Armukolmnurk
Armukolmnurk
Mis asi on armukolmnurk?
Mõtlen elu üle järele.
Elan ühega, tema kunagi mind vist armastas, mina mitte. Ma täpselt ei tea, sest me sellistest asjadest ei räägi.
Olen armunud teise täiega(ma tunnen seda), tema minusse pole.
Kolmas on vist minust täiega sisse võetud, aga mina temasse mitte, sest mul tunded teise vastu.
Mõtlen elu üle järele.
Elan ühega, tema kunagi mind vist armastas, mina mitte. Ma täpselt ei tea, sest me sellistest asjadest ei räägi.
Kolmas on vist minust täiega sisse võetud, aga mina temasse mitte, sest mul tunded teise vastu.
-
Külaline
Mismoodi te siis kokku elama sattusite kui sa teda isegi algul ei armastanud???
-
Külaline
Mina pole kunagi aru saanud, miks luuakse suhe partneriga kelle vastu puuduvad romantilised tunded. Minu jaoks on see suhte alus.Kass kirjutas: ↑04 Juul 2024 22:49 Mis asi on armukolmnurk?
Mõtlen elu üle järele.
Kuidas teil see suhe toimib siis, kui sul tundeid pole? Olete koos lihtsakt inertsist?
-
Külaline
Ma tahaks ka seda teada. Ja kuidas üldse saab koos elama hakata kui tundeid pole? Mis selle mõte on siis? Nagu prostitutsioon? Või lihtsalt kõikemattev üksildus?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 23:13Mina pole kunagi aru saanud, miks luuakse suhe partneriga kelle vastu puuduvad romantilised tunded. Minu jaoks on see suhte alus.Kass kirjutas: ↑04 Juul 2024 22:49 Mis asi on armukolmnurk?
Mõtlen elu üle järele.
Kuidas teil see suhe toimib siis, kui sul tundeid pole? Olete koos lihtsakt inertsist?
No nii juhtus. Tuli ja jäi. Kedagi teist ka polnud. Tulid lapsed jne.
-
külaline
Minu arust on see seebiooper, mitte armukolmnurk.Kass kirjutas: ↑04 Juul 2024 22:49 Mis asi on armukolmnurk?
Mõtlen elu üle järele.
-
Külaline
Minu meelest veel veidram kui see, et tundeid pole on see, et sellest ei räägita - lausa nii ei räägita, et isegi ei tea, kas on tunded või ei ole.
-
Külaline
-
Külaline
Vaene mees kes sellisega elama peab. Arvad, et ta ei tunne seda. Ja ma arvan, et sa ei käitu temaga ka eriti hästi.
-
Külaline
Mis mehel sellest, kui ta ise ka ei armasta?Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 08:57 Vaene mees kes sellisega elama peab. Arvad, et ta ei tunne seda. Ja ma arvan, et sa ei käitu temaga ka eriti hästi.
Seda seksi asja sai ka tehtud.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 08:06 Lapsed tulid lasteaiast? Või koolist?
-
Külaline
Kui vanad need õnnetud lapsed siis praeguseks on? Ja kas sellel esimesel on jätkuvalt mingid tunded või vegeteerite niisama?
Edasi: kas sa selle teisega oled rääkinud? Ja kust sa võtad, et kolmas sinust on sisse vőetud?
Edasi: kas sa selle teisega oled rääkinud? Ja kust sa võtad, et kolmas sinust on sisse vőetud?
-
Külaline
Kle, võta tuure maha. Ma pakun, et see kiisu siin on tegelikult kõuts.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 10:25 Sellised elavadki mingis oma kujutelmade roosas mullis. Oma mees on paha ja halb ja siis unistatakse igale mehele kuldne kuu selga. Lõpuks muudetakse kõikide oma lähikondlaste k.a oma pere elu põrguks. Tegelikult ei ole keegi temasse armunud. Mõni mees teeks ehk sutsaka keppi ja olekski kogu armumine. Ja kui siis vaesekest enam ei kepita ja ta aru saab, et armutuhin visises tühjaks minnakse koju ja vihatakse oma meest ja laste ise veelgi rohkem.
-
Külaline
Kui minule tundub selline suhtlemine ja elu elamine ebaloogiline. Isegi õõvastav siis olen kindlasti kõuts. Sinule kiisukene tundub selline elustiil ja eluviis normaalne. Ja mis siis. Igal oma arvamus. Nii sinul kui minul.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 10:32Kle, võta tuure maha. Ma pakun, et see kiisu siin on tegelikult kõuts.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 10:25 Sellised elavadki mingis oma kujutelmade roosas mullis. Oma mees on paha ja halb ja siis unistatakse igale mehele kuldne kuu selga. Lõpuks muudetakse kõikide oma lähikondlaste k.a oma pere elu põrguks. Tegelikult ei ole keegi temasse armunud. Mõni mees teeks ehk sutsaka keppi ja olekski kogu armumine. Ja kui siis vaesekest enam ei kepita ja ta aru saab, et armutuhin visises tühjaks minnakse koju ja vihatakse oma meest ja laste ise veelgi rohkem.
Tervitustega kõuts kes tervitab kiisut.
-
Külaline
Sinust ei olnud üldse juttu. Tead, kõik ei räägi pidevalt ainult sinust. (Loe uuesti ja tähelepanelikult, vajadusel mitu korda.) Aga lõpetaks nüüd teema solkimise?Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 10:40Kui minule tundub selline suhtlemine ja elu elamine ebaloogiline. Isegi õõvastav siis olen kindlasti kõuts. Sinule kiisukene tundub selline elustiil ja eluviis normaalne. Ja mis siis. Igal oma arvamus. Nii sinul kui minul.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 10:32Kle, võta tuure maha. Ma pakun, et see kiisu siin on tegelikult kõuts.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 10:25 Sellised elavadki mingis oma kujutelmade roosas mullis. Oma mees on paha ja halb ja siis unistatakse igale mehele kuldne kuu selga. Lõpuks muudetakse kõikide oma lähikondlaste k.a oma pere elu põrguks. Tegelikult ei ole keegi temasse armunud. Mõni mees teeks ehk sutsaka keppi ja olekski kogu armumine. Ja kui siis vaesekest enam ei kepita ja ta aru saab, et armutuhin visises tühjaks minnakse koju ja vihatakse oma meest ja laste ise veelgi rohkem.
See peaks tõesti veider olema. Ma olengi hakanud aru saama, et ma üldises mõistes vist olengi veider. Aga kui mul tundeid pole, siis mul pole neist midagi rääkida. Ma ei ole öelnud ka, et tundeid pole.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 07:46 Minu meelest veel veidram kui see, et tundeid pole on see, et sellest ei räägita - lausa nii ei räägita, et isegi ei tea, kas on tunded või ei ole.
Ma ei teadnud tunnetest tegelikul mitte midagi. Alles hiljuti kui armusin teise sain teada mis on tunded.
-
Külaline
Aga mida sa targutad. Targutajad ei meeldi kellegile. Olesid võinud jätta teema solkimata.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 10:50Sinust ei olnud üldse juttu. Tead, kõik ei räägi pidevalt ainult sinust. (Loe uuesti ja tähelepanelikult, vajadusel mitu korda.) Aga lõpetaks nüüd teema solkimise?Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 10:40Kui minule tundub selline suhtlemine ja elu elamine ebaloogiline. Isegi õõvastav siis olen kindlasti kõuts. Sinule kiisukene tundub selline elustiil ja eluviis normaalne. Ja mis siis. Igal oma arvamus. Nii sinul kui minul.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 10:32
Kle, võta tuure maha. Ma pakun, et see kiisu siin on tegelikult kõuts.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist