Millised olukorrad on olnud rasked teie elus?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 04 Sept 2025 14:36
Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 13:53
Guest kirjutas: 04 Sept 2025 12:25

Millest sa räägid? Mis trollike? Leinal on etapid. Tuleb need läbi teha. Mida see koeranutja siis teeb, kui lähedane sureb?
Mis see sinu asi on, mis ta siis teeb?! Puudutab see kuidagi sind kui ta lähedast üldse tagavei nuta?
Kui inimene ei saa nii lihtsate asjadega hakkama, nagu lemmiklooma surm, siis ei saa ta oma eluga pikas perspektiivis toime.
Kui mul oleks vaja valida, kas põlevast majast päästa kass või mees, päästaksin kassi.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 20:20Kui mul oleks vaja valida, kas põlevast majast päästa kass või mees, päästaksin kassi.
Aga kass või naine?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 20:20Kui mul oleks vaja valida, kas põlevast majast päästa kass või mees, päästaksin kassi.
Sama siin. Enne kass, siis mees, naine, naaber. Troll võib sisse põleda.
Külaline

Aga lapsed?

Mul on enne kõikke lapsed, siis ise mina ja siis lemmikloomad. Meest pole, seega sellega pead vaecama ei pea 😁
Külaline

Just oli ajakirjanduses artikkel, kus manitseti inimesi, et ei tohi selle ega tollega EMOsse minna, rase ei tohi kiirabiga haiglasse minna, palavikus lapsele ei tohi kiirabi kutsuda jne. Nüüd, tule taevas appi, keegi kutsub mingi surnud hiire pärast endale kiirabi, väljakutse hind maksumaksjale 300 eur. Millal see tehisintellekt juba selle maailma juhtimise üle võtab, viimane aeg.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 21:09 Aga lapsed?

Mul on enne kõikke lapsed, siis ise mina ja siis lemmikloomad. Meest pole, seega sellega pead vaecama ei pea 😁
Muidugi lapsed. Kui on tee, kustkaudu üldse välja saada, siis loodaks, et ülejäänud leiavad selle ise üles samuti kui mina. Loomad on targad, loodetavasti ka mees. Lapsed aga poevad kappi või voodi alla peitu.
Aga tegelikult on ju nii, et kui ma põlevasse majja tormaks, saaksin ise ka surma üritamise käigus. Oskused puuduvad.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 21:27Nüüd, tule taevas appi, keegi kutsub mingi surnud hiire pärast endale kiirabi, väljakutse hind maksumaksjale 300 eur. Millal see tehisintellekt juba selle maailma juhtimise üle võtab, viimane aeg.
Kui ta sai seetõttu südame rütmihäire või vererõhk tõusis taevasse, siis pole vahet, mis põhjus on.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 21:27 Just oli ajakirjanduses artikkel, kus manitseti inimesi, et ei tohi selle ega tollega EMOsse minna, rase ei tohi kiirabiga haiglasse minna, palavikus lapsele ei tohi kiirabi kutsuda jne. Nüüd, tule taevas appi, keegi kutsub mingi surnud hiire pärast endale kiirabi, väljakutse hind maksumaksjale 300 eur. Millal see tehisintellekt juba selle maailma juhtimise üle võtab, viimane aeg.
Hulle on siin maailmas ikka igasuguseid. Hiir on tähtsam, kui vanemad, nagu wtf. Nii haigest perest midagi normaalset ei saagi tulla.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 20:50
Loodan, et mees jätab sinu sisse ja päästab koera. Jälk inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 21:40Hulle on siin maailmas ikka igasuguseid. Hiir on tähtsam, kui vanemad, nagu wtf. Nii haigest perest midagi normaalset ei saagi tulla.
Kuule, aura minema juba. Iga teema alla oksendad oma sappi.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 21:54
Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 21:40Hulle on siin maailmas ikka igasuguseid. Hiir on tähtsam, kui vanemad, nagu wtf. Nii haigest perest midagi normaalset ei saagi tulla.
Jää ometi vait, keegi ei viitsi su jama lugeda.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Sept 2025 21:58
Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 21:54
Jää ometi vait, keegi ei viitsi su jama lugeda.
Okei, järjekordne katkise peaga inimene. Jääb vaid loota, et moderaator su siit puhkusele saadab.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Sept 2025 21:32
Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 21:27Nüüd, tule taevas appi, keegi kutsub mingi surnud hiire pärast endale kiirabi, väljakutse hind maksumaksjale 300 eur. Millal see tehisintellekt juba selle maailma juhtimise üle võtab, viimane aeg.
Kui ta sai seetõttu südame rütmihäire või vererõhk tõusis taevasse, siis pole vahet, mis põhjus on.
Võtku siis kilpkonn omale, kui nii labiilne inimene on. Erinevalt neist tuhmidest sugulastest mõistaks kilpkonn tema erilist hingeelu sama edukalt kui hiirgi. Lühema elueaga kodulooma annab ikka otsida - hiire eluiga on mingi 2 aastat, päris tihti peab neid kiirabi väljakutseid tegema lihtsalt.
Külaline

Minul on hetkel identideedi kriis. Kui seda võib nii nimetada.
Kõik tundub raske, ei saa aru, kes ma olen, mis ma elult tahan ja kas ma olen üleüldse õiged valikud elus teinud. Samuti kahtlen juba, et kas ma olen hea ema.
Olen 37. Äkki see on keskeakriis?
Nuu palju ma tean, et oma lapsi(2tk) ja lemmikloomi armastan aga no nad ajavad selles kriisisolukorras mind hulluks ka. Ja siis ma omakorda tunnen süümekaid, et "kes" ma olen? Ja miks ma nii käitin jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 22:11
Võtku siis kilpkonn omale, kui nii labiilne inimene on. Erinevalt neist tuhmidest sugulastest mõistaks kilpkonn tema erilist hingeelu sama edukalt kui hiirgi. Lühema elueaga kodulooma annab ikka otsida - hiire eluiga on mingi 2 aastat, päris tihti peab neid kiirabi väljakutseid tegema lihtsalt.
Kas mul jäi midagi vahele? Kiirabi hiirele? :shock: :?
Külaline

Guest kirjutas: 04 Sept 2025 22:14 Kas mul jäi midagi vahele? Kiirabi hiirele? :shock: :?
Kiika eelmisele lehele - keegi võttis omale hiired koduloomaks ja nende surma saabudes oli endast nii väljas, et kutsus kiirabi end turgutama.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Sept 2025 15:37 Paljudele on looma kaotus raskem kui inimese kaotus. Võib olla tuleneb see sellest, et looma jaoks oled sina kõik, mis tal on. Ta on sinust täielikult sõltuv ja sina pead teda kaitsma, tema eest hoolitsema. Ta armastab tingimusteta olenemata sellest, kas sinul on parasjagu halb päev, raske olla, depressioon või mis iganes. Inimesed võivad sind maha jätta, kui neile midagi ei sobi või vahepeal lahkuda, aga loom ei lähe mitte kuskile.
Inimene ei hakka vähemalt (erinevalt kassist või koerast) mõni tunnike peale kullakalli korterikaaslase ootamatut surma tema nägu peast ära sööma. Asi seegi.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Sept 2025 22:14
Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 22:11

Kas mul jäi midagi vahele? Kiirabi hiirele? :shock: :?
Ei, vahepeal siin foorumis kaovad tekstist pooled sõnad ära või muutuvad, olen märganud. Loomulikult ikka endale, kui mu esimene hiireke suri..Paanikahoog, südamerütmihäired, vererõhu järsk tõus-kõik need olid olemas, šokk noh
Kes soovitas kilpkonna võtta- nad on minu arust jubedad ning rumalad ja ei kujutaks ettegi sellist elukat kodus. Hiir aga on ,kuigi lühikese elueaga ,aga väga tark ja temaga saab suhelda ning tegeleda. Ja väga armas ka minu meelest.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 20:50
Aga kui päästja peaks valima sind või kassi?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 22:18
Guest kirjutas: 04 Sept 2025 15:37 Paljudele on looma kaotus raskem kui inimese kaotus. Võib olla tuleneb see sellest, et looma jaoks oled sina kõik, mis tal on. Ta on sinust täielikult sõltuv ja sina pead teda kaitsma, tema eest hoolitsema. Ta armastab tingimusteta olenemata sellest, kas sinul on parasjagu halb päev, raske olla, depressioon või mis iganes. Inimesed võivad sind maha jätta, kui neile midagi ei sobi või vahepeal lahkuda, aga loom ei lähe mitte kuskile.
Inimene ei hakka vähemalt (erinevalt kassist või koerast) mõni tunnike peale kullakalli korterikaaslase ootamatut surma tema nägu peast ära sööma. Asi seegi.
Mõni tunnike on ehk liialdus aga mina küll selle vastu pole, kui mu kaks kassi mu ära söövad. Ma ju nagunii surnud juba 😂.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu ja 13 külalist