Invavetsu kasutamine

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 30 Aug 2025 03:13
Ants kirjutas: 30 Aug 2025 01:14
Külaline kirjutas: 29 Aug 2025 01:17 ...
...
Loogikaviga on selles sinu eelduses, et kui keegi abi kasutab, siis see tähendab, et ise ei oska. Pole sugugi nii.
Loogikast ei tea Teie küll midagi. Abi otsimine näitab, et inimesel on midagi, millega ta mõtleb, aga süüdimatu tektsi kopeerimine ja selle võtmine püha tõena näitab, et latv on siiski suht koht tühi. Midagi pole vaja eeldada.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Aga mida siis teha, kui invavets ja lapsehoiu omad on 2in1?
Ma täna just ootasin invavetsu ukse taga, sest see oli kinni ja mul oli vaja lapsega sinna saada. Välja astus isa koos kahe väikese lapsega. Seega 0 invaliidi reaalsuses.
Kas see on ka siis taunitav?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2025 10:16Aga, millist mugavust see peaks diabeetikule juurde andma, ma ei mõista.
Samasugust mugavust nagu igale inimesele, kel on veidi ebameeldiv kitsas kabiinis toimetada.
On normaalne valgustus, suurem ruum, nagid, lauad.
Ei ole vaja diabeetikule ja süstidele keskenduda.
Mulle on abiks just käetoed ja võimalus pesta, kuigi ametlikult puuet mulle määratud pole. Kuskil mingit tõendit õnneks ei nõuta.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2025 23:10 Aga mida siis teha, kui invavets ja lapsehoiu omad on 2in1?
Ma täna just ootasin invavetsu ukse taga, sest see oli kinni ja mul oli vaja lapsega sinna saada. Välja astus isa koos kahe väikese lapsega. Seega 0 invaliidi reaalsuses.
No mis küsimus? Enamasti ongi invavetsud ka lastega vanematele mõeldud.
Mitu minutit siis ootama pidid ja kuidas see su elukvaliteeti mõjutas?
Külaline

Kui invavetsu kasutada lapse söötmiseks, siis on võib u 20min kinni olla. On see siis invaliidide suhtes õiglane?
Kui arvata et invaliididel peaks olema vaba pääs vetsu ja imetamine pole ka mingi puue.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Aug 2025 23:10 Aga mida siis teha, kui invavets ja lapsehoiu omad on 2in1?
Et, kui isa läheb kahe lapsega sinna vetsu, siis on see taunitav. Aga kui sina lähed lapsega invavetsu, siis on see igati ok? Miks see sinu puhul siis rohkem õigustatud on?
Külaline

Guest kirjutas: 31 Aug 2025 09:12 Kui invavetsu kasutada lapse söötmiseks, siis on võib u 20min kinni olla. On see siis invaliidide suhtes õiglane?
Kui arvata et invaliididel peaks olema vaba pääs vetsu ja imetamine pole ka mingi puue.
Kas tõesti käib keegi invavetsus last söötmas?
Külaline

Guest kirjutas: 30 Aug 2025 23:16
Külaline kirjutas: 30 Aug 2025 10:16Aga, millist mugavust see peaks diabeetikule juurde andma, ma ei mõista.
Samasugust mugavust nagu igale inimesele, kel on veidi ebameeldiv kitsas kabiinis toimetada.
On normaalne valgustus, suurem ruum, nagid, lauad.
Ei ole vaja diabeetikule ja süstidele keskenduda.
Mulle on abiks just käetoed ja võimalus pesta, kuigi ametlikult puuet mulle määratud pole. Kuskil mingit tõendit õnneks ei nõuta.
Mis mõttes ei ole vaja diabeetikule ja süstidele keskenduda? Sellest ju jutt oligi, et diabeetik peab saama kasutada invavetsu, kuna tal on puue. Mina ütlen vastu, et ei pea! Ja see vets ei anna sellise haigusega mingisugust mugavust juurde.

Miks peab terve, eeldatavasti adekvaatses vanuses inimesel olema vaja vetsus käetugesid kasutada?

Kui mina kasutan avalikke vetsusid (üldiselt üritan neid vältida), siis ma püüan ruumis mitte midagi puudutada peale paberi. Mõni käib lausa käetugedel lösutamas seal. Ja, miks peaks avalikus vetsus end pesema (kui nüüd just kätepesu silmas ei peetud)?
Külaline

Guest kirjutas: 31 Aug 2025 14:19
Guest kirjutas: 31 Aug 2025 09:12 Kui invavetsu kasutada lapse söötmiseks, siis on võib u 20min kinni olla. On see siis invaliidide suhtes õiglane?
Ja miks mitte? Kus siis, restoranis ei ole mitte igaüks valmis oma rindu lagedale kraamima.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Aug 2025 23:10 Aga mida siis teha, kui invavets ja lapsehoiu omad on 2in1?
Ei ole taunitav. Taunitav on, kui mõni tädi, kes lihtsalt armastab avarust, läheb ikka invavetsu, olgu või teised kõik lahti. Selliseid on ka olemas ja ise veel uhked enda üle.
Külaline

Mis sul siis täpsemalt viga on, et on vaja käetugesid ja midagi pidevalt pesta?
Külaline

Guest kirjutas: 31 Aug 2025 18:53
Eelnevalt selgita sina, miks see peaks sinu asi olema, mis tal "täpsemini" viga on? Inimene kirjeldas teema jaoks täiesti piisavalt, mis ta vajadused on.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Sept 2025 11:29
Eelnevalt selgita sina, miks see peaks sinu asi olema, mis tal "täpsemini" viga on? Inimene kirjeldas teema jaoks täiesti piisavalt, mis ta vajadused on.
Ma ei ole see inimene, kellele vastad, aga mind ka näiteks huvitab, miks peaks terve, ja ilmselt mitte kuigi vana inimene, vajama potile istumiseks käetugesid?

Mis see minu asi on? Otseselt ei olegi, aga kui inimene juba nii lahkelt ja detailselt kirjeldab oma wc-s käigu vajadusi, siis vaevalt, et ka sellele väikesele küsimusele vastamine mingi saladus on.

Inimesed võiksid ju ometigi teada, et mida vähem pindasid ühiskondlikus wc-s puudutad, seda parem. Miks tahab keegi, kellel ilmselgelt vajadust ei ole, toetuda räpastele käetugedele?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Sept 2025 22:50Ma ei ole see inimene, kellele vastad, aga mind ka näiteks huvitab, miks peaks terve, ja ilmselt mitte kuigi vana inimene, vajama potile istumiseks käetugesid?

Mis see minu asi on? Otseselt ei olegi, aga kui inimene juba nii lahkelt ja detailselt kirjeldab oma wc-s käigu vajadusi, siis vaevalt, et ka sellele väikesele küsimusele vastamine mingi saladus on.

Inimesed võiksid ju ometigi teada, et mida vähem pindasid ühiskondlikus wc-s puudutad, seda parem. Miks tahab keegi, kellel ilmselgelt vajadust ei ole, toetuda räpastele käetugedele?
Ilmselt see inimene pole väga terve, tal on spetsiifilised vajadused, miks tal on kas istuda või tõusta raske.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2025 00:00Ma ei ole see inimene, kellele vastad, aga mind ka näiteks huvitab, miks peaks terve, ja ilmselt mitte kuigi vana inimene, vajama potile istumiseks käetugesid?
Millest sa järeldasid, et see inimene pole kuigi vana ja on täiesti terve?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Aug 2025 14:19
Kas keegi söödab oma last tavatualetis???
Külaline

Guest kirjutas: 03 Sept 2025 00:44
Külaline kirjutas: 03 Sept 2025 00:00Ma ei ole see inimene, kellele vastad, aga mind ka näiteks huvitab, miks peaks terve, ja ilmselt mitte kuigi vana inimene, vajama potile istumiseks käetugesid?
Millest sa järeldasid, et see inimene pole kuigi vana ja on täiesti terve?
Sellest, et ta ise kirjutab, et tal puuet ei ole. Ja seda ma ei usu, et 80+ vanuses inimesed siin käivad.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Sept 2025 03:05
Kas keegi söödab oma last tavatualetis???
Nojaa, aga kui keegi söödab invavetsus last, siis sureb see invaliid ukse taga oodates enne vanadussurma, kui wc-sse asjale saab.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Sept 2025 22:50
Guest kirjutas: 02 Sept 2025 11:29

Ma ei ole see inimene, kellele vastad, aga mind ka näiteks huvitab, miks peaks terve, ja ilmselt mitte kuigi vana inimene, vajama potile istumiseks käetugesid?

Sest tal on vaja! Nii keeruline taibata??? Ja ei, ta ei pea sulle põhjendama, miks tal vaja on.
Külaline

Just täna kasutasin invagarderoobi riiete proovimiseks, lausa kahel korral järjest. Sest seal on suurem ruum, märksa parem on peeglist hinnata, kas riie sobib või mitte. Kummalgi korral ei tekkinud kedagi kardina taha ootama. No keda ma siis nüüd segasin sellega? Ja kui ka oleks tekkinud keegi ootama - esimene kord olin kabiinis alla minuti, teine kord oli 2 hilpu kaasas, siis vast läks minut. (Muide, kui diabeedikutel on tõesti süstimine nii keeruline teema - ja ma ei mõnita, vaid tõsiselt räägin) äkki oleks siis hoopis aeg sellest rääkida ja neile eraldi tekitada mingid süstimise kohad linnadesse? No palju neid invavetse ikka on siis? Ma olen neid üldse ainult bensujaamades märganud, kaubanduskeskustes ei tule praegu eriti pähe, et kuskil oleks. Muidugi ega pole uurinud ka, kas on või ei ole.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: xqwerty ja 2 külalist