Just. Me 9-aastane tahab väga mängida, võidab ka, sest täiskasvanud lihtsalt tüdinevad ja teevad meelega valesid otsuseid. Ajule ei anna see eriti midagi.Egalitaar kirjutas: ↑29 Aug 2025 00:05Minule ka ei meeldi Monopol. See jätab endast strateegiamängu mulje, aga pärast paari mängu on selge, et see on tavaline täringul põhinev õnnemäng. Lihtsalt tüütult pikk. Lapsed õpivad vähemalt raha lugema ja vahetama.Guest kirjutas: ↑27 Aug 2025 15:52 Mina näiteks vihkan Monopoly lauamängumuid ma mängida võin. Aga vot see ei meeldi.
Vb on mul siis madal IQ?
Arvuti ja IT poolest ma pigem oskan rohkem.
Mis teeb madala IQga inimed õnnelikuks
-
Külaline
-
Külaline
Mina ütleksin, et tõsielusaateid vaatavad ka kõrge IQ inmesed, tegelikult annavad nad palju materjali kõigile, kes armastavad psühholoogilist analüüsi.
Ma ise vaatan samuti, mitte küll Eesti omi, tunnistan, et neid ei suuda vaadata, aga teiste riikide saateid küll. Inimesetevaheline dünaamika ja vastastikune mõju erinevates katsumustes võib väga huvitavaks osutuda. Positiivsematena paistavad silma näiteks Austraalia ja Lõuna-Korea toodang.
Ma ise vaatan samuti, mitte küll Eesti omi, tunnistan, et neid ei suuda vaadata, aga teiste riikide saateid küll. Inimesetevaheline dünaamika ja vastastikune mõju erinevates katsumustes võib väga huvitavaks osutuda. Positiivsematena paistavad silma näiteks Austraalia ja Lõuna-Korea toodang.
-
Külaline
Sellised inimesed peavad blogi ja kui enam millestki kirjutada pole, siis paluvad oma jälgijatel neile "gossi" saata. Et siis saab selle oma blogis raha eest maha müüa.
-
Külaline
Et sellisel tasemel blogi pidada, peab IQ olema umbes 2x kõrgem kui sinu oma.Külaline kirjutas: ↑01 Sept 2025 20:35 Sellised inimesed peavad blogi ja kui enam millestki kirjutada pole, siis paluvad oma jälgijatel neile "gossi" saata. Et siis saab selle oma blogis raha eest maha müüa.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kaegu ja 11 külalist