Sex and the City

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Sex and the City

Postitus Postitas Külaline »

Kas olete juba uusi osasid näinud. Ma olen tänaseks kaks esimest osa ära vaadanud ja noh... Ei ole enam nii hea kui vanad osad. Ja nii tohutult häirib, et Kim Catralli ei ole. Ja see, et teda ei ole, on kuidagi nii ebaloomulikult sarja sisse mängitud. Noh, et läksidki Carriega riidu. Ja muidugi see, et Big sureb juba esimeses osas on nõme.

Imestasin väga, et Kim Catrall on juba peaaegu 70-aastane. Oleks pakkunud ca 60. Ja Kristin Davise vanuseks pakuks ka oluliselt vähem kui ta tegelikult on.
Külaline

Minu arust on Kristin Davis ennast üsna hirmsaks lõiganud.
Külaline

Vot selle pärast ma ei hakkagi seda sarja vaatama, et Samanthat ei ole. See, et Big sureb on ka loll käik tegijate poolt.

Parem oleks vist olnud need uued osad filmimata jätta, kui teha sarja ilma selle värvikaimate tegelasteta.
Külaline

Noh, ega sellest päris Seksi ja Linna väärilist ei saa ka hilisemates osades, aga ära vaadata korra ikka võib. Kui Mirandast saab lesbi ja Aiden tuleb tagasi jne
Külaline

Nad on endiselt ägedad, aga no midagi pole teha- Samantha puudumine võtab asjalt pool võlu ära.

Pilt
Külaline

Mulle pole see sari kunagi meeldinud. Lihtsalt ei kõneta. Nüüdne on muidugi hale vanurite farss. Kui moorid mingit eneseirooniat endale lubaksid, võiks isegi naljakas olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2025 14:53 Mulle pole see sari kunagi meeldinud. Lihtsalt ei kõneta. Nüüdne on muidugi hale vanurite farss. Kui moorid mingit eneseirooniat endale lubaksid, võiks isegi naljakas olla.
Nad lubavadki. Minu meelest oli seal päris palju enese üle naermist.
Arutaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutaja »

Algne sari meeldis! Oli lõbus ja igas osas oli üht teemat eri nurkadest lahatud. Iga naine võis ära tunda end või sõbrannasid.
Iga järgmine film aga jäi järjest lahjemaks ja lahjemaks. “And just like that..” on päris piinlik soust. Nad on nagu iseenda karikatuurid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 12 külalist