Milline naine on nõme? Milline mees on nõme?
-
Külaline
Milline naine on nõme? Milline mees on nõme?
Millise naise kohta saab öelda, et ta on nõme, ma ei taha temaga koos olla? Või sama mehe kohta. Mida on öeldud teile teie kohta või teie kaaslase eksi kohta?
Vastustes tahaksin näha, kas midagi võiks käia ka minu kohta, kas oleks äratundmine, kui nõme mina olla võin inimesena või mingites situatsioonides või juhtumistes kellegi kaaslasena. Mis võiks olla põhjus, miks minuga koos olla ei tahetaks.
Vastustes tahaksin näha, kas midagi võiks käia ka minu kohta, kas oleks äratundmine, kui nõme mina olla võin inimesena või mingites situatsioonides või juhtumistes kellegi kaaslasena. Mis võiks olla põhjus, miks minuga koos olla ei tahetaks.
-
Külaline
Kui on armastus, siis meeldivad kõik asjad teise juures ja kui enam armastust pole, on kõik nõme.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 20:10 Millise naise kohta saab öelda, et ta on nõme, ma ei taha temaga koos olla? Või sama mehe kohta. Mida on öeldud teile teie kohta või teie kaaslase eksi kohta?
Kas nagu paarilisena nõme või lihtsalt inimesena nõme?
Minu jaoks nõme mees: klatšib, näägutab, närvitseb, halvustab, on kuivik, ei mõista nalja, üritab võimu näidata, on laste ja loomade suhtes hoolimatu, ei panusta pereellu, on lihtsalt rumal.
Minu jaoks nõme mees: klatšib, näägutab, närvitseb, halvustab, on kuivik, ei mõista nalja, üritab võimu näidata, on laste ja loomade suhtes hoolimatu, ei panusta pereellu, on lihtsalt rumal.
-
Külaline
Nõme on pidev egoism, teiste halvasti kohtlemine, koonerlus, aga ka liigne laristamine - eriti, kui seda tegelikult endale lubada ei saa, hädapätakas olemine, totaalne passiivsus suhtes.
-
Külaline
Mõlema puhul ilmselt näägutav partner.
Ma ise olen naine ja on kogemus näägutava/tänitava mehega. Õudus kuubis. See häiris enim. Lisaks puudus tal empaatia, enesekriitika ja takkatipuks oli laisk nagu lohe. Eks sellest ka see näägutamine.
Ma ennemalt siiralt uskusin, et vaid naised näägutavad(mul oma ema oli kohutav näägutaja ja sellepärast ma ise seda üritan ise ka võimalikult minimaalselt teha).
Ma ise olen naine ja on kogemus näägutava/tänitava mehega. Õudus kuubis. See häiris enim. Lisaks puudus tal empaatia, enesekriitika ja takkatipuks oli laisk nagu lohe. Eks sellest ka see näägutamine.
Ma ennemalt siiralt uskusin, et vaid naised näägutavad(mul oma ema oli kohutav näägutaja ja sellepärast ma ise seda üritan ise ka võimalikult minimaalselt teha).
-
Külaline
Kuidas kamp võõraid saaks sulle seletada, miks sind ei taheta? Visake punt solvanguid õhku (oled märganud, et siin õelutsetakse!?), et siis endale sobivad välja valida? Abiks kindlasti... Juba see teema jätab Teema tegijast kergelt veidra mulje.
-
Külaline
Minu arust on see Tolmukübeme algatatud teemad. Tal on sellised imelikud, laialivalguva mõttega ja lapsikud teemaalgatused, millele on tegelikult suhteliselt võimatu vastat.
-
Külaline
Inimene, kes on enesekeskne ja arvab, et kõik peavad tema tujude järgi tegema ja olema. Inimene, kes on laisk ja lohakas ning tekitab sellega teistele tööd juurde. Kes on labane, üleolev, halvustav, negatiivse olekuga, vinguv, kitsa silmaringiga ja võimetu end harima. Kes ei arvesta teistega, on ebaviisakas, vaimselt vägivaldne (nt kontrolliv ja manipuleeriv) ja teeb oma partneri elu raskemaks/halvemaks, mitte lihtsamaks/paremaks. Ebaatraktiivne on kindlasti ka edvistamine (kasvõi liiklusseaduste mittejärgimisega) ja näitamine, kui "kõva" vend ikka ollakse. Eelmise punkti juurde kuulub ka see, kui inimesel keerleb kõik ümber materiaalsete väärtuste ja arvab, et see, palju ta raha pillab, teeb temast tegija.
-
Külaline
Lisaks veel siia juurde ka selle, et inimene, kes pidevalt kõiki ja kõike kritiseerib, aga enda suunal mingit kriitikat ei talu. Kõik teised on kõiges süüdi ja teevad asju halvasti. Iseennast pole aga absoluutselt adekvaatne hindama.
-
Külaline
Selliste omadustega mees on mulle öelnud, et olen hästi nõme naine. Sinu kohta ütleks ta, et oled vinguv ja vigisev päevarikkuja.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 12:05 Inimene, kes on enesekeskne ja arvab, et kõik peavad tema tujude järgi tegema ja olema. Inimene, kes on laisk ja lohakas ning tekitab sellega teistele tööd juurde. Kes on labane, üleolev, halvustav, negatiivse olekuga, vinguv, kitsa silmaringiga ja võimetu end harima. Kes ei arvesta teistega, on ebaviisakas, vaimselt vägivaldne (nt kontrolliv ja manipuleeriv) ja teeb oma partneri elu raskemaks/halvemaks, mitte lihtsamaks/paremaks. Ebaatraktiivne on kindlasti ka edvistamine (kasvõi liiklusseaduste mittejärgimisega) ja näitamine, kui "kõva" vend ikka ollakse. Eelmise punkti juurde kuulub ka see, kui inimesel keerleb kõik ümber materiaalsete väärtuste ja arvab, et see, palju ta raha pillab, teeb temast tegija.
-
Külaline
Ja sinu teemad on?? NUll teemat?Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2025 11:46Minu arust on see Tolmukübeme algatatud teemad. Tal on sellised imelikud, laialivalguva mõttega ja lapsikud teemaalgatused, millele on tegelikult suhteliselt võimatu vastat.
-
Külaline
nõme naine on see, kes nutab ja hüsteeritseb. nõme mees on rumal ülbe ja vägivaldne.
-
Külaline
Loomulikult, aga sellised pole ka mingid mehed, kelle arvamus peaks kedagi huvitama.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 13:16Selliste omadustega mees on mulle öelnud, et olen hästi nõme naine. Sinu kohta ütleks ta, et oled vinguv ja vigisev päevarikkuja.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 12:05 Inimene, kes on enesekeskne ja arvab, et kõik peavad tema tujude järgi tegema ja olema. Inimene, kes on laisk ja lohakas ning tekitab sellega teistele tööd juurde. Kes on labane, üleolev, halvustav, negatiivse olekuga, vinguv, kitsa silmaringiga ja võimetu end harima. Kes ei arvesta teistega, on ebaviisakas, vaimselt vägivaldne (nt kontrolliv ja manipuleeriv) ja teeb oma partneri elu raskemaks/halvemaks, mitte lihtsamaks/paremaks. Ebaatraktiivne on kindlasti ka edvistamine (kasvõi liiklusseaduste mittejärgimisega) ja näitamine, kui "kõva" vend ikka ollakse. Eelmise punkti juurde kuulub ka see, kui inimesel keerleb kõik ümber materiaalsete väärtuste ja arvab, et see, palju ta raha pillab, teeb temast tegija.
-
Rahulikelu
- Kontakt:
Nõme on antud kontekstis lapsik väljend, mida siis selle all ikkagi silmas pidada, kas kergemat sorti veidrusi või hakkata kirjeldama skaala teises otsas liikuvaid ohtlike inimtüüpe?!
-
Külaline
Ilma mingeid täpsustusi toomata võin täie kindlusega öelda, et ole, milline tahes, aga kindlasti on seltskonnas keegi, kellele sinu juures midagi nõme tundub. Raudselt. Seega ära kuluta aega sellele mõtlemisele.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 20:10 Millise naise kohta saab öelda, et ta on nõme, ma ei taha temaga koos olla? Või sama mehe kohta. Mida on öeldud teile teie kohta või teie kaaslase eksi kohta?
-
Külaline
Nõustun. Need on "mina ja maailm" tüüpi inimesed. Kõige naljakam on nende puhul see, kui sul lõplikult üle viskab ja vaikselt suhtlemise miinimumini viid või üldse lõpetad, hakkavad nad sind taga ajama. Üritavad igal võimaluses kontakti võtta ja sind kuidagi provotseerida. Nad lihtsalt vajavad oma nõmedustele publikut.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2025 12:05Inimene, kes on enesekeskne ja arvab, et kõik peavad tema tujude järgi tegema ja olema. Inimene, kes on laisk ja lohakas ning tekitab sellega teistele tööd juurde. Kes on labane, üleolev, halvustav, negatiivse olekuga, vinguv, kitsa silmaringiga ja võimetu end harima. Kes ei arvesta teistega, on ebaviisakas, vaimselt vägivaldne (nt kontrolliv ja manipuleeriv) ja teeb oma partneri elu raskemaks/halvemaks, mitte lihtsamaks/paremaks. Ebaatraktiivne on kindlasti ka edvistamine (kasvõi liiklusseaduste mittejärgimisega) ja näitamine, kui "kõva" vend ikka ollakse. Eelmise punkti juurde kuulub ka see, kui inimesel keerleb kõik ümber materiaalsete väärtuste ja arvab, et see, palju ta raha pillab, teeb temast tegija.
-
Külaline
Ma näen, et meil on ühine tuttavGuest kirjutas: ↑25 Mai 2025 12:08 Lisaks veel siia juurde ka selle, et inimene, kes pidevalt kõiki ja kõike kritiseerib, aga enda suunal mingit kriitikat ei talu. Kõik teised on kõiges süüdi ja teevad asju halvasti. Iseennast pole aga absoluutselt adekvaatne hindama.
Tean ühte, kes põrgatab ühelt töökohalt teisele. Küll on ülemus nõme, siis on kolleegid lollid, tööülesanded ja töökoha reeglid on alati ebamõistlikud. Endal pole püsivat ja professionaalset töökogemustki, aga ainult tema teab, kuidas oleks õige asutusi ja tiime juhtida.
-
Külaline
Hüsteeriline mees pole muidugi nõme, aga kohutav on küll.
-
Külaline
Mina tunnen, et olen aeg-ajalt nõme. Eriti avaldub see kellegagi koos reisil olles, seepärast olengi sooloreisijaks nüüd hakanud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 2 külalist