Kui sul oleks suurem lugemis-ja süvenemisvõime, siis märkaksid, et mainisin varem atv-kasutuskogemust töövahendina, mitte lõbu ega rallimasinana, ja saladuskatte all märgin, et olen kahepaikne, tahan elan linnas, aga maal meeldib oluliselt rohkem.
Ja vastupidiselt onuheinodele, kes tarivad külapoe tähtaja ületanud kraami oma võsukestele, söövad Poola porgandit ning Leedu lillkapsast, kasvatan mina oma näpukestega põllul ja kasvuhoones kvaliteetset toidukraami.
Ma muidugi ei eelda, et seda teised peaks tegema, aga kahju kui põldude otstarve on mõne ajudes muutunud rallimaaks.
quote=Guest post_id=114484 time=1756739455]
Rahulikelu kirjutas: ↑01 Sept 2025 10:54
Maal elades tahaks rahu saada, ei usu et keegi naudiks lärmi oma koduõuel.
Aga rullnokslased onuheino stiilis naabrid arvavad, et on täitsa okey oma lastele muretseda atv-d, krossitsiklid jne, ning siis kodu lähedal asuval põllul ülepäeviti tunde rallitada.
Igasugused püüded inimestele selgitada, et selline lärm+ tegevus on ebaseaduslik ja peab lõppema kaob unustuste hõlma ja ralli algab mõningase vaikuse järel taas. Vald teab, aga on hetkel lihtsalt palunud onuheinodel vaiksemalt võtta ja naabritega arvestada. Arvestamine oleks see, kui oma hobidega tegeletakse selleks vastavatel radadel ja kohtades, mis teisi elanike ei häiri.
Onuheinodel jääb muidugi ülbust ja õigust üle oma tegude õigustamiseks. Tegemist keskeas pereema ja pereisaga, kellel lapsi erinevas vanuses, mis tähendab, et see teadmatute ohmude terror ning trall jääb aastaid kestma, kui keegi karmilt ei sekku ja õigust maksma ei pane! Onuheino putitab kuuri all masinaid ja pereema on klassikaline külapoe müüja.
Meeletult väsitav on sellistega võidelda.
Millised on teie kogemused ja taktika rahu saavutamisel?
Milline "meeldiv" inimene sa oled! Onuheino, rullnokk, ohmud, klassikaline külapoe müüja jne. Hädine linnapreili kolis maale ja hakkas nõudmiseid esitama. Pane seaduseviide, et antud laste tegevus on kuidagi ebaseaduslik, nagu sa ütled.
[/quote]