Nõksud, et mitte mutiks muutuda
-
Külaline
Nõksud, et mitte mutiks muutuda
Ajendatuna mutiks olemise teemast. Kuidas väldite mutistumist?
Mina viiekümnendate teises pooles püüan palju liikuda, kasutan kvaliteetset ja tagasihoidlikku kosmeetikat "nii vähe, kui võimalik ja nii palju, kui vajalik", värvin juukseid hennaga. väldin pekivolte. käin regulaarselt tervisekontrollis. kannan naturaalseid ja isikupäraseid riideid. puhkan ja magan palju.
Mina viiekümnendate teises pooles püüan palju liikuda, kasutan kvaliteetset ja tagasihoidlikku kosmeetikat "nii vähe, kui võimalik ja nii palju, kui vajalik", värvin juukseid hennaga. väldin pekivolte. käin regulaarselt tervisekontrollis. kannan naturaalseid ja isikupäraseid riideid. puhkan ja magan palju.
-
Külaline
Sorry, aga sa oled juba half way there (mitte, et ma ise ei oleks).Guest kirjutas: ↑29 Aug 2025 10:38 Mina viiekümnendate teises pooles püüan palju liikuda, kasutan kvaliteetset ja tagasihoidlikku kosmeetikat "nii vähe, kui võimalik ja nii palju, kui vajalik", värvin juukseid hennaga. väldin pekivolte. käin regulaarselt tervisekontrollis. kannan naturaalseid ja isikupäraseid riideid. puhkan ja magan palju.
Kui ma noor olin, siis oli mul enamasti suvaline krunn peas, meiki ei kasutanud kunagi, v.a huuled, selga panin esimesed ettejuhtuvad puhtad teksad ja topi, lidusin ühelt sündmuselt teisele ja magasin siis, kui aega oli.
-
Külaline
ta olen. heh, sul on õigus. loomulikult peaks asja ümber sõnastama - kuidas mutiks muutumist aeglustada. või kuidas mitte niiväga mutiks muutuda 
-
Külaline
Aga mulle meeldib mutt olla. Ei jõua ära oodata, kuni täitsa vanamutt olen. Meeldib olla nähtamatu. Natuke teeb muret, kui tervis peaks väga üles ütlema, aga eks ma ikka jälgin toitumist ja teen mutivõimlemist.
Võibolla tuleb esmalt defineerida "mutt"?
Teemaalgataja tundub mulle lihtsalt enese eest hoolitsev mutt
aga minu jaoks pole sel sõnal erti negatiivset tähendusfooni. Ma tahan öelda, et mu jaoks mitte-mutt üldse ei mõtleks mutiksolemise või mitteolemise peale, ta ei vaeva end sellise tühja-tähjaga, vaid on loomuldasa äärmiselt enesekindel, energiast pakatav, pikk, sale, sensuaalne ja väga iseteadlik naine.
Mina näiteks olen kindlasti mutt või vähemalt mutt-to-be, no ma üritan vähemalt olla lõbus ja kena mutt siis.
Teemaalgataja tundub mulle lihtsalt enese eest hoolitsev mutt
Mina näiteks olen kindlasti mutt või vähemalt mutt-to-be, no ma üritan vähemalt olla lõbus ja kena mutt siis.
-
Külaline
Tahtsin sama kirjutada. Jumala poogen, olen nagu olen.
-
Külaline
“Käin palju tervisekontrollis, magan palju, kasutan kvaliteetset kosmeetikat ja kannan naturaalseid riideid” on nii mutt asjad kui ühel mutil üldse olla saavad, ükski noor inimene ei tee ju selliseid asju. Aga need ongi kõik positiivsed muutused.
-
Külaline
Palju on siin kinni geneetilises välimuses, alati ei ole võimalik mutivälimust ära hoida. Kui on tugev kalduvus ülekaalule, lühike kasv, teatud tüüpi figuur, nt. pirn või õun, õhukesed juuksed, siis on mutina väljanägemist teatud eas raske vältida.
Muidu aitab sport, jõusaal, pilates, tantsutrennid, ujumine, mis kellelegi sobib. Alates teatud east on füüsiline vorm väga tähtis. Siis plastilised operatsioonid ja iluprotseduurid, aga nendega tuleb piiri pidada, et mitte naeruväärseks muutuda. Aga silmalaugude lõikus või facelift enamusele liiga ei tee.
Vaimses mõttes reisid tundmatutesse riikidesse, vaimsed hobid ja (laste)lastega tegelemine. Aga ma mõtlen siinkohal mitte jälle sajandat korda Hispaaniasse sõita, vaid avastada uusid maid, õppida uusi asju ja lastelastega näiteks teatris ja looduses käimist, mitte tänitamise saatel pudru keetmist.
Kokkuvõttes, kui te ei taha muutuda mutiks, siis ärge olge vaesed, sest see kõik nõuab raha. Ja aega, mida omakorda võimaldab raha.
Muidu aitab sport, jõusaal, pilates, tantsutrennid, ujumine, mis kellelegi sobib. Alates teatud east on füüsiline vorm väga tähtis. Siis plastilised operatsioonid ja iluprotseduurid, aga nendega tuleb piiri pidada, et mitte naeruväärseks muutuda. Aga silmalaugude lõikus või facelift enamusele liiga ei tee.
Vaimses mõttes reisid tundmatutesse riikidesse, vaimsed hobid ja (laste)lastega tegelemine. Aga ma mõtlen siinkohal mitte jälle sajandat korda Hispaaniasse sõita, vaid avastada uusid maid, õppida uusi asju ja lastelastega näiteks teatris ja looduses käimist, mitte tänitamise saatel pudru keetmist.
Kokkuvõttes, kui te ei taha muutuda mutiks, siis ärge olge vaesed, sest see kõik nõuab raha. Ja aega, mida omakorda võimaldab raha.
-
Külaline
Minul henna ei kata absoluutselt halle juukseid ära! Olen proovinud mitut erinevat, ajanud kasutusjuhendis näpuga järge, värvinud üle päeva, et ükskord ikka peale hakkab - ei midagi. Ülejäänud juustele tuleb küll ilus toon, aga hall on ikka hall. Maha visatud raha.Guest kirjutas: ↑29 Aug 2025 10:38 ",värvin juukseid hennaga. väldin pekivolte. käin regulaarselt tervisekontrollis. kannan naturaalseid ja isikupäraseid riideid. puhkan ja magan palju.
-
Külaline
Unustasin lisada, et meik ei oma mingit tähendust siinkohal. Osa meigib end rohkem, osa vähem, ja see harjumus püsib tavaliselt sama vanuses 15-85.Guest kirjutas: ↑29 Aug 2025 12:25 Palju on siin kinni geneetilises välimuses, alati ei ole võimalik mutivälimust ära hoida. Kui on tugev kalduvus ülekaalule, lühike kasv, teatud tüüpi figuur, nt. pirn või õun, õhukesed juuksed, siis on mutina väljanägemist teatud eas raske vältida.
-
Külaline
Minu jaoks tähendab mutt vanurit, st eakat naist. Ja see "kuidas vältida mutistumist" tähendab seda, et kuidas mitte enneaegu vanur välja näha. Mõni on ju selline, et vaatad, et eakas tädi, aga kui vanust kuuled, siis kukud pikali - täitsa noor inimene ju. Ja siin ei loe minu arvates üldse, kas on paks või peenike, vaid see, milline on su olek. See, kuidas sa ise ennast näed, see kumab läbi igast riietusest ja soengust.
-
Külaline
Ma olen 57 ja ega iseendale ei tundu mutt. Aga kui ma vaatan oma klassiõdesid ja - vendi, siis mutid mis mutid ja mehed üsna vanapeerud: Äravajunud näod, olematu lõuajoon, vormitu keha... ja saan aru, et nemad näevad mind samamoodi. Eks see vananemine on muidugi kurb, eriti kuna on aina süvenev protsess. Juba näen sagedamini 60-ndatel sündinute surmakuulutusi ja saan aru, et see aeg ei ole enam kaugel, kui minu põlvkond ära minema hakkab.
-
Külaline
mul on endal tumedad juuksed, aga hallid triibud sees. hennaga tuleb tumedatele hea maghagoniläige peale, aga hallid jäävad rohkem säravpunased. päris laheGuest kirjutas: ↑29 Aug 2025 12:27Minul henna ei kata absoluutselt halle juukseid ära! Olen proovinud mitut erinevat, ajanud kasutusjuhendis näpuga järge, värvinud üle päeva, et ükskord ikka peale hakkab - ei midagi. Ülejäänud juustele tuleb küll ilus toon, aga hall on ikka hall. Maha visatud raha.Guest kirjutas: ↑29 Aug 2025 10:38 ",värvin juukseid hennaga. väldin pekivolte. käin regulaarselt tervisekontrollis. kannan naturaalseid ja isikupäraseid riideid. puhkan ja magan palju.
kas värvid hennaserai hennaga? proovi rajastani hennat ja pane indigopulbrit ka juurde. mul toimib.
-
Külaline
Kahjuks seda, et tundub mutt, aga tegelikult on noor inimene, juhtub sagedamini, kui seda, et tundub noor, aga vanuse poolest on mutt.Guest kirjutas: ↑29 Aug 2025 12:36
Minu jaoks tähendab mutt vanurit, st eakat naist. Ja see "kuidas vältida mutistumist" tähendab seda, et kuidas mitte enneaegu vanur välja näha. Mõni on ju selline, et vaatad, et eakas tädi, aga kui vanust kuuled, siis kukud pikali - täitsa noor inimene ju. Ja siin ei loe minu arvates üldse, kas on paks või peenike, vaid see, milline on su olek. See, kuidas sa ise ennast näed, see kumab läbi igast riietusest ja soengust.
-
Külaline
Ma arvan, et selle vastu ei saagi midagi ära teha. Sest osade jaoks olet ikka mutt, kui isegi enda arust pingutad.
No ja siis ikka see miljoniküsimus. Mis tähendab mutt?!?
See on igaühe jaoks nii erinev ja lihtsam on ju ikka elada nii nagu endal hea olla, mitte mõelda, et appi, mis teised arvavad.
See on igaühe jaoks nii erinev ja lihtsam on ju ikka elada nii nagu endal hea olla, mitte mõelda, et appi, mis teised arvavad.
-
Külaline
Oled* parandusKülaline kirjutas: ↑29 Aug 2025 12:43 Ma arvan, et selle vastu ei saagi midagi ära teha. Sest osade jaoks olet ikka mutt, kui isegi enda arust pingutad.
-
Külaline
Ei, rohkem ei proovi. Olen ostnud ühe ja teise soovituse põhjal: 17 eurot ja 17 eurot, aga ringi käin ikka nagu tuust. Mõttetu kulutus.Guest kirjutas: ↑29 Aug 2025 12:41
mul on endal tumedad juuksed, aga hallid triibud sees. hennaga tuleb tumedatele hea maghagoniläige peale, aga hallid jäävad rohkem säravpunased. päris lahe
kas värvid hennaserai hennaga? proovi rajastani hennat ja pane indigopulbrit ka juurde. mul toimib.
-
Külaline
Mu jaoks välimus mutti ei defineeri.
Võid kanda kauneid riideid, olla üliheas vormis ja hoolitseda enda eest parimal moel, aga kui su meelelaad hakkab negatiivseks muutuma, mis vanemas eas tihti juhtub, tahaks kõike arvustada, kiruda, mida vähegi kiruda annab (valitsus, naabrid, ülemused), igas asjas leiad esmalt üles halva külje, su naljad pole enam lihtsalt lõbusad vaid pigem iroonilised - siis oled mutt mis mutt. Näe pealegi välja nagu suurilmadaam.
Võid kanda kauneid riideid, olla üliheas vormis ja hoolitseda enda eest parimal moel, aga kui su meelelaad hakkab negatiivseks muutuma, mis vanemas eas tihti juhtub, tahaks kõike arvustada, kiruda, mida vähegi kiruda annab (valitsus, naabrid, ülemused), igas asjas leiad esmalt üles halva külje, su naljad pole enam lihtsalt lõbusad vaid pigem iroonilised - siis oled mutt mis mutt. Näe pealegi välja nagu suurilmadaam.
-
Külaline
Miks te ise värvite, käige juuksuris. Hallide juuste jaoks on spetsiaalsed värvid. Hennaga värviti nõuka-ajal, kui midagi muud saada polnud.
-
Külaline
värvin sellepärast hennaga, et ei taha mingit räiget keemiat püsivärvi näol omale pähe uhada. olen eluaeg hennaga värvinud ja mul on paksud ja terved juuksed. juuksur ütleb alati, et aus oleks minult kahe lõikuse raha võtta, kuna materjali on kahe pea jaguGuest kirjutas: ↑29 Aug 2025 12:48 Miks te ise värvite, käige juuksuris. Hallide juuste jaoks on spetsiaalsed värvid. Hennaga värviti nõuka-ajal, kui midagi muud saada polnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist