Kas tegu sama inimesega

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 27 Aug 2025 20:44 Kus nurkades see Revolver tegutses, minule täiesti võõras nimi? OLi üks pikkade jampside kirjutaja Ornitoloog, peeti ka meheks.
Ornitoloogi kohta arvati, et see on Inno. Kas oli, kes seda teab.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Aug 2025 22:44Ornitoloogi kohta arvati, et see on Inno.
Olen mõnikord inno/irja kohvikut lugenud ja Inno küll sellist uinamuinat ei kirjuta.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 27 Aug 2025 08:30
Ants kirjutas: 27 Aug 2025 02:49
Külaline kirjutas: 27 Aug 2025 00:44 Meie aja kangelane!
https://www.ohtuleht.ee/melu/1040780/pe ... enam-mitte
Mille poolest käesolev Ajaviitejutud teema erineb?
See on hämmastav, kui palju on inimestel aega jaburdustega tegeleda, saamata aru, et tegelikult kõik need viidatud kasutajanimed jne lihtsalt lõbustavad end nende ullikeste lollitamisega. Ainus asi, mis neid madala enesehinnanguga ja iquga ullikesi "kaitseb" on postitada külalisena.
Mida sa ise siin teed? Minule oled sa silma jäänud, kui provokatiivsete ja sisutute kommentaaride postitajana. Teed ise seda, milles teisi kritiseerid.

Käesolevat teemaalgatust ma seevastu mõistan.
Võiksin Teid ju ärritada ja provokatiivselt küsida, et mida Te ISE siin teete, aga kas sellel on mõtet? Ilmselt Te ei lugenud läbi minu postitust ja ei saanud sisust aru. Kui sotsiaalmeedias osaleda siis võiks ju eeldada, et saadakse üldistest maailma asjadest ja loodusseadustest aru, aga kui ei saa siis eks ikka visatakse sinu kulul nalja. Mõni võtab kohe südamesse, mõni süüvib siiski asjasse ja saab aru ja viskab argumenteeritud fakte vastu.
Külaline

Et te ka ei väsi migist vanainimeselikust nämmutamisest- olid ajad, olid majad, oli perekool ja meie veel noor... Peab alles valu olema mingeid nõmedikke meeles pidada ja muudkui arutleda. Mõnel vist perekooliga elu otsa saigi, et kuidagi üle ei saa.

Ja Ants lööb kaasa, teeseldes, et talle ei meeldi, aga vargsi süda laulab sees- ikkagi mäletavad...! :lol: Nagu oleks midagi head teinud inimkonnale oma lameduste korrutamisega :twisted: :twisted: :twisted:
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 09:13Et te ka ei väsi migist vanainimeselikust nämmutamisest- olid ajad, olid majad, oli perekool ja meie veel noor... Peab alles valu olema mingeid nõmedikke meeles pidada ja muudkui arutleda. Mõnel vist perekooliga elu otsa saigi, et kuidagi üle ei saa.
Anonüümne rahva arutelu sai otsa jah. Kogukonna tunne ka kadunud. Mina kaua magajana kui Perekooli jõudsin, olid Eesti elu uute uudiste kohta juba teemad olemas, juba arutleti mis ja kuidas.
Jabur, et ma ei suuda lahti lasta siia vaatamisest lootuses, et ehk ka siin on midagi elulist, huvitavat. No ei ole! Mitte kunagi ei ole!
Külaline

Guest kirjutas: 28 Aug 2025 11:32
Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 09:13Et te ka ei väsi migist vanainimeselikust nämmutamisest- olid ajad, olid majad, oli perekool ja meie veel noor... Peab alles valu olema mingeid nõmedikke meeles pidada ja muudkui arutleda. Mõnel vist perekooliga elu otsa saigi, et kuidagi üle ei saa.
Anonüümne rahva arutelu sai otsa jah. Kogukonna tunne ka kadunud. Mina kaua magajana kui Perekooli jõudsin, olid Eesti elu uute uudiste kohta juba teemad olemas, juba arutleti mis ja kuidas.
Jabur, et ma ei suuda lahti lasta siia vaatamisest lootuses, et ehk ka siin on midagi elulist, huvitavat. No ei ole! Mitte kunagi ei ole!
Selle eest on ju alati lootus, et sariteemaalgataja TK on kümme uut vahvat teemat teinud :lol: :? :o
Külaline

Tema vaeseke ei pääse ju ühtki uudisportaali lugema, seega tema teemad ongi sellised...mitte millestki. Samas ilma tema teemadeta ei oleks siin üldse midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 11:32
Tee siis ise mingi huvitav teema teistele eeskujuks. Viriseda ja kritiseerida meeldib sulle küll, aga samas ise ka midagi ei tee.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 09:13

Ja Ants lööb kaasa, teeseldes, et talle ei meeldi, aga vargsi süda laulab sees- ikkagi mäletavad...! :lol: Nagu oleks midagi head teinud inimkonnale oma lameduste korrutamisega :twisted: :twisted: :twisted:
Midagi ei saa aru, teda pole ju Perekoolis olnud, kuidas teda mäletada saab?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 11:43Tema vaeseke ei pääse ju ühtki uudisportaali lugema, seega tema teemad ongi sellised...mitte millestki.
Siinsed 5 kasutajat ainult sellistel Tomutondi tasemel teemadel suudavadki osaleda, ükski sisukam teema (kui neid harva on esinenud) siin lenda.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 12:13
Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 11:43Tema vaeseke ei pääse ju ühtki uudisportaali lugema, seega tema teemad ongi sellised...mitte millestki.
Siinsed 5 kasutajat ainult sellistel Tomutondi tasemel teemadel suudavadki osaleda, ükski sisukam teema (kui neid harva on esinenud) siin lenda.
Vabandust, aga mida proua Sisukas nüüd siis öelda tahtiski?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 12:25Vabandust, aga mida proua Sisukas nüüd siis öelda tahtiski?
No näe, mis sisukaid teemasid siia sinusugustele mõtet teha :)
Külaline

Guest kirjutas: 28 Aug 2025 11:58
Tee siis ise mingi huvitav teema teistele eeskujuks. Viriseda ja kritiseerida meeldib sulle küll, aga samas ise ka midagi ei tee.
Kusjuures olen ise ka mõelnud, et teeks siis ise foorumi "viljastavates tingimustes", kui siin igav on- mitte midagi ei tule pähe, kõik on juba ammu ära öeldud ja millestki teemat teha enam pole, mis oleks huvitav enda jaoks. Vanaks jäänud :)
Külaline

Guest kirjutas: 28 Aug 2025 12:05
Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 09:13

Midagi ei saa aru, teda pole ju Perekoolis olnud, kuidas teda mäletada saab?
Ants heldib salamisi, et teda siingi mäletatakse, muttidel suus ja südames kogu aeg, kui muust rääkida pole :lol: mis tal elus muud rõõmu.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 11:32 Mina kaua magajana kui Perekooli jõudsin, olid Eesti elu uute uudiste kohta juba teemad olemas, juba arutleti mis ja kuidas.
Eks tehakse siingi neid teemasid, aga hilinemisega. Kõik ootavad ja seedivad, et mis edasi ja kui siis digilehtedest vastust ei saa, tehakse teema siia. Ja muidugi, kui teatud teema kohta tahaks ise arvamust avaldada, siis ma ei teagi kohta, kus seda teha saaks. Delfi kommentaarium on täielik si.t. Oma nimega nagu ka kommenteerida ei söenda nagu mõni leht tahab. Siis olengi siin teema teinud või juba teiste tehtud teemas kommenteerinud.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 28 Aug 2025 09:13 Et te ka ei väsi migist vanainimeselikust nämmutamisest- olid ajad, olid majad, oli perekool ja meie veel noor... Peab alles valu olema mingeid nõmedikke meeles pidada ja muudkui arutleda.
Klatš on ju PK spirituaalne pärand :P :lol:
Külaline

Klatš on huvitav, kui on õige jutt. Kui niisama laimatakse, siis on vastik.
Külaline

See uute teemade tegemine on suht keeruline. Esiteks, need kipuvad mattuma Tolmukübeme lällutamise alla.

Teiseks, näiteks kodunurka ei saagi muidu teemat teha, kui üks lollakas kukub sõimama, et kas sa googeldada ei oska või...
Külaline

Siin tema saab mitusada vaatamist ja null vastust või ilmub kohe hirmus tige kähvaja.
Külaline

TEEMA
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 12 külalist