palju, et kui neid kõiki teha, muuks jääb vähe aega.
Mida te teete igapäevaselt enda heaks?
Külaline

Hommikuvõimlemine kasvõi natuke, päevas alati natuke jalutamist, nädalas mõni kord jõutrenni, magan piisavalt, võtan aega hobile (just võtan, muidu upuks töösse ära). Samuti loobusin alkoholist ning juba ammu ka suitsetamisest. Püüan ära tunda, kui negatiivseid uudiseid saab liiga palju, siis ei loe mõnda aega uudiseid või ainult väga valikuliselt. Otsin tahtlikult ja teadlikult positiivseid emotsioone - ilu loodusest, mõnutunnet ja huvitavaid kohtumisi inimestega.
Külaline

hommikuvõimlemine, sidrunivesi organismi äratuseks, tervislik toitumine, piisavalt und, iga päev värskes õhus jalutamine, kerge trenn kord-paar nädalas.
Töökoormuse vähendamine poole võrra on olnud küll rahakotile väljakutse, aga vaimsele tervisele imeline!
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

joon palju vett, liigun igapäevaselt vähemalt 10000 sammu. ei söö kiirtoitu (eriti), ei söö magusat (eriti). ei kasuta kõikvõimalike säilitusainete, lõhnaainete, värvainetega jne tooteid. töötan kolm päeva nädalas. veedan aega meeldivate inimestega. teen aiatööd. võtsin koera. loen palju, veedan mehega kvaliteetaega, reisin - ühesõnaga teen palju meeldivaid tegevusi.
Külaline

kana kirjutas: 27 Aug 2025 17:04 joon palju vett, liigun igapäevaselt vähemalt 10000 sammu. ei söö kiirtoitu (eriti), ei söö magusat (eriti). ei kasuta kõikvõimalike säilitusainete, lõhnaainete, värvainetega jne tooteid. töötan kolm päeva nädalas. veedan aega meeldivate inimestega. teen aiatööd. võtsin koera. loen palju, veedan mehega kvaliteetaega, reisin - ühesõnaga teen palju meeldivaid tegevusi.
Kui palju sa kuus passiivset tulu saad, et seda kõike finantseerida?
Külaline

Midagi ei tee ma enda jaoks ja annab tunda ka. Töölt koju jõudes olen nagu tühjaks pigistatud sidrun. No püüan jälgida, mida söön, aga kipun libastuma. Trennis tahaks käia vähemalt kord nädalas, tegelikkuses jään tihti koha bronniga hiljaks ja jälle nädal möödas. Nädalavahetustel püüan kodus sundida end trenni tegema, aga pikalt ei viitsi sedagi. Ok, koeraga jalutamine ongi vist suht kindel asi, mida tegema peab. Aga me kumbki ei viitsi mitut kilomeetrit lontsida.
Külaline

Üritan mitte stressata, et ei tee hommikuvõimlemist, ei joo sidrunivett, ei tee jõutrenni, ei saa endale lubada poole kohaga töötamist. Polegi millegi jaoks jaksu ega energiat... ilmselt oleks rohkem, kui enda eest rohkem hoolitseksin, aga lihtsalt ei viitsi. Noh, loen palju ja käin mõnikord mere ääres jalutamas, kord kvartalis saan juuksurisse ja umbes korra kuus sõbrantsidega kohvikusse, asi seegi.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Aug 2025 17:12
kana kirjutas: 27 Aug 2025 17:04 joon palju vett, liigun igapäevaselt vähemalt 10000 sammu. ei söö kiirtoitu (eriti), ei söö magusat (eriti). ei kasuta kõikvõimalike säilitusainete, lõhnaainete, värvainetega jne tooteid. töötan kolm päeva nädalas. veedan aega meeldivate inimestega. teen aiatööd. võtsin koera. loen palju, veedan mehega kvaliteetaega, reisin - ühesõnaga teen palju meeldivaid tegevusi.
veits üüritulu, nats investeerimistulu, lisaks on mul päris kobe palk. aga alati võiks rohkem olla :)
Külaline

Magan lõunauinaku kui võimalus on 😂
Minu jaoks uni on kõige a ja o. Muidu olen tige ja kõik on valesti ja halvasti, kui uni lühikeseks on jäänud.
Külaline

Mis nendest suurt väljaminekut nõuab?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mina molutan. Just nii. Midagi pingutust nõudvat ei tee, füüsilist ei tee, oma pead millegagi ei vaeva. Annan endale puhkust.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Aug 2025 15:49
Poole kohaga töötamine ja reisimine näiteks? Ja see salapärane kvaliteetaeg mehega sisaldab ka tõenäoliselt aeg-ajalt väljaminekuid - teatrid, kontserdid, sõidud siia-sinna.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Aug 2025 11:33
Poole kohaga töötamine ja reisimine näiteks? Ja see salapärane kvaliteetaeg mehega sisaldab ka tõenäoliselt aeg-ajalt väljaminekuid - teatrid, kontserdid, sõidud siia-sinna.
Ma ei lugenud kuskilt välja poole kohaga töötamist. Ma töötan nt täiskohaga 3-4p nädalas (ei ole 9-17 päevad). Reisimine on tänapäeval suht soodne, kui pakkumistel silma peal hoida ja kvaliteetaega saab veeta ka täiesti tasuta. Ma leian, et kõiki neid punkte on võimalik ka väiksemate vahenditega täita ja endale head teha.
Külaline

• Hoolitsen selle eest, et ööuni oleks alati pikk ja korralik. Kunagi ei ole poole ööni kusagil üritusel ega lenda nt mingite kell 6 hommikul väljuvate lendudega vmt, st ei räsi oma organismi, kui on vähegi võimalik seda vältida.
  • Ei söö magusat ega tarvita alkoholi (välja arvatud a la uusaastatervitus vmt).
  • Võimlen igapäevaselt, et lülisammas ennast hästi tunneks ja aeg-ajalt käin vesiaeroobikas.
  • Teadlikult püüan vältida stressirohkeid situatsioone.
  • Ei koorma nägu meigiga.
  • Ei kanna kontsi ja liigun palju jalgsi.
  • Puhkan alati suvel võimalikult pikalt.
  • Ei vaata telekat ega kuula raadiot, st uudised ei tule uksest ja aknast, vaid avan neid netis ja loen ainult seda, mida ise valin.
  • Armastan lugeda ajaloolisi biograafiaid ja briti ning põhjamaade krimkasid.
  • Armastan voogedastusest bingida ulmesarju.
  • Kord nädalas õpin uut võõrkeelt.
  • Aeg-ajalt käin massaažis.
  • Vähemalt kord kvartalis käin teatris ja kontserdil.
  • Töötan aeg-ajalt kodukontoris, kui tunnen, et seda vajan.
Külaline

Annan endale puhkust.
Puhkust millest? Foorumis teemade treimisest? Kas tööl ka käid või oled kunagi käinud?
Külaline

Kord nädalas? Mis sellest siis kasu on? Iga päev tuleb natuke keelt õppida, korra nädalas õppimisest pole mitte midagi kasu.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Aug 2025 14:12
Guest kirjutas: 29 Aug 2025 11:33

Ma ei lugenud kuskilt välja poole kohaga töötamist. Ma töötan nt täiskohaga 3-4p nädalas (ei ole 9-17 päevad). Reisimine on tänapäeval suht soodne, kui pakkumistel silma peal hoida ja kvaliteetaega saab veeta ka täiesti tasuta. Ma leian, et kõiki neid punkte on võimalik ka väiksemate vahenditega täita ja endale head teha.
Kui ta täiskohaga 3-4 päeva nädalas töötaks, siis poleks ta seda välja toonud kui "endale head tegemist".
Külaline

Guest kirjutas: 30 Aug 2025 15:18
Kord nädalas? Mis sellest siis kasu on? Iga päev tuleb natuke keelt õppida, korra nädalas õppimisest pole mitte midagi kasu.
Kord nädalas on tund, selles oli lause mõte.
Külaline

Siin viidatud Tolmukübeme kohaselt "puhkust" annan ka mina aegajalt. Mina nimetan seda laiskuseks. Paar korda kuus luban endale seda.
Siis ma olengi seliti maas, päev otsa hommikumantlis ja teen miinimumi. Vaatan kõik saated järgi jne. Lastele ja kassidele söök ja jook, see aga on kõik. Aga tolmurullid lendlevad rõõmsalt põrandal, mustapesu korv ajab üle ääre ja nõud on pesemata.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Aug 2025 22:13
Külaline kirjutas: 30 Aug 2025 14:17
  • Hoolitsen selle eest, et ööuni oleks alati pikk ja korralik. Kunagi ei ole poole ööni kusagil üritusel ega lenda nt mingite kell 6 hommikul väljuvate lendudega vmt, st ei räsi oma organismi, kui on vähegi võimalik seda vältida.
  • Ei söö magusat ega tarvita alkoholi (välja arvatud a la uusaastatervitus vmt).
  • Võimlen igapäevaselt, et lülisammas ennast hästi tunneks ja aeg-ajalt käin vesiaeroobikas.
  • Teadlikult püüan vältida stressirohkeid situatsioone.
  • Ei koorma nägu meigiga.
  • Ei kanna kontsi ja liigun palju jalgsi.
  • Puhkan alati suvel võimalikult pikalt.
  • Ei vaata telekat ega kuula raadiot, st uudised ei tule uksest ja aknast, vaid avan neid netis ja loen ainult seda, mida ise valin.
  • Armastan lugeda ajaloolisi biograafiaid ja briti ning põhjamaade krimkasid.
  • Armastan voogedastusest bingida ulmesarju.
  • Aeg-ajalt käin massaažis.
  • Vähemalt kord kvartalis käin teatris ja kontserdil.
  • Töötan aeg-ajalt kodukontoris, kui tunnen, et seda vajan.
Postitus on kustutatud
Sinu solvangud pole loomulikult asjakohased, aga seda tahaks küll teada, kuidas just voogedastusest ulmefilmide bingimine enese eest hoolitsemine on? Kas telerist või kasvõi DVD pealt vaadatud ulmefilm ei sobi?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: rucola ja 2 külalist