Rase ja pole kindel, kes on lapse isa
-
Külaline
Rase ja pole kindel, kes on lapse isa
Kas teate kedagi, kes on niimoodi lapse sünnitanud, et polnud kindel, kes on lapse isa?
-
Külaline
Suure-Lähtru loo peategelane arvatavasti täpselt ei tea.
-
Külaline
Kas siit saab arendada vandenõuteooria, et laps sünnitatakse salaja, kuna muidu oleks üks meestest pettunud, et ei olnud tema laps?
Veel üks idee: kes mäletab Vaprate ja Ilusate varajasi hooaegu, siis seal oli üheks looks, kuidas Amber (Brooke'i poja pruut) läks silme alt ära mägimajakesse sünnitama, kuna ta ei olnud päris kindel, kas sünnib valge või must beebi.
Veel üks idee: kes mäletab Vaprate ja Ilusate varajasi hooaegu, siis seal oli üheks looks, kuidas Amber (Brooke'i poja pruut) läks silme alt ära mägimajakesse sünnitama, kuna ta ei olnud päris kindel, kas sünnib valge või must beebi.
-
Külaline
JahGuest kirjutas: ↑28 Aug 2025 12:39 Kas teate kedagi, kes on niimoodi lapse sünnitanud, et polnud kindel, kes on lapse isa?
-
Külaline
Kas tänapäeval juba saab rasedusefaasis teha isa kindlaks?
-
Külaline
Jah saab, aga sul on vaja isa kandidaadi verd ka.Guest kirjutas: ↑28 Aug 2025 17:53 Kas tänapäeval juba saab rasedusefaasis teha isa kindlaks?
-
Külaline
Kas kindlasti just verd? DNA tehakse kindlaks ju süljest ja ka juuksenääpsust?
Ma võin arvata küll, et mõni mu nooruspõlve tuttav tüdruk sünnitas lapse, kelle isas ta päris kindel ei saanud kuidagi olla, aga ega ma täpselt ju ei tea.
Ma ise katkestasin selle raseduse, milles ma kindel polnud.
-
Külaline
Mida asja! Kui süüdimatu inimene!Guest kirjutas: ↑28 Aug 2025 23:40Kas kindlasti just verd? DNA tehakse kindlaks ju süljest ja ka juuksenääpsust?
Ma võin arvata küll, et mõni mu nooruspõlve tuttav tüdruk sünnitas lapse, kelle isas ta päris kindel ei saanud kuidagi olla, aga ega ma täpselt ju ei tea.
Kuidas on võimalik samaaegselt mitme erineva mehega seksimas käia? Ja veel ilma kaitseta? Ja siis käia aborti tegemas nagu oleks see üks tühine s...lkäik?
Uskumatu, milliseid inimesi on olemas!
Äkki tegi ühe korra grupikat.Guest kirjutas: ↑29 Aug 2025 08:03Mida asja! Kui süüdimatu inimene!Guest kirjutas: ↑28 Aug 2025 23:40Kas kindlasti just verd? DNA tehakse kindlaks ju süljest ja ka juuksenääpsust?
Kuidas on võimalik samaaegselt mitme erineva mehega seksimas käia? Ja veel ilma kaitseta? Ja siis käia aborti tegemas nagu oleks see üks tühine s...lkäik?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Sel juhul veel süüdimatu. Esiteks, rõve olla mitmele mehele korraga madratsiks. Ja teiseks, ei tea kaitsevahenditest mitte midagi.Tõutäkk kirjutas: ↑29 Aug 2025 10:02Äkki tegi ühe korra grupikat.Guest kirjutas: ↑29 Aug 2025 08:03Mida asja! Kui süüdimatu inimene!Guest kirjutas: ↑28 Aug 2025 23:40
Kas kindlasti just verd? DNA tehakse kindlaks ju süljest ja ka juuksenääpsust?
-
Külaline
Miks sulle võõraste anonüümikute suguelu nii põletavalt korda läheb, et pead vajalikuks vägagi emotsionaalselt hinnanguid jagada? Vot see on minu meelest naeruväärne.Guest kirjutas: ↑29 Aug 2025 10:10Sel juhul veel süüdimatu. Esiteks, rõve olla mitmele mehele korraga madratsiks. Ja teiseks, ei tea kaitsevahenditest mitte midagi.Tõutäkk kirjutas: ↑29 Aug 2025 10:02Äkki tegi ühe korra grupikat.Guest kirjutas: ↑29 Aug 2025 08:03
Mida asja! Kui süüdimatu inimene!
-
Külaline
Hiissand, hiissand! Appi-appi, kass läks kappi!Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2025 08:03Mida asja! Kui süüdimatu inimene!
-
Külaline
Ja, miks ei või selle kohta hinnangut anda, mida ma siit loen ja näen? Sina keelad?Guest kirjutas: ↑29 Aug 2025 10:49Miks sulle võõraste anonüümikute suguelu nii põletavalt korda läheb, et pead vajalikuks vägagi emotsionaalselt hinnanguid jagada? Vot see on minu meelest naeruväärne.
-
Külaline
Väga vahva. Alailma on foorumites ja meedias juttu isaduse tõestamise testidest, ka siin on mitmeid kordi räägitud. Vägagi tuntud teema.
Ja nüüd siis äkki keegi kukkus minestama, kui keegi tõesti rääkis, et nii oligi
Esimest korda kuulis neist testidest või? Ja kordagi ei mõelnud, et ega neid ju naljaviluks ole tehtud - ikka on mitu partnerit teemaks olnud. Väga paljudel naistel.
Mammil ilge ehmatus nüüd siin teemas järsku.
Esimest korda kuulis neist testidest või? Ja kordagi ei mõelnud, et ega neid ju naljaviluks ole tehtud - ikka on mitu partnerit teemaks olnud. Väga paljudel naistel.
-
Külaline
Jah Eestis kohe kindlasti verest see rasedusaegne. Salajase materjaliga tikutopsis tekib eetika probleem.Guest kirjutas: ↑28 Aug 2025 23:40Kas kindlasti just verd? DNA tehakse kindlaks ju süljest ja ka juuksenääpsust?
-
Külaline
Mis salajasest materjalist jutt? Kuidas ametlikus Eesti laboris nt karvanääpsust võetud DNA proov saab salajane olla?Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2025 22:29Salajase materjaliga tikutopsis tekib eetika probleem.
-
Külaline
Ei kuule esimest korda, et tehakse isaduse tõestamise teste. Aga, ma mõtlesin, et see on rohkem lumpeni teema.Guest kirjutas: ↑29 Aug 2025 22:13 Väga vahva. Alailma on foorumites ja meedias juttu isaduse tõestamise testidest, ka siin on mitmeid kordi räägitud. Vägagi tuntud teema.
-
Külaline
Veri on igal juhul kindlam materjal ja seetõttu ei mässa juuksetuustikuga.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 1 külaline